Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Olyan ez az egész, mint egy szar gengszterfilm
  2018-02-13 20:34:48, kedd
 
  Olyan ez az egész, mint egy szar gengszterfilm

Swan Edgar | Február 12, Hétfő | 20:04

Szép estét! Már ráfordultunk a célegyenesre, legalábbis ami a tavaszt illeti. A választás picit még odébb van, de pezseg az izé... ami ilyenkor pezsegni szokott. A pezsgésnek meg van egy olyan fura szokása, hogy a mélyebben lappangó cuccokat megmacerálja és a felszínre löki. Lebeg ott már egy jó ideje rengeteg könnyű anyag, Rogán viselt dolgaitól Orbán apuka szárnyalásán át Mészáros Lőrinc megfenoménesedéséig, de újabb és újabb lebegnivalók csatlakoznak. Kósa anyuka disznótelepe, Lázár anyuka földje közepén kinőtt vadászkastély, az ország vejének fényhozó küldetése, Szijjártó Péter kebelbarátja, Kuna Tibor, aki Rogán szomszédjával felváltva söpri be az állami milliárdokat hirdetésekre és még így is szükségét érzi, hogy az adó egy részét ne az államnak - elméletileg, bár ez csak más országokban igaz: az adófizetőknek - fizesse vissza, hanem a kedves apósa sportklubjának utal inkább támogatásokat. Ami szép, az nagyon. Főleg Magyarországon.

Lázár János főállású cinikus idegesnek tűnik mostanság. Ez persze nem gátolja meg abban, hogy belebőgje a nagy magyar pusztába: azért szedték most elő Tiborcz István fényes karrierjét, hogy bántsák a drága miniszterelnök urat. A családján keresztül. Borzalom. Hát, esetleg a családnak nem kellett volna a közpénzek körül lihegni, akkor most nem lenne mivel bántani ezt a drágajó embert. Közben már a brit sajtó is a mi kis házi banánköztársaság alakú maffiánkkal foglalkozik. Gondolom, szintén gonoszságból. Biztos azt is Soros György irányítja. Vagy Simicska Lajos. Esetleg együtt, ők ketten.

De már akkora a gáz, hogy Polt Péter is igyekszik nyugtatni az elvtársakat. Közleményt adott ki, mutatom:

Az ügyészség visszautasítja és a jogállami elvekkel összeegyeztethetetlennek tartja azokat a politikai kísérleteket, amelyekkel egyes ügyek eldöntésért a nyilvánosság előtt alaptalan állításokkal próbálnak nyomást gyakorolni - esetenként akár fenyegetéssel - a hatóságokra.

A Legfőbb Ügyészség ezt az Elios Innovatív Zrt. ügyében az Európai Csalás Elleni Hivatal által (OLAF) kiadott jelentéssel összefüggésben közölte hétfőn az MTI-vel.
Hangsúlyozták: az ügyészség tevékenységét eddig is alkotmányosan, az objektív igazság kiderítése céljával végezte, és a jövőben is ezt teszi.
Közleményükben azt írták: az elmúlt napokban “a tágabb értelemben vett igazságszolgáltatás függetlenségét súlyosan sértő, teljesen megalapozatlan állításokon alapuló politikusi nyilatkozatok" jelentek meg az OLAF által a magyar ügyészségnek megküldött ügyekkel kapcsolatban.
Közölték: a magyar ügyészség szakmaiságot teljesen nélkülöző, politikai jellegű támadásokra nem kíván reagálni. A közvélemény hiteles tájékoztatása miatt azonban felhívták a figyelmet arra, hogy az OLAF az uniós pénzekkel összefüggő adminisztratív szabálytalanságokat vizsgálja, nem állapít meg büntetőjogi tényállást, nem végez bűnügyi bizonyítást. Erre nincs sem felhatalmazása, sem eszköze - tették hozzá.
Részletezték: az OLAF eljárásának befejezésekor igazságügyi ajánlást tesz az adott nemzeti hatóságnak - Magyarországon a Legfőbb Ügyészségnek -, ha bűncselekmény gyanúját vélelmezi, és nyomozás megindítását kéri. A magyar ügyészség a legfőbb ügyész által megszabott protokoll szerint - bár erre nincs kötelezettsége - minden esetben elrendeli a nyomozást, és annak teljesítésével valamelyik nyomozó hatóságot bízza meg.
Jelezték: az OLAF eljárásai általában több évig tartanak, és az adott ügy kiterjedtsége, bonyolultsága miatt a Magyarországon elrendelt nyomozások időtartama is évekig elhúzódhat. “Magyarországon az OLAF-ajánlásra indított 36 ügyből 8-ban vádat emelt az ügyészség, 8-ban a nyomozó hatóság megszüntette az eljárást, míg a többi ügyben jelenleg is tart a nyomozás" - írták. A vádemelés és megszüntetés ilyen aránya “megfelel az uniós átlagnak, illetve néhány százalékkal jobb annál" - áll a közleményben.
Kitértek arra is, hogy az OLAF és a magyar ügyészség együttműködik eljárásaiban, rendszeresen cserél információt és tapasztalatot. A Legfőbb Ügyészség közleménye szerint az OLAF nagyra értékeli a magyar ügyészség és a legfőbb ügyész szakmai munkáját, azt elismeri, és magas színvonalúnak tartja. (MTI)

