Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hamis, erődemonstrációnak álcázott tragikus hörgés
  2018-02-19 18:26:02, hétfő
 
  Öndicséretnek szaga van, méghozzá borzalmas büdös !

Számomra kissé nehezen érthető, hogy a háromnegyedórás semmitmondást órákon és oldalakon keresztül elemzik, kommentálják jobb sorsra érdemes, értelmes emberek.
A "működő szocializmus" legnagyobb bűne a tömegek önálló gondolkodásra való képességének lerombolása, a "gondoskodó állam" kép kialakítása, a "majd valaki megoldja" gondolkodás elültetése a rémületesen eltorzított értékrendben. Az oktatás lebutítása csak erősíti a birkamód szavazó, egyszerű emberek népképviseletei dolgok iránti érdeklődésének csökkenését, kisebb részben a vezérürü követését... Amíg a magyar nép nem jön rá, hogy saját magán kívül a világon senkire nem számíthat, addig mindig lesz "kellő számú polgár" Orbán háborús víziójának elhitetéséhez, éltetéséhez, és sajnos lesz több millió - választásra jogosult - "nemszavazó" állampolgár is, aki sajnos azt hiszi, hogy "úgyis mindegy"......
A magyarok teljesen elhülyültek a 38 év Kádár konszolidált rémuralma alatt. Ennek a trágyaszagú termékenyülés virága teljes pompájában virit a Kárpát-medencében. A legszörnyűbb a magyarság számára, hogy ez a szociopata, neuroitkus mániás depresszios skizoid egyed magával rántotta a székelységet a kárpátaljaiakat a délvidéki, felvidéki magyarságot. Az 1918 as Trianoni rémálom dicső folytatása ennek az oligofrén szociopata nevéhez kötödik. A magyarság elveszett, szbadrablás dekadens rémuralom a magyarok földbe döngölése egy magyar vezetésével. Vissza sírhatjuk a Tatárjárást, Mohácsi vészt a Habsburg uralmat. Akkor idegen hatalmak sanyargatták és szipolyozták a magyar népet. Végre van egy dicső kor melyben egy Magyar őrült pusztítja el a Kárpát-medencében sorvadó kissebséget a magyar népet.


****************

Hamis, erődemonstrációnak álcázott tragikus hörgés

H. Andrea | Ma | 8:04

Szép jó reggelt, és a hétfői napra való tekintettel kellemesen eredményes hetet kívánunk mindenkinek! Az a döntés született, hogy mindannyian jobban járunk, ha Bálintot ma hagyjuk kicsit tovább aludni. Ez ahhoz képest érdektelen magánügy, hogy mennyire közérdeklődésre számot tartóan szomorú hétfő ez egy mennyire szomorú vasárnap után. Persze nem mindenkinek, csak azoknak, akik a fideszes életérzésen kívül eső valóságból hallgatták, látták tegnap azt a 46 perces hamis, erődemonstrációnak álcázott tragikus hörgést. Szerencsére Bayer már vadhajnalban, vagy talán még tegnap a helyszínen megírta az ide vágó, meglehetősen izzadságszagú dicsőítő beszédét, és elmagyarázta nekünk, aljasoknak, kreténeknek, vagyis a világ elmebeteg részének, hogy kinek üzent hadat Orbán Viktor tegnap és kinek nem. Tudniillik:

Az a helyzet, hogy egy választásra készülő, nyolcéves sikeres kormányzást maga mögött tudó és minden jel szerint a harmadik ciklus megnyerésére készülő, magabiztos és magabíró miniszterelnöknek pontosan ezt a beszédet kellett elmondania. (Különösen egy ennyire gyalázatos és - tisztesség ne essék - töketlen és aljas ellenzékkel a háta mögött.)

Van itt néhány félreértés, amit szeretnék a helyére rakni. Ez a magabiztos, magabíró egyén, aki újabb választási győzelemre készül nyolc évnyi sikeres kormányzással a háta mögött, három évtizede meghatározó, talán a legmeghatározóbb alakítója a magyarországi politikai történéseknek, ha úgy tetszik a haza sorsának.

Ez az egyén huszadik alkalommal állt ki tegnap a hívei elé évet értékelni, most pedig éppen úgy alakult, hogy ez a szimbolikus beszéd (ha egyáltalán lehet így nevezni) a hivatalos kampánynyitó beszéd funkcióját is ellátta.

Ez az egyén a zsinórban harmadik választás megnyerésének hajnalán eljutott oda, hogy már meg sem próbál úgy tenni, mintha ez az ország nem csak az aljas ellenézkből és az aljas, nem kormánypárti médiából állna, mintha a hívein kívül élnének itt még olyan emberek is, akik ugyan nem fideszes szavazók, de mégis el kell viselniük annak következményeit, hogy ő vezeti ezt az országot.

