Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
KOLLEKTÍV mASZTURBÁCIÓ
  2018-02-01 17:19:42, csütörtök
 
  2018. január 31., szerda

KOLLEKTÍV MASZTURBÁCIÓ

Olvasgatom a facebook bejegyzéseket, és a guta ütöget.
Csak a DK!
Csak a Feri!
Ki a rokonszenvesebb, Karácsony vagy Feri?
Lehet utána csinálni!
Lehet embernek lenni!
DK. A demokratikus párt.
Töröm a fejem, mi értelme van ennek?
Nem találom értelmét, sőt, a jelenlegi helyzetben egyenesen kontraproduktívnak tartom, mert a szavahihetőség rovására megy, hiszen Karácsony a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, míg Gyurcsány úgy ezerötszázszor tette nyilvánvalóvá, hogy nem kíván ezen a választáson miniszterelnöki babérokra törni - hát akkor, hogy jön ide Karácsony?
És ki a DK jobb ötlete?


Gyurcsány vagy beszáll a ringbe, vagy nem, de ez a lebegtetéses attrakció nem tisztességes a választóval szemben, mert nem teremt tiszta helyzetet.
Mint az éleselméjű megfigyelő megállapította már régen: nem lehet egyszerre baxni és szűznek maradni, erre még a legnagyobbak sem képesek, legfeljebb a legrafináltabb hivatásosok a Rákóczi térről.
Hogy erre mi szükség van, arra a DK politikáját tervező agytrösztnek bizonyára van ideológiája, de hát ez nem jelenti azt, hogy igazuk is lenne - az ilyen viselkedés visszaüt előbb-utóbb.
Arról nem is szólva, hogy a langyos megfogalmazások hozhatnak átmeneti sikert, de ha a várt eredmény elmarad, akkor elmaradnak a választók is - némelyik örökre.
Ha van szándék az egyesült ellenzék vezetésére, akkor tessék felvállalni, ha nincs, akkor milyen politikai hasznot hozhat Karácsony Gergely támadása?
Vagy valóban az a cél, hogy dögevő pártot csináljanak a DK-ból?


És ez a kommunikáció is...
Csak a Fidesz! - hirdette nem is oly régen a mai kormánypárt, ami akkor is hülyeség volt, meg ma is az.
Nem csak a DK, de a többiek is, hiszen a DK egyedül nem képes a győzelemre, szükség van ehhez minden diktatúraellenes erő összefogására.
A DK rengeteg nemes ügyet felvállalt, és ez rendben is van, de a kormányváltáshoz minimálisan is egyszerű többség kell, masszív ellenzéki választási részvétel mellett.
Erre kellene mozgósítani, ennek fontosságát kellene magyarázni - ehelyett választanom illene Karácsony és Vona között - mecsoda marhaság!
A franc akar közöttük választani,én a demokrácia és a diktatúra között szeretnék választani - nem a liba és a kacsa között, hanem a liba és a róka között.
A demokratikus oldal nem érdekelt egy gyenge szocialista pártban, viszont nagyot lendítene a demokrácia ügyén egy erős baloldali mellett egy erős polgári balközép párt - ez lehetne akár a DK is.
Nem hinném, hogy a DK még mindig erősen amatőr jellege hasznot hajtana a pártnak...


Két hónap múlva választások és mi felkészületlenek vagyunk.


Siralmas..






http://www.pupublogja.hu/2018/01/kollektiv-maszturbacio.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felkészületlenek, kormányváltáshoz, diktatúraellenes, megfogalmazások, miniszterelnöki, rokonszenvesebb, legrafináltabb, ezerötszázszor, szavahihetőség, miniszterelnök, megállapította, nyilvánvalóvá, bejegyzéseket, összefogására, lebegtetéses, kommunikáció, agytrösztnek, maszturbáció, maszturbacio, demokratikus, legnagyobbak, szocialisták, tisztességes, hivatásosok, minimálisan, mozgósítani, választanom, választáson, választóval, fontosságát, szocialista, kormánypárt, politikáját, választások, csináljanak, ideológiája, facebook bejegyzéseket, guta ütöget, demokratikus párt, jelenlegi helyzetben, szavahihetőség rovására, választáson miniszterelnöki, lebegtetéses attrakció, választóval szemben, éleselméjű megfigyelő, legrafináltabb hivatásosok, ilyen viselkedés, langyos megfogalmazások, várt eredmény, egyesült ellenzék, kommunikáció is…, kormányváltáshoz minimálisan, KOLLEKTÍV MASZTURBÁCIÓ, Karácsony Gergely,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor még rangja volt...  Március 15-re emlékve  Szép álmokat!  Ne feledjük: a föld jóval több...  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Aztán itt van egy másik szerep...  Esti kép  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Por  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Heltai Jenő: Szabadság  Vágy, élet és sugár  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  A nemzet csak akkor...  Törött csészék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Atyám !  Alvó baby  Sajnos ezt elBalogozták  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Tavaszról álmodom,  A gyász  Facebookon kaptam  Nem mindegy  William Shakespeare-től idéze...  ...és mégis ráismersz  Amikor még rangja volt...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Intelem  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Ted Engstrőm gondolata  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Esti kép  Facebookon kaptam  Esti kép  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Könnyáztatta asszonysorsok  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Hernádkak  Szép estét kedves látogatóimna...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Mi a különbség  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Síró nő  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Nyíljatok meg  Amikor még rangja volt...  Intelem  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  A közszereplő  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
facebook bejegyzéseket, guta ütöget, demokratikus párt, jelenlegi helyzetben, szavahihetőség rovására, választáson miniszterelnöki, lebegtetéses attrakció, választóval szemben, éleselméjű megfigyelő, legrafináltabb hivatásosok, ilyen viselkedés, langyos megfogalmazások, várt eredmény, egyesült ellenzék, kommunikáció is&#8230, kormányváltáshoz minimálisan, franc akar, diktatúra között, kacsa között, róka között, demokratikus oldal, gyenge szocialista, demokrácia ügyén, erős baloldali, erős polgári, felkészületlenek, kormányváltáshoz, diktatúraellenes, megfogalmazások, miniszterelnöki, rokonszenvesebb, legrafináltabb, ezerötszázszor, szavahihetőség, miniszterelnök, megállapította, nyilvánvalóvá, bejegyzéseket, összefogására, lebegtetéses, kommunikáció, agytrösztnek, maszturbáció, maszturbacio, demokratikus, legnagyobbak, szocialisták, tisztességes, hivatásosok, minimálisan, mozgósítani, választanom, választáson, választóval, fontosságát, szocialista, kormánypárt, politikáját, választások, csináljanak, ideológiája, felvállalni, viselkedés, győzelemre, elmaradnak, megfigyelő, pupublogja, olvasgatom, magyarázni, választási, választani, demokrácia, felvállalt, éleselméjű, legfeljebb, vezetésére, helyzetben, baloldali, ellenzéki, babérokra, bizonyára, hozhatnak, gyurcsány, kollektiv, lendítene, kollektív, karácsony, diktatúra, attrakció, részvétel, politikai, választók, egyszerre, egyenesen, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 110
  • e Hét: 1768
  • e Hónap: 18561
  • e Év: 151478
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.