Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Döbrögiék megváltoztatnák a nyugdíjszabályokat?
  2018-03-06 19:28:22, kedd
 
  Döbrögiék megváltoztatnák a nyugdíjszabályokat?

Szigorúbb gazdasági feltételt vázolt, magasabb GDP kellhet a prémium kifizetéséhez.

Nem lesz választási költségvetés, a jövőben is kordában tartja a hiányt a kormány, és amennyiben a gazdasági növekedés üteme lehetővé teszi, minden évben fizetnek majd prémiumot a nyugdíjasoknak - egyebek mellett ezt jelentette be mai beszédében Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén.


Csakhogy a miniszterelnök olyan feltétel teljesüléséhez kötötte a prémium kifizetését, ami szigorúbb, mint amit a hatályos törvény előír.

Orbán szerint akkor kerülhet sor a jövőben az extra kifizetésre, ha a gazdaság 4 százalékkal tud bővülni. Most viszont az a szabály, hogy 3,5 százalékos GDP-növekedés esetén már jár az időseknek a prémium.

Ilyen jellegű kifizetés tavaly már megillette a nyugdíjasokat: az éves GDP 4 százalék lett, ezért novemberben megkapták a bónuszt. A kormány magyarázata szerint nekik is részesülniük kell a bővülésből, mint minden más társadalmi csoportnak. S mivel már az utolsó negyedévben látszott, hogy teljesül ez a feltétel, az év zárása előtt döntés született a prémium kiutalásáról.

Van más megkötés is, például az egyösszegű kifizetés nem haladhatja meg a 12 ezer forintot. Ez azokat érinti, akiknek a havi nyugdíja meghaladja a 80 ezer forintot. Az viszont már minden nyugdíjast érintene, ha a kormány 3,5 százalék helyett 4 százalékos GDP-hez kötné a prémiumot.

Ez politikailag sem lenne bölcs dolog, pláne nem egy ilyen bejelentés néhány héttel a választások előtt. Orbán vélhetően az ütemes és fenntartható gazdasági növekedésre akarta helyezni a hangsúlyt, s nem figyelt oda - vagy a szövegírói nem voltak elég óvatosak -, hogy lényegében szigorítást jelent be a kamara ülésén.

A prémium mellett nyugdíjkiegészítés is jár, amennyiben az infláció alá lövik be a januári nyugdíjemelést, valamint Erzsébet utalványt is oszt a kormány az ünnepek előtt. Erre kerül sor húsvétkor, a választás előtt is.

(mfor)

Bal-Rad komm: Persze most még április 8. előtt vagyunk. VÁLASZTÁSOK előtt! A Hordavének Tanácsa élve a lehetőséggel, ma meginvitálta egy közös-ülésre Döbrögit. A vajda boldogan, farokfölvágva rohant is az Őt Imádók Gyülekezete elé. IGEHIRDETÉSI LEHETŐSÉG! Hogyne ment volna!

A Hordavének Tanácsa aztán azt “javasolja" a qrmánynak, hogy ismét tízezer forintos Böske - utalványt adományozzanak a nyugdíjasoknak. Még VÁLASZTÁSOK ELŐTT, hogy néhány százezer elszontyolodott tudjon venni magának gyógyszert, és így fölspannolva - erőre kapva hátha még többen elcsoszognak Döbrögie és hordájára szavazni.

