Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Akkor és most is, ezek ugyanazok
  2018-01-24 20:15:33, szerda
 
  Akkor és most is, ezek ugyanazok

Lázár Gergő | Ma | 17:39

Ma reggel megtudhattuk Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkártól, hogy a várólisták a betegekért vannak, azok őket védik! Nem lát rosszul, kedves olvasó, ez a jóember valóban ezt volt képes mondani a Hír Tv riporterének. Van pofa, ma már bármit képesek úgy megmagyarázni, hogy az a mi érdekünkben történt. Azt ugyan nem tudom, hogy elvárják-e, hogy megköszönjük nekik e csodás tettüket, azonban ha így haladunk, lassan ezt sem tartom elképzelhetetlennek. Eljön a nap, amikor köszönetet mondunk egy minket nyomorba döntő és megnyomorító állami rendszernek.

Ónodi-Szűcsnek valószínűleg fogalma sincs arról, amiről beszél, és soha nem kellett várakoznia egy műtétre sem, ugyanis ha ez megtörtént volna, ekkora baromságot biztosan nem présel ki a száján. Miközben ő is szerepet játszik a hazai egészségügy szétrombolásában és ezzel emberek tucatjainak halálában bűnrészes, egy csöpp bűntudata sincs. Noha pontosan tisztában van azzal, amit a mostani kormányzat tesz, mégis parancsra képes dicshimnuszokat zengeni arról.

Mint jól tudjuk, a magyar egészségügy világszínvonalú, kórházi fertőzések nincsenek, sem mennyezetből hulló patkányok, vagy rühes betegek. Ezek mind a liberális sajtónak - a kormánypárt lejáratását célzó - az aljas rágalmai. Megcáfolni ugyan érdemben nem tudják, de az MTI-t szócsőként használva közlik, a híresztelések hamisak, semmi sem úgy van, ahogy azt az ellenzéki sajtó lehozta. Problémák nincsenek idehaza, vagyis dehogyisnem: Soros, az ő katonái, illetve több millió határon áttörni szándékozó migráns, akik mind Soros jelére várnak.

Miközben a teljes vezetés néz hülyének minket és hazudik bele a kamerába nap nap után, addig sok hazai rettegő elhiszi a meséket. Elhiszi azt, hogy valóban jobban élünk, hála Viktorunknak. Elhiszik, hogy valóban megvédi Európát és annak keresztény értékeit. Elhiszik, hogy ő a nép hőse, egy vezető, akire végre fel lehet nézni. Egy új Kádár, egy új Horthy, a nép megmentője. Lehajtott fejjel vonulnak egy újabb elnyomó vezető szavára. Vonulnak a diktatúra felé vezető úton, a kerítéssel körbezárt Magyarországon.

Egy országban, ahol megmondják mit gondoljunk, ahol a mi nevünkben élnek vissza jogainkkal. Eljutottunk oda, hogy Horthy Miklós szobrot avatunk, oda, hogy misét mondassanak érte a keresztény ,,értelmiségiek" Auschwitz felszabadulásának évfordulóján. És mi ezt tűrjük. Elfogadjuk, hogy ez a mi sorsunk. Elfogadjuk a várólistákat, az elviselhetetlen állapotok mindennapivá válását, a szegénységet és annak minden hozadékát.

Ordítás helyett elnémultunk. Elfogadtuk, hogy ez a mi sorsunk, nekünk ez jár. Az utcákon nem látni mást, mint elgyötört, szomorú arcok tucatjait. Meggyötört, sorsukba beletörődő emberek ezreit, akik már nem harcolnak, nem szólalnak fel, nem háborodnak fel. Ezzel szemben a kórházak tucatjai telnek meg, hogy aztán sokak számára az út végét jelentsék. Egy olyan élet befejezését, mely különböző rendszerek elnyomását tűrte el, hol szó nélkül, hol harcolva az ellen.

De nem tanultunk. Azt, amit apáink és anyáink átéltek évtizedekkel korábban, az sem rettent el bennünket. Nem vesszük észre, hogy újra megtörténik az, amiről azt hittük, soha nem fog újra megtörténni. Az elnyomók újra itt vannak és a nép felett uralkodva újra hülyének néznek minket. Ugyanazokkal a módszerekkel ugrasztanak minket egymásnak és legitimálják a rasszizmust, az antiszemitizmust, a gyűlöletet.

