Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az ÁSZ jó hírneve
  2018-01-11 18:34:52, csütörtök
 
  Az ÁSZ jó hírneve


2018.01.09. 20:46 | Proszektura


Soha nem gondoltam volna, hogy az úgynevezett rendszerváltozás után még valaha is aktuálisnak érezhetjük Magyarországon Franz Kafkának A per című regényét, amelyik arról szól, hogy Josef K.-t ártatlanul letartóztatják, rejtelmes per folyik ellene, ügye sosem jut el a felsőbb bíróságokig, végül elítélik és kivégzik.

Az ami most történik a Jobbikkal, plusz az ellenzéki pártok többségével, az nagyon hasonlít ehhez a történethez.

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) - amelyet nem is tudom miért nem kereszteltek még át hazafias hevületükben Nemzeti Számvevőszékre (talán mert a rövidítése nem lenne olyan frappáns), - a nélkül marasztalt el jó néhány pártot, hogy állításait, miszerint ezek tiltott pártfinanszírozásban részesültek, bármilyen bizonyítékkal alátámasztotta volna. Általános lózungokat hangoztatott, akárcsak mint az egyszeri VB titkár, aki annak idején azzal indokolta döntését: ,,Így határoztam, mert így kellett határoznom."

Az ÁSZ még arra sem vette a fáradtságot, hogy azt kifejtse például, hogy az Együtt és a DK melyik irodájára vonatkozott az a megállapítása, hogy azt túl olcsón bérelték. Milyen dokumentumokra, szakvéleményekre, egyéb bizonyítékokra alapozták ezt.

Mi közötök hozzá, mocskos Soros-bérencek. Túl olcsó és punktum.

Fellebbezési, jogorvoslati lehetőség természetesen nincs. Ezért ezt nyugodtan nevezhetnénk statáriális bíráskodásnak.

Sőt: statáriális önbíráskodásnak.

Ráadásul az ÁSZ nem is bíróság.

Pontosabban ők egy személyben ügyészség is, bíróság is.

Mindeközben nem elég, hogy az Orbán rezsim csinovnyikjai pofátlanul a saját zsebükre törvénykeznek és súlyos milliárdokból működtetett propaganda gépezetükkel folyamatosan hazudnak éjjel és nappal minden hullámhosszon, hanem ráadásul még aki mocskos tetteikkel szembesíti őket, azt önérzetesen kikérik maguknak és ők vádolják a bírálókat a jogállamiság veszélyeztetésével.

,,Az ÁSZ a magyar jogállamiság egyik legfontosabb garanciális intézménye, így a minden alapot nélkülöző, de az ÁSZ-szal szembeni közbizalom aláásására alkalmas kijelentések, az ÁSZ jó hírnevét sértő politikai nyilatkozatok és valótlanságokat tartalmazó közlések (sajtómegjelenések) a magyar demokratikus jogállam alapjait veszélyeztetik"

Hát nem semmi! Egy diktatúra felé haladó jogtipró rendszer, amelyik az általa üldözöttektől félti a demokráciát és a jogállamot!

De még akár fel is jelentik a hazugságaik leleplezőit, mint tették azt Hadházyval például. Aki kétségbe mert vonni egy olyan nemzeti konzultációnak nevezett piszkos állami gyűlölködő hecckampánynak a hitelességét, amelynek szabályosságát Deutsch Tamás szerint az szavatolja, hogy meg kell bíznunk az emberekben.

Ne csodálkozzunk, ha Deutschék előbb-utóbb javasolni fogják, hogy az áprilisi választásokat is ily módon, nemzeti konzultáció formájában kéne lebonyolítani.

