Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eljön az idő, amikor azt is letagadják, hogy Orbánnak valaha
  2018-02-21 10:37:56, szerda
 
  Eljön az idő, amikor azt is letagadják, hogy Orbánnak valaha is volt bármi köze a Fideszhez
Molnár Bálint | Ma | 8:01

Hahó, sziasztok, szépjóreggelt! Hajnalok vadhajnala van, midőn nekiveselkedem e soroknak, és percekig gondolkodnom kellett, vajon konkrétan milyen nap lehet ma. Ez elég súlyos. Lehet, hogy már a vég kezdete. Vagy az is lehet, hogy bár sokszor mondtam, mennyire fontos az ép eszünk megőrzése, nekem nem jött össze. Egyszerűen én már régen kevés vagyok ahhoz, amire a kormánypárt mindent vagy semmit alapon felpakolt.

Mostantól az van, hogy a megvédés, a nem leszünk bevándorlóország, nem hagyjuk = maga a választás. Vagyis ugyanaz van mint eddig, csak még nagyobb hangerőn, még sűrűbben, még több teli tüdőből. Az áprilisi választás tétje, hogy lesz kerítés, vagy nem lesz, hogy mindmeghalunk vagy nem halunk. Ezt ecsetelte az Eger Televízióban Orbán, aki Bulgáriából hazavergődve bele is vetette magát a kampányba. Ja, nem. Abba 8 éve vetette bele magát, és ott is maradt. Az emberek közé menni gyáva, nyilvánosságtól védett lény kampányol a gyűrött zakójában: lenyűgöző.

Mindegy is, mert ha nem ő lett volna a vezér, akkor migránstáborokkal lenne tele az ország, százezrek kóslatnának fel-alá, terrorcselekményeknek lehettünk volna áldozatai, oda lenne a közbiztonság, és nem az lenne a kérdés, hogy meg tudjuk-e őrizni keresztény kultúránkat és A SZÉP KILÁTÁSOKKAL KECSEGTETŐ JÖVŐT. Igen, igen, ezt mondta tényleg. Úgyhogy meló van, kampány van, de leginkább ünnep van: a magyarok eldönthetik, mi történjen az országgal. Ahhoz képest, hogy nyilvánosságra került, hogy Putnok polgármestere nyíltan zsarolta a népeket, hogy ha nem fideszes lesz e képviselő, szopni fognak, mert nem lesz pénz, mert a fideszes kormány nem ad pénzt oda, ahol nem csak a Fidesz, a főnök cizellálta a görénységet. Szavai szerint ugyan nem csak kormánypárti képviselővel működhet jól egy város, de kétségkívül sokkal könnyebben működik, mert ha van egy kipróbált polgármester, egy kormánypárti képviselő és egy kabinet, amelynek fontos Eger, akkor abból csodákat lehet kihozni. Az egrieknek is jó étvágyat kívánok ehhez a csodához, és ehhez a szűnni nem akaró állandó tündérmeséhez, amiben élünk.

Mindeközben a kipróbált Rezsiszilárd Csepelen hergelte a híveit: a magyarok választáson dönthetnek a Stop Soros törvénycsomagról. Ja, arról, amelytől civilizált kultúrnépeknek borsólevesek futkároznak a hátán. A fideszes Némethszilárd elmondta a hívőknek, hogy a fideszes országgyűlés a fideszes kormány kérésére döntött úgy, hogy nem szavaznak a parlamentben a törvénycsomagról, hanem ennek a szavazásnak a lehetőségét a nép kezébe adjuk április 8-ára. Lefordítom: hiába múlik az életünk a Fidesz szerint ezen a trágya csomagon, ha elfogadják most, eggyel kevesebb zsarolási eszköz marad a kezükben. És mivel érdemi ajánlatuk nincs az ország számára, marad ez a szar. A mindig mindenről önkényesen, gyorsított eljárásban szavazó Fidesz nagylelkűen elhalasztja ennek az izének az elfogadását. De azért az megvan remélem mindenkinek, milyen lehetett az, amikor Fazekas Sándor méltatja Németh Szilárdot és arról áradozik, hogy milyen értékes munkát végez a jóember... Az a Fazekas Sándor, aki oda fejlődött az elmebajban, hogy kijelentette: ha nem nyer a Fidesz, akkor jönnek azok, akik azt se tudják, mi az a reggeli, ebéd és vacsora, disznó helyett pedig ehetünk csúszómászókat.

