Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mind több testőr
  2018-03-13 21:13:59, kedd
 
  Mind több testőr

Swan Edgar | Ma | 20:04

Riadó, este van! Kiki. Nyugalom. Eszelősen izgalmas nap volt ez is. Már alig várom, hogy holnap mi derül ki. Mármint ahhoz képest, hogy Semjén svédországi vadászgatását első körben úgy magyarázta a magyarázó-brigád, hogy a mester a rokonaira vadászott, vagy a rokonaival, nem tudom, mert bedugult a fülem. Aztán kiderült, hogy nem is, hanem egy bizonyos illető fizette az utakat, aki igen szépen kaszált az állami pénzekből. A bizonyos illető el is ismerte (miután bizonyíték volt rá), de azt mondta, ő aztán sose volt ott, csak ügyintézett. Erre meg előkerültek a fotók, amiken rajta van ama magyar vállalkozó (nem Mészáros Lölö volt), Semjén kartárs és néhány döglött állat. Ez utóbbiak aligha saját jószántukból. A koronát az tette fel a sztorira (bár ez még garantáltan nem a vége), hogy Semjén mester belevigyorgott a kamerába és elmesélte, hogy eddig is meghívták vadászni a barátai, ezután is meg fogják hívni, ő el is fog menni. Sőt, legközelebb viszi magával Bayer Zsolt koszorús költőt is, hogy majd megénekelje a dolgot. Hajrá, fiúk! Csak így tovább. Szerintem nem olyan sokat kell már fűrészelni, le fog törni az az ág hamarosan.

Természetesen ma is meg kell védeni és harcolni, meg minden és Soros emberei migránsokat akarnak telepíteni mindenhová.

A kereszténydemokrata Hollik István egy kedden a Fidesz.hu-nak nyilatkozva arról beszél, hogy Vágó Gábor, az LMP politikusa azt kezdeményezte, írják össze az üresen álló 150 ezer magánlakást. A képviselő úgy fogalmazott: meggyőződésük, hogy Vágó Gábor mindezt Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének megbízásából tette. “Ő összeírja, Karácsony Gergely pedig ezekbe az üresen álló lakásokba migránsokat telepítene be" - mondta Hollik István. Szavai szerint Nyugat-Európában is először tömegszállásokon helyezték el a migránsokat, majd miután azok megteltek, lakásokba.
A kormánypárti képviselőjelölt szerint ha április 8-án “Soros emberei" kerülnek hatalomra, akkor nemcsak laktanyákba illetve állami és önkormányzati ingatlanokba, hanem üresen álló magánlakásokba is migránsokat fognak telepíteni. (MTI)

Amúgy arról van szó, hogy szociális lakásszövetkezeteket hoznának létre (nem a migránsok), így enyhítve a lakhatási szegénységen és így segítve a fiatal házasokat például. De szerencsére ez Hollik Istvánt nem zavarja. Mióta dúsul a haja, azóta egyre okosabb ő.

Vannak apróbb örömök is. Mészáros Lőrinc lánygyereke őstermelőként közel 25 millió forint uniós támogatást nyert el. Mondom: őstermelőként. Hát éljen!

De hát mi az a 25 millió? Semmi. Smafu. Örvendjünk, mert majdnem tízszer ennyit fizettünk ki egy konzorciumnak, amelyiknek Kuna Tibor is részese. Mégpedig egy olyan reklámfilm került 230 millióba, ami nagyjából 2,3 millióba kerülhetett. Csak az vigasztal, hogy legalább be sem mutatták. Megérte, nem is kérdés.

Kósa Lala 4,3 milliárd eurós bizniszének története még nem futott ki szerintem. Most ott tartunk, hogy azt se tudja, miről van szó, de papír az van róla. Holnap alighanem okosabbak leszünk.

Orbán Viktor a Nyírségben kampányolt. Felhágott egy padra és onnan hirdette az igét. Szép volt. Főleg az a 6-8 testőr, akik úgy keringenek körülötte, mintha az Egyesült Államok elnökét védenék Irakban, nem pedig egy jelentéktelen kis figurát Nyírakárhol. Nyehehe.

A mostanában méltatlanul elfeledett Matolcsy Rómeó is előkerült. Illetve nem pont ő, hanem a közel félmilliárdos villa, ahol lakik ő élete párjával. A vityillót a saját fia cégétől bérli, aki a papa unokatesójától kapott hitelt a hajlék megvásárlására. Hát nem gyönyörű ez a családi összetartás? Szijjártónak anyuciék adtak kölcsön a kacsalábra, Matolcsy a fiától bérli a fészket és távolról sem ez az összes ilyen szívmelengető történet kormányközeliéknél.

Jó lesz ez, tuti. Szivárog a fekália szépen. Ez a különbség a legbutább és a legokosabb Lajos között. Izgalmas napoknak nézünk elébe. Nem baj, én élvezem.

