Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az összehangolt önellátó rendszer felépítése
  2015-01-25 18:29:28, vasárnap
 
   
  Útmutató az Összehangolt Önellátó rendszer felépítéséhez - Áttekintés



Kedves Barátom!



Szíves figyelmedbe ajánlom a rövidesen elkészülő könyvem áttekintését (szinopszisát).

Teszem ezt kettős céllal:

- Elsősorban figyelemfelhívás a szándékom.

- Másodsorban a könyv megjelenésével kapcsolatban kérek segítséget.



Figyelemfelhívás:

Sokan mondják: ,,Tudom, hogy rossz a rendszer, de mi legyen helyette?" Jó lenne, ha végre megismerné mindenki a Szent Korona Értékrendben a ,,mi legyen"-t.

Sokan mondják: ,,Csak erőszakkal lehet átvenni a hatalmat!" Jó lenne, ha végre felismernék azok, akik ezt mondják, hogy az erőszak alkalmazásával csak elpusztulhatunk, hiszen nincs a nyugati civilizációhoz fogható katonai erőnk (gondoljanak a NATO-ra!).

Viszont van olyan értékünk, amit használva lehetőségünk van a békés hatalomváltásra.



Könyv megjelentetése:

A 76000 forintos nyugdíjam nem biztosít anyagi fedezetet a megjelenés finanszírozásához (kb. 250 A4-es oldal lesz a könyv). Úgy gondolom, hogy jogos kérés egy ,,munkamegosztás": én megírtam, aki úgy gondolja, hogy Nemzetünk érdeke az abban lévő ismeretek megosztása, az anyagilag támogassa a megjelenést.

Azt szeretném, ha lenne olyan magyar ember, aki felvállalja a könyv megjelenésnek gondozását.

A könyv 6 példányát el kell küldenem az Országos Széchenyi Könyvtárnak, ezért ennyi példányt mindenképpen ki kell nyomtatni. Ennyit tudok vállalni, ha más megoldás nem lesz.



Kelt Szegeden, 2012. Fergeteg havának 22. napján.

Halász József



_________________________________





Áttekintő





Az Összehangolt Önellátás az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszere. Felépíti és működteti a közszabadság elvén, az irányítás és vezetés kettős egységében felépülő hatalomgyakorlást.

Az Összehangolt Önellátás eszköze a települések és társadalmi csoportok érdekérvényesítésének, vagyis a konföderatív államszervezésnek.

Az Összehangolt Önellátás teljes autarkiát jelent, más szóval: az igények és lehetőségek összhangját az élet minden területére vonatkozóan rendszerszemléletben valósítja meg.



Az Összehangolt Önellátással felépített társadalmi rendszer nemzetközi kapcsolatainak alapja a nemzetek érdekérvényesítésének összehangolása (konföderáció), ezért kibékíthetetlen (antagonisztikus) ellentétben áll a nyugati civilizációval, amely koreszméje (paradigmája) a nemzetek fölötti érdekérvényesítés (föderativizmus). Az antagonizmust a két koreszme tételes összehasonlítása bizonyítja.

Mivel a nyugati civilizáció koreszméjének két változata, a kapitalista liberalizmus és a szocializmus-kommunizmus egyaránt osztálydiktatúrát jelent, vagyis nem ellentéte egymásnak, hanem ugyanannak a koreszmének különböző megjelenési formája[ii], a nyugati civilizáció osztálydiktatúrára épülő paradigmájának általános alternatívája a Szent Korona Értékrenddel közvetített, ősi civilizáció közszabadság elvén alapuló koreszméje.



Ez a koreszme alapjaiban különbözik a nyugati civilizáció eszmei-, szabályozási- (jogi) és feltétel-biztosítási (benne: gazdasági) paradigma-részeitől[iii], tehát gyökeres (radikális) változtatást jelent.



A Szent Korona Értékrenden alapuló Összehangolt Önellátás az egyetemes magyarság őseinktől örökölt hagyatéka, megteremtése ezért nem új feladat, hanem visszatérés ahhoz a koreszméhez, amely gyakorlásától 973-ban, a Quedlinburgi szerződéssel megfosztottak bennünket.

Az elmúlt ezerkétszáz év a magyarság ,,túlélési korszaka" volt, amelyben csak önazonosságunk szükséges és elégséges mértékének megmaradásáig fertőzött bennünket a lélek- és agymosás, ezért nem okozott visszafordíthatatlan torzulást a magyarság lelkében-szellemében. Önazonosságunk ereje megőrizte önbecsülésünket olyan mértékben, hogy képesek maradtunk újjáteremteni önmagunkat a bennünket történelmi kötelességként kegyelmező ősi civilizáció Szent Korona Értékrendjében közvetített Iránymutatás szerint.



