Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
15 dolog, ami az igazán erős nőket jellemzi
  2018-02-27 09:13:46, kedd
 
  15 dolog, ami az igazán erős nőket jellemzi

Az erős nőket gyakran tartják asszertívnek és őszintének a vágyaikat és szükségleteiket illetően. Nagyon összetett emberek, akikben sokkal több rejlik, mint a szemmel látható. Néha követelőzőnek és főnökösködnek tűnhetnek, de az igazság az, hogy az erős nők is nagyon érzékenyek és előzékenyek lehetnek.





Ha van erős nő az életedben - vagy ha te magad vagy az - akkor szerencsésnek tarthatod magad.

Íme, néhány dolog, amit érdemes tudni az erős nőkről. Talán még jobban értékeled majd őket:

1. Szűk, de nagyon közeli baráti körük van

Az erősebb nők jók benne, hogy a nem megfelelő személyeket eltávolítsák az életükből. Ezek olyan emberek lehetnek, akik mérgezőek és negatívak, vagy egyszerűen nem illenek a képbe. Ennek eredményeként kisebb a baráti körük, amely olyanokból áll, akiket igazán értékelnek. Ha egy erős nő a barátod, hidd el, hogy akarja, hogy az élete részese légy.

2. Jó tervezők

Mindig képesek elintézni a dolgokat. Célorientált, ezért általában olyan terveket készítenek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy elérjék azokat. A napi teendők listáját mindig készítenek, és rendszerint heti és havi célkitűzéseik is vannak.

3. Bosszantja őket rossz tervezés

Nem jól viselik, ha mások rosszul terveznek. Szeretnek idő előtt gondoskodni a megfelelő tervről, nem pedig az utolsó pillanatban. Egy erős nő számára a jó tervezés elengedhetetlen a dolgok véghezviteléhez.

4. Elegendő barátjuk van

Egy erős nő baráti köre megfelelően nagy, ezért nem érzi szükségességét, hogy folyamatosan bővítse azt. Elégedett a társadalmi életével. Sok időt vehet igénybe, hogy új barátként megnyerjük őt, de az erőfeszítés meghozza gyümölcsét.

5. Nagyon magabiztosak

Erős nők bíznak önmagukban. Meghatározott identitásuk van, és cselekedeteik összhangban vannak az erkölcsükkel és hiedelmeikkel. Nincs rá szükségük, hogy másokat meggyőzzenek, mindig őszinték önmagukkal szemben.

6. Kiállnak magukért és másokért

Az erős nők szókimondóak, amikor rossz bánásmóddal szembesülnek. Ha igazságtalanságot tapasztalnak, biztosan felszólalnak.

7. Nagyon elfogadóak

Reális elvárásaik vannak önmaguk és mások felé is. Annak érdekében, hogy képes legyen továbblépni az életben, tudja, először képesnek kell lennie arra, hogy elfogadjon bizonyos helyzeteket. Az elfogadás után képesek felszabadítani érzéseiket.

8. Erős nők jól érzik magukat egyedül is

Egy erős nő egyedülállóként is jól érzi magát. Tudja, hogy találhatna olyat, akivel kapcsolatba lépjen, de csak azért, hogy legyen valakije, nem fog erős kompromisszumokat kötni.

9. A bizonytalan férfiak félnek az erős nőktől

Az erős nők magabiztossága és asszertivitása miatt gyengének és fenyegetettnek érezhetik magukat. Ha egy férfi hirtelen kevésnek érzi magát, miután találkozott egy erős nővel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy önértékelési problémájuk van.

10. Szeretik megtenni az első lépést

Amikor megtalálják azt az embert, akiről azt gondolják, hogy a megfelelő számukra, nem bánják, ha ők teszik meg az első lépést. Erős nők tudják, hogy zavarba hozhatják a férfiakat, ezért nem bánják, ha nekik kell először lépni.

11. Nagyra becsülik a többi erős nőt

Az erős nők egymást, mint példaképeket és inspirációs forrásokat tekintik. Nagylelkűen dicsérik azokat a nőket, akiket erősnek találnak és képesek arra, hogy mások dicsérete révén is erőt közvetítsenek.

12. Ünneplik más nők sikereit

Felismerik a másik nőben rejlő erőt és azt el is ismerik. Bátorítják a másikat.

13. Feministák

Erős nők természetüknél fogva feministák. Ez nem tudatos döntés vagy filozófia, amelyet elfogadtak. Az erős nők egyenlőnek tartják magukat másokkal, nem okoz problémát nekik, hogy harcoljanak azért, amiben hisznek.

