Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tipikus bolsevik tempó
  2018-01-11 18:23:49, csütörtök
 
  Tipikus bolsevik tempó


Tamás Róbert | Ma | 18:12


Budapest, 2015. szeptember 5. Illegális bevándorlókkal teli buszok indulnak a fővárosi Keleti pályaudvarról Ausztria felé 2015. szeptember 5-én éjjel. A központi operatív törzs úgy döntött, hogy az éjszaka folyamán autóbuszokat vezényel a Keleti pályaudvarhoz és a M1-es autópályához, és felajánlják az ott tartózkodó bevándorlóknak, hogy a hegyeshalmi határátlépési ponthoz szállítják őket. Ausztria a szükséghelyzet miatt beengedi a Magyarországról érkező migránsokat. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Budapest, 2015. szeptember 5.
Illegális bevándorlókkal teli buszok indulnak a fővárosi Keleti pályaudvarról Ausztria felé 2015. szeptember 5-én éjjel. A központi operatív törzs úgy döntött, hogy az éjszaka folyamán autóbuszokat vezényel a Keleti pályaudvarhoz és a M1-es autópályához, és felajánlják az ott tartózkodó bevándorlóknak, hogy a hegyeshalmi határátlépési ponthoz szállítják őket. Ausztria a szükséghelyzet miatt beengedi a Magyarországról érkező migránsokat.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet, derült ki a beérkezett konzultációs kérdőívekből - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtökön.

Tájékoztatása szerint 2 356 811 ívet küldtek vissza, és nagy többségében mind a hét kérdésre nemmel feleltek a válaszadók.
A szóvivő felidézte, Magyarország első kézből tapasztalta meg, hogy milyen az, amikor 400 ezer ember engedély nélkül gyalogol át az országon.
Az illegális migráció következményeivel is tisztában vagyunk - mondta Kovács Zoltán, kiemelve ezek közül a határok megsértését, a romló közbiztonságot és a terrorizmus növekvő veszélyét. (MTI)

Kiscsillag! Magyarországon a legutolsó - 2016-os - adatok szerint 8 272 625 szavazóképes választópolgár él. Ehhez képest a 2 356 811 visszaküldött kérdőív (úgy, hogy sem a visszaküldött válaszok számát, sem azok tartalmát nem igazolta a Fidesz, a kormány és senki, ugyanis az még a jelenlegi viszonyok között sem hivatalos adat, hogy Kovács Zoltán odaáll egy csomó papírdoboz elé és állít valamit) sem nem egyhangú, sem nem többség.

Tehát a magyarok nem utasítottak egyhangúlag vissza semmit. Kivéve persze, ha sikerül belefarigcsálni az alaptákolmányba, hogy aki nem küldte vissza, vagy nem a megfelelő helyre ikszelt, az mostantól kezdve soha nem is volt magyar.

A szóvivő azt is visszaidézhetné, hogyan zúdult át az országon az a 400 ezer ember engedély nélkül. Mit tett például az éppen akkor regnáló magyar kormány? Az a kormány, amelyik azonos azzal, amelyik most azzal kampányol, hogy mennyire tehetetlen volt akkor. Arra volt idejük és pénzünk, hogy már a menekülthullám előtt fél évvel telinyomják az országot plakátokkal, amelyeken arra hívták fel a migránsok és menekültek figyelmét, hogy nem vehetik el a munkánkat és tisztelniük kell minket. Határvédelemre, pláne az ellátás megfelelő kiépítésére valahogy nem gondoltak.

Aztán amikor ideértek a menekültek ÉS migránsok, akkor az égvilágon semmit nem tett a magyar kormány azért, hogy kezelje a helyzetet. Ha a civil szervezetek és a teljesen civil magánemberek nem végezték volna el a hivatalos szervek munkáját és nem segítettek volna a Budapestre összetorlasztott, minden ellátás nélkül hagyott embereken, akkor nem oldódott volna meg ilyen simán a helyzet. Civilek adtak enni és inni az otthontalanoknak, ők szereztek tolmácsokat, tájékoztatták őket, merre induljanak. Orvosok és ápolók rendeltek egy kisszéken ülve, a munkaidejük után, a szabadidejük, pihenésük, magánéletük rovására kötözték a sebeket, csillapították a fájdalmakat.

A kormány mindeközben tétlenül várakozott és nagyon remélte, hogy kitör valami egetverő botrány, amire hivatkozva döngethetik a mellüket, hogy megvédték az országot. Miután ilyesmi nem történt - kivéve a világhírű röszkei csatát, amit azóta is meglovagol a kormány -, felrakták a menekülteket ÉS migránsokat buszokra és a határhoz szállították őket, rázúdítva minden gondot Németországra.

