Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Három éve a Fidesz még listázta a laktanyákat, hogy ott hely
  2018-03-16 16:11:09, péntek
 
  Az időgép valószínűleg zsidó furfang témakörébe tartozik így a múlt Soros műve.
Soros meg gonosz.
A gonoszokat meg le kell győzni.
A múlt gonosz így le kell győzni.
Aki meg képes legyőzni a múltat az Orbán.




Három éve a Fidesz még listázta a laktanyákat, hogy ott helyezze el a ,,migránsokat"

Urfi Péter
idióta rekordok
ma 15:52


Ha valakinek sikerült elkerülnie a kormánymédiát az utóbbi két hétben, azt ezúton értesítem, hogy a kormánypártok politikusai azóta olykor laktanyák előtti sajtótájékoztatókkal múlatják az időt. A lendület március 15. miatt alábbhagyott, de talán csak átmenetileg. A koreográfia úgy néz ki, hogy a helyi jelölt és - szerencsés esetben - egy ismertebb fideszes politikus

kiáll egy laktanya elé, és elmondja, hogy Karácsony Gergely és az MSZP migránsokat akar ide telepíteni, akik ugye megerőszakolják a nőket és elveszik a helyet a magyar gyermekek elől.

Ezt pedig csak úgy lehet elkerülni, ha a Fidesz jelöltjére szavaz a tisztelt választópolgár.

A sort Halász János Fidesz-szóvivő kezdte egy héttel Hódmezővásárhely után, március 3-án a pesti Hunyadi-laktanya előtt. Két nappal később Orbán Viktor mondta el a bicskeieknek, hogy ha az ellenzék győz, akkor a bicskei menekülttábort is újra meg fogják nyitni - de erről még lesz szó. A bicskei kitérő után viszont megint a laktanyák jöttek, a teljesség igénye nélkül a következők.

Március 4. Deutsch Tamás és Nyitrai Zsolt az egri Dobó laktanya előtt tiltakoztak a migránsok beköltöztetése ellen.

Március 7. Kállai Mária, a Fidesz-KDNP szolnoki jelöltjének sajtótájékoztatója a helyi hírportál szerint így kezdődött: ,,Ez az egyik olyan üresen álló laktanya, ahová Karácsony Gergely, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje migránsokat telepítene - mutatott a háta mögé a képviselő-jelölt asszony."

Március 8. Varga Gábor, a Fidesz helyi jelöltje a sárbogárdi laktanya előtt szinte szó szerint ezt ismételte meg: ,,Azért jöttünk ma ide, mert itt található az ország egyik olyan, üresen álló laktanyája, ahová az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely migránsokat telepítene be."

Március 13. ,,Ne engedjük, hogy Karácsonyék ezres nagyságrendben telepítsenek illegális bevándorlókat a váci laktanya használaton kívüli részeibe!" - kiáltott fel Rétvári Bence a helyszínen.

De honnan veszik ezt?

Az egész kampány Karácsony Gergely párttársa, a Párbeszéd társelnöke, Szabó Tímea 2015-ös, rég elfelejtett nyilatkozatára lett felhúzva. Ahogy arra az Index emlékeztet, akkoriban iszonyú zsúfoltság volt a magyarországi menekülttáborokban, a debreceniben emiatt zavargások is kitörtek. A kormány sem tehetett mást, mint hogy próbálta elhelyezni a menedékkérőket különböző táborokban, szociális intézményekben. A Párbeszéd ennek alternatívájaként vagy kiegészítéseként képzelte el a laktanyákat, hogy kerüljenek emberségesebb körülmények közé a menedékkérők. Vagyis a javaslatnak semmi köze a kvótákhoz és főleg semmi köze az aktuális helyzethez.

De a laktanyázás robog tovább, annak ellenére is, hogy a múlt tartogat kellemetlen meglepetéseket a feltüzelt fideszes szavazóknak.

Erre a legjobb példa Witzmann Mihály esete. A Somogy megyei fideszes képviselő drámai hangulatú Facebook-videóban mutatta be, hogy ,,Aki az ellenzékre szavaz, az a migránsokra szavaz! Tab, Kapoly és Taszár laktanyáit is érintheti Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) betelepítési terve."

