Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk
  2018-02-24 12:57:07, szombat
 
  Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk


Tamás Róbert | Ma | 10:34

A V4-es országok megmutatták a világnak: meg lehet állítani az illegális migrációt.

Németh Szilárd



Hazánkat újra a támadják a kerítés miatt.

Minket nem érdekel sem a zsarolás, sem a nyomásgyakorlás, ezután sem fogunk egyetlen illegális bevándorlót sem beengedni Magyarországra.

Fidesz

Magyarországot és Bulgáriát, vagyis azt a két országot minősített le a Transparency International, amelyek kerítést építettek az illegális bevándorlás megállítására. Minket nem érdekel a zsarolás és a nyomásgyakorlás, ezután sem engedünk be egyetlen illegális bevándorlót sem, a kerítés pedig marad.

Magyarország Kormánya

Amúgy meg az a helyzet, hogy ma ismét tüntetnek a diákok a normális oktatásért. Ugyanis a múltkori tüntetésen felolvasott követelésik közül nem hogy semmi nem teljesült, de még csak nem is reagált a kormány rájuk. Szokás szerint a maguk kreálta, a Fidesz érdekeit mindenben kiszolgáló kamu-szervezetekkel tárgyalnak, az oktatás valódi résztvevőivel nem.

A parlamenti választás tétje az is, hogy sikerül-e megvédeni az otthonteremtési programot - mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője pénteken Budapesten újságíróknak.

A Központi Statisztikai Hivatal friss jelentése szerint az elmúlt évben 14 389 új lakás épült, 4395-tel, 44 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Puskás Imre reagálásában hangsúlyozta: a lakásépítési adatok jelzik, hogy az otthonteremtési program segítségével egyre több család tud új lakást vásárolni, illetve építeni, “robbanásszerűen nő az új lakások száma".

Szerinte azonban ha az ellenzéken múlna, akkor a családok nem kapnának semmiféle támogatást az otthonteremtéshez, a baloldalon ugyanis “ugyanazok készülődnek", akik korábban elvették a családoktól az otthonteremtési támogatásokat.

Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk idején egyetlen tollvonással szüntették meg az első Orbán-kormány által létrehozott otthonteremtési kedvezményrendszert, kiszolgáltatottá téve ezzel a családokat, és több mint a duplájára emelték az új lakás építésének az áfáját - mondta a Fidesz szóvivője.

Mindennek az lett a következménye a kormányzásuk alatt - folytatta a politikus -, hogy belekényszerítették a családokat a devizahitelezés csapdájába, több százezer család küzdött ezzel az óriási problémával, amelyet 2010 után az Orbán-kormány szüntetett meg, és szabadította ki a családokat ebből a csapdából.

Hozzátette: az LMP is megszüntetné az új lakás után járó családi otthonteremtési kedvezményt, “ami azt jelenti, hogy megszüntetnék a csokot".

Puskás Imre összegzése szerint ha az ellenzéken múlna, ha ők kapnának lehetőséget, akkor visszatérne az a rendszer, amely a családokat kiszolgáltatottá, az otthonteremtést bizonytalanná, az új lakáshoz jutás lehetőségét pedig drágábbá tette.
Amíg azonban a Fidesz-KDNP kormányoz, addig Magyarországon megmarad az otthonteremtési program és a csok - jelentette ki a szóvivő.

MTI

Jó. Akkor nézzük meg a Központi Statisztikai Hivatal adatait. Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat. Íme az adatok, jól látható, melyik évben hány új lakás épült.

https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/lak%C3%A1s%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9 s.png

Forrás: KSH


Hát erre nincs miért büszkének lenni. A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor. A szisztéma a szokásos: fogtak valamit, szétverték, majd amikor egy pici javulás látható, akkor nagy büszkén bejelentik, hogy lám, javult. Aha. Ahhoz képest, hogy előtte mennyit romlott, tényleg javult.