A nyugati civilizáció koreszméjében, az Iránymutatás alkotmányossága (a teremtett Világ - benne a Föld - természetes működési rendje) természetellenesen átalakult, mivel a megosztottság eltorzította a kötelezettségek-jogok természetes egyensúlyát, ezzel

- a kiválasztottak által létrehozott és monopolizált gazdaság szolgájává alázódott az ember,

- a felülről lebontás vált a társadalomszervezés alapjává az alulról építkezés helyett,

- egyre növekszik a társadalmi egyenlőtlenség.



Az ősi civilizáció Szent Korona Értékrendjének alapját az ezerkétszáz éve felfüggesztett hatályú alkotmányos jogfolytonosságot visszaállító Iránymutatás jelenti, amelyet a Teremtő az Emberrel alkotott Szövetség működési alapjaként határozott meg[iv].



Ennek az Alkotmánynak[v] (az Alkotó Alkotásának működésére adott Irányelvnek) a jelenkori érvényesülésekor (vagyis az Alapelvek - Alaptörvény[vi] és alaptörvény szintű főtörvények[vii] - meghatározásakor) figyelemmel kell lenni az elmúlt ezerkétszáz év természetes fejlődésének Szent Korona Értékrenddel összeegyeztethető eredményeire, valamint vissza kell állítani azoknak a közjogi és közigazgatási intézményeknek az ősi tartalmát, amelyek formai kereteit a túlélési korszak alatt megőriztünk.



A nyugati civilizáció koreszméjéről az ősi civilizáció koreszméjére váltás csak békés hatalomátvétellel történhet meg. Ezt a jelenlegi jogszabályok lehetővé teszik, mert nem használja a hatalomátvétel tiltott eszközeit[viii]. Ez azt jelenti, hogy a békés hatalomátvétel lehetséges, ha az ősi civilizáció koreszméje, mint eszmei tőke elegendő társadalmi tőkét tud mozgósítani ahhoz, hogy hatalomgyakorló politikai eszmévé váljon. Vagyis fel kell építeni az Összehangolt Önellátás rendszerét, és ezt ütköztetni kell a nyugati civilizáció koreszméjével és annak következményeivel a következő választásokon.



Az ősi civilizációt közvetítő Szent Korona Értékrend szerinti Összehangolt Önellátást újjáteremtő folyamat részei



1. A legfőbb államhatalmi szervezet, a Nemzetgyűlés[ix] tagjainak választása.



2. Elöljárók és elöljáróságok választása[x]



- A települési népképviselők[xi] kiválasztása

- A társadalmi csoportok képviselőinek[xii] kiválasztása

- A Nemzeti Tanács[xiii] tagjainak kiválasztása

- Az irányítást és végrehajtást vezetők kiválasztása

= Magyarország elnökének[xiv] választása

= Magyarország miniszterelnökének[xv] választása

= Az Országgyűlés Felsőházának[xvi] választása

= Az Országgyűlés Alsóházának[xvii] választása



3. Jogalkotás[xviii]



A jelenlegi magyar jogrendszer Iránymutató alapja (Alkotmánya) egy diktátum, a Lisszaboni Szerződés[xix], amely a magyar választópolgárok megtévesztésével lépett hatályba. Ennek Magyarországra vonatkozó Irányelveit a 2012. január 1-től hatályos ,,Alaptörvény" fogalmazza meg. Ez a két jogszabály a nyugati civilizáció koreszméje szerint követendő jogrendszert alapozott meg.

A Szent Korona Értékrenddel közvetített magyar történelmi alkotmány (Szabadság Alkotmánya) jogfolytonosságát a 973-as Quedlinburgi szerződés felfüggesztette, és ezt sem az ezerkétszáz éves történeti alkotmány, sem a Lisszaboni Szerződés, sem a 2012-től hatályos Alaptörvény nem állította helyre, ezért az ősi civilizáció koreszméje szerint a jelenlegi magyar jogrendszernek nincs hatályos alapja.



Az ősi civilizáció koreszméje a jogalkotást döntési folyamatnak tekinti, amelyet a döntési helyzet indít el. A döntési helyzet a településeken jelentkezik a társadalmi együttélés egy vagy több elemének szabályozatlanságában, vagy túlhaladott szabályozásában.

Ezért az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszere, az Összehangolt Önigazgatás felépítésében a választás alapját a jelölt alkalmassága jelenti a jelölés szerinti elöljáróságra, amit a települési törvény rá eső részének készítésével bizonyít.





