Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Föld szíve a Pilisben, Dobogókőn dobog
  2015-03-01 21:28:55, vasárnap
 
  Az ókoriak már tudták, hogy ahol a Föld energiavonalai összpontosulnak, azok szent helyek. Ilyen energiaörvények központjában építették a templomaikat, spirituális központjaikat és iskoláikat, és ilyen hely Stonehenge, az egyiptomi piramisok vagy épp Dobogókő is.

Ezek az energiaörvények maguk a Föld csakrái, és ugyanúgy működnek, ugyanazt teszik, mint az ember fő- és mellékcsakra-rendszerei.

A modern világ összes "mellékterméke" és a légszennyezés következtében a Föld csakrái is erősen szennyezetté váltak, és tisztításra van szükségük.

Az ókori varázslók, mint a Druidák is, különböző dalokat, hanghatásokat és szertartásokat használtak arra, hogy egy-egy csakrát nyitott, tiszta és jól működő állapotban tartsanak.

*

A 21. században ezeket a rituálékat egyre több ember kezdi el újra felfedezni, és újratanulják azt az ősi tudást, ami az anyafölddel való kapcsolatot helyezi előtérbe. Ez nem csak a Földet segít meggyógyítani, hanem az illetőre is nagy hatással van, ahogy minden fizikai szellemi tevékenység interaktív és visszahat az egyénre.

Amikor különböző emberek ugyanazon földcsakra közelében meditálnak és energiát küldenek a Földnek, legtöbbször ugyanolyan felismerésük támad. Ezek az örvények olyanok, mint egy-egy kapu, amin keresztül hozzáférhetünk a magasabb dimenziójú énjeinkhez. Mindannyian legalább 12 réteg mentális testtel rendelkezünk, amik a jelenlegi fizikai testünkhöz kapcsolódnak. A Föld ugyanúgy rendelkezik ezekkel a rétegekkel.

Amikor közel vagyunk a Föld egy aktív csakrájához, az hozzásegít bennünket ahhoz, hogy úgy lássunk dolgokat, ahogy azok valójában vannak: több dimenzióban és folyamatos változás, fejlődés közben. Ezért érdemes az ilyen pontoknál meditálni, és jól odafigyelni, mit üzen felettes énünk. Megdöbbentő igazságokkal gazdagodhatunk.

Bár egyesek szerint a földcsakrák és az energiahálók mindössze a képzelet szüleményei, a tudomány jó ideje bizonyította a létezésüket.

Három orosz mérnök már 1973-ban felfedezte egy geometrikus háló létezését, ami számos természetes jelenséget egyetlen bolygószintű rendszerré kapcsol össze. A munkájuk egy amerikai kutató tanulmányán alapult, aki tizenkét "gonosz örvényt" nevezett meg a bolygó felszínén - többek között a Bermuda-háromszöget és a Japán partjainál található Sárkány-háromszöget is.


A szívcsakra

Különböző elméletek léteznek azzal kapcsolatban, melyik csakra hol található a bolygón. A szívcsakrát sokáig Angliában, Glastonburyben "helyezték el", ám jó ideje sokat hallani arról, hogy a föld negyedik csakrája itt a Pilisben, nevezetesen Dobogókőn található.
Egyes vélekedések szerint a Rám-hegyen, a Ferenczy-sziklánál található az a hely, ahol a Föld szive dobog.

Dobogókő a Föld legerőteljesebb energiaközpontja. Mindenkivel előfordulhat, hogy gyengébb a szervezete, panaszai vannak. Érdemes rendszeresen a szívcsakra közelében tartózkodni, amely kérés nélkül, folyamatosan feltölti szervezetünket energiával.


A szívcsakra a világ szemében:

A nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy:
- mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."

A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:
- "Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

- "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában, páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" Padre Pio (1887-1968)

- India nagykövetasszonya a Pilisbe jár feltöltődni.

- A dalai láma magyarországi látogatásai alkalmával elsőként szintén az általa is a világ egyik legfontosabb és legcsodálatosabb helyének tartott Dobogókőre sietett, ahol a következőket mondta:
"A tibeti szemlélet a magatartás és a Szent Tudás többi hajtásához hasonlóan a mindenséget egységben, Egynek látja és éli. Ennek megfelelően az erőközpontokat - csakrákat - nemcsak az emberi testben, de a Földgolyón is számon tartja."

Érdemes belegondolni, hogyha ilyen tekintélyes, magas rangú emberek ilyen nagy érdeklődéssel keresik fel ezt a vidéket, valamint ilyen mély a hitük a hazánkban elhelyezkedő szívcsakrát illetően, akkor valóban mekkora jelentősége van a Föld szívcsakrájának.


Ami a többi csakrát illeti, általánosan elfogadott az a nézet, hogy minden kontinensen találunk egy-egy fő csakrát. Nagyon érdekes megvizsgálni, hogy melyik csakra mire van hatással, az hol helyezkedik el a Földön, és ott mi történik ezzel kapcsolatban...

