Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pondrók voltak akkor, pondrók ma és azok is maradnak
  2018-02-23 14:48:56, péntek
 
  Pondrók voltak akkor, pondrók ma és azok is maradnak
Swan Edgar | Ma | 9:55
Ideje kimondani, hogy aki ma Orbánt le akarja váltani (és itt a kommentelőkre is gondolok), az a Hazánkat veti oda prédának.
Lehet másképp gondolkodni hazáról, otthonról, családról, nemzetről, de ahhoz oly fölösleges e hazában élni. El kell menni a már feldúlt Nyugatra, s lehet multikultizni, világpolgárkodni, liberáliskodni, genderkedni. Mert egyeseknek rossz hírem van: Magyarország megmarad hazánk és nemzetünk otthonának. Akit ez zavar, annak kívül tágasabb.

Mindegy, hogy melyik propagandalap Orbánt istenítő seggnyalása alatt jelent meg a fenti komment. Az is mindegy, hogy egy, Greta Garbo kevéssé ismert fotójával színesített profiltól származik, vélhetőleg az önkéntesnek kijelölt trollok egyikétől. Ha valódi hívő lenne, büszkén vállalná saját profillal. De lényegében mindegy, kicsoda ő. Ami fontosabb, az a komment maga, amit nem a saját esze szerint eszkábált, ez bizony a bérből és fizetésből fideszesek műve. És ez bizony a kormányon kártékonykodó bűnbanda üzleti modellje.

Haza, otthon, család, nemzet szembeállítva gyakorlatilag az európai értékekkel. És persze az öntudatos fideszes (önkormányzati dolgozó? polgármester? irodai halljakend?), aki nagy pofával mutogatja, merre lehet eltakarodni az országból azoknak, akiknek nem tetszik a rendszer.

Rossz hírem van. Sokunknak nem tetszik a rendszer. Sokan vagyunk, akik nem akarunk bélféregként élni. Sokan vagyunk, akiknek a testfelépítése nem teszi lehetővé a gerinc mellőzését. Sokan vagyunk olyanok, akik nem szarunk be ijedtünkben attól, hogy grétagarbó megmondja a tutit és megpróbálja ránk vágni a kertkaput.

Pocsék lehet cselédként vegetálni. Szar lehet felnézni az olyan aprócska senkikre, akik csak azért érzik magukat valakinek, mert a végtelen szervilizmusuk valamilyen poszthoz segítette őket. Ostoba, tanulatlan, rosszindulatú, gyűlölködő élősködők hada nyüzsög a húsosfazék körül. Az ilyen grétagarbók még csak nem is részesülnek a koncból, őket a remény élteti, hogy majd a végén kinyalhatják az üres kondért. Azonban ők addig fogják védeni a rendszert, ameddig az veszélytelennek tűnik. És ez nem fog olyan sokáig tartani, mint a szocializmusnak nevezett diktatúra. Egyszerűen azért, mert más a helyzet. Már nincsen kettéosztott Európa, nincs Szovjetunió. Nincs ami összetartsa ezt a szarkupacot évtizedekig.

1956-ot szarvasbőrrel fényesíti a kormány minden évben, de azt valahogy elfelejtik hozzátenni, hogy a következő év május elsején 400 000 hős hazafi üvöltötte lelkesen Kádár nevét. Volt lufi, sör, virsli. Ahogy kell. Ma már csak a rettentően hősies forradalmárokról esik szó - akik közül sokan azon a május elsején a börtönökben rohadtak és akik évtizedekig árulónak minősültek -, az önkéntes ünneplőkről, a feljelentőkről, a diktatúra haszonélvezőiről mindenki igyekszik megfeledkezni. Pedig azok közül sokan most is közöttünk élnek és a jelenlegi rendszer haszonélvezői. Nem véletlen, hogy a kormánypárt és nyúlványa sem akarta az ügynökakták nyilvánosságra hozását. Ők sem, az ellenzéki pártok többsége sem.

Az a 400 000 ember, aki akkor önként ment zászlót lobogtatni, ma egytől egyig letagadja. Ők ma már mindig is mélyen vallásos, jobboldali érzelmű hazafiak voltak. Meg a nagy büdös lófaszt, azt. Pondrók voltak akkor, pondrók ma és azok is maradnak. És gyávák is. Azt ne gondolja bárki, hogy amikor megbukik a jelenlegi rezsim, az ilyen grétagarbók nem fogják abban a pillanatban letagadni azt, hogy tövig lógó nyelvvel szolgáltak. Majd keresnek maguknak új istenkirályt.

És ezek újratermelődnek. Szolgalelkű előgerinchúrosok mindig voltak, most is vannak és mindig lesznek. Akik mindig az első sorban tolonganak a kis zászlócskáikkal és akik az első gyanús jelre elfutnak és keresik az aktuálisan nyalható segget. Ők azok, akik most hűséges szolgaként bármire hajlandóak, akik éppen olyan gyávák és szolgalelkűek, mint az elődeik voltak. És ők tagadják le elsőnek mindezt, amint változik a széljárás. Sőt, van egy rossz hírem. Az ilyen grétagarbó lesz az, aki az első sorban fogja követelni a jelenlegi urai vérét, mégpedig abban a pillanatban, amint meggyengül a hatalmuk. Ez így működik.

