Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A koreszmeváltás életfelfogás-váltást jelent
  2015-01-25 16:11:23, vasárnap
 
   
  (Előadásvázlat)

http://youtu.be/OTkyj-Qa0rQ



Célom ezzel az előadással az, hogy a hagyományaink tisztasága szerinti élet megismerése bizalmat kiváltó meggyőződést adjon az Aranykor koreszméjében, és ennek a kettős egysége, a Teremtő és az Ember Szövetségébe vetett hit tegyen bennünket a megébredt Istengyermekek által alkotott Tudás Népévé.



Ezzel az előadással el kell indítanom azt a folyamatot, amely Szent Korona Értékrend szerinti, mintaadó Gondoskodó Magyarország újjáteremtéséhez vezet.

Be kell bizonyítanom, hogy az elmúlt ezerkétszáz évben az ősi civilizáció koreszméjétől elfordulás okozta minden szenvedésünket. Ennek érzékeltetésén keresztül azt akarom elérni, hogy mindenkihez eljusson az a rendezőelv, amellyel helyre tudja tenni önmagában azt az ismeretanyagot, amelyet a Vaskor lélek- és agymosáson keresztül kapott.

Be kell bizonyítanom, hogy az Aranykor új koreszméje (paradigmája) nélkülözhetetlenné teszi az ismeret és a tapasztalat (vagyis a tudomány) írott rendszerének újraértelmezését, vagyis a Vaskor nyugati civilizációt jelentő eszmei alapjának felváltását az Aranykor ősiből maivá emelkedő civilizációs rendjével.



1. Paradigma és paradigmaváltás



A paradigma a gondolkodások, vélekedések, értékek és módszerek összegzését jelenti, vagyis egy viselkedési módszert adó gondolkodási mód mintát határoz meg.

Ebből eredően a társadalmi paradigma egy történelmi korszakhoz kötött gondolkodási mód minta, ezért ezt koreszmének is nevezhetjük.



A paradigmaváltás azt jelenti, hogy egy gondolkodási mód mintát egészében felcserélünk egy másikkal.



A társadalmi méretű paradigmaváltásra akkor szokott sor kerülni, ha a társadalom nagy részét hátrányosan érinti az akkor működő paradigma, és csupán a gondolkodás, hozzáállás megváltoztatásával (amely viszonylag kevés lelki és szellemi energiaráfordítást igényel) aránytalanul nagy alkotó energiákat lehet a változásra felszabadítani. (ld. ,,Paradigmaváltás" - http://nemzetiegyseg.com/Paradigmavaltas.pdf)



A paradigmamódosítás az adott kor gondolkodási módját meghatározó koreszme egy részének megváltoztatását jelenti, az alap és a többi rész változatlanul hagyása mellett.



A társadalmi paradigma eszmei, szabályozási (jogi) és feltétel-biztosítási (benne: gazdasági) részből tevődik össze. A paradigmarészek az eszmei alapra épülve egymással kapcsolatban állnak, így hoznak létre működő rendszert.



A Világkorszakok váltásakor bekövetkező társadalmi paradigmaváltás (koreszmeváltás) következménye az új Világkorszakra (jelenleg az Aranykorra) megébredésnek.

Az éberség feltárja a kialakult társadalmi feszültség okát (válasz a miért kérdésre), megjelöli az új koreszme eszmei alapját (válasz a mit kérdésre) és meghatározza azokat az eszközöket, amelyek biztosítják annak működését (válasz a hogyan kérdésre).



A társadalmi paradigmaváltás maga után vonja a tudományoknak az új koreszme szerinti teljes újjáteremtését, újrarendezését.

2. Koreszmeváltás (társadalmi paradigmaváltás) a Vaskorról az Aranykorra (Földanya Világkorszakára)



A 2012-ben véget ért a pénzre, a tőkére, az önzésre, a kizsákmányolásra alapuló gondolkodásmód minta uralma, és felváltja azt az Aranykor (Földanya Világkorszaka), amelyben az általános béke és az elfogadás rezgése uralkodik.

A ,,legaranykoribb" nép, a szkíta, leszármazottjai közvetítésével a Szent Korona Értékrendben megfogalmazott koreszemében (társadalmi paradigmában) visszatér a Globális Egység gondolkodási mód mintája. (Ld. Válaszok a Világtörténelmi Korszakváltáshoz - http://nemzetiegyseg.com/Valasz.pdf)



Vagyis:

- a nemzeti érdekek összehangolása felváltja a nemzetek feletti érdekérvényesítést,

- a közszabadság lép az egy társadalmi csoport megosztottsággal elért egyeduralma (diktatúrája) helyébe,

- az embert szolgálja a gazdaság és nem a gazdaság kényszerít ,,szenvedhetetlen igát" az emberre,

- az egyéni érdek és a közösségi érdek kettős egységben irányítja és vezeti a társadalmat, nem a diktatúrát gyakorló társadalmi csoport helytartótanácsa.



3. A társadalmi paradigmaváltás (koreszmeváltás) eszközei



3.1 Eszmei alap



Iránymutatás (Alkotmány) természetes értelmezése.

