Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szilárd! Ennyire hülyék vagytok, vagy mi vagyunk ennyire hül
  2018-01-25 19:32:57, csütörtök
 
  Szilárd! Ennyire hülyék vagytok, vagy mi vagyunk ennyire hülyék szerinted?
Molnár Bálint | Ma | 10:12

Én már tegnap is ámulattal figyeltem, mit művel a fejvesztve kapkodó kormánypárt, amelyikről véletlenül kiderült a nyilvánvaló: azt tették, amit normálisék, normális helyeken tenni szoktak. Befogadtak 1300 háború elől menekülő, oltalomra szoruló embert. Nem normálisék addig tolták a kretén uszítás, az ökölbe szorult agyú hergelés rozsdás biciklijét, addig tornázták felfelé az újabb és újabb rémhírekre kiéhezett szekta ingerküszöbét, hogy már nem lehet a normalitás talaján történő, emberséges cselekedetekkel eléjük állni. Sunnyogni kell az emberséggel. Emberségesnek lenni szégyen ezekben a vérzivataros időkben. Ha meg kiderül a nyilvánvaló, bele kell állni az egyre nagyobb baromságokba.

Ki más lehetne alkalmasabb e feladatra, mint Németh Szilárd, bármire kapható, ökölbe szorult agyú birkozó, nehézsúlyú szellemi árvízkárosult, Arany János emlékének védelmezője. Aki Halász János kortárs senkit megszégyenítve korán reggel elszavalta a Soros-mantrát a parlament nemzbetbiztonsági bizottságának ülésén, majd - maga után hurcolva fideszes harcostársait (többek között szevasz, Lezsák!) - látványosan kivonult az ülésről. Ahova egyébként nagy szeretettel várták Orbán Viktor miniszterelnök urat is eligazításügyileg, de sajnos ő is elaludt, mint én tegnap mint tudjuk, nem erőssége neki az egyenes gerinc, a spontán kérdésekkel való szembenézés, kellemes húsvétot kívánni meg kicsit korai lenne.
Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke (b4), valamint Móring József KDNP-s (b), Csizi Péter (b2) és Lezsák Sándor (b3), fideszes képviselők elhagyni készülnek az üléstermet a bizottság ülésén a Képviselői Irodaházban 2018. január 25-én. Mellettük Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke (b5) és Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja. A kormánypárti képviselők távoztak az ülésről, ezért az határozatképtelenné vált. (MTI Fotó: Kovács Tamás)

Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke (b4), valamint Móring József KDNP-s (b), Csizi Péter (b2) és Lezsák Sándor (b3), fideszes képviselők elhagyni készülnek az üléstermet a bizottság ülésén a Képviselői Irodaházban 2018. január 25-én. Mellettük Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke (b5) és Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja. A kormánypárti képviselők távoztak az ülésről, ezért az határozatképtelenné vált. (MTI Fotó: Kovács Tamás)

Csak annyit szerettem volna ezzel mondani - ami nem mutat ugyan túl a nemzetbiztonsági bizottság óvodás homokozó szintjére degradálásán -, hogy Szilus, te ostobaság élő szobra!

Értjük, hogy eldöntöttétek: Szél Bernadett a Soros-hálózat része.

Értjük, hogy nem vagytok hajlandóak pofázni a nem létező Soros-hálózatról annak a Szél Bernadettnek a jelenlétében, akiről eldöntöttétek, hogy Soros érdekeit képviseli.

Értjük, hogy szerintetek a Soros-hálózat részeként megbélyegzett Szél Bernadett füle hallatára és szeme láttára beszélni a nem létező Soros-tervről és Soros-hálózatról szerintetek kockázatos és nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Értjük, hogy szerintetek Szél Bernadettnek egyáltalán semmi keresnivalója abban a bizottságban, amelynek egyébként tagja.

Azt is értjük, hogy a hülyeségnek, a hazudozásnak, az összevissza halandzsázásnak eme rozsdás kerékpárjáról már nem lehet leszállni.

De ha már mindenképpen akadályozzátok a bizottság munkálatait ragaszkodtok ahhoz, hogy a szakadékig nem álltok meg ezzel a rohadt biciklivel, akkor nem lehetne, hogy legalább úgy tegyetek, mintha szorult volna valami a két fületek közötti cuccba?

Egy kibaszott nyílt bizottsági ülésről (!), ahol a magyar sajtó és a propagandagyár teljes széltében-hosszában képviseltette magát, mi a franc miatt kellett kivonulni? Mi lett volna az, amit a komplett magyar sajtó meg a szolgamédia hallhatott volna, Szél Bernadett viszont nem?

Tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy mi vagyunk ennyire hülyék szerinted?

Utóirat: Az már végképp kommentálhatatlan, hogy Németh tovább emelte a debilitás tétjét, és a változatosság kedvéért Molnár Zsoltot, a bizottság MSZP-s elnökét is nemzetbiztonsági kockázatnak kiáltotta ki.

https://kolozsvaros.com/rovidek/szilard-ennyire-hulyek-vagytok-vagy-mi-vagyunk-en nyire-hulyek-szerinted/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, halandzsázásnak, cselekedetekkel, miniszterelnök, akadályozzátok, propagandagyár, megszégyenítve, bizottságának, kerékpárjáról, árvízkárosult, emberségesnek, keresnivalója, megbélyegzett, ingerküszöbét, változatosság, eldöntöttétek, harcostársait, képviseltette, vérzivataros, degradálásán, bizottságban, hazudozásnak, kormánypárti, mindenképpen, bernadettnek, baromságokba, országgyűlés, jelenlétében, ragaszkodtok, látványosan, szolgamédia, szerintetek, kolozsvaros, szocialista, nyilvánvaló, kérdésekkel, fejvesztve kapkodó, kretén uszítás, ökölbe szorult, normalitás talaján, vérzivataros időkben, egyre nagyobb, parlament nemzbetbiztonsági, egyenes gerinc, spontán kérdésekkel, bizottság ülésén, bizottság szocialista, bizottság LMP-s, kormánypárti képviselők, nemzetbiztonsági bizottság, összevissza halandzsázásnak, bizottság munkálatait, Molnár Bálint, Németh Szilárd, Arany János, Halász János, Orbán Viktor, Móring József KDNP-s, Csizi Péter, Lezsák Sándor, Képviselői Irodaházban, Mellettük Molnár Zsolt, Szél Bernadett, Kovács Tamás, Szél Bernadettnek, Molnár Zsoltot,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Sárkány  Az angyali üdvözlet  Odaadja  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Leereszkedés és olvadás  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Úgy sajog ez a vad tavasz,  virágvasárnap  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Haja van  Alvó kutyák  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Boldog virágvasárnapot minden...  Ratkós beszületései a szereplő...  képre írva  Az idegen országok éghajlata  A tavasz nem csak önmagában sz...  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Szép estét kedves látogatóimna...  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  képre írva  Manna OWell tollából  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Odaadja  A máj egészségének javítása te...  Nárcisz  Alvó kisfiú  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Virágvasárnap: az élet és a re...  Szép estét kedves látogatóimna...  Inkább ad  Sadhguru idézet  Nagyhétfő:  Esti Ima !  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Nárcisz  Esti kép  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Alvó kisfiú  Óraállítás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Boldogság  Esti kép  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Képes idézet !  Facebookon kaptam  Amikor még kicsi voltál...  Az izmaink nem csak testmozgás...  képre írva  Sadhguru idézet  A jó kedv a világon 
Bejegyzés Címkék
fejvesztve kapkodó, kretén uszítás, ökölbe szorult, normalitás talaján, vérzivataros időkben, egyre nagyobb, parlament nemzbetbiztonsági, egyenes gerinc, spontán kérdésekkel, bizottság ülésén, bizottság szocialista, bizottság LMP-s, kormánypárti képviselők, nemzetbiztonsági bizottság, összevissza halandzsázásnak, bizottság munkálatait, rohadt biciklivel, kibaszott nyílt, magyar sajtó, propagandagyár teljes, franc miatt, komplett magyar, szolgamédia hallhatott, debilitás tétjét, változatosság kedvéért, bizottság MSZP-s, nemzetbiztonsági, halandzsázásnak, cselekedetekkel, miniszterelnök, akadályozzátok, propagandagyár, megszégyenítve, bizottságának, kerékpárjáról, árvízkárosult, emberségesnek, keresnivalója, megbélyegzett, ingerküszöbét, változatosság, eldöntöttétek, harcostársait, képviseltette, vérzivataros, degradálásán, bizottságban, hazudozásnak, kormánypárti, mindenképpen, bernadettnek, baromságokba, országgyűlés, jelenlétében, ragaszkodtok, látványosan, szolgamédia, szerintetek, kolozsvaros, szocialista, nyilvánvaló, kérdésekkel, szembenézés, szeretettel, kockázatnak, irodaházban, emberséggel, védelmezője, összevissza, alkalmasabb, munkálatait, hülyeségnek, kormánypárt, hajlandóak, nehézsúlyú, képviselői, üléstermet, képviselők, elszavalta, hálózatról, normálisék, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 602
  • e Hét: 2260
  • e Hónap: 19053
  • e Év: 151970
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.