1989-ben nem váltottunk rendszert, sőt, még csak nem is változtattuk meg azt. Egy kis kitérőt követően újból egy elnyomó rendszernek adtunk hatalmat. Egy értelmes vezető helyett egy, a nép felett uralkodó, elborult, a szellemi és erkölcsi iszapban dagonyázó senkit választottunk. Egy senkit, aki gyerekkori vágyait beteljesítve változtatja meg országunkat az elkövetkező évtizedekre. Egy olyan rendszert kiépítve, melyet meg kell dönteni és végre tudatosítanunk kell magunkban: ez nem történhet meg soha többé!

Itt szép lehetsz, de okos nem, mert kötelező a hit
És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok - Bródy János

Ezek bizony ugyanazok!

https://kolozsvaros.com/2018/01/24/akkor-es-most-is-ezek-ugyanazok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szétrombolásában, antiszemitizmust, köpönyegforgatók, világszínvonalú, elviselhetetlen, dicshimnuszokat, államtitkártól, magyarországon, egészségügyért, tudatosítanunk, megmagyarázni, értelmiségiek, híresztelések, választottunk, riporterének, ugyanazokkal, legitimálják, módszerekkel, évtizedekkel, várólistákat, megnyomorító, viktorunknak, valószínűleg, évfordulóján, mennyezetből, megköszönjük, mindennapivá, szegénységet, beteljesítve, megtudhattuk, változtattuk, befejezését, lejáratását, kormánypárt, elnémultunk, változtatja, betegekért vannak, jóember valóban, minket nyomorba, hazai egészségügy, csöpp bűntudata, mostani kormányzat, magyar egészségügy, liberális sajtónak, kormánypárt lejáratását, aljas rágalmai, híresztelések hamisak, ellenzéki sajtó, teljes vezetés, újabb elnyomó, diktatúra felé, kerítéssel körbezárt, Lázár Gergő, Ónodi-Szűcs Zoltán, Horthy Miklós, Bródy János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Lóhere  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Esti kép  Mi lenne ha  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png kutya  Csak a fogyatkozás látható  Sose bánj semmit  Png férfi  Png csokor  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Még csak most kezdődik a nap  Png virág  Sose bánj semmit  Nagyi telefonál  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Erdőn  Tanuld meg ezt a versemet  Jó éjszakát  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png rózsa csokor  Kaffka_Margit  Még csak most kezdődik a nap  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szívem  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Rátalálsz  Popper Péter szavai  Egy maradéktalanul uralt világ  Nagyi telefonál  Nem számIt  A sors  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Lóhere  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  képre írva  Nem számIt  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Esti kép  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Sokan azt tartják  Lóhere  Makszim Gorkij gondolata  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Adakozás  A kételkedés kezelése  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 21  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Szívem  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág 
Bejegyzés Címkék
betegekért vannak, jóember valóban, minket nyomorba, hazai egészségügy, csöpp bűntudata, mostani kormányzat, magyar egészségügy, liberális sajtónak, kormánypárt lejáratását, aljas rágalmai, híresztelések hamisak, ellenzéki sajtó, teljes vezetés, újabb elnyomó, diktatúra felé, kerítéssel körbezárt, keresztény &#8222, elviselhetetlen állapotok, kórházak tucatjai, olyan élet, elnyomók újra, módszerekkel ugrasztanak, elnyomó rendszernek, értelmes vezető, elkövetkező évtizedekre, olyan rendszert, szétrombolásában, antiszemitizmust, köpönyegforgatók, világszínvonalú, elviselhetetlen, dicshimnuszokat, államtitkártól, magyarországon, egészségügyért, tudatosítanunk, megmagyarázni, értelmiségiek, híresztelések, választottunk, riporterének, ugyanazokkal, legitimálják, módszerekkel, évtizedekkel, várólistákat, megnyomorító, viktorunknak, valószínűleg, évfordulóján, mennyezetből, megköszönjük, mindennapivá, szegénységet, beteljesítve, megtudhattuk, változtattuk, befejezését, lejáratását, kormánypárt, elnémultunk, változtatja, egészségügy, dehogyisnem, rendszernek, országunkat, érdekünkben, eljutottunk, mondassanak, ugrasztanak, rasszizmust, évtizedekre, elkövetkező, megtörténni, kolozsvaros, megtörténik, tucatjainak, köszönetet, gondoljunk, gyűlöletet, megmondják, kételkedik, fertőzések, várakoznia, megtörtént, kormányzat, baromságot, megcáfolni, szócsőként, keresztény, megmentője, szándékozó, erkölcsről, kerítéssel, jogainkkal, elfogadtuk, gyerekkori, betegekért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1064
  • e Hét: 4166
  • e Hónap: 15277
  • e Év: 168773
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.