Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Köszönjük, hódmezővásárhelyiek!
  2018-02-25 20:37:58, vasárnap
 
  Köszönjük, hódmezővásárhelyiek!
Tamás Róbert | Ma | 20:35

Valami nagyon fontos történt ma Hódmezővásárhelyen. Mindig is butaságnak tartottam, amikor egy időközi önkormányzati választást a győztes túl-, a vesztes alul értékelt, mert nem gondolom, hogy ekkora jelentősége lenne annak, hogy Pitykerötyögén melyik jelölt lett a befutó. Ez azonban most más helyzet. Teljesen más. Hódmezővásárhely régen kilépett a nem olyan fontos kategóriából. Ez az a város, ahol Lázár János volt az úr. Ez az a város, ahová a Fidesz minden erejét összpontosította. A legaljasabb módszereket is bevetette a cél érdekében. A cél pedig az volt, hogy a deklaráltan jobboldali beállítottságú jelöltet beletiporja a földbe, mert az szembe fordult a Fidesszel. Itt most nem a magát baloldalinak nevező csapott össze a magát jobboldaliként definiálóval. Itt most Hódmezővásárhely polgárai csaptak össze az erőszakkal, a zsarolással, a megfélemlítéssel. Nekik kellett dönteniük, hogy el sem mennek szavazni, vagy elmennek, de hisznek abban, hogy a kormány bosszút fog állni a városon és ezért beletörődnek a változtathatatlanba, megválasztják a Fidesz jelöltjét.

A város, amelyik már az emlékezetes templomi prédikáció után is kinyilvánította a nemtetszését, most példát mutatott az egész országnak. Nem a Fideszt győzték le, hanem az erőszakot. Megmutatták, hogy nem félnek, nem zsarolhatóak, nem adják meg magukat. Köszönet a bátorságukért és azért, hogy megmutatták: igenis képes győzni egy közösség, ha összefog. És képes győzni az ellenzék, ha összefog.

Bizonyára meglesznek a kötelező körök, de én óva inteném az ellenzéki pártokat attól, hogy önmaguknak tulajdonítsák az eredményt. Itt és most egy város, Hódmezővásárhely polgárai győztek, mert képesek voltak összefogni, képesek voltak a lelkiismeretük és nem a félelmeik szerint voksolni.

Nagyon fontos ez a mai nap mindannyiunk életében, mert reményt ad a közeljövőre, de a távolabbi jövőre nézve is. Reményt arra, hogy minden fenyegetés, minden nyomásgyakorlás ellenére a hatalom az emberek, a polgárok, a civilek kezében van és nincs olyan eszköz egyetlen kormány kezében sem, amely képes lenne megfosztani az embereket az önálló akaratuktól.

A magam nevében, a szerkesztőség nevében köszönöm Márki-Zay Péternek, amiért nem hátrált meg és külön köszönöm Hódmezővásárhely polgárainak, hogy visszaadták az ország lakóinak a reményt.

Köszönjük, Hódmezővásárhely.

Heroikusan harcos, lóvontatta szép estét! Itt a zegernye, amiről Soros György és Gyurcsány Ferenc tehet és ha nem a Fidesz győz a választáson, tuti ilyen idő lesz innentől kezdve. Vagy még hidegebb! Nagy tétje van a választásnak, nem is egy, hanemhogy sok is. Párat már eddig is sikerült megtudni - például a megvédett rezsicsöki és a házvásárlós CSOK-i -, de ma egy új elemmel gazdagodott a készlet. Lapossal.

A Fidesz-KDNP szerint a választási ajánlásgyűjtés alatt szerzett tapasztalataik alapján a magyar emberek megértették: az áprilisi parlamenti voksolás tétje a nemzeti kormány megerősítése, vagy egy olyan “gyenge, zsarolható kormány" megalakulása, amely hagyja, hogy Magyarországból “bevándorlóországot" csináljanak.

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-nek vasárnap elmondta, a Fidesz-KDNP egyedüliként tudott 48 óra alatt annyi ajánlást gyűjteni, hogy mind a 106 választókerületben egyéni képviselőjelöltet tud állítani.

