Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Üzenet Orbánnak: Ne fenyegess gyáva kutya, mert orrba verle
  2018-03-17 20:51:31, szombat
 
 
Üzenet Orbánnak: Ne fenyegess gyáva kutya, mert orrba verlek!
2018.03.16. 17:34

Ne fenyegess Orbán Viktor, mert nagyon megbánod! A szabolcsi ember nem megijedni szokott az olyan gyáva, alattomos kis senkitől mint amilyen te vagy, aki még meg is akarja félemlíteni, hanem azt nagyon megveri. És jó alaposan!
Szűkölsz kutya, remeg a gyomrod a félelemtől mert veszni látod amit eddig összeharácsoltál a más vérén verejtékén. Veri a víz a golyóálló mellénybe tekert pocakod, mert észrevetted átlátnak rajtad, tudják mikor hazudsz. Ezt mondjuk nem nehéz meglátni, igazat mondani képtelen vagy, ez a szemeden látszik, amikor mersz egyenesen előre tekinteni.
És akkor arról ne beszéljünk, látszik lihegő pincsikutyáid falkái sem képesek már hangosabban köhögni a rövid láncon amit engedtél nekik. Hát most neked kell megmutatni merre fusson a falka, kibe marjon bele alattomosan, hátulról, ahogy azt eddig is tette. És neked kell az utat mutatni nekik, és példát adni előttük. A gyávák falkában is azok maradnak, bármilyen hangosan is ugatnak bátorságot.
Hiába mutogatod most mekkora a farkad ami csóválja a nyájat, nem fogok tőled megijedni. Mindig kéznél van egy összeszorult ököl, ami megállít ha elő mersz bújni a magad köré rakott falból, ahonnan olyan fasza gyereknek mutogatod magad.
És mi az amivel le akarsz velem számolni?
Csökkented a fizetésem?
Már megtetted az egykulcsos adóval velem a melóssal, és a munka törvénykönyvével amit a nyakába varrtál. Közmunkásként nem emelted a bért, és még le is tolvajoztattad a benne dolgozót.
Ártatlanul börtönbe zársz, rám küldöd a rendőrt, a fináncot, a bürokráciát?
Ül már elég ártatlan ember a börtönödben, hurcoltak már meg vállalkozót, csuktak már be céget aki nem tetszett neked, vagy meg akartad szerezni.
Nem véded meg az érdekeim, a magánnyugdíjam, a devizahitelem, a nyugdíjam?
Egyiket sem tetted meg, mindenhez amihez hozzáértél eltűnt a nagy büdös semmibe, és csak még nagyobb baj szakadt utána az ember nyakába. És valahogy mindig neked sikerült a hasznát zsebre vágni.
Az egészségügyet, ahova juttatta a rendszered túl éltem, de ez nem mindenkinek sikerült a családból. A várólistát biztos nem fogja az az érző szíved rövidíteni, inkább stadiont építesz helyette. Ezzel nem tudsz fenyegetni, ezért külön számolunk.
Az oktatásban sem fogsz semmi mást csinálni az eddigi romboláson kívül, a gyerekek nem véletlenül vannak az utcán miattad. Ez egy külön verést érdemel, meg is fogod kapni ezzel nem fenyegetlek, ebben biztos lehetsz.
Még jobban szétlopod az ország vagyonát?
Neked semmi sem elég, kevés a szolgád, kevés a kastélyod, kevés a tehetséged, hát így akarsz boldogulni. Ezzel sem kell fenyegetned, régóta csinálod és látványosan, de már nem sokáig, csak egyszer menjen be az ember a fülkébe. Utána kisebb lesz a pofád ha össze tudják rakni az orvosaid.
Tényleg nem értem mire gondoltál mikor le akarsz számolni azzal aki nem tetszik neked. Mit veszel el? Mit taposol még meg? Kit akarsz még hülyének nézni? Polt Péter? Németh Szilárd? Semjén Zsolt? Kósa Lajos? Rogán Antal? Vagy ki az akitől félnem kellene?
Az a nagy helyzet Viktor, neked kell félni, is ez látszik is rajtad. Mert neked van miért, és van kitől. Kezd el gyakorolni a futást, mert rövid ideig leszel kergetve, akárhogy is szeretnéd ne érjelek utol. Csicskáid mögül is ki leszel szedve, ha maradsz a közéletben, ha elbújsz egy egérszar mögé.
Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek Viktor. Ennek van tartalma, igaza, dühe, ereje. Meg fogod tapasztalni.
BANDITA.

