Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fideszben eddig Isten bizony nem tudták, hogy a G-nap előt
  2018-01-20 21:24:24, szombat
 
  2018. 01. 20. 13:08

A Fideszben eddig Isten bizony nem tudták, hogy a G-nap előtt két évvel a Közgép benne volt az Eliosban

A Közgépre akarja ráhúzni Tiborcz botrányát a Fidesz. Arra a Simicska-cégre, mely 2013 nyarán kiszállt az Eliosból. Csakhogy fideszes politikusok még 2014-ben is tagadták az Orbán-Simicska-háborút. A korrupciógyanús bevételekből osztalék formájában Tiborcz is részesült.

Hírportálunk tegnapelőtt közölt átfogó összeállítást a Tiborcz István nevével összefonódott Elios korrupciós botrányáról. Akkor visszatekintettünk a cég, így annak tulajdonosai, Orbán Viktor veje és az ő iskolatársa-barátja-üzlettársa, Hamar Endre üzleti múltjára.

Mi valódi hírportálként már ekkor sem hallgattuk el azt a tényt, hogy Tiborcz E-OS Holding Zrt.-jébe a 2010-es kormányváltás után bevásárolta magát a Simicska Lajos-féle Közgép leányvállalata, az E-OS Energiakereskedő Zrt. Nyilván a Fidesz-médiában eddig azt sem tudták, hogy létezik céginformációs adatbázis, erre ma jöttek rá. Ahogy az is a meglepetés erejével hatott a fideszes médiamunkásoknak, hogy a Közgép-leány 2013 nyarán, vagyis négy és fél évvel ezelőtt (!!!) kiszállt a cégből. Fideszes körökből származó információk szerint az Orbán Viktorral ekkor még jóban levő (az emlékezetes G-nap csak a 2014-es választások után, 2015. február 6-án volt) Simicska Lajos az Eliost adta nászajándékba a 2013. szeptember 7-én egybekelt Orbán Ráhelnek és Tiborcz Istvánnak.

Hogy a Fidesz még 2014 őszén is bőszen tagadta, hogy megromlott a viszony Orbán Viktor és Simicska Lajos között, arra a legfényesebb bizonyíték Deutsch Tamás. A Fidesz - Szanyi Tiborhoz hasonló trágárságairól elhíresült - erős embere az azóta megszűnt Népszabadságnak adott interjút 2014. szeptember 18-án. Melyben például így fogalmaz:

(...) nagy lelkesedéssel olvasom azokat a tudósításokat és elemzéseket, amelyek az Orbán-Simicska-háborúról szólnak - a háborút tegyük idézőjelbe -, tudniillik a Fidesz számára ennél kedvezőbb hír kevés van.

Majd nem sokkal később ezt mondja a Fidesz-alapító Deutsch:

Ki az, aki a ,,szörnyűséges" Simicska ,,Oligarcha" Lajossal szemben a leghatározottabban fellép? Orbán Viktor. Politikai ellenfeleink és az ellenzéki sajtó bulváréhsége, az ,,Orbán-Simicska-háborúsdi" álhírei döntik romba az elmúlt években iszonyatos energiával épített ,,jaj-jaj, milyen rettenetes Orbán-Simicska-rezsim van" hazugságát. Ezért a háborús tudósítások politikai kommunikációs üzenetét kaján mosollyal fogadom.

Ugyancsak a fenti interjúban így fogalmaz a Fidesz EP-képviselője:

Amikor az ellenzék politikai pamfletjeiben Orbán és Simicska még ,,tejtestvéreknek" számítottak, akkor is nyilvánvalóan voltak köztük véleménykülönbségek. Szerintem ma a korábbi időszakhoz képest jóval több a véleménykülönbség, de ez messze van a háborútól.

Ismét jegyezzük meg: a fideszes politikus mindezt 2014. szeptember 18-án mondta. Tehát ha a fideszes lakájmédia megpróbálja ráhúzni a vizes lepedőt a Közgépen keresztül Simicska Lajosra, akkor kötelező lenne felvetniük Orbán Viktor felelősségét is. Hiszen a fideszes politikus szerint ekkor még nem volt háború Orbán és Simicska között, de a Közgép-leány már több mint egy éve kiszállt az Eliosból. Öngól.

Csakhogy az OLAF-vizsgálat nem erre vonatkozik. Mint arra - az Átlátszó tényfeltáró cikkét idézve - rámutattunk, Tiborcz úgy szerzett ismét közvetlen részesedést az Eliosban, hogy 2014 áprilisában Hamar Endre (akivel 2010 novemberétől a Hamar & Tiborcz Jogi és Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-t együtt működtették) eladta neki a Green Investments & Solutions Kft.-t, mely az Elios egyik anyacége. Hamar egy másik cége, a Sistrade Kft. a közvilágítási pályázatok EU-s előkészítésében vett részt Szekszárdon (2014. március), Mezőhegyesen (2014. február), Hévízen (2014. február). Ahol az Elios nyert. Mindezt akkor, amikor a Green Investments & Solutions még az övé volt.

Tiborcz István és az ő barátja, iskolatársa és üzlettársa, Hamar Endre (fotó: Magyar Narancs)

Vagyis Tiborcz barátjának, valamint iskola- és üzlettársának egyik cége benne van az önkormányzati pályázat kiírásában, másik cége pedig a győztes. Hát ha valami, akkor ez bizony korrupció. Csakhogy ebből nem a Közgép vagy Simicska Lajos profitált, hiszen ők 2013 nyarán szálltak ki az Eliosból. Hanem Tiborcz István, aki a Green Investments & Solutions Kft.-n keresztül a 2014-es és 2015-ös üzleti évek után kifizetett másfél milliárd forint osztalékból részesült.