A menekülthullám mára elapadt - nem a kerítés miatt, nyugi -, de a Fidesz most is ezzel akarja megnyerni a választást. Az eddig felsorolt, egyenként is súlyos bűnök tetejébe nekitámadtak a civil szervezeteknek (értem én, hogy gyűlölik őket, hiszen megakadályozták a menekültek zendülését, amire pedig nagy szükség lett volna), azt állították Merkelről, hogy ő hívta a migránsokat, miközben Merkel már akkor is kijelentette, hogy azért nyitják meg a határt, mert a magyar kormány oda zúdította az országban feltorlódott menekülteket és a humanitárius katasztrófát csak úgy lehet megelőzni, ha gondoskodik Németország ezekről az ellátás nélkül maradt emberekről.

A Fidesz azóta is a migránsokkal ijesztgeti a vidéki lakosságot, olyan falvakban rettegnek a migráns terroristáktól az emberek, amely falvakban az életben nem láttak még idegent és nem is fognak.

Miközben az egészségügy és az oktatás romjain ülünk és évente egy kisvárosnyi ember hal meg gyógyítható betegségben a nem megfelelő egészségügyi rendszer, vagy egyenesen kórházi fertőzések következtében, Kovács Zoltán matekórát tart. Szerinte a kevesebb az több és aki ezt nem így gondolja, az nem magyar. Tipikus bolsevik tempó.


https://kolozsvaros.com/rovidek/tipikus-bolsevik-tempo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összetorlasztott, otthontalanoknak, magyarországról, megakadályozták, belefarigcsálni, visszaidézhetné, alaptákolmányba, választópolgár, menekülthullám, bevándorlókkal, bevándorlóknak, közbiztonságot, szervezeteknek, határvédelemre, magyarországon, szükséghelyzet, kormányszóvivő, csillapították, terroristáktól, határátlépési, tájékoztatása, következtében, pályaudvarhoz, tájékoztatták, pályaudvarról, németországra, visszaküldött, kérdőívekből, menekülteket, autópályához, konzultációs, katasztrófát, humanitárius, szállították, feltorlódott, autóbuszokat, központi operatív, éjszaka folyamán, hegyeshalmi határátlépési, szükséghelyzet miatt, magyarok egyhangúlag, beérkezett konzultációs, szóvivő felidézte, illegális migráció, határok megsértését, romló közbiztonságot, terrorizmus növekvő, legutolsó –, visszaküldött válaszok, jelenlegi viszonyok, csomó papírdoboz, megfelelő helyre, Tamás Róbert, Balogh Zoltán, Kovács Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Gősi Vali - Tükre lennék...  1848. március 15-én  Szép estét kedves látogatóimna...  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Nem kellett volna!  Rochefoucauld - a bölcs  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Paul David Tripp Március 17  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Esti kép  Facebookon kaptam  Por  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Talpra vándor  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Benned is ezerféle szín van  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Akinek vaj van a fején...  Mélységes szomorúsággal  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Házi botox  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Alvó baby  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Az élet  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  A csonk és a facsemete  Őri István - Dal az életről  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Házi botox  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  1848. március 15-én  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rejtő Jenő versei  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Nyíljatok meg  Alvó baby  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  A kávé  Az élet  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Könnyáztatta asszonysorsok  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  A kávé  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Szabó Norbert – Szabadsá...  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Mi a különbség  A gyomorrontás tojással is kez...  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo... 
Bejegyzés Címkék
központi operatív, éjszaka folyamán, hegyeshalmi határátlépési, szükséghelyzet miatt, magyarok egyhangúlag, beérkezett konzultációs, szóvivő felidézte, illegális migráció, határok megsértését, romló közbiztonságot, terrorizmus növekvő, legutolsó &#8211, visszaküldött válaszok, jelenlegi viszonyok, csomó papírdoboz, megfelelő helyre, mostantól kezdve, éppen akkor, menekülthullám előtt, országot plakátokkal, ellátás megfelelő, égvilágon semmit, magyar kormány, civil szervezetek, teljesen civil, hivatalos szervek, kisszéken ülve, munkaidejük után, kormány mindeközben, világhírű röszkei, határhoz szállították, menekülthullám mára, kerítés miatt, eddig felsorolt, civil szervezeteknek, menekültek zendülését, országban feltorlódott, humanitárius katasztrófát, ellátás nélkül, migránsokkal ijesztgeti, vidéki lakosságot, migráns terroristáktól, oktatás romjain, kisvárosnyi ember, összetorlasztott, otthontalanoknak, magyarországról, megakadályozták, belefarigcsálni, visszaidézhetné, alaptákolmányba, választópolgár, menekülthullám, bevándorlókkal, bevándorlóknak, közbiztonságot, szervezeteknek, határvédelemre, magyarországon, szükséghelyzet, kormányszóvivő, csillapították, terroristáktól, határátlépési, tájékoztatása, következtében, pályaudvarhoz, tájékoztatták, pályaudvarról, németországra, visszaküldött, kérdőívekből, menekülteket, autópályához, konzultációs, katasztrófát, humanitárius, szállították, feltorlódott, autóbuszokat, egészségügyi, szavazóképes, magánemberek, nekitámadtak, migránsokkal, kijelentette, magyarország, szabadidejük, gondoskodik, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1729
  • e Hónap: 18522
  • e Év: 151439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.