A migránsok természetéről fontosnak tartotta elmondani Witzmann, hogy van köztük olyan, aki betör a békés családi otthonba, és ,,brutálisan megerőszakolja" a várandós nőt. A videó szerint az ilyesmiket tudják ott Somogyban is, ezért elutasítják Karácsonyék tervét, hogy a környék laktanyáiba telepítsék a migránsokat.

Sajnos a rohadék internet megőrizte, a siófoki MSZP pedig megtalálta azt a cikket, amelyben

a környék fideszes politikusai beszélnek arról, hogy szükség lehet a migránsok laktanyákba való betelepítésére.

A videóban említett település, Tab fideszes polgármestere, Schmidt Jenő azt mondta 2015-ben, hogy ,,nagyon szigorú feltételek mellett elképzelhetőnek tartják a befogadó állomás létesítését. Igaz, az ingatlan a honvédség tulajdonában van, így annak felhasználásáról nem kell kikérniük a tabiak véleményét."

Kaposvár fideszes országgyűlési képviselője, Gelencsér Attila pedig azt mondta a KaposPont szerint, hogy a kormány feltérképezi a tulajdonában lévő ingatlanokat, mert ,,olyan számosságú már a bevándorlói létszám, hogy valahol el kell őket helyezni addig is, amíg át nem esnek az eljárás folyamatán.

Állami tulajdonú ingatlanok, vagy elhagyatott laktanyák jöhetnek szóba, ezeknek a listázása történt ezidáig."

Mitől szomorú Orbán?

Az akkori helyzetben a Párbeszéd és a Fidesz is okkal gondolkozott a laktanyák menekülttáborrá alakításán. Komoly kérdés, hogy ez mennyire lenne működőképes, de mindegy is, mert azóta már elhúzott mellettünk a történelem, és a laktanyás ötleteket elfelejtette mindenki. Egészen addig, míg a Fidesz újra fel nem hozta őket.

Hasonló ellentmondás feszíti Orbán Viktor bicskei Facebook-videóját is, amiben elmeséli, hogy a város közelében felnövő emberként ,,szomorú volt látni, amikor menekülttábort nyitottak benne", viszont ők bezárták azt.

Csakhogy a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapján ez olvasható a befogadó állomásról:

,,Bicske város 1989 óta ad otthont a menekültként Magyarországra érkező külföldieknek. Az első időszakban Erdélyből érkeztek kérelmezők, majd a volt Jugoszlávia területéről és a volt szovjet tagállamokból menekültek tömegesen."
,,A befogadó állomás - a földrajzi korlátozás feloldását követően - 1998. március 1. óta fogad Európán kívüli menekülteket."
,,2013. nyarától a bicskei befogadó intézményben a nemzetközi védelemért folyamodó menedékkérő személyek, valamint a nemzetközi védelemben részesült menekült és oltalmazott személyek is elhelyezést nyernek."
,,Az elmúlt évek főbb kibocsátó országai Afganisztán, Irak, Irán, Koszovó, Nigéria, Szomália, Szovjet utódállamok voltak. A Bicskei befogadó intézmény átlagos ellátotti létszáma 2013-ban 385 fő volt."

Az nem világos tehát, hogy Orbán az erdélyiek érkezésekor szomorodott el 1989-ben, vagy amikor a saját kormányzása alatt tovább bővült az állomás. Az biztos, hogy 2016-ban bezárták a tábort: a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapja szerint a körmendi, nagyfai és bicskei ideiglenes telephelyek működése ,,jelenleg fel van függesztve", de továbbra is üzemelnek befogadó állomások és közösségi szállások Vámosszabadi, Balassagyarmat és Kiskunhalas telephelyeken.

Ugyanezen a honlapon a bicskei állomás történetét bemutató oldal az Orbán-videó megjelenésének napján még biztosan elérhető volt - ekkor küldte be nekünk egy olvasó -, azóta viszont eltűnt.