Mondanám örömmel, hogy ezek takarodjanak az országból. De nem mondom, mert nincs hozzá jogom. Neki sincs, csak esze sincs, hogy ezt belássa. Vannak ilyen történelmi pillanatok, amikor a szart felveti a víz. Most ez van. A volt munkásőrök kommunistáznak, a feljelentők hazaárulóznak, a tulajdon honfitársaikat kirablók óbégatnak önjelölt erkölcscsőszként. Ki kell ezeket röhögni, mert szánalmasak. És le kell ezeket szarni, mert kártékonyak. De tudomásul kell venni, hogy nem veszélyesek, egyszerűen csak falkában csaholnak, ettől tűnnek erősnek. Nem erősek. Gyáva szarok. Mint a gazdáik.

https://kolozsvaros.com/2018/02/23/pondrok-voltak-akkor-pondrok-ma-es-azok-is-mar adnak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: haszonélvezőiről, forradalmárokról, erkölcscsőszként, előgerinchúrosok, világpolgárkodni, újratermelődnek, szocializmusnak, zászlócskáikkal, veszélytelennek, honfitársaikat, feljelentőkről, szervilizmusuk, liberáliskodni, testfelépítése, kommunistáznak, nyilvánosságra, kommentelőkre, kártékonykodó, propagandalap, szembeállítva, gyakorlatilag, önkormányzati, szarvasbőrrel, haszonélvezői, szolgalelkűek, hazaárulóznak, rosszindulatú, megfeledkezni, multikultizni, takarodjanak, kinyalhatják, magyarország, bélféregként, polgármester, istenkirályt, kettéosztott, fenti komment, önkéntesnek kijelölt, saját esze, kormányon kártékonykodó, európai értékekkel, öntudatos fideszes, országból azoknak, gerinc mellőzését, olyan aprócska, végtelen szervilizmusuk, húsosfazék körül, ilyen grétagarbók, remény élteti, végén kinyalhatják, üres kondért, veszélytelennek tűnik, Swan Edgar, Greta Garbo,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Nevem  Őrizkednünk kell...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png kutya  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy hatékony szolga  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Nem méltó hozzád  Png férfi  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szép napot kívánok  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  George Gordon Lord Byron: Inez...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  Tavaszi kép  Németh László tollából  Png kutya  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Julian Brass gondolata  Akarat  Nagyon különös  Png virág  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alázat  Csak a fogyatkozás látható  Kerüld el az evangélium örömén...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Alázat  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Popper Péter szavai  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Paul David Tripp Április 21  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fenti komment, önkéntesnek kijelölt, saját esze, kormányon kártékonykodó, európai értékekkel, öntudatos fideszes, országból azoknak, gerinc mellőzését, olyan aprócska, végtelen szervilizmusuk, húsosfazék körül, ilyen grétagarbók, remény élteti, végén kinyalhatják, üres kondért, veszélytelennek tűnik, szocializmusnak nevezett, szarkupacot évtizedekig, kormány minden, rettentően hősies, május elsején, börtönökben rohadtak, önkéntes ünneplőkről, diktatúra haszonélvezőiről, jelenlegi rendszer, ügynökakták nyilvánosságra, ellenzéki pártok, nagy büdös, jelenlegi rezsim, pillanatban letagadni, első sorban, első gyanús, aktuálisan nyalható, elődeik voltak, rossz hírem, ilyen grétagarbó, jelenlegi urai, szart felveti, volt munkásőrök, feljelentők hazaárulóznak, tulajdon honfitársaikat, haszonélvezőiről, forradalmárokról, erkölcscsőszként, előgerinchúrosok, világpolgárkodni, újratermelődnek, szocializmusnak, zászlócskáikkal, veszélytelennek, honfitársaikat, feljelentőkről, szervilizmusuk, liberáliskodni, testfelépítése, kommunistáznak, nyilvánosságra, kommentelőkre, kártékonykodó, propagandalap, szembeállítva, gyakorlatilag, önkormányzati, szarvasbőrrel, haszonélvezői, szolgalelkűek, hazaárulóznak, rosszindulatú, megfeledkezni, multikultizni, takarodjanak, kinyalhatják, magyarország, bélféregként, polgármester, istenkirályt, kettéosztott, szolgalelkű, kolozsvaros, évtizedekig, szarkupacot, genderkedni, gondolkodni, ijedtünkben, ügynökakták, eltakarodni, részesülnek, feljelentők, megpróbálja, seggnyalása, börtönökben, szánalmasak, ünneplőkről, veszélyesek, összetartsa, önkéntesnek, pillanatban, grétagarbók, színesített, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2630
  • e Hét: 5732
  • e Hónap: 16843
  • e Év: 170339
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.