Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi vejed vagyunk!
  2018-03-10 21:15:05, szombat
 
  Mi vejed vagyunk!

Lázár Gergő | Március 9, Péntek | 14:57

A Fidesz tájékán egyre nagyobb a kapkodás, miközben már csak egy hét van miden idők talán utolsó békemenetéig. A pártvezetés mindenkit mozgósított, akit csak tudott, hogy minél több emberhez eljusson a békemenet híre. A Kubatov-listát beüzemelték, ismét izzanak a vonalak Érsekvadkerttől egészen Bicskéig. A Fidesz mindent bevet, hogy ne essen pofára. Szimpatizánsokat várnak Romániából és Lengyelországból is, hisz meg kell mutatni, hogy övék a hatalom. Szerintük legalábbis.

Noha már a békemenet kihirdetésekor sikerült azon összeveszni, hogy kinek is tulajdonítható e zseniális ötlet, mégis megpróbálják elhitetni, hogy nincs itt semmi gond. Továbbra is százezreket képesek harcba vinni, ha szükség van rá. A békemenet mára a kormány elrettentő fegyvere lett. Békéhez soha nem is volt és nem is lesz köze. A C�--F -- élén az ország neves uszítóival -- megparancsolta az alattvalóknak, hogy azonnal rohanjanak talpat nyalni.

Az egyisten Orbán Viktornak szüksége van rájuk. Mutassák hát meg a mocskos sorosista, ballibsi férgeknek, hogy ki is itt az úr. Ki az, aki életről és halálról dönt. Kirándulásnak, ártatlan túrának álcázva próbálják meg nyugdíjasok tucatjait rávenni arra, hogy jelenlétükkel támogassák a Fidesz vezérét. Ha a hívó szó nem lenne elég, Orbán Viktor pénzt is oszt: Erzsébet utalványok, valamint rezsicsökkentés formájában.

El kell felejtetni velük a kórházakban tapasztalt borzasztó állapotokat, azt, hogy unokáik már valahol sok ezer km-re kellett, hogy megszülessenek. A jó dolgokra kell őket emlékeztetni, arra, hogy mit adott a kormány. Nem számít, hogy hazudnak, a fontos az, hogy ott legyenek március 15-én és ott legyenek április 8-án is, akkor, amikor igazán fontos. Kihasználják őket, mint ahogy tették azt korábban oly sokszor. A politika játékszerei lettek ők, akiknek hogyléte abszolút hidegen hagyja a politikai vezetést. Egy a fontos, a szavazatuk.

Azok, akik március 15-én részt vesznek a Fidesz által szervezett békemeneten, egy elnyomó hatalom szekerét tolják. Azzal, hogy támogatják azt a kormányt, mely felelős az ország borzasztó állapotáért, cinkosai a rendszernek. Aki részt vesz a kormány erődemonstrációján, annak nincs joga ahhoz, hogy később felháborodjon annak visszaéléseit látva. Ha érdekli őket az igazság, arról megbizonyosodhatnak most is, viszont amennyiben a tudatlanságot választják, úgy lepaktálnak az őket is elnyomó rendszerrel. Erre pedig nincs mentség.

Lesz egy másik békemenet is március 15-én, méghozzá az MKKP szervezésében, a cél szintén az erődemonstráció. Az, hogy megmutassuk, többségben vannak azok, akik változást szeretnének. Többségben a gondolkodók, akik nem hitték el a kormány újabb hazugságait és nem ültek fel az uszításnak. Ha képesek vagyunk megmutatni, hogy többségben vagyunk, akkor a hódmezővásárhelyi taknyolást követően ismét a padlóra kerülne a Fidesz-KDNP.

Ha két egymást követő tervük is csúnya kudarccal zárulna, az talán felbomlasztaná az eddig sziklaszilárdnak hitt egységet. Belső csaták és árulások rombolhatnák szét ezt a velejéig korrupt rendszert. Március 15-e fontos dátum lehet mind a kormányt -- és ezzel az elnyomást támogatók --, mind pedig a változást támogatók számára. Mutassuk meg, hogy mi vagyunk többen, azok, akik egy élhetőbb Magyarország polgárai szeretnénk lenni.