Akarja-e ön, hogy az a Soros-bérenc ellenzék nyerjen, amelyik milliószámra hívná be az országba a terrorista migránsokat, beköltöztetné őket az önök lakásába, hogy aztán azok robbantgassanak, s megerőszakolják lányainkat, feleségeinket, anyáinkat, nagyanyáinkat, sőt még nagyapáinkat is?



http://proszektura.blog.hu/2018/01/09/az_asz_jo_hirneve




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szakvéleményekre, rendszerváltozás, valótlanságokat, önbíráskodásnak, megerőszakolják, robbantgassanak, letartóztatják, konzultációnak, alátámasztotta, veszélyeztetik, számvevőszékre, magyarországon, bizonyítékokra, dokumentumokra, szabályosságát, hecckampánynak, lebonyolítani, nyilatkozatok, természetesen, hullámhosszon, csodálkozzunk, megállapítása, bizonyítékkal, feleségeinket, törvénykeznek, milliárdokból, választásokat, csinovnyikjai, nagyanyáinkat, üldözöttektől, beköltöztetné, bíráskodásnak, számvevőszék, nagyapáinkat, legfontosabb, jogállamiság, úgynevezett rendszerváltozás, felsőbb bíróságokig, ellenzéki pártok, nagyon hasonlít, nélkül marasztalt, személyben ügyészség, saját zsebükre, magyar jogállamiság, minden alapot, magyar demokratikus, diktatúra felé, általa üldözöttektől, hazugságaik leleplezőit, olyan nemzeti, áprilisi választásokat, terrorista migránsokat, Magyarországon Franz Kafkának, Josef, Állami Számvevőszék, Nemzeti Számvevőszékre, Deutsch Tamás,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete-erdő desszert  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Lóhere  Akarat  Png nő  A másik dolog,  Próbálj meg ...  Jó éjszakát  képre írva  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép napot kívánok  Fehér virág  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Nem tudhatod  Png fotel  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szép estét kedves látogatóimna...  Garai Gábor - Takarítás  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png rózsa csokor  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Örülök, hogy látlak!  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kövesd a cowboyt!  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nagyon különös  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png virág  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alázat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Mai harmónia kártyám  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hiányzik  Csak a fogyatkozás látható  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alvó cicák  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Őrizkednünk kell...  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
úgynevezett rendszerváltozás, felsőbb bíróságokig, ellenzéki pártok, nagyon hasonlít, nélkül marasztalt, személyben ügyészség, saját zsebükre, magyar jogállamiság, minden alapot, magyar demokratikus, diktatúra felé, általa üldözöttektől, hazugságaik leleplezőit, olyan nemzeti, áprilisi választásokat, terrorista migránsokat, önök lakásába, szakvéleményekre, rendszerváltozás, valótlanságokat, önbíráskodásnak, megerőszakolják, robbantgassanak, letartóztatják, konzultációnak, alátámasztotta, veszélyeztetik, számvevőszékre, magyarországon, bizonyítékokra, dokumentumokra, szabályosságát, hecckampánynak, lebonyolítani, nyilatkozatok, természetesen, hullámhosszon, csodálkozzunk, megállapítása, bizonyítékkal, feleségeinket, törvénykeznek, milliárdokból, választásokat, csinovnyikjai, nagyanyáinkat, üldözöttektől, beköltöztetné, bíráskodásnak, számvevőszék, nagyapáinkat, legfontosabb, jogállamiság, kijelentések, demokratikus, hangoztatott, nevezhetnénk, hevületükben, folyamatosan, fellebbezési, jogorvoslati, milliószámra, gépezetükkel, kereszteltek, hitelességét, többségével, működtetett, proszektura, részesültek, történethez, fáradtságot, migránsokat, konzultáció, leleplezőit, hazugságaik, mindeközben, statáriális, pontosabban, önérzetesen, úgynevezett, demokráciát, garanciális, bíróságokig, aktuálisnak, vonatkozott, szembesíti, személyben, állításait, határoztam, propaganda, marasztalt, tetteikkel, közbizalom, tartalmazó, határoznom, pofátlanul, formájában, aláásására, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 955
  • e Hét: 2442
  • e Hónap: 13553
  • e Év: 167049
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.