Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hadházy Ákos: Orbán korrupt veje miatt 12 milliárd forinttól
  2018-01-14 11:27:52, vasárnap
 
  Megfigyelhető az elmúlt évszázadok során milyen a magyar, mint a kutya ami ül a szegben, fáj-fáj, de annyira nem hogy felálljanak! SAJNOS!

Abból is látszik, milyen erős a magyar demokratikus érzület, hogy a miniszterelnök vejének brutális korrupciós ügye, ami miatt sokmilliárdos kár érte az államot, most végleg megpecsételte az amúgyis viharvert népszerűségű Orbán-kormány sorsát.
A sajtóban napok óta semmi másról sem lehet olvasni, mint erről,a kormánypárti média is döbbenten szabódik, küszöbön áll az általános sztrájk. Nemzetközi elemzők is felhívták rá a figyelmet, hogy a Fidesznek minden szempontból a legrosszabbkor, a választások előtt pár hónappal kipattant ügy végzetes lehet a kormánypárt számára- egyre többen követelik jobboldalon is a politikai hullává vált kormányfő lemondását, mielőtt katasztrofális vereségbe rántja a pártot.
A napok óta tartó tízezres tüntetések szónokai egyértelművé tették, hogy a Fidesz bukása csak a kezdőlépés lehet egy hosszú, de elkerülhetetlen úton, ami a magyar oligarchakapitalizmus és az általa túszul ejtett politikai rendszer teljes felszámolásához kell, hogy elvezessen.
A magyar demokratikus ébredést világszerte úgy emlegetik, mint ami egész Európa számára kiutat mutathat, visszaadhatja a kifulladt neoliberalizmus és a szélsőjobboldali populizmus szorításában fuldokló kontinens hitét a demokráciában.😁😁😁😁😁&a mp;#128513;😁😁😁😁

Aki leválthatá őket azt nem érdekli, akit érdekel az nem tudja...... .......tömören ennyi.........demokratikus ébredés ide, demokratikus ébredés oda !

--------------------------------------------------------------------------------- ------------------

Hadházy Ákos: Orbán korrupt veje miatt 12 milliárd forinttól esnek el a magyar adófizetők


POLITIKA
január 13., szombat 12:40


Orbán vejének korrupt közbeszerzései miatt a magyar adófizetők több mint 12 milliárd forinttól esnek el, közölte az LMP társelnöke, Hadházy Ákos január 12-ai sajtótájékoztatóján.

Az eseményről az MTI nem tudósított, ezért Hadházy erről szóló Facebook-posztja, illetve az Országos Sajtószolgálatnál megjelent LMP-s közlemény alapján készült ez a poszt.

,,Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) megállapította, hogy a jelenlegi miniszterelnök vejének korrupciógyanús közbeszerzései miatt a magyar adófizetőknek 12 milliárd forintot kell visszafizetniük" - fogalmaz az LMP.

,,Az OLAF azt javasolja az Európai Bizottságnak, hogy a korábban Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozó cég közbeszerzései miatt indítson a magyar ügyészség eljárást, több mint 12 milliárd forintot pedig fizessen vissza a magyar állam a szétlopott projektek miatt."

Az LMP azt írja, hiába tett korábban feljelentést, ,,itthon konkrét jogi következmények nem valósultak meg, nem meglepő módon."

Az LMP álláspontja, hogy az ügyészség politikai utasítások alapján működik, ezért most sem lesz eljárás, elegendő lesz a magyar kormánynak, hogy megkárosítják a magyar adófizetőket.

Hadházy saját szavai szerint erősebben fogalmazott a sajtótájékoztatón, szerinte nagyon is beszédes Orbán minapi kijelentése, miszerint ,,ha az EU nem ad pénzt, majd kérünk Kínától":

,,A miniszterelnök ezzel ugyan közelebb került a börtönhöz, de természetesen utolsó leheletéig küzd ellene. Ennek fényében rendkívül nyugtalanító az a nyilatkozata, ami szerint ha az EU nem ad pénzt, majd tarhálunk Kínától. Ha ugyanis Polt az OLAF jelentés ellenére sem nyitná újra az ügyet, egészen komolyan felmerülhetne az EU pénzek felfüggesztése."


https://444.hu/2018/01/13/hadhazy-akos-orban-korrupt-veje-miatt-12-milliard-forin ttol-esnek-el-a-magyar-adofizetok

--------------------------------------------------------------------------------- -------------