Irányelvek az Iránymutatás érvényesülését jelentik egy adott történelmi korra.

Döntés-előkészítő módszerek felváltása a tudományok újrateremtésével.



3.2 Szabályozási (jogi) alap



Alulról épülő szabályozási rendszer.

Bizonyítottság-alapú képviselet.

Kötött mandátum.

Kettős egységet alkotó irányítási-vezetési rendszer.



3.3 Az Aranykor koreszméje működési feltételeinek megteremtése



- Társadalomszervezés



= Helyzetfelmérés

= Hatalomgyakorlás képviselőinek kiválasztása

= Szabályozási alap (Települési törvény) elkészítése



- Döntés-előkészítő rendszer



A természetes kapcsolatrendszer (mátrix) működtető eszköze.



Kelt Szegeden, 2015. Fergeteg havának 13. napján
Halász József
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megosztottsággal, hatalomgyakorlás, megváltoztatását, újjáteremtéséhez, korszakváltáshoz, kizsákmányolásra, újrateremtésével, helytartótanácsa, újraértelmezését, paradigmarészek, paradigmaváltás, leszármazottjai, helyzetfelmérés, paradigmavaltas, világkorszakára, szenvedhetetlen, világtörténelmi, istengyermekek, világkorszakok, újjáteremtését, megfogalmazott, közvetítésével, legaranykoribb, felszabadítani, újrarendezését, bizonyítottság, szenvedésünket, összehangolása, gondolkodásmód, koreszmeváltás, ismeretanyagot, világkorszakra, érzékeltetésén, érvényesülését, koreszméjétől, gondolkodások, hagyományaink tisztasága, kettős egysége, megébredt Istengyermekek, elmúlt ezerkétszáz, viselkedési módszert, társadalmi paradigma, történelmi korszakhoz, társadalmi méretű, társadalom nagy, akkor működő, változásra felszabadítani, részének megváltoztatását, többi rész, eszmei alapra, éberség feltárja, kialakult társadalmi, Ember Szövetségébe, Tudás Népévé, Szent Korona Értékrend, Gondoskodó Magyarország, Földanya Világkorszakára, Földanya Világkorszaka, Szent Korona Értékrendben, Globális Egység, Világtörténelmi Korszakváltáshoz, Kelt Szegeden, Halász József,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Akarat  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Krisztinától  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép estét  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy hatékony szolga  Egy bizonyos határt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Garai Gábor - Takarítás  Adakozás  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Albert Einsteinről  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Minden harmadik...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alvó cicák  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Őrizkednünk kell...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Rátalálsz  A televizió nem a kultúrát kép...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Őrizkednünk kell...  Neked tudnod kell  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Annuska bar...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Sose bánj semmit  Png kutya  Szívem tiéd  Nevem  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Mi lenne ha  Bounty krémes  Sose bánj semmit  s immár én is felragyogva, ért...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Bertolt Brecht -től idézet  képre írva  Jó éjszakát  Sose bánj semmit  Elköszönt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
hagyományaink tisztasága, kettős egysége, megébredt Istengyermekek, elmúlt ezerkétszáz, viselkedési módszert, társadalmi paradigma, történelmi korszakhoz, társadalmi méretű, társadalom nagy, akkor működő, változásra felszabadítani, részének megváltoztatását, többi rész, eszmei alapra, éberség feltárja, kialakult társadalmi, miért kérdésre, hogyan kérdésre, társadalmi paradigmaváltás, 2012-ben véget, kizsákmányolásra alapuló, általános béke, elfogadás rezgése, nemzeti érdekek, nemzetek feletti, embert szolgálja, gazdaság kényszerít, egyéni érdek, közösségi érdek, diktatúrát gyakorló, adott történelmi, tudományok újrateremtésével, természetes kapcsolatrendszer, megosztottsággal, hatalomgyakorlás, megváltoztatását, újjáteremtéséhez, korszakváltáshoz, kizsákmányolásra, újrateremtésével, helytartótanácsa, újraértelmezését, paradigmarészek, paradigmaváltás, leszármazottjai, helyzetfelmérés, paradigmavaltas, világkorszakára, szenvedhetetlen, világtörténelmi, istengyermekek, világkorszakok, újjáteremtését, megfogalmazott, közvetítésével, legaranykoribb, felszabadítani, újrarendezését, bizonyítottság, szenvedésünket, összehangolása, gondolkodásmód, koreszmeváltás, ismeretanyagot, világkorszakra, érzékeltetésén, érvényesülését, koreszméjétől, gondolkodások, nemzetiegyseg, megébredésnek, világkorszaka, koreszméjében, feltételeinek, képviselőinek, következménye, változatlanul, előadásvázlat, tudományoknak, hagyományaink, szabályozási, bizonyítanom, gondolkodási, kiválasztása, iránymutatás, közszabadság, rendszerének, szövetségébe, felcserélünk, meghatározza, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 560
  • e Hét: 837
  • e Hónap: 9441
  • e Év: 45382
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.