http://banditapolitika.blog.hu/2018/03/16/uzenet_orbannak_ne_fenyegess_gyava_kuty a_mert_orrba_verlek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvénykönyvével, összeharácsoltál, banditapolitika, magánnyugdíjam, tolvajoztattad, közmunkásként, fenyegetésnek, egészségügyet, devizahitelem, pincsikutyáid, összeszorult, fenyegetlek, hangosabban, félemlíteni, vállalkozót, alattomosan, mindenkinek, börtönödben, látványosan, bürokráciát, tapasztalni, észrevetted, fenyegetned, egykulcsos, várólistát, csökkented, gyakorolni, félelemtől, verejtékén, bátorságot, ártatlanul, rövidíteni, hozzáértél, rendszered, tehetséged, boldogulni, szabolcsi ember, olyan gyáva, félelemtől mert, golyóálló mellénybe, szemeden látszik, rövid láncon, utat mutatni, gyávák falkában, összeszorult ököl, magad köré, egykulcsos adóval, munka törvénykönyvével, nyakába varrtál, benne dolgozót, nagy büdös, ember nyakába, Üzenet Orbánnak, Orbán Viktor, Polt Péter, Németh Szilárd, Semjén Zsolt, Kósa Lajos, Rogán Antal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Leonardo da Vinci gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szép estét kedves látogatóimna...  Hazára minden embernek szükség...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép estét kedves látogatóimna...  Julian Brass gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nevem  Szívem  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A Megváltó szolgálatában  Png virág  Leonardo da Vinci gondolata  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A másik dolog,  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tanuld meg ezt a versemet  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nagyon különös  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alázat  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Krisztinától  A kételkedés kezelése  Lóhere  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Ágai Ágnes – Csendélet  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png rózsa csokor  Alázat  Egy bizonyos határt  Png fotel  Paul David Tripp Április 21  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Nem tudhatod  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  George Gordon Lord Byron: Inez...  A boldog családok mind hasonló...  Png lepke  210 éve született a SZÓZAT meg...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Rátalálsz  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png csokor  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Adakozás  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Krisztinától  210 éve született a SZÓZAT meg...  Zilahy Lajos gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép... 
Bejegyzés Címkék
szabolcsi ember, olyan gyáva, félelemtől mert, golyóálló mellénybe, szemeden látszik, rövid láncon, utat mutatni, gyávák falkában, összeszorult ököl, magad köré, egykulcsos adóval, munka törvénykönyvével, nyakába varrtál, benne dolgozót, nagy büdös, ember nyakába, hasznát zsebre, várólistát biztos, eddigi romboláson, utcán miattad, külön verést, ország vagyonát, akitől félnem, egérszar mögé, törvénykönyvével, összeharácsoltál, banditapolitika, magánnyugdíjam, tolvajoztattad, közmunkásként, fenyegetésnek, egészségügyet, devizahitelem, pincsikutyáid, összeszorult, fenyegetlek, hangosabban, félemlíteni, vállalkozót, alattomosan, mindenkinek, börtönödben, látványosan, bürokráciát, tapasztalni, észrevetted, fenyegetned, egykulcsos, várólistát, csökkented, gyakorolni, félelemtől, verejtékén, bátorságot, ártatlanul, rövidíteni, hozzáértél, rendszered, tehetséged, boldogulni, megmutatni, romboláson, oktatásban, beszéljünk, közéletben, véletlenül, fenyegetni, fenyegess, hurcoltak, kastélyod, megijedni, szabolcsi, mellénybe, fizetésem, gyereknek, megtetted, gondoltál, golyóálló, szeretnéd, bármilyen, számolunk, mutogatod, csicskáid, családból, egyenesen, tekinteni, nyugodtan, szétlopod, alattomos, nyugdíjam, mindenhez, falkában, orbannak, maradnak, csóválja, hangosan, hátulról, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 509
  • e Hét: 3611
  • e Hónap: 14722
  • e Év: 168218
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.