Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
KIMONDTA aZ ÜGYÉSZSÉG: BLÖFFÖLT AZ ÁSZ, NEM KÖVETETT EL TÖRV
  2018-02-05 22:03:12, hétfő
 
  2018. 02. 05. 13:47

KIMONDTA AZ ÜGYÉSZSÉG: BLÖFFÖLT AZ ÁSZ, NEM KÖVETETT EL TÖRVÉNYTELENSÉGET A JOBBIK
Megkapta a hatóság határozatát a számvevőszék: nem akadályozta az ellenőrzést a Jobbik.



Az Állami Számvevőszék tavaly októberi sajtóközleményében jelezte: mivel szervezetük nem hatóság, nem rendelkezik nyomozati és szankcionálási jogkörrel, ezért az ügyészséghez fordul, hogy bebizonyítsa: a Jobbik nem működött együtt a számvevőszéki ellenőrzés során.

A Jobbik ezzel szemben több közleményben és sajtótájékoztatón is tudatta: az ÁSZ úgy ellenőrizte a pártot, hogy a határidő előtt megszüntette az adatok feltöltési lehetőségét, majd mikor közleményt adott ki arról, hogy a Jobbik titkolja az adatokat, a számvevőszék nem volt hajlandó átvenni azokat akkor sem, mikor Schön Péter gazdasági igazgató, és Volner János alelnök újságírók gyűrűjében személyesen adta volna át a dokumentumokat.


Az Állami Számvevőszék holnapján múlt hét pénteken jelent meg egy újabb közlemény, igaz, ezt nem verték nagy dobra, az MTI sem számolt be róla - csak ma, miután a Jobbik meghirdette kora délutánra reagáló sajtótájékoztatóját. (Erről hamarosan portálunk is beszámol.) Pedig kiderül belőle, hogy a számvevőszék

megkapta a nyomozóhatóság határozatát, amely a számvevőszéki ellenőrzés akadályozásával kapcsolatban nem állapította meg szándékos bűncselekmény elkövetését.

Az ÁSZ ugyan nem él panasszal a döntés ellen, de továbbra is azt állítja, hogy a Jobbik nem tett eleget kötelességének. Hangsúlyozzák továbbá, hogy az ügyészség döntése nem befolyásolja az ellenőrzés végén kiadott jelentést sem.

Mint ismert, az Állami Számvevőszék 660 milliós gigabírságot szabott ki a Jobbikra tiltott pártfinanszírozás miatt. Az ellenzéki párt politikusai többször hangsúlyozták: a Jobbik törvényesen működik, a számvevőszék lehetőséget sem biztosított rá, hogy a párt bemutassa a kért dokumentumokat, pusztán Orbánék politikai megrendelésére próbálja ellehetetleníteni a kormánypárt kihívóját. Nyikos László, az Állami Számvevőszék volt alelnöke az N1TV-nek nyilatkozva kijelentette: a szervezet alkotmányellenesen működik.

Frissítés:

BOCSÁNATKÉRÉST ÉS ÚJ VIZSGÁLATOT KÖVETEL A JOBBIK
A Fidesz-KDNP hazugsággyára újra megbukott, kézivezérelt, eredetileg független szervezete, az Állami Számvevőszék bűnei pedig lelepleződtek - reagált sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke.

A politikus szerint ezáltal az ellenzéki pártra kivetett tetemes bírság is alaptalannak bizonyult. Z. Kárpát úgy látja, a kommunisták térden állva könyörögtek volna a receptért az eljárást látva, hiszen az annyira koncepciózus volt.

Fotó: Béli Balázs

A Jobbik követeli az ÁSZ vezetőjétől, hogy álljon ki a közvélemény elé, kérjen bocsánatot attól a politikai közösségtől, amit nem szakmai, hanem politikai indokok alapján igyekezett ellehetetleníteni. Az ellenzéki párt követeli azt is, hogy a számvevőszék folytasson le egy új, törvényes alapokon nyugvó vizsgálatot.