Ennek a magabiztos egyénnek arra futotta tegnap az államférfiúságából, hogy 46 percben tette világossá: ami nem létezik, az nincs, akivel/amivel ő nem foglalkozik, az nincs, azzal a mélyen tisztelt hallgatóságának sem kell foglalkozni.

Ez a magabiztos egyén úgy értékelt évet tegnap, hogy abban a 46 percben egyetlen árva szó nem esett az egészségügyről, az oktatásról pedig mindössze egy kósza félmondat hangzott el, az is a roma tanulók számának növekedéséről, és nem az oktatás egészéről. Történt mindez az után, hogy ez a magabiztos, magabíró egyén szóra sem méltatta a korábban utcára vonuló diákok követeléseit, hogy még egy hevenyészett válaszra sem futotta arról, hogy miért nem hajlandó egyáltalán emberszámba venni őket. Mert amivel ő nem foglalkozik, az nem létezik.

Ez az egyén tegnap sokadszorra tette nyilvánvalóvá, hogy nyolcadik éve teljhatalommal uralkodó miniszterelnökként egy megkonstruált, stratégiailag felépített kommunikációs háborún és puskaporos ökölrázáson kívül semmilyen más víziója nincs, amit fel tudna kínálni ennek az országnak.

Ez a magabiztos egyén, aki évtizedek óta menekül a nyilvánosság elől és kizárólag a sajátjai által generált akolmelegben érzi jól magát, most sem vállalt semmiféle kockázatot, bő lére eresztve felmondta az elmúlt évek pénteki igehirdetéseit, előre lezsírozott interjúrészleteit. Semmi új, semmi előre mutató, semmi olyan, amiből az következne, hogy április 8-a után a különböző kreált ellenségek ellen folytatott virtuális háború helyett van elképzelése arról is, hogy mi legyen a migrációs fakardozáson túl.

Ez az egyén (és ez a nyomában lihegő önkéntes/megélhetési lefetyelő brigádra is érvényes) azt az egy dolgot szem elől téveszti, hogy mindazok, akikkel miniszterelnökként neki deklaráltan nincs dolga, azok már régen tudják, és rosszabb esetben a bőrükön is érzik, hogy háborúban nincs építkezés, háborúban csak pusztítás, rombolás van. A helyzet az, hogy egy sikeres kormányzást maga mögött tudó miniszterelnöknek nincs szüksége arra, hogy egy évértékelő beszédben a töketlen ellenzéket rugdossa, márpedig ez az beszéd az ellenzék egységnyi időre jutó szapulása tekintetében is rekordot döntött. Akinek a politikai ellenfelei reménytelen helyzetben vannak, az nem fecsérel szót rájuk, sem külön-külön, sem együttesen. A beszédből egyértelműen kicsorduló káröröm és a lesajnálás, a politikai ellenfelek kollektív lenézése egyáltalán nem a magabiztosság bizonyítéka.

Félreértés ne essék, nem várható el egy kampánybeszédtől (különösen nem ennek a magabiztos egyénnek a tetszőleges kampánybeszédétől), hogy beismerő vallomásokról szóljon, és arról, amit elkúrtunk, nem várhattuk el, hogy a szétvert egészségügy és oktatás, vagy Tiborcz István nemzeti vő viselt dolgairól akár egyetlen szó is essék. Az sem a véletlen, hanem sokkal inkább a pártközpontból kiadott sorvezető és a példás pártfegyelem következménye, hogy a helyszínre érkező politikusokból a helyszínen okvetetlenkedő sajtónak egyetlen szót sem sikerült kihúznia azzal kapcsolatban, hogy a bűnszervezetben elkövetett csalás árnyéka akkor is rávetül az ország első emberének famíliájára, ha Magyarországon a legfőbb ügyészt Polt Péternek hívják. A tisztelt vő pedig hites feleségével karöltve elvegyült a tömegben, ahol senkit nem zavart, hogy ő a korrupt miniszterelnök korrupt veje.

Mindent összevetve: az alapvetően kockázatkerülésre építő kampánynyitó mantra nem Orbán mindenkori legdurvább mozgósítóbb beszéde volt, bár abban a tekintetben, hogy mennyire sikerült a valóságot a saját pillanatnyi érdekéhez hajlítani-görbíteni, semmiképpen nem alábecsülhető. Mindent összvetve az van, hogy április 8-a után semmiféle konszolidáció nem várható. Ez a magabiztos egyén ugyanis csak addig lehet ennek az országnak a miniszterelnöke, ameddig elhiteti kellő számú polgárral, hogy háborúban állunk. A háborús pszichózist pedig állandóan táplálni kell, ezért az elmúlt nyolc év puskaporos pusztítása után újabb négy év háborúra kell berendezkedni. Hogy mindeközben a poloskák felzabálják a beteg embereket, hogy a kórházi fertőzések és gyógyítható betegségek tizedelik a lakosságot, az nem ügy. Az oktatás nem ügy. A korrupció pedig a legfőbb politikájuk.