Korona csakra
Egység, minden teremtés egy-sége, az isteni erőkkel való kapcsolat - Kailas hegység, Tibet

Homlok-csakra
Intuíció, érzékelés, tudatosság - Kuh-e Malek Siah, Irán

Torokcsakra
Kommunikáció, az igazság kifejezése, mások meghallgatása - a Gizai Piramisok (és Bábel tornya...),Egyiptom

Napfonat csakra
Önbecsülés, a személyiség ereje, identitás - Uluru-Katatjuta, Ausztrália

Szakrális csakra
Kreativitás, képzelet, belső gyermek - Titikaka-tó, Bolívia

Gyökércsakra
Túlélés, valahova tartozás, szexualitás, gyökerek - Shasta-hegy, Kalifornia


Szerk.: Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legcsodálatosabb, energiaközpontja, energiaörvények, összpontosulnak, szívcsakrájának, legerőteljesebb, szervezetünket, glastonburyben, gazdagodhatunk, erőközpontokat, hozzáférhetünk, szertartásokat, energiavonalai, magyarországi, magyarságukra, kijelentették, légszennyezés, meggyógyítani, hanghatásokat, következtében, érdeklődéssel, mellékterméke, központjaikat, meghallgatása, kapcsolatban, központjában, szívcsakrája, energiahálók, tartózkodása, elhelyezkedő, mellékcsakra, igazságokkal, rendszeresen, folyamatosan, megvizsgálni, magyarország, egyiptomi piramisok, energiaörvények maguk, modern világ, légszennyezés következtében, ókori varázslók, rituálékat egyre, anyafölddel való, örvények olyanok, magasabb dimenziójú, jelenlegi fizikai, aktív csakrájához, hozzásegít bennünket, ilyen pontoknál, energiahálók mindössze, képzelet szüleményei, geometrikus háló, Fehér Királyi Kolostor, Padre Pio, Szent Tudás, Kuh-e Malek Siah, Gizai Piramisok, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Töröld le  Spenót fasírttal  képre írva  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Nevelőszülőkhöz adták,  Az ember emlékekből áll  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Csend  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  képre írva  Önmaga ellenére  Ott van  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Krisztina b...  jó reggelt  Segíts neki dicsérni Téged  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanmese  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Bornyi Veronika haiku verse  Anyámról való emlékek  Bornyi Veronika haiku verse  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Egy gondolat  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy gondolat  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  különleges  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Töröld le  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Tanmese  IGEN így  Szép estét kedves látogatóimna...  Otthon  Magamnak  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Jánosházy György: Fogd a kezem  képre írva  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Ismeretlen: Ikarusz monda  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egy barátság története  Egyszerű  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
egyiptomi piramisok, energiaörvények maguk, modern világ, légszennyezés következtében, ókori varázslók, rituálékat egyre, anyafölddel való, örvények olyanok, magasabb dimenziójú, jelenlegi fizikai, aktív csakrájához, hozzásegít bennünket, ilyen pontoknál, energiahálók mindössze, képzelet szüleményei, geometrikus háló, amerikai kutató, bolygó felszínén, szívcsakrát sokáig, föld negyedik, szívcsakra közelében, világ szemében, nepáli papok, nepáli Fehér, világ szellemi, világ szívcsakrája, spirituális megújhodás, olyan kalitka, gyönyörű madár, dalai láma, világ egyik, következőket mondta, tibeti szemlélet, mindenséget egységben, emberi testben, hazánkban elhelyezkedő, többi csakrát, isteni erőkkel, igazság kifejezése, személyiség ereje, legcsodálatosabb, energiaközpontja, energiaörvények, összpontosulnak, szívcsakrájának, legerőteljesebb, szervezetünket, glastonburyben, gazdagodhatunk, erőközpontokat, hozzáférhetünk, szertartásokat, energiavonalai, magyarországi, magyarságukra, kijelentették, légszennyezés, meggyógyítani, hanghatásokat, következtében, érdeklődéssel, mellékterméke, központjaikat, meghallgatása, kapcsolatban, központjában, szívcsakrája, energiahálók, tartózkodása, elhelyezkedő, mellékcsakra, igazságokkal, rendszeresen, folyamatosan, megvizsgálni, magyarország, templomaikat, újratanulják, kommunikáció, következőket, legfontosabb, szennyezetté, bizonyította, bolygószintű, belegondolni, előfordulhat, felismerésük, kapcsolódnak, gyökércsakra, rendelkezünk, szüleményei, geometrikus, földcsakrák, létezésüket, megdöbbentő, tevékenység, legtöbbször, szexualitás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 154
  • e Hét: 7152
  • e Hónap: 8099
  • e Év: 44040
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.