Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cirkuszt csináltak a T. Házból: egyetlen fideszes jelent meg
  2018-01-30 16:53:07, kedd
 
  Cirkuszt csináltak a T. Házból: egyetlen fideszes jelent meg munkahelyén


2018. január 30. 14:10 - szerző: 168 Óra

Kizárólag Gulyás Gergely képviselte 114 tagú frakcióját, a fideszesek távolmaradása nyomán így - az előzetes várakozásoknak megfelelően - határozatképtelen volt az Országgyűlés rendkívüli ülése. Miután az ellenzéki pártok frakciói és a független képviselők még csak napirend elfogadására sem alkotnak megfelelő többséget, a ,,sok hűhó semmiért" elve érvényesült kedden.

Emlékezetes, a Jobbik kezdeményezésére az 1300 ,,titokban" befogadott menekült ügyében, de az MSZP és az LMP támogatásával és plusz két téma felvetésével. Így az ellenzéki aláírások nyomására Kövér Lászlónak össze kellett hívnia a rendkívüli parlamenti ülést, amit ugyanakkor a fideszes házelnök pont olyan dátumra írta ki, amikor Orbán Viktor előre tudhatóan Bécsben tárgyal. Ráadásul az már a múlt héten kiderült: a Fidesz-frakció a főnök távollétében nem is kíván részt venni az ülésen.

Minderre számíthatott is az ellenzék, amely azért ki-kihasználta az alkalmat, hogy a parlamentarizmus színjátszóterén számon kérje a megfutamodott kormánypártokat. Két szocialista képviselő például plüssnyuszikkal érkezett az ülésre, az egyik trikóján Viktor, a másikon Szilárd felirat volt olvasható.

A napirend előtti felszólalók sorra gyávasággal és megfutamodással vádolták a kormány. A Fideszt képviselő Gulyás Gergely mellett ugyanis mindössze négy államtitkár jelent meg az ülésteremben, közülük is mindössze Dömötör Csaba, Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter helyettese válaszolgatott némi lelkesedéssel a kormány nevében.
Fotó: Kovalovszky Dániel

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője volt az első felszólaló, aki úgy vélte: azért ilyen üres a Ház, mert a fideszesek vagy félnek a valóságtól és ettől az üléstől, vagy derogál nekik eljönni. ,,Hol van a miniszterelnök? Hol vannak a miniszterek? Tán késett a helikpoter?" - szúrt oda Rogán Antalnak. A szocialisták frakcióvezetője szerint Orbán veszélyes játékot játszik, amikor a letelepedési kötvényekkel jöhetnek menekültek nyíltan, miközben titokban is befogadtak többeket.

Az elmúlt három évben a Fidesz politikusai belehazudtak a szemünkbe.

Szerinte a migráció fő szervezői Orbán Viktor, Rogán Antal és Szijjártó Péter. Hozzátette, nem a menekültek, hanem a gyűlöletkeltés ellen vannak a szocialisták, s hogy érdemi témákról is szót ejtsen, beszélt a nyugdíjasokról is, akikből sokan mélyszegénységben élnek.

Ezután Vona Gábor és Dömötör Csaba egymással is személyeskedésig menő replikázása követte felszólalását, majd Szél Bernadett LMP-frakcióvezető indult meg, s kezdett perlekedni Pogácsás Tibor államtitkárral a munkavállalói jogok kapcsán.

Minderre reagálva Gulyás Gergely csalódottságának adott hangot, hogy nem ő kapja a plüss nyuszit. Szerinte az összehívott rendkívüli ülésnek csak annyi célja volt, hogy az eddig elégtelenre vizsgázó ellenzék kettesre javítsa eredményét, ,,ezért állt össze Vona Hadházyval." A Fidesz-frakcióvezető szerint ők senkit sem fogadnak be. ,,Eddig irgalmatlansággal vádolták a kormányt, most túlzott irgalommal." Nyugdíjemelést is ígért a későbbiekre, ahogy köztisztviselői béremelést is.

,,Magyarország ma jó helyzetben van" - tett pontot az ülés végére.

Ami így hamar véget is ért, hiszen míg az MSZP-s Heringes Anita és Bangóné Borbély Ildikó az egyik nyuszit a kormányfő, a másikat Németh Szilárd asztalára helyezte, a teremszolgák pedig hamar el is távolították a plüssöket, az Országgyűlés rátérhetett volna a napirend megszavazására. Csakhogy a Ház nem volt határozatképes, ezt állapította meg a levezető elnök kézfelemeléses szavazás után. Gulyás még valamiért szavazógépes voksolást is kért, ebből az derült ki, hogy 55-en elfogadták ugyan a rendkívüli ülés napirendjét, de 144-en nem szavaztak.