Hangsúlyozta, a választók rendkívüli és példátlan bizalma erőt ad nekik a további küzdelmekhez.
“Nem állunk meg, a jelöltjeink és az önkénteseink most is az utcán vannak, mindenhova bekopogtatunk és minden magyar emberrel szeretnénk beszélni" - mondta a kormánypárti politikus.
Hollik István szólt arról is, hogy erősödik a nemzetközi nyomás a kormányra. “A Soros-birodalom, illetve brüsszeli politikusok szinte naponta fenyegetik Magyarországot, ráadásul az ENSZ migránscsomagja is elkészült, Brüsszelben pedig elkészítették a legújabb migránskvóta képletét, és az alapján 10 ezer embert szeretnének Magyarországra betelepíteni" - fogalmazott.
A politikus aláhúzta, a magyar emberek látják, hogy Magyarország megvédésében egyedül arra a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, amelynek Magyarország az első. (MTI)

Hollik István, az ügyeletes vasárnapos. Amúgy mekkora jófej vagyok már, hogy egyszer sem kötöttem bele Hollik dúsuló hajába, ugye? Szerintem is. Nade. Az a helyzet, hogy a választás nem azon múlik, hogy mit sikerült összegyűjteni 48 óra alatt. Én például ha most kimegyek a kertbe, tuti össze tudok szedni öt kiló kutyaszart három perc alatt (tegnap és tegnapelőtt is lusta voltam learatni a termést), mégse hiszem, hogy ettől én nagy ember lettem.

Örülök, hogy most is az utcán van a komplett Fidesz. Csak meg ne fázzanak ebben a zimankóban. mert a végén nem lesz, aki sajtótájékoztatót tartson. Hozzánk egészen nyugodtan ne tessenek jönni, mert hittérítőket, ágynemű-árusokat és fideszeseket nem engedünk be a lakásba. Legfeljebb csak akkor teszek kivételt ez alól a szabály alól, ha az illető tud ablakot pucolni, mert erősen ránk férne már némi suvick.

Azt tudjuk, erősödik a kormányon a nyomás, erősen látszódik, nem kell külön mondani. Ja és ne csak ne tessék hozzánk becsöngetni, de megvédeni se szükséges. Sőt, kifejezetten kérni szeretném, hogy ne védjenek meg, mert már lassan egy fillérem se marad. Köszönöm.

Gulyás Gergely olyan aranyköpést hozott a világra, hogy még most is rezeg a gátmetszés helye. Ímeni:

Tévedésben élni szabad, hazugságban élni tilos, a kommunisták materializmusa pedig a lényegét tekintve volt hazug - mondta a Fidesz frakcióvezetője vasárnap, a kommunizmus áldozatainak emléknapján a budapesti Terror Háza Múzeumban rendezett megemlékezésen.

Gulyás Gergely szavai szerint a kommunista rendszer “lélek és hit nélküli kiszolgálókat kívánt, akik az emberből és a földi létből csak azt fogadták el, ami fizikailag megfogható volt, ezért félelemből táplálkozó gyűlöletet éreztek, ha valakiről nyilvánvaló volt, hogy tudja, az életben a láthatatlan fontosabb a láthatónál, a szellem az anyagnál, a hit az erőnél, a lelki közelség a fizikai távolságnál, az eleve elrendeltség a hazugságból felépült akadályoknál". (MTI)

Ezt majd megpróbáljuk megfejteni, ha lesz pár szabad óránk. De már csak holnap, mert mára leteszem a lantot, hogy holnap erőm teljében köthessek bele minden ökörségbe. Jó éjt, szép álmokat.


https://kolozsvaros.com/rovidek/koszonjuk-hodmezovasarhelyiek/

--------------------------------------------------------------------------------- -----------------


Feldolgozottság: 92%




Dr. Márki-Zay Péter

Független jelölt

11 801 (57.59%)