Döbrögi rábólintott a kedves kérésre. Azt már nem mondta, hogy UTOLJÁRA! (Az okok fentebb.) CSAK MOST AZ EGSZER MÉG SZAVAZZATOK! Rosszul áll a hordarespekt!


http://balrad.ru/2018/03/06/rosszul-allhat-a-hordarespekt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megváltoztatnák, elszontyolodott, nyugdíjasoknak, teljesüléséhez, nyugdíjemelést, adományozzanak, miniszterelnök, farokfölvágva, nyugdíjasokat, kifizetéséhez, részesülniük, meginvitálta, kereskedelmi, fenntartható, kiutalásáról, politikailag, lehetőséggel, rendezvényén, elcsoszognak, hordarespekt, igehirdetési, fölspannolva, költségvetés, novemberben, rábólintott, szavazzatok, kifizetését, magyarázata, választások, negyedévben, kifizetésre, szigorítást, növekedésre, gyülekezete, százalékkal, bővülésből, prémium kifizetéséhez, gazdasági növekedés, nyugdíjasoknak –, miniszterelnök olyan, prémium kifizetését, hatályos törvény, extra kifizetésre, kormány magyarázata, utolsó negyedévben, prémium kiutalásáról, egyösszegű kifizetés, havi nyugdíja, ilyen bejelentés, választások előtt, kamara ülésén, prémium mellett, Orbán Viktor, Magyar Kereskedelmi, Hordavének Tanácsa, Imádók Gyülekezete, IGEHIRDETÉSI LEHETŐSÉG, VÁLASZTÁSOK ELŐTT, CSAK MOST AZ EGSZER MÉG SZAVAZZATOK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy tavasz  40 felett  Dóró Sándor: Embernek maradni  Paul David Tripp Április 12  képre írva  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  40 felett  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Egyszerű  "Ez egy csoda"  Szép estét kedves látogatóimn...  Hogyan válunk hűségesekké?  Robert Merle tollából  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Müller Péter tollából  Azért kaptad  Otthon  Alvó cicák  Mindent de mindent visszakap  jó reggelt  Különleges  képre írva  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Egy párkányon  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  képre írva  Kertem  Reményik Sándor: Pierrot &...  Robert Merle tollából  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Alvó cica  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Jó nap volt  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egyszerű  Esterházy Péterre emlékezünk  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Csend  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó nap volt  IGEN így  Nem kell hozzá fürdőruhás  Előfordul, hogy  Somlyó Zoltán - Orgonával  Hogyan válunk hűségesekké?  Spenót fasírttal  Robin Wight pitypang szobra  Minden tavaszból őrizz..  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Egy párkányon  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Kertem  Szabó T. Anna - Pitypang 
Bejegyzés Címkék
prémium kifizetéséhez, gazdasági növekedés, nyugdíjasoknak &#8211, miniszterelnök olyan, prémium kifizetését, hatályos törvény, extra kifizetésre, kormány magyarázata, utolsó negyedévben, prémium kiutalásáról, egyösszegű kifizetés, havi nyugdíja, ilyen bejelentés, választások előtt, kamara ülésén, prémium mellett, januári nyugdíjemelést, ünnepek előtt, választás előtt, közös-ülésre Döbrögit, vajda boldogan, kedves kérésre, okok fentebb, megváltoztatnák, elszontyolodott, nyugdíjasoknak, teljesüléséhez, nyugdíjemelést, adományozzanak, miniszterelnök, farokfölvágva, nyugdíjasokat, kifizetéséhez, részesülniük, meginvitálta, kereskedelmi, fenntartható, kiutalásáról, politikailag, lehetőséggel, rendezvényén, elcsoszognak, hordarespekt, igehirdetési, fölspannolva, költségvetés, novemberben, rábólintott, szavazzatok, kifizetését, magyarázata, választások, negyedévben, kifizetésre, szigorítást, növekedésre, gyülekezete, százalékkal, bővülésből, megillette, százalékos, lényegében, amennyiben, szövegírói, hordavének, gyógyszert, bejelentés, nyugdíjast, csoportnak, egyösszegű, haladhatja, meghaladja, társadalmi, választási, jelentette, beszédében, iparkamara, kifizetés, prémiumot, döbrögiék, vélhetően, született, gazdasági, időseknek, szigorúbb, megkapták, növekedés, lehetőség, javasolja, qrmánynak, utalványt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 6785
  • e Hónap: 10530
  • e Év: 164026
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.