Tiszteletre méltó, amit Hadházy csinál, kicsit szélmalomharc, a kocsmapultot támasztó Józsinak ha a fideszes polgi ad egy kis tűzifát, már nem számít se a korrupció se az ország, semmi. Megzsarolt, elkötelezett vagy félelemben élő választópolgárok nem mérlegelnek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szélsőjobboldali, választópolgárok, elkerülhetetlen, korrupciógyanús, neoliberalizmus, felszámolásához, visszafizetniük, felfüggesztése, miniszterelnök, legrosszabbkor, érdekeltségébe, közbeszerzései, katasztrofális, következmények, megállapította, sokmilliárdos, megkárosítják, adófizetőknek, megfigyelhető, természetesen, megpecsételte, szélmalomharc, demokráciában, visszaadhatja, felmerülhetne, adófizetőket, demokratikus, egyértelművé, bizottságnak, feljelentést, szorításában, elkötelezett, nyilatkozata, kormánypárti, népszerűségű, kocsmapultot, elmúlt évszázadok, magyar demokratikus, miniszterelnök vejének, amúgyis viharvert, sajtóban napok, kormánypárti média, általános sztrájk, választások előtt, kormánypárt számára-, politikai hullává, kezdőlépés lehet, általa túszul, kifulladt neoliberalizmus, szélsőjobboldali populizmus, magyar adófizetők, jelenlegi miniszterelnök, Hadházy Ákos, Országos Sajtószolgálatnál, Európai Unió Csalás Elleni Hivatala, Európai Bizottságnak, Tiborcz István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Emlékezz  Paul Éluard - És egy mosoly  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Tanmese  Horváth Szilvia tollából  Szép estét  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Egy párkányon  Vidámság  Borzasztó  Kertem  Az ember emlékekből áll  Azért kaptad  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Robin Wight pitypang szobra  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Walter Chrysler mondta  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Martin Buber, A haszidim meséi  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Nagy és kis csodák  Sorsunk miatt...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Sorsunk miatt...  Egy gondolat  képre írva  Szép estét kedves látogatóimn...  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  jó reggelt  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Gebhardt Nóra versei II.  Töröld le  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Somlyó Zoltán - Orgonával  Egy gondolat  Reményik Sándor: Pierrot &...  különleges  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  ajándék, mellyel meglepem  Jánosházy György: Fogd a kezem  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Facebookon kaptam  Otthon  Esterházy Péterre emlékezünk  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Vito Giaquinto gondolata  Esterházy Péterre emlékezünk 
Bejegyzés Címkék
elmúlt évszázadok, magyar demokratikus, miniszterelnök vejének, amúgyis viharvert, sajtóban napok, kormánypárti média, általános sztrájk, választások előtt, kormánypárt számára-, politikai hullává, kezdőlépés lehet, általa túszul, kifulladt neoliberalizmus, szélsőjobboldali populizmus, magyar adófizetők, jelenlegi miniszterelnök, magyar adófizetőknek, korábban Tiborcz, magyar ügyészség, magyar állam, szétlopott projektek, ügyészség politikai, magyar kormánynak, magyar adófizetőket, miniszterelnök ezzel, kocsmapultot támasztó, fideszes polgi, szélsőjobboldali, választópolgárok, elkerülhetetlen, korrupciógyanús, neoliberalizmus, felszámolásához, visszafizetniük, felfüggesztése, miniszterelnök, legrosszabbkor, érdekeltségébe, közbeszerzései, katasztrofális, következmények, megállapította, sokmilliárdos, megkárosítják, adófizetőknek, megfigyelhető, természetesen, megpecsételte, szélmalomharc, demokráciában, visszaadhatja, felmerülhetne, adófizetőket, demokratikus, egyértelművé, bizottságnak, feljelentést, szorításában, elkötelezett, nyilatkozata, kormánypárti, népszerűségű, kocsmapultot, nyugtalanító, tiszteletre, fogalmazott, álláspontja, kijelentése, választások, szempontból, kormánypárt, világszerte, mérlegelnek, felálljanak, jobboldalon, megzsarolt, tüntetések, nemzetközi, valósultak, évszázadok, leválthatá, félelemben, lemondását, szétlopott, kezdőlépés, adófizetők, társelnöke, utasítások, leheletéig, korrupciós, elvezessen, tudósított, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 568
  • e Hét: 907
  • e Hónap: 4652
  • e Év: 158148
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.