Jó. Az nem zavarta véletlenül Polt Pétert, hogy például a metró tenderrel kapcsolatban neveket és konkrét bűncselekményeket sóhajtottak bele a mikrofonba kormánypárti politikusok? És az, hogy a fideszes bagázs saját hatáskörben bűnösnek nyilvánította Czeglédy Csabát úgy, hogy erről ítélet még nem született? Azzal mi a helyzet, amikor a lakájmédia előbb tud arról, hogy valakit - utoljára Gyurcsány Ferenc feleségét - beidéznek kihallgatásra, mint maga az érintett? És az rendben van, hogy a komplett szartúróbrigád Juhász Péteren ugrál úgy, hogy ítélet ott sincs, sőt, magánjogi perről van szó és valamiért folyamatosan a peranyagokra hivatkoznak, ami hogy került hozzájuk?

Olyan ez az egész, mint egy szar gengszterfilm, amiben a főgonoszok át- és meghágnak minden létező törvényt, vidáman lopnak, csalnak, rabolnak, gyilkolnak és amikor elfogja őket a filmhosszat veszettül dolgozó rendőrség, akkor a jogaikra és a törvényre hivatkozva óbégatnak. Nem? De. Menjünk aludni, mert holnap is lesz nap. Nem is akármilyen.


https://kolozsvaros.com/rovidek/olyan-ez-az-egesz-mint-egy-szar-gengszterfilm/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: banánköztársaság, megalapozatlan, függetlenségét, kötelezettsége, teljesítésével, adminisztratív, szartúróbrigád, felhatalmazása, közleményükben, magyarországon, visszautasítja, miniszterelnök, sportklubjának, összefüggésben, kiterjedtsége, tapasztalatot, együttműködik, bonyolultsága, nyilatkozatok, adófizetőknek, hangsúlyozták, fenyegetéssel, támogatásokat, tevékenységét, alkotmányosan, befejezésekor, szomszédjával, tájékoztatása, színvonalúnak, vadászkastély, bűncselekmény, gengszterfilm, nyilvánította, kihallgatásra, kormánypárti, ügyészségnek, szar gengszterfilm, tavaszt illeti, választás picit, olyan fura, mélyebben lappangó, felszínre löki, ország vejének, állami milliárdokat, államnak –, adófizetőknek –, kedves apósa, nagy magyar, drága miniszterelnök, családján keresztül, közpénzek körül, drágajó embert, Swan Edgar, Mészáros Lőrinc, Szijjártó Péter, Kuna Tibor, Főleg Magyarországon, Lázár János, Tiborcz István, Soros György, Vagy Simicska Lajos, Polt Péter, Legfőbb Ügyészség, Elios Innovatív Zrt, Európai Csalás Elleni Hivatal, Legfőbb Ügyészségnek, Polt Pétert, Czeglédy Csabát, Gyurcsány Ferenc, Juhász Péteren,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Garai Gábor - Takarítás  Soha ne kedvezz...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Leonardo da Vinci gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 21  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Soha ne kedvezz...  Jó éjszakát  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kövesd a cowboyt!  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Adakozás  Erdőn  Lóhere  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hiányzik  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A sors  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png csokor  Fekete István - Akác  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Png ház  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Erdőn  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged 
Bejegyzés Címkék
szar gengszterfilm, tavaszt illeti, választás picit, olyan fura, mélyebben lappangó, felszínre löki, ország vejének, állami milliárdokat, államnak &#8211, adófizetőknek &#8211, kedves apósa, nagy magyar, drága miniszterelnök, családján keresztül, közpénzek körül, drágajó embert, brit sajtó, ügyészség visszautasítja, jogállami elvekkel, politikai kísérleteket, nyilvánosság előtt, ügyészség tevékenységét, objektív igazság, elmúlt napokban, tágabb értelemben, magyar ügyészségnek, magyar ügyészség, közvélemény hiteles, figyelmet arra, uniós pénzekkel, adott nemzeti, legfőbb ügyész, nyomozó hatóság, többi ügyben, uniós átlagnak, metró tenderrel, mikrofonba kormánypárti, fideszes bagázs, lakájmédia előbb, komplett szartúróbrigád, peranyagokra hivatkoznak, filmhosszat veszettül, törvényre hivatkozva, banánköztársaság, megalapozatlan, függetlenségét, kötelezettsége, teljesítésével, adminisztratív, szartúróbrigád, felhatalmazása, közleményükben, magyarországon, visszautasítja, miniszterelnök, sportklubjának, összefüggésben, kiterjedtsége, tapasztalatot, együttműködik, bonyolultsága, nyilatkozatok, adófizetőknek, hangsúlyozták, fenyegetéssel, támogatásokat, tevékenységét, alkotmányosan, befejezésekor, szomszédjával, tájékoztatása, színvonalúnak, vadászkastély, bűncselekmény, gengszterfilm, nyilvánította, kihallgatásra, kormánypárti, ügyészségnek, milliárdokat, szakmaiságot, kísérleteket, hirdetésekre, kapcsolatban, csatlakoznak, folyamatosan, szárnyalásán, peranyagokra, gonoszságból, disznótelepe, részletezték, eljárásaiban, kebelbarátja, rendszeresen, nyilvánosság, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 1704
  • e Hónap: 12815
  • e Év: 166311
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.