Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazugságokkal etetett, hazugságokkal hergelt, hazugságokkal
  2018-03-05 21:32:12, hétfő
 
  Hazugságokkal etetett, hazugságokkal hergelt, hazugságokkal bénított ország

Forgács Erzsébet | Ma | 18:08

Nem bátor vezető, csak egy szánalmas kis senki. Nem az országért küzd - kivel is kellene küzdeni? Elég lenne felelős politikusként viselkedni -, kizárólag azért, hogy olyanná formálja az országot, amilyen az ő személyes érdekeinek megfelel. Szemrebbenés nélkül gázol át az elesetteken. Visszaél a hatalmával, milliárdossá teszi a családtagjait. Persze tudom, Tiborcz egy fenegyerek, egy vállalkozózseni aki már akkor is több cégben volt tulajdonos, amikor még nem udvarolt a miniszterelnök lányának. Igaz. Három cégben volt tulajdonos, a három cégből annyi nyereséget sem tudott kivenni összesen, amennyiből a napi megélhetést fedezhette volna. Ezt elfelejti a propagandamédia hozzátenni. Meg azt is, hogy az udvarlás előtt a tükröspusztai lovastanyát árulta a család, annyira nem ment. Ez szerencsére mára elmúlt, mindenki nagyon sikeres lett.

De most nem a családot egyben tartó korrupcióról akarok beszélni, hanem arról, hogy a kis ember azt mondta: gyermekekre van szüksége az országnak, nem pedig migránsokra. Ez rendben is lenne, ha nem az az ember mondaná, aki elsősorban felelős azért, hogy egy fejlődő, egyre erősödő, barátságos, nyitott, vendégszerető ország helyett ma egy komor, ezer darabra szakadt, végletesen megosztott, rettegő, gyűlölködő, múltba révedő, reménytelenül leszakadó országban élünk.

Nagyon komoly bátorság kell ahhoz, hogy Magyarországon gyermeket vállaljon egy átlagos, komoly családi háttérrel nem rendelkező fiatal pár. A CSOK, az ingyen tankönyv, ingyen ebéd nem alap semmire. Az a totális kudarc beismerése. Annak a kinyilvánítása, hogy ma Magyarországon a családok egy jókora hányada még akkor sem képes biztosítani a gyermeke alapvető ellátását, ha mindkét szülő dolgozik. Annak a beismerése, hogy a fiatal párok csak a kormánynak kiszolgáltatva kezdhetik meg a közös életüket, és hogy sok család képtelen előteremteni a napi étkezéshez szükséges fedezetet is.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a közhangulat egészen drámai, felvetődik a kérdés, hogy hol van ennek a lecsúszásnak a vége? Ki akar olyan helyen gyermeket nevelni, ahol egész falvak rettegnek a soha nem látott migránsoktól és kedélyesen agyon akarják verni az idegeneket, ha azok a településre tévednek? Nehéz vállalás ez minden szempontból. Nem véletlen az, hogy azok, akik más országban találták meg a megélhetést, mindjárt bátrabban vállalnak gyermeket. Minden hatodik magyar gyermek külföldön születik, bár lehet, hogy azóta már minden ötödik. Tízből két baba nem ebben az országban jön a világra.

Egy gyermek felnevelése élethosszig tartó projekt. Már nem a középkorban élünk, nem elegendő, ha valami rongyot tudunk csavarni a gyerek testére, hogy ne fagyjon meg és nem elég, ha minden napra jut egy kis krumpli, vagy kenyér. És főleg nem elég, ha a gyerek megtanul írni-olvasni és aztán végiggürcöli az életét éhbérért. Mindenki azt szeretné, ha a gyermeke egy szabad, normális országban nőhetne fel, ahol megvan a lehetősége a testi-lelki fejlődésre, ahol elfogadja őt a társadalom olyannak, amilyennek született és ahol akkor sem kell félnie, ha történetesen fogyatékosként, vagy például melegként jött a világra. Mindenki azt szeretné, hogy a gyermeke a szorgalmának megfelelően haladhatna előre az életben, nem pedig a pénz, vagy pártállás határozná meg a jövőjét.

Ez az ország rohamléptekkel távolodik mindentől, ami európai. Itt nem küldik el a bús fenébe azt a kormánypárti politikust, aki két kiló krumplival kampányol, hanem beállnak a sorba azért a krumpliért. Ki a fene akar olyan országban gyermeket vállalni, ahol minden ételosztáson kígyózó sorok vannak, ahol a gazdag gyermek tanulhat, a szegény nem, ahol egész régiók szakadnak le, ahol a közmunka életcél?

Orbán Viktor a legfőbb bűnös abban, hogy a családalapítás előtt állók tömegével menekülnek ebből az országból, hogy a karácsony sok család számára azt jelenti, hogy végre átölelhetik a gyermekeiket, először láthatják az unokáikat. Már persze, ha azóta nem költöztek ki a fiatalok után a szülők is, mert egyre többen döntenek így. Orbán Viktor a személyes hatalomvágya és a családi gazdagodás oltárán feláldozta az országot. Élhetetlen, keserves, fejlődni képtelen zárvány lettünk Európa közepén. Hazugságokkal etetett, hazugságokkal hergelt, hazugságokkal bénított ország, Trianont gyászoló, Horthyt visszasíró, a lovasnemzetet a honfoglaló hordák idejébe visszavágyó förtelem az űrhajók, a számítógépek, az okostelefonok korában.