,,Az európai konföderáció ,,Az európai konföderáció Az európai konföderáció - mint Európa lehetséges jövőképe" - http://nemzetiegyseg.com/AzEukonfEuropajovokepe.pdf




[ii] Bibó István: A kapitalista liberalizmus és a szocializmus-kommunizmus állítólagos kiegyenlíthetetlen ellentéte - http://mek.niif.hu/02000/02043/html/699.html




[iii] Paradigmaváltás http://nemzetiegyseg.com/Paradigmavaltas.pdf




[iv] Magyar Biblia - http://nemzetiegyseg.com/MAGYARBIBLIA.pdf




[v] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

Alkotmány (11-20. oldal)




[vi] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

Alaptörvény (21-112. oldal)




[vii] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény (113-178. oldal)

A Választásról szóló alaptörvény szintű főtörvény (178-212. oldal)

Jelképekről és ünnepekről szóló alaptörvény szintű főtörvény (213-224. oldal)




[viii] (2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.

(Magyarország Alaptörvénye (2011. április 25.) C) cikk - http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100425.ATV)



Megjegyzés:

A hatalom erőszakos gyakorlása, illetve kizárólagos birtoklása a nyugati civilizáció koreszméjének jellemzője. Az ezzel szembeni fellépés törvényes úton nemcsak jog, hanem kötelesség.




[ix] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 11-20 §§ (125-130. oldal)

Tartalom:

1. szakasz Nemzetgyűlés

11. §

1. alszakasz A Nemzetgyűlés megalakulása és működése

12. § A Nemzetgyűlés megalakulása

13. § A Nemzetgyűlés működése

2. alszakasz A Nemzetgyűlés összehívása

14. §

3. alszakasz Alkotmányozó Nemzetgyűlés

15. §

16. § Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés feladatai

4. alszakasz Az Időszaki Nemzetgyűlés feladatai

17. §

5. alszakasz A Rendkívüli Nemzetgyűlés feladatai

18. §

6. alszakasz A Kivételes Nemzetgyűlés feladatai

19. §

7. alszakasz A Nemzetgyűlés által alkalmazott felelősségre vonás

20. §




[x] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Választásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 3-10. §§ (183-186. oldal)

Tartalom:

II. RÉSZ Az elöljáróságok és elöljárók választása

1. szakasz A népképviselet gyakorlásának alapelvei

3. §

4. § A települési népképviselők kiválasztása

5. § A társadalmi csoportok képviselőinek kiválasztása

6. § A Nemzeti Tanács tagjainak kiválasztása

7. § Az irányítást és végrehajtást vezetők kiválasztása

8. § Népi kezdeményezére indított megbízatás-visszavonási eljárás

2. szakasz Alapválasztás

9. §

3. szakasz Rendkívüli választás



10. §




[xi] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 82-88 §§ (165-167. oldal)

Tartalom:

8. szakasz A Települési Önkormányzatok

82. § Általános rendelkezések

1. alszakasz A Települési Önkormányzatok megalakulása és működése

83. § A Települési Önkormányzatok megalakulása

84. § A Települési Önkormányzatok működése

2. alszakasz A Települési Önkormányzatok feladatai

85. §

86. § A települési önkormányzati rendelet

3. alszakasz A Polgármester

87. §

4. alszakasz A Települési Önkormányzatok által alkalmazott felelősségre vonás

88. §




[xii] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 89-95 §§ (168-171. oldal)

Tartalom:

9. szakasz A társadalmi csoportok önkormányzatai

89. § Általános rendelkezések

1. alszakasz A társadalmi csoportok önkormányzatainak megalakulása és működése

90. § A társadalmi csoportok önkormányzatainak megalakulása

91. § A társadalmi csoportok önkormányzatainak működése

2. alszakasz A társadalmi csoportok önkormányzatainak feladatai

92. §

93. § A társadalmi csoportok önkormányzatának rendelete

3. alszakasz A társadalmi csoport önkormányzatának elnöke

94. §

4. alszakasz A társadalmi csoport önkormányzata által alkalmazott felelősségre vonás

95. §




[xiii] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 27-31 §§ (135-137. oldal)

Tartalom:

3. szakasz Nemzeti Tanács

27. §

1. alszakasz A Nemzeti Tanács megalakulása és működése

28. § A Nemzeti Tanács megalakulása

29. § A Nemzeti Tanács működése

2. alszakasz A Nemzeti Tanács feladatai

30. § A jogszabály elfogadásának ellenőrzése

3. alszakasz A Nemzeti Tanács által alkalmazott felelősségre vonás

31. §




[xiv] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 21-26 §§ (131-134. oldal)