https://kolozsvaros.com/rovidek/hamis-erodemonstracionak-alcazott-tragikus-horges /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legmeghatározóbb, kampánybeszédtől, bűnszervezetben, kárpátaljaiakat, hallgatóságának, következményeit, népképviseletei, miniszterelnöke, háromnegyedórás, közérdeklődésre, teljhatalommal, politikusokból, pártközpontból, igehirdetéseit, miniszterelnök, okvetetlenkedő, egészségügyről, magyarországon, érdeklődésének, öndicséretnek, elhitetéséhez, nyilvánvalóvá, berendezkedni, magabiztosság, növekedéséről, következménye, konszolidáció, izzadságszagú, alábecsülhető, kormányzással, magyarországi, vallomásokról, megnyerésének, történéseknek, semmitmondást, termékenyülés, háromnegyedórás semmitmondást, tömegek önálló, rémületesen eltorzított, oktatás lebutítása, birkamód szavazó, vezérürü követését, világon senkire, magyarok teljesen, trágyaszagú termékenyülés, magyarság számára, oligofrén szociopata, magyarság elveszett, magyarok földbe, magyar vezetésével, magyar népet, hétfői napra, Szerencsére Bayer, Orbán Viktor, Tiborcz István, Polt Péternek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Por  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva Március 15 -re emlé...  Kokárda  Esti kép  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  A tékozló és Isten gondviselés...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Csörög a telefonom  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Isteni zsebkendők  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Az agyat és a csontokat is erő...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Március 15-re emlékve  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszról álmodom,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Március 15-re emlékve  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Szeüleidtől tanultad  Amikor még rangja volt...  Jó éjszakát  Üdvözöllek az oldalamon  Ne feledjük: a föld jóval több...  Mi a különbség  Üdvözöllek az oldalamon  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Üdvözöllek az oldalamon  Paul David Tripp Március 15  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Nem mindegy  Könnyáztatta asszonysorsok  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Könnyáztatta asszonysorsok  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Törött csészék  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Fújjad márciusi szél . . .  Alvó cica  Március 15 emlékére virágba bo...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Törött csészék  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Rőzsehordó nő szobra  Könnyáztatta asszonysorsok  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
háromnegyedórás semmitmondást, tömegek önálló, rémületesen eltorzított, oktatás lebutítása, birkamód szavazó, vezérürü követését, világon senkire, magyarok teljesen, trágyaszagú termékenyülés, magyarság számára, oligofrén szociopata, magyarság elveszett, magyarok földbe, magyar vezetésével, magyar népet, hétfői napra, mennyire szomorú, fideszes életérzésen, helyszínen megírta, világ elmebeteg, választásra készülő, harmadik ciklus, beszédet kellett, ennyire gyalázatos, háta mögött, helyére rakni, legmeghatározóbb alakítója, magyarországi politikai, haza sorsának, egyén huszadik, szimbolikus beszéd, hivatalos kampánynyitó, zsinórban harmadik, aljas ellenézkből, hívein kívül, magabiztos egyénnek, mélyen tisztelt, magabiztos egyén, oktatásról pedig, roma tanulók, oktatás egészéről, korábban utcára, hevenyészett válaszra, egyén tegnap, nyilvánosság elől, sajátjai által, elmúlt évek, különböző kreált, migrációs fakardozáson, nyomában lihegő, sikeres kormányzást, évértékelő beszédben, töketlen ellenzéket, ellenzék egységnyi, politikai ellenfelei, beszédből egyértelműen, politikai ellenfelek, magabiztosság bizonyítéka, tetszőleges kampánybeszédétől, szétvert egészségügy, pártközpontból kiadott, példás pártfegyelem, helyszínre érkező, helyszínen okvetetlenkedő, bűnszervezetben elkövetett, ország első, legfőbb ügyészt, korrupt miniszterelnök, alapvetően kockázatkerülésre, saját pillanatnyi, háborús pszichózist, elmúlt nyolc, poloskák felzabálják, beteg embereket, kórházi fertőzések, korrupció pedig, legfőbb politikájuk, legmeghatározóbb, kampánybeszédtől, bűnszervezetben, kárpátaljaiakat, hallgatóságának, következményeit, népképviseletei, miniszterelnöke, háromnegyedórás, közérdeklődésre, teljhatalommal, politikusokból, pártközpontból, igehirdetéseit, miniszterelnök, okvetetlenkedő, egészségügyről, magyarországon, érdeklődésének, öndicséretnek, elhitetéséhez, nyilvánvalóvá, berendezkedni, magabiztosság, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 299
  • e Hét: 1957
  • e Hónap: 18750
  • e Év: 151667
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.