Vannak olyan különös teremtmények, akik rabságban nem képesek szaporodni. Ők már elmentek innen, vagy már csomagolnak. A megoldás azonban nem az, hogy majd akkor az új uralkodó osztály teleszüli az országot - bár tisztán látszik, hogy ez a maffia célja - hanem az, hogy el kell venni tőlük a további rombolás lehetőségét. Már amennyiben azt akarjuk - hogy Orbán kedvenc szavaival éljek -, hogy Magyarország magyar ország maradjon. Mert ennek legfőbb gátja éppen az álszent módon nemzetmentő szerepben tetszelgő élősködő csürhe.


https://kolozsvaros.com/2018/03/05/hazugsagokkal-etetett-hazugsagokkal-hergelt-ha zugsagokkal-benitott-orszag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vállalkozózseni, propagandamédia, magyarországon, kiszolgáltatva, miniszterelnök, rohamléptekkel, családalapítás, kinyilvánítása, fogyatékosként, hazugságokkal, hazugsagokkal, családtagjait, vendégszerető, reménytelenül, lovasnemzetet, politikusként, tükröspusztai, okostelefonok, teremtmények, szorgalmának, lecsúszásnak, kormánypárti, történetesen, milliárdossá, ételosztáson, számítógépek, előteremteni, magyarország, szemrebbenés, hatalomvágya, gyermekeiket, migránsoktól, korrupcióról, hozzávesszük, végiggürcöli, lehetőségét, országért küzd, miniszterelnök lányának, három cégből, napi megélhetést, propagandamédia hozzátenni, udvarlás előtt, tükröspusztai lovastanyát, családot egyben, ingyen tankönyv, jókora hányada, gyermeke alapvető, fiatal párok, kormánynak kiszolgáltatva, közös életüket, napi étkezéshez, közhangulat egészen, Forgács Erzsébet, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einstein gondolata  Paul David Tripp Április 21  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Hogy lehet megtartani  Segítsük barátainkat, hogy meg...  képre írva  Erdőn  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png csokor  Sokan azt tartják  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  A másik dolog,  Paul David Tripp Április 20  Szép napot kívánok  Paul David Tripp Április 20  Adakozás  képre írva  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Paul David Tripp Április 19  Alázat  A sors  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Nem számIt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png lepke  Kövesd a cowboyt!  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Sose bánj semmit  Akarat  Hiányzik  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png virág  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Gonosz démon-álarc  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nem méltó hozzád  Nagyon különös  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Szívem  Akarat  Alvó cicák  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  s immár én is felragyogva, ért...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Alázat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Makszim Gorkij gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Elköszönt  Régi emberek, akikre máig büsz...  Adakozás  Reménység és erő Krisztustól e...  Kellemes délutánt kívánok  A jó emberek mindig szépek mar... 
Bejegyzés Címkék
országért küzd, miniszterelnök lányának, három cégből, napi megélhetést, propagandamédia hozzátenni, udvarlás előtt, tükröspusztai lovastanyát, családot egyben, ingyen tankönyv, jókora hányada, gyermeke alapvető, fiatal párok, kormánynak kiszolgáltatva, közös életüket, napi étkezéshez, közhangulat egészen, településre tévednek, gyermek felnevelése, középkorban élünk, gyerek testére, gyerek megtanul, életét éhbérért, testi-lelki fejlődésre, társadalom olyannak, szorgalmának megfelelően, ország rohamléptekkel, kormánypárti politikust, sorba azért, fene akar, gazdag gyermek, közmunka életcél, legfőbb bűnös, családalapítás előtt, fiatalok után, személyes hatalomvágya, családi gazdagodás, honfoglaló hordák, okostelefonok korában, megoldás azonban, országot &#8211, maffia célja, további rombolás, álszent módon, vállalkozózseni, propagandamédia, magyarországon, kiszolgáltatva, miniszterelnök, rohamléptekkel, családalapítás, kinyilvánítása, fogyatékosként, hazugságokkal, hazugsagokkal, családtagjait, vendégszerető, reménytelenül, lovasnemzetet, politikusként, tükröspusztai, okostelefonok, teremtmények, szorgalmának, lecsúszásnak, kormánypárti, történetesen, milliárdossá, ételosztáson, számítógépek, előteremteni, magyarország, szemrebbenés, hatalomvágya, gyermekeiket, migránsoktól, korrupcióról, hozzávesszük, végiggürcöli, lehetőségét, szerencsére, kolozsvaros, lovastanyát, megélhetést, visszavágyó, felnevelése, migránsokra, élethosszig, gyermekekre, megfelelően, középkorban, nemzetmentő, csomagolnak, szempontból, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 5732
  • e Hónap: 16843
  • e Év: 170339
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.