Tartalom:

2. szakasz Magyarország elnöke

1. alszakasz Általános rendelkezések

21. § Magyarország elnökének jogállása

22. § Magyarország elnökének megválasztása

23. § Magyarország elnökének helyettesítése

24. § Magyarország elnöki megbízatás megszűnése

25. § Magyarország elnökének feladatvégzése

2. alszakasz Magyarország elnökének feladatai

26. §




[xv] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 52-57 §§ (148-150. oldal)

Tartalom:

1. szakasz Magyarország miniszterelnöke

1. alszakasz Általános rendelkezések

52. § Magyarország miniszterelnökének jogállása

53. § Magyarország miniszterelnökének megválasztása

54. § Magyarország miniszterelnökének helyettesítése

55. § Magyarország miniszterelnöki megbízatás megszűnése

56. § Magyarország miniszterelnökének feladatvégzése

2. alszakasz Magyarország miniszterelnökének feladatai

57. §




[xvi] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 72-75 §§ (158-160. oldal)

Tartalom:

5. szakasz Az Országgyűlés Felsőháza

1. alszakasz Az Országgyűlés Felsőházának megalakulása és működése

72. § Az Országgyűlés Felsőházának megalakulása

73. § Az Országgyűlés Felsőházának működése

2. alszakasz Az Országgyűlés Felsőház feladatai

74. §

3. alszakasz Az Országgyűlés Felsőháza elnökének feladata

75. §




[xvii] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

A Hatalomgyakorlásról szóló alaptörvény szintű főtörvény 76-79 §§ (161-163. oldal)

Tartalom:

6. szakasz Az Országgyűlés Alsóháza ...... ........... ........... ........... ............. 161. oldal

1. alszakasz Az Országgyűlés Alsóházának megalakulása és működése

76. § Az Országgyűlés Alsóházának megalakulása

77. § Az Országgyűlés Alsóházának működése

2. alszakasz Az Országgyűlés Alsóházának feladatai ...... ........... ........... ...... 162. oldal

78. §

3. alszakasz Az Országgyűlés Alsóháza elnökének feladata ...... ......... 163. oldal

79. §




[xviii] Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona - http://nemzetiegyseg.com/Ujparadigma.pdf

Alaptörvény 8-31. §§ (32-48. oldal)

Tartalom:

B. fejezet Jogalkotás

I. szakasz Általános rendelkezések

8. §

II. szakasz A jogrendszer felépítése

9. §

III. szakasz A jogszabály alkotás folyamata

10. § Általános rendelkezések

11. § Döntési helyzet

12. § A jogszabály alkotás kezdeményezése

13. § Jogszabály tervezet elkészítése

14. § A jogszabály tervezet elfogadása

15. § A jogszabály hatályba lépése

16. § Jogszabály elfogadásának ellenőrzése

17. § A jogszabály kihirdetése

IV. szakasz Az Alkotmány

18. §

V. szakasz Az Alaptörvény

19. §

20. § Az Alaptörvény alkotási folyamata

VI. szakasz A törvények

21. §

22. § Alaptörvény szintű főtörvények

23. § Alaptörvényben meghatározott főtörvények

24. § Résztörvény

25. § Törvény végrehajtási utasítása

26. § Kormányrendelet

27. § Miniszteri rendelet

28. § A Települési önkormányzati rendelete

29. § A Társadalmi csoport önkormányzati rendelete

30. § Országvédelmi terv és a rendkívüli intézkedéseket bevezető rendelet

31. § Nemzetközi szerződés




[xix] Lisszaboni Szerződés az Európai Unióról szóló szerződés és az Európai Közösséget létrehozó szerződés módosításáról, amelyet Lisszabonban, 2007. december 13-án írtak alá