14. Erős nők más erős nőktől származnak

A nők erőssége gyakran családi vonás. Ez azért van, mert a családban lévő lányok úgy nőnek fel, hogy a családban lévő erős nő viselkedését utánozzák, akik olyan erős jellemzőket mutatnak, mint magabiztosság és asszertivitás. Megtanulják, hogy ezek a tulajdonságok kívánatosak a nőknél, idősebb korukban pedig ő szolgálnak majd példaként a fiatalabbaknak.

15. Nagyszerű menedzserek

A nők ismertek arról, hogy egyszerre több feladatot is ellátnak. Vegyük csak a háztartás vezetését. Egy erős nő kiváló supervisor vagy menedzser, mert a nagy képet egészében látja, miközben mindenkit a célok elérésére ösztökél. Mindig tudják, hogy mi a jó lépés és olyan magabiztosságot sugároznak, hogy a többiek bátran követik őt.


 
 
0 komment , kategória:  Jó tudni!  
Címkék: véghezviteléhez, szükségleteiket, magabiztosságot, elengedhetetlen, egyedülállóként, felszabadítani, asszertivitása, magabiztossága, szükségességét, természetüknél, fiatalabbaknak, fenyegetettnek, követelőzőnek, közvetítsenek, hiedelmeikkel, főnökösködnek, szerencsésnek, asszertivitás, magabiztosság, tulajdonságok, célkitűzéseik, meghatározott, eredményeként, cselekedeteik, erkölcsükkel, magabiztosak, önértékelési, felszólalnak, tapasztalnak, szembesülnek, szókimondóak, viselkedését, asszertívnek, folyamatosan, eltávolítsák, meggyőzzenek, igazán erős, erős nőket, szemmel látható, életedben –, erős nőkről, baráti körük, élete részese, napi teendők, megfelelő tervről, utolsó pillanatban, dolgok véghezviteléhez, társadalmi életével, erőfeszítés meghozza, elfogadás után, bizonytalan férfiak, erős nőktől,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Hernádkak  Éljen a magyar szabadság!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Szép álmokat!  Március  Alvó baby  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  képre írva Március 15 -re emlé...  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Dóró Sándor: Tétova lét  Az élet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Könnyáztatta asszonysorsok  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Szent Pio atya!  Akinek vaj van a fején...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Könnyáztatta asszonysorsok  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Szép estét  Március 15-re emlékve  Esti kép  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Amikor 5 éves voltam,  Esti kép  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Jóga férfiaknak  Intelem  A szív és a cselekvés egységes...  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Házi botox  Dóró Sándor: Tétova lét  A tékozló és Isten gondviselés...  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Intelem  Ted Engstrőm gondolata  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  William Shakespeare-től idéze...  Szép estét  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Kezdet  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Esti kép  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Atyám !  Akinek vaj van a fején...  Március 15-re emlékve  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok 
Bejegyzés Címkék
igazán erős, erős nőket, szemmel látható, életedben &#8211, erős nőkről, baráti körük, élete részese, napi teendők, megfelelő tervről, utolsó pillanatban, dolgok véghezviteléhez, társadalmi életével, erőfeszítés meghozza, elfogadás után, bizonytalan férfiak, erős nőktől, férfi hirtelen, erős nővel, első lépést, megfelelő számukra, többi erős, másik nőben, családban lévő, tulajdonságok kívánatosak, háztartás vezetését, nagy képet, célok elérésére, többiek bátran, véghezviteléhez, szükségleteiket, magabiztosságot, elengedhetetlen, egyedülállóként, felszabadítani, asszertivitása, magabiztossága, szükségességét, természetüknél, fiatalabbaknak, fenyegetettnek, követelőzőnek, közvetítsenek, hiedelmeikkel, főnökösködnek, szerencsésnek, asszertivitás, magabiztosság, tulajdonságok, célkitűzéseik, meghatározott, eredményeként, cselekedeteik, erkölcsükkel, magabiztosak, önértékelési, felszólalnak, tapasztalnak, szembesülnek, szókimondóak, viselkedését, asszertívnek, folyamatosan, eltávolítsák, meggyőzzenek, célorientált, példaképeket, kívánatosak, összhangban, bizonytalan, rendszerint, pillanatban, menedzserek, harcoljanak, gondoskodni, találkozott, erőfeszítés, identitásuk, megtalálják, problémájuk, nagylelkűen, helyzeteket, jellemzőket, inspirációs, megtanulják, továbblépni, megfelelően, bánásmóddal, személyeket, előzékenyek, kapcsolatba, olyanokból, elfogadtak, egyenlőnek, szolgálnak, értékelnek, származnak, készítenek, egyszerűen, bosszantja, társadalmi, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 9 db bejegyzés
e hónap: 85 db bejegyzés
e év: 414 db bejegyzés
Összes: 12905 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 423
  • e Hét: 1063
  • e Hónap: 8654
  • e Év: 98264
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.