Z. Kárpát felszólította Orbán Viktort is, hogy ne eredetileg független állami szerveket uszítson politikai ellenfeleire, hanem álljon ki egy miniszterelnök-jelölti vitára Vona Gáborral.

https://alfahir.hu/2018/02/05/allami_szamvevoszek_jobbik_z_karpat_daniel_ugyeszse g
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: akadályozásával, nyomozóhatóság, dokumentumokat, miniszterelnök, megrendelésére, bocsánatkérést, szankcionálási, kötelességének, hangsúlyozzák, számvevőszéki, lelepleződtek, felszólította, bűncselekmény, hazugsággyára, hangsúlyozták, számvevőszék, koncepciózus, közleményben, megszüntette, kézivezérelt, kijelentette, kapcsolatban, bebizonyítsa, gigabírságot, befolyásolja, alaptalannak, ellenfeleire, szamvevoszek, ügyészséghez, meghirdette, vezetőjétől, ellenőrzést, kommunisták, akadályozta, állapította, közvélemény, hatóság határozatát, ügyészséghez fordul, számvevőszéki ellenőrzés, határidő előtt, adatok feltöltési, újabb közlemény, nyomozóhatóság határozatát, döntés ellen, ügyészség döntése, ellenőrzés végén, ellenzéki párt, számvevőszék lehetőséget, párt bemutassa, kért dokumentumokat, kormánypárt kihívóját, politikus szerint, BLÖFFÖLT AZ ÁSZ, KÖVETETT EL TÖRV, KIMONDTA AZ ÜGYÉSZSÉG, KÖVETETT EL TÖRVÉNYTELENSÉGET JOBBIK, Állami Számvevőszék, Schön Péter, Volner János, Nyikos László, BOCSÁNATKÉRÉST ÉS ÚJ VIZSGÁLATOT KÖVETEL JOBBIK, Kárpát Dániel, Béli Balázs, Orbán Viktort, Vona Gáborral,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Könnyáztatta asszonysorsok  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A kávé  Magyarország ilyen hely.  Paul David Tripp Március 17  Amikor 5 éves voltam,  1848. március 15-én  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Márciusi eső  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Könnyáztatta asszonysorsok  Benned is ezerféle szín van  Ibolya  Alvó cica  Síró nő  Az embernek fiatal korában van  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Alvó baby  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Por  Facebookon kaptam  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Atyám !  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kezdet  Szeretettel  Könnyáztatta asszonysorsok  Magyarország ilyen hely.  Csendes éjszakán  Az ünnepről  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Por  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Intelem  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva Március 15 -re emlé...  Sötétség és világosság  Szabó Norbert – Szabadsá...  Az élet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagy László - Szerelem emléke  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  Nemzeti  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  A magyar sajtó napja március 1...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Esti kép  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Mély, puha álom - sárga féltés  Radnóti Miklós: Nem tudhatom..... 
Bejegyzés Címkék
hatóság határozatát, ügyészséghez fordul, számvevőszéki ellenőrzés, határidő előtt, adatok feltöltési, újabb közlemény, nyomozóhatóság határozatát, döntés ellen, ügyészség döntése, ellenőrzés végén, ellenzéki párt, számvevőszék lehetőséget, párt bemutassa, kért dokumentumokat, kormánypárt kihívóját, politikus szerint, ellenzéki pártra, kommunisták térden, eljárást látva, annyira koncepciózus, politikai közösségtől, számvevőszék folytasson, akadályozásával, nyomozóhatóság, dokumentumokat, miniszterelnök, megrendelésére, bocsánatkérést, szankcionálási, kötelességének, hangsúlyozzák, számvevőszéki, lelepleződtek, felszólította, bűncselekmény, hazugsággyára, hangsúlyozták, számvevőszék, koncepciózus, közleményben, megszüntette, kézivezérelt, kijelentette, kapcsolatban, bebizonyítsa, gigabírságot, befolyásolja, alaptalannak, ellenfeleire, szamvevoszek, ügyészséghez, meghirdette, vezetőjétől, ellenőrzést, kommunisták, akadályozta, állapította, közvélemény, lehetőségét, rendelkezik, kormánypárt, közösségtől, ellenőrizte, vizsgálatot, szervezetük, törvényesen, könyörögtek, biztosított, lehetőséget, elkövetését, határozatát, politikusai, személyesen, nyilatkozva, közleményt, ellenőrzés, feltöltési, bocsánatot, eredetileg, igyekezett, szervezete, gyűrűjében, folytasson, panasszal, receptért, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 110
  • e Hét: 1768
  • e Hónap: 18561
  • e Év: 151478
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.