Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aki ezt nem érti, azon nem tudunk segíteni
  2018-01-30 20:44:23, kedd
 
  Aki ezt nem érti, azon nem tudunk segíteni
Swan Edgar | Ma | 20:04

Búbánatos szép estét kívánok! Rajtam a sor, hogy összefoglaljam a napi hülyeségeket. Ezt rohamtempóban, de legalább hiányosan fogom megtenni, mert aztán magamra óhajtom rántani a népharagot. Illetve nem, nem a népharagot. A fogalmatlan, félanalfabéta, olvasni lusta, gondolkodni nem hajlandó honfitársaink haragját. Nem baj, nem először fordul elő és vélhetőleg nem is utoljára. Kezdjük a futó napszemlével.

Országunk színe, java és büszkesége elcsámpázott Ausztriába. A színe és java ez esetben Orbán Viktort, Rogán Antalt, Lázár Jánost és Balog Zoltánt jelenti. Tisztult is sokat a levegő, esküszöm. Nem csak kolbászt zabálni mentek ők oda - puritánul, vonattal! - hanem szövetségest keresni. Ahogy az osztrák sajtót elnézem, nem annyira vannak elragadtatva a mi hős csapatainktól az ottaniak. Nem baj, majd az itthoni propagandamédiát fogom olvasni, akkor mindjárt elhiszem, hogy mekkora megtiszteltetésnek érzi mindenki azt, hogy Orbán Viktor reája veti szeme sugarát. Vagy micsodát.

Szijjártó Péter nem ment Bécsbe, ő itthon bohóckodott. Fogadott ő.

Sierra Leone átfogó gazdaságfejlesztési stratégiája egybeesik a magyar gazdaságpolitikai erősségekkel, ily módon komoly külpiaci sikerekre nyílnak lehetőségek az afrikai országban a magyar vállalatok számára - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten, Kaifala Marah Sierra Leone-i külügyekért és nemzetközi együttműködésért felelős miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatón. (MTI)

Petike! A világ egyik legszegényebb országáról beszélünk, ami ráadásul kurvára messze van. Mi lesz az a baromi nagy üzlet? Visszalátogatod a kollégát és hozol az asszonynak egy csecse gyémántot? Olcsóbban jövünk ki, ha te is elmész Bécsbe kolbászt enni. Ülhettél volna a főnököd hátizsákjának a helyén.

Ezer és egy fontos és érdekes történt ezeken kívül is, de azokról már vagy megemlékeztünk, vagy majd meg fogunk, vagy nem is annyira érdekesek. Most elmondom, ami a bögyömet nyomja.

Volt reggel egy cikk Róbert kolléga kútfejéből, mégpedig Hosszú Katinkáról. Pontosabban nem róla, hanem arról, hogy a magánéletéről jó lenne lepattanni, mert az nem közügy. És jöttek a feldúltak sűrű, tömött sorokban és elmagyarázták a közösségi oldalunkon, miért is van joga a jómagyar embereknek beleugatni bárki vaginájába. Lehet, hogy a kolléga túlzottan cizellált volt. Úgyhogy én most elmondom egyszerűen, miről szólt volna az a cikk. Hogy az is értse, aki sánta a fél fülére.

Hosszú Katinka közszereplő. Sőt, az ő férje is közszereplő. Minden versenye, megszólalása, megjelenése egyiküknek, másikuknak, vagy közösen is, közügy. A közvéleménynek jogában áll véleményezni Katinka, vagy férje szakmai teljesítményét, bármely szereplését, a kormányhoz fűződő, vagy nem fűződő viszonyát, nyilvános megnyilatkozását, elmaradt versenyét, úszóakadémiáját, akármijét. A sajtónak is joga van erről cikkezni. Egy valamihez nincs joga senkinek: az ő magánéletükben turkálni. Senkinek nincs joga vélt, vagy valós magánéleti kapcsolatáról cikkezni, fotókat manipulálni, hazugságokat terjeszteni a legintimebb magánügyeikről. Hosszú Katinka, vagy a férje magánélete, annak válsága nem közügy. Abban turkálni tahó dolog. Pont.

Ugyanezt állítottuk akkor is, amikor Volner Jánost próbálták meg kikezdeni és amikor Vona Gábor magánéletében kezdtek vájkálni. Akkor rohadék jobbikosok voltunk éppen. Ugyanezt állítottuk akkor is, amikor Alföldi Róbertet találták meg senkire nem tartozó részletekkel. Vagy amikor Orbán Viktorról állította Nagy-Bandó András (mert valaki mesélte neki, aki valakitől valahol hallotta), hogy veri a feleségét. Ezt mondtuk akkor is, amikor Tóbiás József feleségét rángatták a porondra, amikor Stohl András, vagy éppen Gulyás Márton magánszférájában óhajtott gázolni a közízléstelenség.

És ugyanezt mondjuk most is Hosszú Katinkával kapcsolatban. Ja, hogy ettől beálltunk Orbán seggnyalójának? És akkor mi van, ha akad olyan egyszerű gondolkodású honfitársunk, aki Orbándögöljmegezni jár ide és majd most jól megsértődik? Semmi. Eddig sem azért írtunk bármit, mert meg akartunk felelni valamelyik elvakult klikk tagjainak, hanem azért, mert így gondoltuk helyesnek. Attól még sem az elveink, sem az erkölcsi mércénk nem fog megváltozni, hogy éppen ki, melyik párt, politikai térfél szereplőjének a legszemélyesebb magánügyeiről van szó. Aki ezt nem érti, azon nem tudunk segíteni. Ez akkor is így van és így is marad, ha ezzel az egy cikkel elveszítjük az olvasóink felét. Sajnálom.

