Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csúnya dolognak tartom, hogy az ország valódi problémáinak m
  2018-01-11 15:08:40, csütörtök
 
  2018. 01. 10. 20:27

"Csúnya dolognak tartom, hogy az ország valódi problémáinak megoldása helyett a békétlenség szítása vezérel egyeseket"

,,Se zászlóval, se zászló nélkül nem megyek; nem kívánok semmiféle politikai színjáték eszközévé válni, csúnya dolognak tartom, hogy az ország valódi problémáinak megoldása helyett a békétlenség szítása vezérel egyeseket" - így reagált Lengyel Róbert siófoki polgármester (független), a Magyar Polgármesterek Közössége (MPK) elnöke kaposvári kollégájának, a fideszes Szita Károlynak a polgármesterek pénteki, Soros-ellenes gyűlésére invitáló levelére, melyet kedden kapott kézhez.

Még a fideszes Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) elnöke is azt mondta Szita Károly levelére: ő nem írt volna ilyet.

,,Falvaink és városaink előtt soha korábban nem nyílt annyi lehetőség a fejlődésre, mint most, közben minden korábbinál nagyobb veszély fenyeget bennünket" - írja a kaposvári polgármester, mint a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) elnöke, aki valamennyi polgármestert vár a pénteki találkozón, a fővárosi Bálna rendezvényközpontban.

Soros György ,,civiljei" megkezdték hazánkban a betelepítés előkészületeit, fennáll annak a lehetősége, hogy Magyarországra is nagy számban érkeznek migránsok. (...) Fogjunk össze, s lépjünk fel ismét együtt a ránk leselkedő veszéllyel szemben, lépjünk fel közösen a felső korlát nélküli betelepítési kvótával és Soros György bevándorlásszervező irodáival szemben!"

- buzdít harcra Szita.

A polgármester január 12-én 11 órakor várja az ország polgármestereit "tájékoztató" konferenciára, a települések zászlaival együtt.

,,Szita úr ne számítson a megjelenésemre, mert nem megyek a Bálnába sem zászlóval, sem pedig nélküle - így Lengyel Róbert. - Nem azért, mert jómagam egyetértenék a kötelező betelepítéssel és szeretném, ha menekültek, avagy illegális bevándorlók lepnék el a hazámat. Dehogyis, sőt! Egyszerűen azért, mert nem kívánok semmiféle politikai színjátéknak az eszközévé válni. Találtak egy nagyvárosi polgármestert, aki magára vállalta a ceremóniamester szerepét és élére áll egy... pontosan minek is?"

A civilek elleni hadjárat a Soros-ellenes harc jegyében a múlt év végén Pécsett kezdődött. A siófoki városvezető azt mondta az Alfahírnek:

városában ő a civilekben partnert és nem ellenséget lát, tevékenységüket hasznosnak ítéli.

,,Ez a Szita-levél nem más, mint a nagypolitika érdekeit kiszolgáló dokumentum" - szögezi le Lengyel. Amondó vagyok, a nagypolitika szereplői vívják meg a maguk csatáit egymás között, ne húzzák bele az önkormányzatokat, a polgármestereket. A határkerítés felhúzását magam is jó döntésnek tartottam, de most már jó volna, ha egyesek nem szítanák a békétlenséget, amiből egyre inkább elege lesz az embereknek az országban. És jó volna, ha végre ,,odafönt" is a valódi problémákra irányulna a figyelem,

arra például, hogy ide most éppen nem tömegével bejönni akarnak a migránsok, hanem a saját fiataljaink hagyják el tömegével országunkat.

- mutat rá a balaton-parti város polgármestere

. Rövid távon szavazatokat hozhat az a politika, mely az emberek félelemérzetére, hiszékenységére épít (a magam részéről rendkívül csúnya dolognak tartom, ha valaki erre apellál), de örökké nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémákat.

Előbb-utóbb terítékre kell kerüljön, hogy hová züllesztették az oktatást, az egészségügyet, hogy hová folyik el a temérdek pénz értelmes dolgok helyett, miközben a sport támogatása, a stadionépítés mindent megelőz a fontossági sorrendben, csak éppen eredményt nem sikerül felmutatni..."

- mondja Lengyel Róbert.

Többen még nála is élesebben reagáltak a Szita-levélre. Hajdu László 15. kerületi polgármester azt válaszolta kollégájának nyílt levélben, hogy ,,a Te levelednek semmi köze a mai magyar valósághoz, tele van hazugsággal, üres kormánypropaganda az egész. Nem ezen a hülyeségen múlik a gyerekeink jövője, hanem azon, hogy lesz-e jó oktatás, lesz-e jó munkalehetőség a számukra. És főleg, hogy a politikai elit felhagy-e a félelemkeltéssel és az üres riogatással!"

Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester szerint az ötvenes éveket idézte Szita levele, a szegedi Botka László pedig arra emlékeztetett:

,,Szita Károly mindig szeretett írni. Most levelet, régebben jelentést. Most migránsokról, régebben pedig a hozzátartozóiról."

https://alfahir.hu/2018/01/10/lengyel_robert_siofok_szita_karoly_zalaegerszeg_sor os_propaganda


------------------------------------------------------------------------------

Az egykori III/III-s szita karesz nagyon meg akar felelni a nagy vezírnek... Szánalmas!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: félelemkeltéssel, polgármestereket, önkormányzatokat, hozzátartozóiról, tevékenységüket, polgármestereit, félelemérzetére, hiszékenységére, ceremóniamester, polgármesterek, megjelenésemre, betelepítéssel, önkormányzatok, magyarországra, munkalehetőség, előkészületeit, békétlenséget, polgármestert, polgármestere, konferenciára, stadionépítés, emlékeztetett, züllesztették, egészségügyet, betelepítési, polgármester, kollégájának, nagypolitika, szavazatokat, egyetértenék, problémáinak, határkerítés, migránsokról, színjátéknak, zalaegerszeg, békétlenség, ország valódi, békétlenség szítása, fideszes Szita, polgármesterek pénteki, fideszes Schmidt, kaposvári polgármester, pénteki találkozón, fővárosi Bálna, betelepítés előkészületeit, ránk leselkedő, felső korlát, polgármester január, ország polgármestereit, települések zászlaival, kötelező betelepítéssel, eszközévé válni, Lengyel Róbert, Magyar Polgármesterek Közössége, Szita Károlynak, Schmidt Jenő, Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, Szita Károly, Megyei Jogú Városok Szövetsége, Soros György, Hajdu László, Wittinghoff Tamás, Botka László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  Van néhány kérdés, amin gondol...  Jázmin  Tanácsok egy pszichológustól  40 felett  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Különleges  Isten hűségének mértéke  Van néhány kérdés, amin gondol...  Alvó cica  József Attila - Kopogtatás nél...  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szép estét  Tanmese  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Tavaszi este  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Töröld le  Szép estét  Egyszerű  Vito Giaquinto gondolata  Azért kaptad  Magyar költészet napja  IGEN így  Bársony székben  Anyámról való emlékek  Pitypang szökőkút  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ady Endre - Mindegy átka  Szívek  Egyszerű  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Különleges  Facebookon kaptam  képre írva  jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Jázmin  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Paul David Tripp Április 13  Egy barátság története  Hegedüs Géza: Magyar költészet  A hagyma antibakteriális hatás...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  James Allen  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  képre írva  Dóró Sándor: Embernek maradni  Szívek  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Tanácsok egy pszichológustól  Paul David Tripp Április 15  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Paul Éluard - És egy mosoly  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ókori görögök sebkezelésre ... 
Bejegyzés Címkék
ország valódi, békétlenség szítása, fideszes Szita, polgármesterek pénteki, fideszes Schmidt, kaposvári polgármester, pénteki találkozón, fővárosi Bálna, betelepítés előkészületeit, ránk leselkedő, felső korlát, polgármester január, ország polgármestereit, települések zászlaival, kötelező betelepítéssel, eszközévé válni, nagyvárosi polgármestert, ceremóniamester szerepét, civilek elleni, siófoki városvezető, civilekben partnert, nagypolitika érdekeit, nagypolitika szereplői, maguk csatáit, határkerítés felhúzását, valódi problémákra, saját fiataljaink, balaton-parti város, emberek félelemérzetére, magam részéről, temérdek pénz, sport támogatása, stadionépítés mindent, fontossági sorrendben, hülyeségen múlik, gyerekeink jövője, politikai elit, üres riogatással, ötvenes éveket, szegedi Botka, nagy vezírnek, félelemkeltéssel, polgármestereket, önkormányzatokat, hozzátartozóiról, tevékenységüket, polgármestereit, félelemérzetére, hiszékenységére, ceremóniamester, polgármesterek, megjelenésemre, betelepítéssel, önkormányzatok, magyarországra, munkalehetőség, előkészületeit, békétlenséget, polgármestert, polgármestere, konferenciára, stadionépítés, emlékeztetett, züllesztették, egészségügyet, betelepítési, polgármester, kollégájának, nagypolitika, szavazatokat, egyetértenék, problémáinak, határkerítés, migránsokról, színjátéknak, zalaegerszeg, békétlenség, problémákra, betelepítés, országunkat, városvezető, riogatással, problémákat, tájékoztató, települések, hazugsággal, fiataljaink, wittinghoff, bevándorlók, sorrendben, veszéllyel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1303
  • e Hét: 3225
  • e Hónap: 6970
  • e Év: 160466
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.