Hogy pontosan mi is szerepel az OLAF-jelentésben, az kérdéses. A most nagy hanggal közgépező orbáni lakájmédia azonban nem követeli az OLAF-jelentés nyilvánosságra hozatalát. Holott a szocialista kormányok alatt szétlopott 4-es metró beruházás kapcsán megküldött OLAF-dokumentumot - ismételten mondjuk: nagyon helyesen! - egyből közzétették. Akkor egymást érték a fideszes sajtótájékoztatók, parlamenti bizottsági meghallgatások.

A Tiborcz-botrány kapcsán pedig nem. Beszédes...




https://alfahir.hu/2018/01/20/tiborcz_istvan_hamar_endre_orban_viktor_simicska_la jos_orban_simicska_haboru_elios_zrt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: médiamunkásoknak, energiakereskedő, népszabadságnak, korrupciógyanús, tejtestvéreknek, előkészítésében, leányvállalata, meghallgatások, céginformációs, trágárságairól, nyilvánosságra, üzlettársának, közvilágítási, összefonódott, hírportálként, összeállítást, nyilvánvalóan, nászajándékba, kommunikációs, pamfletjeiben, tudósításokat, kormányváltás, lelkesedéssel, önkormányzati, bevételekből, ellenfeleink, szörnyűséges, tulajdonosai, novemberétől, dokumentumot, hírportálunk, mezőhegyesen, bulváréhsége, legfényesebb, felelősségét, emlékezetes, korrupciógyanús bevételekből, 2010-es kormányváltás, meglepetés erejével, fideszes médiamunkásoknak, emlékezetes G-nap, 2014-es választások, viszony Orbán, legfényesebb bizonyíték, azóta megszűnt, háborút tegyük, ellenzéki sajtó, elmúlt években, háborús tudósítások, fenti interjúban, ellenzék politikai, korábbi időszakhoz, Tiborcz István, Orbán Viktor, Hamar Endre, Tiborcz E-OS Holding Zrt, Simicska Lajos-féle Közgép, E-OS Energiakereskedő Zrt, Orbán Viktorral, Simicska Lajos, Orbán Ráhelnek, Tiborcz Istvánnak, Deutsch Tamás, Szanyi Tiborhoz, Fidesz-alapító Deutsch, Fidesz EP-képviselője, Simicska Lajosra, Tiborcz Jogi, Gazdasági Tanácsadó, Szolgáltató Kft, Green Investments, Solutions Kft, Sistrade Kft, Magyar Narancs, Vagyis Tiborcz, Hanem Tiborcz István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bársony székben  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Magyar költészet napja  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Mindent de mindent visszakap  Szép estét  Esterházy Péterre emlékezünk  Spenót fasírttal  Müller Péter tollából  Magyar költészet napja  Az ember  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó kislány  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  különleges  Magamnak  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Tavaszi este  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Pitypang szökőkút  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Hamvas Béla  Somlyó Zoltán - Orgonával  Borzasztó  39 ígéret  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Önmaga ellenére  Szép estét  Alvó cica  Nagy és kis csodák  Tanácsok egy pszichológustól  Különleges  Ott van  Robert Merle tollából  Jázmin  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  IGEN így  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Pitypang szökőkút  Sík Sándor - Ha jő a perc  Gebhardt Nóra versei II.  Bársony székben  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Pitypang szökőkút  Különleges  James Allen  Minden tavaszból őrizz..  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Nagy és kis csodák  Minden tavaszból őrizz..  Szabó T. Anna - Pitypang  Jó nap volt  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Minden tavaszból őrizz..  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Kertem 
Bejegyzés Címkék
korrupciógyanús bevételekből, 2010-es kormányváltás, meglepetés erejével, fideszes médiamunkásoknak, emlékezetes G-nap, 2014-es választások, viszony Orbán, legfényesebb bizonyíték, azóta megszűnt, háborút tegyük, ellenzéki sajtó, elmúlt években, háborús tudósítások, fenti interjúban, ellenzék politikai, korábbi időszakhoz, fideszes politikus, fideszes lakájmédia, vizes lepedőt, másik cége, közvilágítási pályázatok, önkormányzati pályázat, most nagy, szocialista kormányok, fideszes sajtótájékoztatók, médiamunkásoknak, energiakereskedő, népszabadságnak, korrupciógyanús, tejtestvéreknek, előkészítésében, leányvállalata, meghallgatások, céginformációs, trágárságairól, nyilvánosságra, üzlettársának, közvilágítási, összefonódott, hírportálként, összeállítást, nyilvánvalóan, nászajándékba, kommunikációs, pamfletjeiben, tudósításokat, kormányváltás, lelkesedéssel, önkormányzati, bevételekből, ellenfeleink, szörnyűséges, tulajdonosai, novemberétől, dokumentumot, hírportálunk, mezőhegyesen, bulváréhsége, legfényesebb, felelősségét, emlékezetes, részesedést, áprilisában, megpróbálja, tegnapelőtt, tudósítások, információk, képviselője, számítottak, osztalékból, tényfeltáró, rámutattunk, iskolatársa, botrányáról, szocialista, bevásárolta, investments, szolgáltató, működtették, politikusok, szekszárdon, jelentésben, választások, elemzéseket, közzétették, időszakhoz, üzlettársa, felvetniük, hallgattuk, megküldött, szeptember, lakájmédia, kifizetett, idézőjelbe, tudniillik, bizottsági, parlamenti, bizonyíték, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 334
  • e Hét: 2256
  • e Hónap: 6001
  • e Év: 159497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.