A mai munkánk gyümölcskosara:

Migránsmentes, reménytelen elmegyógyintézet

Le kellene már szállni Hosszú Katinkáról

A Fidesz házi politológusa majdnem lerántotta a leplet a Fideszről

Kötelező listák 2.

Rogán nyúzott feje megint többet mond ezer szónál

Így kell szembrebbenés nélkül letolvajozni kiszolgáltatott magyar emberek tízezreit

Látja, nővérke, nem megmondtam, hogy hülyék?

Tessék visszaadni a miniszter úr magyarságát!

És én vagyok a kommunista, ha okádnom kell ettől az egésztől

Fáradtan biztatjuk egymást

A nap kommentje Sándortól:

Nem ez a kemény “papuskáim"....a net adó 300 ft-os terve na az kiverte a biztosítékot.....a szerencsétlen és idősebb embereket (mert bizony 50 év felett nem könnyű szinte lehetetlen munkát találni) letolvajozza? Csönd van ? lesz is? na ez a baj!




https://kolozsvaros.com/rovidek/aki-ezt-nem-erti-azon-nem-tudunk-segiteni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: együttműködésért, megnyilatkozását, propagandamédiát, közízléstelenség, magánszférájában, elmegyógyintézet, visszalátogatod, kiszolgáltatott, külügyminiszter, legszemélyesebb, úszóakadémiáját, magánéletükben, gyümölcskosara, seggnyalójának, magánügyeikről, teljesítményét, megemlékeztünk, közvéleménynek, összefoglaljam, honfitársaink, félanalfabéta, magánéletében, elmagyarázták, szerencsétlen, magánéletéről, csapatainktól, legszegényebb, hátizsákjának, szereplőjének, kapcsolatáról, rohamtempóban, magánügyeiről, szembrebbenés, migránsmentes, napszemlével, megszólalása, napi hülyeségeket, futó napszemlével, osztrák sajtót, itthoni propagandamédiát, magyar gazdaságpolitikai, afrikai országban, magyar vállalatok, világ egyik, csecse gyémántot, főnököd hátizsákjának, bögyömet nyomja, cikk Róbert, feldúltak sűrű, közösségi oldalunkon, jómagyar embereknek, kolléga túlzottan, Swan Edgar, Orbán Viktort, Rogán Antalt, Lázár Jánost, Balog Zoltánt, Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Sierra Leone, Kaifala Marah Sierra Leone-i, Hosszú Katinkáról, Hosszú Katinka, Volner Jánost, Vona Gábor, Alföldi Róbertet, Orbán Viktorról, Nagy-Bandó András, Tóbiás József, Stohl András, Gulyás Márton, Hosszú Katinkával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Adakozás  Ágai Ágnes – Csendélet  Éretlen vers  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Alázat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Mindig jusson idő nevetni  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szívem tiéd  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png cica  Png csokor  Hiányzik  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Png lepke  Albert Einstein gondolata  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Popper Péter szavai  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Alázat  Nevem  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nagyi telefonál  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Paul David Tripp Április 20  Alvó cicák  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Neked tudnod kell  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Varga János Veniam - Fontos sz...  Egy lelki imádság  A másik dolog,  Png virág  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Éretlen vers  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Tanuld meg ezt a versemet  Reggel van  Nagyi telefonál  Minden harmadik...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A televizió nem a kultúrát kép...  Idő  Németh László tollából  Szívem  Alázat  Egy bizonyos határt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
napi hülyeségeket, futó napszemlével, osztrák sajtót, itthoni propagandamédiát, magyar gazdaságpolitikai, afrikai országban, magyar vállalatok, világ egyik, csecse gyémántot, főnököd hátizsákjának, bögyömet nyomja, cikk Róbert, feldúltak sűrű, közösségi oldalunkon, jómagyar embereknek, kolléga túlzottan, közvéleménynek jogában, kormányhoz fűződő, valamihez nincs, legintimebb magánügyeikről, férje magánélete, erkölcsi mércénk, legszemélyesebb magánügyeiről, olvasóink felét, kemény &#8220, együttműködésért, megnyilatkozását, propagandamédiát, közízléstelenség, magánszférájában, elmegyógyintézet, visszalátogatod, kiszolgáltatott, külügyminiszter, legszemélyesebb, úszóakadémiáját, magánéletükben, gyümölcskosara, seggnyalójának, magánügyeikről, teljesítményét, megemlékeztünk, közvéleménynek, összefoglaljam, honfitársaink, félanalfabéta, magánéletében, elmagyarázták, szerencsétlen, magánéletéről, csapatainktól, legszegényebb, hátizsákjának, szereplőjének, kapcsolatáról, rohamtempóban, magánügyeiről, szembrebbenés, migránsmentes, napszemlével, megszólalása, véleményezni, politológusa, miniszterrel, letolvajozni, erősségekkel, letolvajozza, külgazdasági, szövetségest, kapcsolatban, biztosítékot, gondolkodású, honfitársunk, elragadtatva, részletekkel, elcsámpázott, hülyeségeket, hazugságokat, bohóckodott, lehetőségek, kolozsvaros, magyarságát, stratégiája, közszereplő, terjeszteni, elveszítjük, legintimebb, megsértődik, manipulálni, szereplését, pontosabban, reménytelen, megváltozni, megjelenése, külügyekért, fogalmatlan, gondolkodni, nemzetközi, lerántotta, budapesten, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1766
  • e Hét: 4868
  • e Hónap: 15979
  • e Év: 169475
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.