Lázár János párhuzamosan ezzel Hódmezővásrhelyen zsarolta a populációt a vasárnap esedékes polgármester-választással összefüggésben. A város akkor lesz jobb hely, ha fideszes lesz a polgármester, mert a kampányban egyedül a fideszes jelölt mondta el, hogyan lesz jobb hely Hódmezővásárhely. A minden hájjal megkent Lázár szerint az, hogy ki irányítja 2019-ig polgármesterként a várost, a hódmezővásárhelyiek döntése lesz, az országos politikai kérdéseket nem az időközi választásokon kell eldönteni. Ja, mert ha a büdöslibsik azt mondták, hogy ez a helyi választás főpróbája lesz az áprilisinak, és ha meg lehet szorongatni most a Fideszt, akkor áprilisban is meg lehet majd, Lázárnak nyugtatgatnia kell a népeket és saját magát, hogy nincs itt semmi összefüggés. Pedig van, nagyon is van. Azt se értem, miért pofázott arról, hogy mi lesz, amikor majd ő újra bizalmat kap az országgyűlési választáson. Elmondom mi lesz: folytatódik a béremelés, és ha a jelenlegi ütemben folytatódik, sok fiatal visszatér Nyugat-Európából. De hogy ezeket semennyire nem zavarja össze a valóság, az valami hihetetlen.

Ímelám: elhatárolódott saját hazugságon kapott szóvivőjétől a Fidesz. Halászjancsi ellen személyiségi jogi pert indított a Helsinki Bizottság, miután azt hazudta egy sajtótájékoztatón - a TASZ és a Transparency mellett - a Helsinki az egyik törvénysértően titkolózó és átláthatatlanul működő Soros-szervezet. A tárgyalás első napját tegnap tartották, ahol is Halász ügyvédjei azt próbálták bizonygatni, hogy Halász nem a párt, hanem csak a frakció szóvivője, és így nem áll jogviszonyban a Fidesszel. Vagyis A Fidesz nevű pártnak semmi köze ahhoz, amit a Fidesz nevű párt frakciójának szavát hurcoló egyén állít. Eljön még az idő, amikor még azt is letagadják, hogy Orbánnak valaha is volt bármi köze a Fideszhez. Szép lesz.

Miközben a Fidesz már ott tart, hogy az egész országból kitiltaná a külföldieket, csak jelzésértékkel teszem ide Balogot, aki a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) által szervezett kerekasztal-beszélgetésen prédikált: Magyarország barátságos, vendégszerető ország szeretne maradni, amilyen mindig is volt. Höhö. De ez nem mehet a biztonság rovására. A kormány az elmúlt két ciklusban igyekezett összhangba hozni az egyéni boldogulást a közjóval, az ország gyarapodásával. A szocialisták idejében is volt gyarapodás, csak a közjó rovására.

A közjóról jutott eszembe: miközben a bűnbanda rá van állítva, hogy az OLAF-jelentés kapcsán felháborodva elutasítsa még a feltételezést is, hogy itten meglopták a közjót, szivárog az a jelentés, mint a kurvaélet. A ma nyilvánosságra került információk szerint hiába volt az Elios ajánlata a legdrágább, simán nyertek. Egyharmaddal olcsóbban tudta volna megoldani Jászberény közvilágításának felújítását az SAG Hungária Kft., mint az Elios, az önkormányzat mégis Tiborcz István egykori cégének adta a feladatot. Mintha csak eleve neki szánták volna. A vesztes nem nagyon hadakozott, később alvállalkozóként tűnt fel az Elios mellett. A Tungsram pedig 90 millió forinttal drágábban szállította volna ugyanazokat a lámpákat a konkurenciának, mint az Eliosnak. Brüsszeli kampányjelentés, mi? Az.

A végére tartogattam egy igazi sötét, bugris tahót. Nézzétek meg azt a papírjáról az előre leírt sorvezetőt is csak nyökögve felolvasni képes szerencsétlent. A keresztény kultúra képviselőjét. Szégyellem magam, pedig nem nekem kéne.