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/AUTO/?uri=uriserv:OJ.C_.2007.306.01.000 1.01.HUN
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: érvényesülésekor, meghatározásakor, figyelemfelhívás, választópolgárok, önkormányzatának, megtévesztésével, összehasonlítása, kormányrendelet, világtörténelmi, hatalomgyakorló, szabályozásában, miniszterelnöki, elpusztulhatunk, kötelezettségek, paradigmaváltás, kibékíthetetlen, antagonisztikus, miniszterelnöke, hatalomváltásra, alkotmányossága, felfüggesztette, önbecsülésünket, paradigmavaltas, helyettesítése, megjelentetése, összehangolása, kapcsolatainak, föderativizmus, munkamegosztás, önkormányzatai, önkormányzatok, kötelességként, jogrendszernek, civilizációval, paradigmájának, magyarországra, rövidesen elkészülő, könyv megjelenésével, erőszak alkalmazásával, nyugati civilizációhoz, békés hatalomváltásra, 76000 forintos, megjelenés finanszírozásához, abban lévő, anyagilag támogassa, könyv megjelenésnek, közszabadság elvén, konföderatív államszervezésnek, élet minden, nyugati civilizációval, nemzetek fölötti, nyugati civilizáció, Összehangolt Önellátó, Kedves Barátom, Szent Korona Értékrendben, Országos Széchenyi Könyvtárnak, Kelt Szegeden, Halász József, Összehangolt Önellátás, Szent Korona Értékrenddel, Összehangolt Önellátással, Szent Korona Értékrenden, Szent Korona Értékrendjében, Szent Korona Értékrendjének, Alkotó Alkotásának, Szent Korona Értékrend, Összehangolt Önellátást, Nemzeti Tanács, Országgyűlés Felsőházának, Országgyűlés Alsóházának, Lisszaboni Szerződés, Ennek Magyarországra, Szabadság Alkotmánya, Összehangolt Önigazgatás, Bibó István, Magyar Biblia, Szent Korona, Magyarország Alaptörvénye, Alkotmányozó Nemzetgyűlés, Időszaki Nemzetgyűlés, Rendkívüli Nemzetgyűlés, Kivételes Nemzetgyűlés, RÉSZ Az, Települési Önkormányzatok, Országgyűlés Felsőháza, Országgyűlés Felsőház, Országgyűlés Alsóháza, Európai Unióról, Európai Közösséget,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Mindig jusson idő nevetni  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Reggel van  képre írva  Adakozás  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nagyon különös  Szép estét kedves látogatóimna...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  A televizió nem a kultúrát kép...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes délutánt kívánok  Egy maradéktalanul uralt világ  Idő  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A sors  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Akarat  Sokan azt tartják  Reménység és erő Krisztustól e...  Örülök, hogy látlak!  Akik bántanak téged  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kaffka_Margit  Szép estét kedves látogatóimna...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Hiányzik  A sors  Ágai Ágnes – Csendélet  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png telefon  Kaffka_Margit  Lóhere  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Png férfi  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png rózsa csokor  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Sose bánj semmit  Németh László tollából  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Leonardo da Vinci gondolata  Albert Einstein gondolata  Alvó cicák 
Bejegyzés Címkék
rövidesen elkészülő, könyv megjelenésével, erőszak alkalmazásával, nyugati civilizációhoz, békés hatalomváltásra, 76000 forintos, megjelenés finanszírozásához, abban lévő, anyagilag támogassa, könyv megjelenésnek, közszabadság elvén, konföderatív államszervezésnek, élet minden, nyugati civilizációval, nemzetek fölötti, nyugati civilizáció, kapitalista liberalizmus, koreszmének különböző, koreszme alapjaiban, egyetemes magyarság, Quedlinburgi szerződéssel, elmúlt ezerkétszáz, magyarság &#8222, bennünket történelmi, teremtett Világ, megosztottság eltorzította, kiválasztottak által, felülről lebontás, alulról építkezés, társadalmi egyenlőtlenség, jelenkori érvényesülésekor, túlélési korszak, jelenlegi jogszabályok, hatalomátvétel tiltott, békés hatalomátvétel, következő választásokon, legfőbb államhatalmi, települési népképviselők, társadalmi csoportok, jelenlegi magyar, magyar választópolgárok, 973-as Quedlinburgi, ezerkétszáz éves, 2012-től hatályos, jogalkotást döntési, döntési helyzet, településeken jelentkezik, társadalmi együttélés, vagy több, választás alapját, jelölt alkalmassága, jelölés szerinti, települési törvény, európai konföderáció, hatalom erőszakos, ilyen törekvésekkel, ezzel szembeni, népképviselet gyakorlásának, települési önkormányzati, társadalmi csoport, jogszabály elfogadásának, jogrendszer felépítése, jogszabály alkotás, jogszabály tervezet, jogszabály hatályba, jogszabály kihirdetése, rendkívüli intézkedéseket, érvényesülésekor, meghatározásakor, figyelemfelhívás, választópolgárok, önkormányzatának, megtévesztésével, összehasonlítása, kormányrendelet, világtörténelmi, hatalomgyakorló, szabályozásában, miniszterelnöki, elpusztulhatunk, kötelezettségek, paradigmaváltás, kibékíthetetlen, antagonisztikus, miniszterelnöke, hatalomváltásra, alkotmányossága, felfüggesztette, önbecsülésünket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 152
  • e Hét: 1862
  • e Hónap: 10466
  • e Év: 46407
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.