Végül itt egy friss adat, bár ezt még nem reklámozta a kormánypárt, pedig igazán beleférhetne két kerítésvédés közé:

https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/minim%C3%A1l.jpg

minimal

Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk.

https://kolozsvaros.com/2018/02/24/szorgos-nepunk-gyozni-fog-ha-elotte-ehen-nem-d oglunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiszolgáltatottá, nyomásgyakorlás, otthonteremtési, alátámasztására, devizahitelezés, otthonteremtést, robbanásszerűen, magyarországon, magyarországot, magyarországra, szervezetekkel, megállítására, résztvevőivel, international, megszüntetnék, támogatásokat, következménye, bizonytalanná, hazugságaikat, kormányzásuk, szocialisták, tollvonással, statisztikai, transparency, viszonyítási, segítségével, újságíróknak, beleférhetne, kerítésvédés, reagálásában, lakásépítési, hangsúlyozta, magyarország, szabadította, megszüntetné, kolozsvaros, illegális migrációt, kerítés miatt, illegális bevándorlás, kerítés pedig, normális oktatásért, múltkori tüntetésen, kormány rájuk, maguk kreálta, oktatás valódi, parlamenti választás, otthonteremtési programot, elmúlt évben, évvel korábban, lakásépítési adatok, otthonteremtési program, ellenzéken múlna, Tamás Róbert, Németh Szilárd, Transparency International, Magyarország Kormánya, Puskás Imre, Központi Statisztikai Hivatal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Magyarország ilyen hely.  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Az embernek fiatal korában van  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Meghitt estéken . . .  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Könnyáztatta asszonysorsok  A csonk és a facsemete  Rochefoucauld - a bölcs  Március  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  mindent a népért...  Kakaós piskóta  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Intelem  Ez a miénk!  Esti kép  Szép estét  Szent Pio atya!  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Házi botox  Sajnos ezt elBalogozták  Fújjad márciusi szél . . .  Szabó Norbert – Szabadsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jóga férfiaknak  A magyar sajtó napja március 1...  Ted Engstrőm gondolata  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Könnyáztatta asszonysorsok  Nem kell ide békemenet  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Szeüleidtől tanultad  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Alvó cica  Aztán itt van egy másik szerep...  Müller Péter tollából  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
illegális migrációt, kerítés miatt, illegális bevándorlás, kerítés pedig, normális oktatásért, múltkori tüntetésen, kormány rájuk, maguk kreálta, oktatás valódi, parlamenti választás, otthonteremtési programot, elmúlt évben, évvel korábban, lakásépítési adatok, otthonteremtési program, ellenzéken múlna, baloldalon ugyanis, otthonteremtési támogatásokat, szocialisták kormányzásuk, első Orbán-kormány, duplájára emelték, áfáját &#8211, kormányzásuk alatt, devizahitelezés csapdájába, óriási problémával, családokat ebből, családokat kiszolgáltatottá, otthonteremtést bizonytalanná, csok &#8211, hülyeségeik alátámasztására, válság kellős, lakásépítési kedv, pici javulás, friss adat, kiszolgáltatottá, nyomásgyakorlás, otthonteremtési, alátámasztására, devizahitelezés, otthonteremtést, robbanásszerűen, magyarországon, magyarországot, magyarországra, szervezetekkel, megállítására, résztvevőivel, international, megszüntetnék, támogatásokat, következménye, bizonytalanná, hazugságaikat, kormányzásuk, szocialisták, tollvonással, statisztikai, transparency, viszonyítási, segítségével, újságíróknak, beleférhetne, kerítésvédés, reagálásában, lakásépítési, hangsúlyozta, magyarország, szabadította, megszüntetné, kolozsvaros, készülődnek, százalékkal, lehetőséget, kedvezményt, kormánypárt, bevándorlás, visszatérne, családoktól, létrehozott, bevándorlót, hülyeségeik, megmutatták, lehetőségét, felolvasott, problémával, követelésik, tüntetésen, oktatásért, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 267
  • e Hét: 1925
  • e Hónap: 18718
  • e Év: 151635
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.