Végül méltóztattam megtekinteni a fővezér spontán padra ugrálós-nép közé vegyülős-mindmeghalunkhanemén-megkellvédenünkös kampányvideóját (ő maga toszta fel, vagy hát a cseléd a Facebookra) és azt játszottam, hogy bejelölgettem a testőröket. Segítsetek már összeszámolni, hány van belőlük. Köszke.

te1

Ez itt öt darab, de persze csak azok látszanak, akik pont bele kerültek a kamera látószögébe. Itt egy másik fotó, ezen vannak új arcok:

te2

Szerintem ezen négy további testőr van. Mármint az nem kérdés, hogy testőrök, mert a videón a viselkedésük nem hagy nyitott kérdést. Tehát négy meg öt az kilenc. És még itt is csak azokat látjuk, akik a látószögbe estek. A fene tudja, hány volt ott. Teherautóval viszik a testőröket a kicsi ember után? Szerintem egy falu vidáman elélne abból, amennyibe Orbán paranoiája belekerül nekünk. Végül itt egy utolsó fotó, ez csak azért, mert szép. Egyéb iránt szép álmot mindenkinek, aki nem retteg.


https://kolozsvaros.com/rovidek/mind-tobb-testor/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tömegszállásokon, képviselőjelölt, kampányvideóját, megvásárlására, belevigyorgott, unokatesójától, miniszterelnök, magánlakásokba, természetesen, bejelölgettem, vadászgatását, összeszámolni, konzorciumnak, meggyőződésük, önkormányzati, őstermelőként, félmilliárdos, kezdeményezte, jelentéktelen, szívmelengető, viselkedésük, ingatlanokba, teherautóval, kormánypárti, jószántukból, megbízásából, szijjártónak, méltóztattam, szegénységen, megtekinteni, migránsokat, legközelebb, magánlakást, laktanyákba, nyilatkozva, látószögébe, rokonaira vadászott, bizonyos illető, állami pénzekből, üresen álló, kormánypárti képviselőjelölt, lakhatási szegénységen, fiatal házasokat, olyan reklámfilm, mostanában méltatlanul, közel félmilliárdos, papa unokatesójától, hajlék megvásárlására, családi összetartás, fiától bérli, összes ilyen, fekália szépen, Swan Edgar, Mészáros Lölö, Bayer Zsolt, Hollik István, Vágó Gábor, Karácsony Gergely, Hollik Istvánt, Mészáros Lőrinc, Kuna Tibor, Kósa Lala, Orbán Viktor, Egyesült Államok, Matolcsy Rómeó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy párkányon  Pitypang szökőkút  Különleges  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Szabó T. Anna - Pitypang  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  jó reggelt  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Otthon  Emlékezz  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Ismeretlen: Ikarusz monda  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 14  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Otthon  Dóró Sándor: Embernek maradni  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  képre írva  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  A pitypang legendája  Tavaszi este  39 ígéret  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Jázmin  Paul David Tripp Április 14  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  James Allen  Különleges  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kertem  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szép álmokat!  Magamnak  Hamvas Béla  jó reggelt  Szép estét kedves látogatóimn... 
Bejegyzés Címkék
rokonaira vadászott, bizonyos illető, állami pénzekből, üresen álló, kormánypárti képviselőjelölt, lakhatási szegénységen, fiatal házasokat, olyan reklámfilm, mostanában méltatlanul, közel félmilliárdos, papa unokatesójától, hajlék megvásárlására, családi összetartás, fiától bérli, összes ilyen, fekália szépen, legokosabb Lajos, fővezér spontán, kamera látószögébe, másik fotó, látószögbe estek, fene tudja, kicsi ember, falu vidáman, utolsó fotó, tömegszállásokon, képviselőjelölt, kampányvideóját, megvásárlására, belevigyorgott, unokatesójától, miniszterelnök, magánlakásokba, természetesen, bejelölgettem, vadászgatását, összeszámolni, konzorciumnak, meggyőződésük, önkormányzati, őstermelőként, félmilliárdos, kezdeményezte, jelentéktelen, szívmelengető, viselkedésük, ingatlanokba, teherautóval, kormánypárti, jószántukból, megbízásából, szijjártónak, méltóztattam, szegénységen, megtekinteni, migránsokat, legközelebb, magánlakást, laktanyákba, nyilatkozva, látószögébe, összetartás, megénekelje, garantáltan, ügyintézett, előkerültek, kerülhetett, jelöltjének, nyírakárhol, bizniszének, fogalmazott, méltatlanul, szerencsére, kolozsvaros, lánygyereke, svédországi, mindenkinek, örvendjünk, vállalkozó, bizonyíték, mostanában, reklámfilm, nyírségben, segítsetek, testőröket, facebookra, játszottam, paranoiája, legokosabb, amelyiknek, mindenhová, rokonaival, politikusa, telepíteni, telepítene, elfeledett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 470
  • e Hét: 809
  • e Hónap: 4554
  • e Év: 158050
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.