https://kolozsvaros.com/rovidek/eljon-az-ido-amikor-azt-is-letagadjak-hogy-orbann ak-valaha-is-volt-barmi-koze-a-fideszhez/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alvállalkozóként, törvénycsomagról, polgármesterként, bevándorlóország, hódmezővásárhely, közvilágításának, kampányjelentés, nyilvánosságtól, átláthatatlanul, nyilvánosságra, gyarapodásával, kultúrnépeknek, törvénysértően, konkurenciának, szerencsétlent, nekiveselkedem, összefüggésben, jelzésértékkel, csúszómászókat, elhatárolódott, nyugtatgatnia, jogviszonyban, feltételezést, mindmeghalunk, polgármestere, választásokon, beszélgetésen, értelmiségiek, szépjóreggelt, országgyűlési, vendégszerető, tündérmeséhez, némethszilárd, magyarország, kijelentette, személyiségi, kormánypárt mindent, áprilisi választás, emberek közé, gyűrött zakójában, magyarok eldönthetik, fideszes kormány, főnök cizellálta, kipróbált polgármester, kormánypárti képviselő, kipróbált Rezsiszilárd, magyarok választáson, fideszes Némethszilárd, fideszes országgyűlés, trágya csomagon, ország számára, mindig mindenről, Molnár Bálint, Eger Televízióban Orbán, SZÉP KILÁTÁSOKKAL KECSEGTETŐ JÖVŐT, Rezsiszilárd Csepelen, Stop Soros, Fazekas Sándor, Németh Szilárdot, Lázár János, Helsinki Bizottság, Vagyis Fidesz, Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, Hungária Kft, Tiborcz István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egyszerű  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagy és kis csodák  Szép estét kedves látogatóimn...  Paul David Tripp Április 12  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul David Tripp Április 13  Hamvas Béla  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Esterházy Péterre emlékezünk  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Erdei gyöngyvirág  Azért kaptad  Azért kaptad  Esterházy Péterre emlékezünk  Azért kaptad  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Pitypang szökőkút  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A felvilágosodás...  Pitypang szökőkút  különleges  A Magyar Költészet napja alkal...  Anyámról való emlékek  Kertem  Anyák napjára  "Ez egy csoda"  Magamnak  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Esterházy Péterre emlékezünk  Gebhardt Nóra versei II.  Különleges  Paul David Tripp Április 13  Gebhardt Nóra versei II.  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Különleges  Segíts neki dicsérni Téged  Otthon  Jan Twardowski - Siessünk  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Jázmin  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Nevelőszülőkhöz adták,  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Latinovits Zoltán tollából  Müller Péter tollából  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Önmaga ellenére  Annyira tisztelem a szabadságo...  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  40 felett  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kormánypárt mindent, áprilisi választás, emberek közé, gyűrött zakójában, magyarok eldönthetik, fideszes kormány, főnök cizellálta, kipróbált polgármester, kormánypárti képviselő, kipróbált Rezsiszilárd, magyarok választáson, fideszes Némethszilárd, fideszes országgyűlés, trágya csomagon, ország számára, mindig mindenről, megvan remélem, vasárnap esedékes, város akkor, kampányban egyedül, fideszes jelölt, minden hájjal, országos politikai, időközi választásokon, helyi választás, országgyűlési választáson, jelenlegi ütemben, valami hihetetlen, sajtótájékoztatón &#8211, egyik törvénysértően, tárgyalás első, frakció szóvivője, egész országból, biztonság rovására, egyéni boldogulást, ország gyarapodásával, szocialisták idejében, közjó rovására, közjóról jutott, önkormányzat mégis, végére tartogattam, igazi sötét, előre leírt, keresztény kultúra, alvállalkozóként, törvénycsomagról, polgármesterként, bevándorlóország, hódmezővásárhely, közvilágításának, kampányjelentés, nyilvánosságtól, átláthatatlanul, nyilvánosságra, gyarapodásával, kultúrnépeknek, törvénysértően, konkurenciának, szerencsétlent, nekiveselkedem, összefüggésben, jelzésértékkel, csúszómászókat, elhatárolódott, nyugtatgatnia, jogviszonyban, feltételezést, mindmeghalunk, polgármestere, választásokon, beszélgetésen, értelmiségiek, szépjóreggelt, országgyűlési, vendégszerető, tündérmeséhez, némethszilárd, magyarország, kijelentette, személyiségi, hazavergődve, szóvivőjétől, televízióban, rezsiszilárd, egyharmaddal, önkormányzat, felháborodva, borsólevesek, szocialisták, országgyűlés, halászjancsi, közbiztonság, kilátásokkal, frakciójának, polgármester, választással, parlamentben, kormánypárti, gondolkodnom, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 838
  • e Hét: 2760
  • e Hónap: 6505
  • e Év: 160001
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.