Mutassuk meg, hogy minket nem a migránsoktól rettegő Lázár János képvisel. Csatlakozzunk újra Európához azzal, hogy elzavarjuk a fejünk felett uralkodó rendszer vezetőit. Engem sem Orbán Viktor, sem Lázár János nem képvisel. Én egy európai polgár vagyok, nem pedig egy idegengyűlölő, rasszista kretén. Március 15-én mi vejed vagyunk!


https://kolozsvaros.com/2018/03/09/mi-vejed-vagyunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lengyelországból, sziklaszilárdnak, szimpatizánsokat, erődemonstráció, rezsicsökkentés, érsekvadkerttől, tulajdonítható, kihirdetésekor, felbomlasztaná, megparancsolta, megszülessenek, visszaéléseit, felháborodjon, kirándulásnak, szervezésében, jelenlétükkel, tudatlanságot, alattvalóknak, idegengyűlölő, csatlakozzunk, migránsoktól, rombolhatnák, kihasználják, megpróbálják, emlékeztetni, magyarország, békemenetéig, megmutassuk, beüzemelték, nyugdíjasok, kórházakban, kolozsvaros, hazugságait, gondolkodók, szeretnének, játékszerei, pártvezetés mindenkit, békemenet híre, vonalak Érsekvadkerttől, békemenet kihirdetésekor, békemenet mára, kormány elrettentő, ország neves, egyisten Orbán, mocskos sorosista, kórházakban tapasztalt, politika játékszerei, politikai vezetést, elnyomó hatalom, ország borzasztó, tudatlanságot választják, másik békemenet, Lázár Gergő, Orbán Viktornak, Orbán Viktor, Lázár János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Robert Merle tollából  Szép estét  Magyar költészet napja  Hogyan válunk hűségesekké?  Eduardo Sacheri gondolata  Robert Merle tollából  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Emlékezz  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam Krisztinától  Tanmese  Egy tavasz  Nem kell hozzá fürdőruhás  Jó nap volt  Bársony székben  Pitypang szökőkút  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Emlékezz  Azért kaptad  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szép estét  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  40 felett  Paul David Tripp Április 15  Szívek  Sorsunk miatt...  Különleges  Esterházy Péterre emlékezünk  Azért kaptad  Paul David Tripp Április 12  Mindig lesz olyan  Emlékezz  Jánosházy György: Fogd a kezem  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Kertem  Emlékezz  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  képre írva  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 15  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Paul David Tripp Április 12  Anyák napjára  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Pitypang szökőkút  Esterházy Péter: Harmonia c...  Azért kaptad  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Ady Endre - Mindegy átka  Zilahy Lajos mondta  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szép estét  különleges  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimn... 
Bejegyzés Címkék
pártvezetés mindenkit, békemenet híre, vonalak Érsekvadkerttől, békemenet kihirdetésekor, békemenet mára, kormány elrettentő, ország neves, egyisten Orbán, mocskos sorosista, kórházakban tapasztalt, politika játékszerei, politikai vezetést, elnyomó hatalom, ország borzasztó, tudatlanságot választják, másik békemenet, kormány újabb, hódmezővásárhelyi taknyolást, padlóra kerülne, talán felbomlasztaná, eddig sziklaszilárdnak, velejéig korrupt, elnyomást támogatók, változást támogatók, élhetőbb Magyarország, migránsoktól rettegő, fejünk felett, európai polgár, lengyelországból, sziklaszilárdnak, szimpatizánsokat, erődemonstráció, rezsicsökkentés, érsekvadkerttől, tulajdonítható, kihirdetésekor, felbomlasztaná, megparancsolta, megszülessenek, visszaéléseit, felháborodjon, kirándulásnak, szervezésében, jelenlétükkel, tudatlanságot, alattvalóknak, idegengyűlölő, csatlakozzunk, migránsoktól, rombolhatnák, kihasználják, megpróbálják, emlékeztetni, magyarország, békemenetéig, megmutassuk, beüzemelték, nyugdíjasok, kórházakban, kolozsvaros, hazugságait, gondolkodók, szeretnének, játékszerei, összeveszni, pártvezetés, százezreket, mozgósított, állapotáért, lepaktálnak, rendszernek, rendszerrel, állapotokat, békemeneten, többségben, uszításnak, megmutatni, rohanjanak, elrettentő, tapasztalt, amennyiben, szervezett, uszítóival, választják, szavazatuk, támogatják, legalábbis, elzavarjuk, támogassák, szeretnénk, felejtetni, utalványok, formájában, romániából, taknyolást, békemenet, zseniális, elhitetni, elnyomást, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.