Hegedűs Zoltán

FIDESZ-KDNP

FIDESZ Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

8 504 (41.5%)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hódmezővásárhely, megfélemlítéssel, összpontosította, magyarországból, kinyilvánította, migránscsomagja, nyomásgyakorlás, feldolgozottság, frakcióvezetője, ajánlásgyűjtés, pitykerötyögén, magyarországra, beállítottságú, lelkiismeretük, materializmusa, magyarországot, tapasztalataik, jobboldaliként, megemlékezésen, szerkesztőség, kiszolgálókat, tulajdonítsák, bátorságukért, országgyűlési, bekopogtatunk, összegyűjteni, önkormányzati, elkészítették, megválasztják, megvédésében, elrendeltség, akadályoknál, kormánypárti, baloldalinak, önkénteseink, választásnak, időközi önkormányzati, győztes túl-, vesztes alul, legaljasabb módszereket, deklaráltan jobboldali, szembe fordult, magát baloldalinak, magát jobboldaliként, kormány bosszút, emlékezetes templomi, egész országnak, kötelező körök, ellenzéki pártokat, félelmeik szerint, távolabbi jövőre, civilek kezében, Tamás Róbert, Lázár János, Márki-Zay Péternek, Soros György, Gyurcsány Ferenc, Hollik István, Gulyás Gergely, Terror Háza Múzeumban, Márki-Zay Péter, Hegedűs Zoltán, FIDESZ Magyar Polgári Szövetség, Kereszténydemokrata Néppárt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Akarat  Esti kép  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Nagyi telefonál  Idő  Png csokor  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Bounty krémes  Alázat  Facebookon kaptam  Lóhere  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Hazára minden embernek szükség...  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Soha ne kedvezz...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A sors  Hiányzik  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Szép álmokat!  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Soha ne kedvezz...  képre írva  Facebookon kaptam  Png fotel  Png kislány  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png fotel  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Reggel van  A jó emberek mindig szépek mar...  Örülök, hogy látlak!  Mindig jusson idő nevetni  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép álmokat!  George Gordon Lord Byron: Inez...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Mindig jusson idő nevetni  Az igazi szeretetért rendszeri...  Az engedelmesség miért nem vál...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png telefon  Bertolt Brecht -től idézet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Akarat  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Németh László tollából 
Bejegyzés Címkék
időközi önkormányzati, győztes túl-, vesztes alul, legaljasabb módszereket, deklaráltan jobboldali, szembe fordult, magát baloldalinak, magát jobboldaliként, kormány bosszút, emlékezetes templomi, egész országnak, kötelező körök, ellenzéki pártokat, félelmeik szerint, távolabbi jövőre, civilek kezében, önálló akaratuktól, magam nevében, szerkesztőség nevében, ország lakóinak, megvédett rezsicsöki, házvásárlós CSOK-i, választási ajánlásgyűjtés, magyar emberek, áprilisi parlamenti, nemzeti kormány, olyan &#8220, választók rendkívüli, további küzdelmekhez, önkénteseink most, utcán vannak, kormánypárti politikus, nemzetközi nyomás, legújabb migránskvóta, politikus aláhúzta, ügyeletes vasárnapos, komplett Fidesz, szabály alól, gátmetszés helye, kommunisták materializmusa, lényegét tekintve, kommunizmus áldozatainak, budapesti Terror, kommunista rendszer, földi létből, láthatatlan fontosabb, lelki közelség, fizikai távolságnál, eleve elrendeltség, hazugságból felépült, hódmezővásárhely, megfélemlítéssel, összpontosította, magyarországból, kinyilvánította, migránscsomagja, nyomásgyakorlás, feldolgozottság, frakcióvezetője, ajánlásgyűjtés, pitykerötyögén, magyarországra, beállítottságú, lelkiismeretük, materializmusa, magyarországot, tapasztalataik, jobboldaliként, megemlékezésen, szerkesztőség, kiszolgálókat, tulajdonítsák, bátorságukért, országgyűlési, bekopogtatunk, összegyűjteni, önkormányzati, elkészítették, megválasztják, megvédésében, elrendeltség, akadályoknál, kormánypárti, baloldalinak, önkénteseink, választásnak, zsarolhatóak, kifejezetten, migránskvóta, nemtetszését, egyedüliként, megerősítése, megalakulása, magyarország, megpróbáljuk, fideszeseket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2630
  • e Hét: 5732
  • e Hónap: 16843
  • e Év: 170339
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.