A jóöreg Wayback Machine segítségével azonban most is el lehet olvasni, milyen veszélyes mondatok szerepeltek ott.



https://444.hu/2018/03/16/harom-eve-a-fidesz-meg-listazta-a-laktanyakat-hogy-ott- helyezze-el-a-migransokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhasználásáról, kiegészítéseként, hódmezővásárhely, menekülttáborrá, megerőszakolják, elképzelhetőnek, menedékkérőket, menekülttábort, nagyságrendben, nyilatkozatára, intézményekben, betelepítésére, választópolgár, miniszterelnök, megerőszakolja, meglepetéseket, magyarországra, balassagyarmat, megjelenésének, beköltöztetése, bevándorlókat, természetéről, kormánypártok, külföldieknek, kormánymédiát, tagállamokból, magyarországi, országgyűlési, emberségesebb, polgármestere, telephelyeken, bevándorlási, menedékkérők, szocialisták, menekültügyi, debreceniben, időgép valószínűleg, múlt Soros, múlt gonosz, kormánypártok politikusai, lendület március, helyi jelölt, ismertebb fideszes, magyar gyermekek, tisztelt választópolgár, sort Halász, héttel Hódmezővásárhely, pesti Hunyadi-laktanya, ellenzék győz, bicskei menekülttábort, bicskei kitérő, laktanyák jöttek, Urfi Péter, Karácsony Gergely, Halász János Fidesz-szóvivő, Orbán Viktor, Deutsch Tamás, Nyitrai Zsolt, Kállai Mária, Varga Gábor, Rétvári Bence, Szabó Tímea, Witzmann Mihály, Schmidt Jenő, Gelencsér Attila, Menekültügyi Hivatal, Wayback Machine,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kezdet  A Mindenható Istenben bízva  Csörög a telefonom  Ne engedd el kezem!  Az agyat és a csontokat is erő...  Mélységes szomorúsággal  Nagy László - Szerelem emléke  Könnyáztatta asszonysorsok  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Cicus virággal  Könnyáztatta asszonysorsok  Por  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Az élet  Könnyáztatta asszonysorsok  A közszereplő  Mindig tud adni ,  Aztán itt van egy másik szerep...  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A szív és a cselekvés egységes...  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Az élet  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Paul David Tripp Március 16  Amikor 5 éves voltam,  Akinek vaj van a fején...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Facebookon kaptam  Hernádkak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Ibolya  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Kezdet  mindent a népért...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hernádkak  Törött csészék  Az agyat és a csontokat is erő... 
Bejegyzés Címkék
időgép valószínűleg, múlt Soros, múlt gonosz, kormánypártok politikusai, lendület március, helyi jelölt, ismertebb fideszes, magyar gyermekek, tisztelt választópolgár, sort Halász, héttel Hódmezővásárhely, pesti Hunyadi-laktanya, ellenzék győz, bicskei menekülttábort, bicskei kitérő, laktanyák jöttek, teljesség igénye, egri Dobó, migránsok beköltöztetése, helyi hírportál, egyik olyan, háta mögé, képviselő-jelölt asszony, sárbogárdi laktanya, ország egyik, váci laktanya, egész kampány, debreceniben emiatt, menedékkérőket különböző, javaslatnak semmi, aktuális helyzethez, laktanyázás robog, múlt tartogat, feltüzelt fideszes, legjobb példa, ellenzékre szavaz, migránsok természetéről, békés családi, videó szerint, ilyesmiket tudják, környék laktanyáiba, rohadék internet, siófoki MSZP, környék fideszes, migránsok laktanyákba, videóban említett, befogadó állomás, honvédség tulajdonában, tabiak véleményét, kormány feltérképezi, tulajdonában lévő, bevándorlói létszám, eljárás folyamatán, listázása történt, akkori helyzetben, laktanyák menekülttáborrá, laktanyás ötleteket, város közelében, befogadó állomásról, menekültként Magyarországra, első időszakban, volt Jugoszlávia, volt szovjet, földrajzi korlátozás, bicskei befogadó, nemzetközi védelemért, nemzetközi védelemben, elmúlt évek, erdélyiek érkezésekor, saját kormányzása, bicskei állomás, jóöreg Wayback, felhasználásáról, kiegészítéseként, hódmezővásárhely, menekülttáborrá, megerőszakolják, elképzelhetőnek, menedékkérőket, menekülttábort, nagyságrendben, nyilatkozatára, intézményekben, betelepítésére, választópolgár, miniszterelnök, megerőszakolja, meglepetéseket, magyarországra, balassagyarmat, megjelenésének, beköltöztetése, bevándorlókat, természetéről, kormánypártok, külföldieknek, kormánymédiát, tagállamokból, magyarországi, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 299
  • e Hét: 1957
  • e Hónap: 18750
  • e Év: 151667
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.