A következő, immár a rendes tavaszi ülésszak nyitóülésére várhatóan február 19-20-án kerül sor. Ezt követően a választási kampány miatt csupán egyetlen hétig ülésezik majd a magyar parlament.

http://168ora.hu/itthon/cirkuszt-csinaltak-a-t-hazbol-egyetlen-fideszes-jelent-me g-munkahelyen-144497
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: személyeskedésig, csalódottságának, kezdeményezésére, parlamentarizmus, miniszterelnöki, plüssnyuszikkal, színjátszóterén, frakcióvezetője, megfutamodással, kormánypártokat, köztisztviselői, kézfelemeléses, várakozásoknak, megszavazására, nyugdíjemelést, miniszterelnök, államtitkárral, válaszolgatott, határozatképes, nyugdíjasokról, gyűlöletkeltés, frakcióvezető, megfutamodott, lelkesedéssel, támogatásával, kabinetirodát, munkavállalói, felszólalását, távolmaradása, belehazudtak, kötvényekkel, letelepedési, szocialisták, teremszolgák, ülésteremben, magyarország, fideszesek távolmaradása, előzetes várakozásoknak, ellenzéki pártok, független képviselők, 1300 „, ellenzéki aláírások, rendkívüli parlamenti, fideszes házelnök, múlt héten, főnök távollétében, parlamentarizmus színjátszóterén, megfutamodott kormánypártokat, egyik trikóján, másikon Szilárd, napirend előtti, kormány nevében, Kizárólag Gulyás Gergely, Kövér Lászlónak, Orbán Viktor, Gulyás Gergely, Dömötör Csaba, Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát, Kovalovszky Dániel, Tóth Bertalan, Rogán Antalnak, Rogán Antal, Szijjártó Péter, Ezután Vona Gábor, Szél Bernadett LMP-frakcióvezető, Pogácsás Tibor, Vona Hadházyval, MSZP-s Heringes Anita, Bangóné Borbély Ildikó, Németh Szilárd,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leereszkedés és olvadás  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Játékos kis cicák  Sir Andrew Lloyd Webber  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Jó éjszakát  Karinthy Frigyes: Almafa  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Facebookon kaptam  Esti kép  Aki belekortyol  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Sok ember olyan,  Várnai Zseni - Éveim  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Sárkány  Inkább ad  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Soli Deo gloria  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sonka vásár  Mire jók ?  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Humor is meg nem is szerinted?  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Táplálékok a máj egészségének ...  A nagyhét eseményei  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Alvó cica  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Táplálékok a máj egészségének ...  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Nem jár  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Paul David Tripp Március 25  A máj egészségének javítása te...  Alvó cica  Alvó baby  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fideszesek távolmaradása, előzetes várakozásoknak, ellenzéki pártok, független képviselők, 1300 &#8222, ellenzéki aláírások, rendkívüli parlamenti, fideszes házelnök, múlt héten, főnök távollétében, parlamentarizmus színjátszóterén, megfutamodott kormánypártokat, egyik trikóján, másikon Szilárd, napirend előtti, kormány nevében, első felszólaló, fideszesek vagy, szocialisták frakcióvezetője, letelepedési kötvényekkel, elmúlt három, gyűlöletkeltés ellen, munkavállalói jogok, plüss nyuszit, összehívott rendkívüli, eddig elégtelenre, ülés végére, egyik nyuszit, másikat Németh, teremszolgák pedig, napirend megszavazására, levezető elnök, rendkívüli ülés, rendes tavaszi, választási kampány, magyar parlament, személyeskedésig, csalódottságának, kezdeményezésére, parlamentarizmus, miniszterelnöki, plüssnyuszikkal, színjátszóterén, frakcióvezetője, megfutamodással, kormánypártokat, köztisztviselői, kézfelemeléses, várakozásoknak, megszavazására, nyugdíjemelést, miniszterelnök, államtitkárral, válaszolgatott, határozatképes, nyugdíjasokról, gyűlöletkeltés, frakcióvezető, megfutamodott, lelkesedéssel, támogatásával, kabinetirodát, munkavállalói, felszólalását, távolmaradása, belehazudtak, kötvényekkel, letelepedési, szocialisták, teremszolgák, ülésteremben, magyarország, számíthatott, felvetésével, távollétében, országgyűlés, távolították, nyitóülésére, elfogadására, szavazógépes, gyávasággal, későbbiekre, összehívott, replikázása, megfelelően, szocialista, felszólalók, politikusai, munkahelyen, állapította, munkahelyén, rátérhetett, kihasználta, kovalovszky, napirendjét, érvényesült, elégtelenre, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 2439
  • e Hónap: 19232
  • e Év: 152149
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.