Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bécs 2.0, Lázár 2.0, mindmeghalunk 2.0
  2018-03-19 19:38:35, hétfő
 
  Annyi bőrből, amennyi ennek a pofáján van, kijönne 6-8 pár western csizma.

"A bevásárláspártiak európaiak nélküli Európát akarnak."
Igazából a Fidesz magyarok nélküli Magyarországot akar.

"Április 8-án az a tét, hogy bevándorlóország leszünk-e, vagy sem."
Szerintem április 8-án inkább az a tét, hogy továbbra is kivándorlóország leszünk-e, vagy sem.

Remélem, a következő folytatás a "2002 2.0" lesz!
Illetve, hogy április után az összes Fideszes bankszámláján az összeg 2.0 lesz!

eszembe is ötlöttek valami sim kártyák :

"A Népszabadság információi szerint egy arab érdekeltségű GSM-boltban vásárolták Salah Abdeslam és emberei azokat a magyar SIM-kártyákat, amelyekkel egymással és az Iszlám Állam rakkai főhadiszállásával is tartották a kapcsolatot.
Szerdán derült ki, hogy szervezett bűnözői körök egy hajléktalan nevére mintegy 200 ezer SIM-kártyát vásároltak a Magyar Telekomtól, a kártyák egy része a párizsi és a brüsszeli terrorcselekményeket végrehajtó terroristasejt tagjaihoz vándorolhatott, és mindez nem tűnt fel egyetlen magyar hatóságnak sem.

Így viszont eddig azt sem lehetett tudni, akkor egyáltalán hogyan derült ki mégis az ügy. A Népszabadság most azt írja, a TEK az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága előtti beszámolójában elismerte, hogy sem a hajléktalanról, sem a nevén lévő 200 ezer SIM-kártyáról valóban nem tudtak semmit, egészen addig, amíg a párizsi és a brüsszeli terrortámadások miatt


----------------------------------------------------------------------------




Bécs 2.0, Lázár 2.0, mindmeghalunk 2.0


Molnár Bálint | Március 18, Vasárnap | 14:30

Hát így van ez. Ha nem akadt egyetlen ráérő fideszes sem beloholni a Kossuth rádióba vasárnap örömére, Deutsch Tamás magára vállalta a lázárjánosságot. Nem elég, hogy Bécs elesett, Svédországban egyenesen elsüllyedt a polgárháborúban, Brüsszelnek is annyi. Ezt onnan tudhatja már az egész ország, hogy fideszes képviselők Facebook-posztjai országos közérdeklődésre tartanak számot és az MTI hírfolyamának szerves részeivé avanzsáltak. Jelen esetben az, hogy Deutsch leforgatta Lázár bécsi propagandavideóját Brüsszelben. Nem is csoda, hiszen a mocsármédia már ott tart, hogy az is országos jelentőségű hírnek számít, hogy Orbán Viktor lecserélte a borítóképét a Facebookon.

Én remélem, hogy a zuckerbergista-sorosista Facebook kérlelhetetlen liberálfasiszta cenzúrája ezúttal nem csap le a Fidesz egyik leghaszontalanabb ingyenélőjére, akinek EP-képviselői eredményeiről semmit, a közösségi oldalakon fröcsögő arroganciájáról viszont annál többet tudunk. Szóval hangosan és érthetőn felszólítom a Facebookot, hogy ne törölje ezt a remekművet. Bízom benne, hogy amennyire Lázár bécsi hergelése bejött, úgy ez is be fog jönni, és legalább akkora dicsőséget szerez Magyarországnak ezzel, mint Lázár.


https://kolozsvaros.com/rovidek/becs-2-0-lazar-2-0-mindmeghalunk-2-0/

Dzsihadisták, fegyverrel harcoló iszlám radikálisok, migránspokol, hanyatló, pusztuló Európa. No, meg degenerált szocialista politikusok

PRIMITÍV HATALMI REMÉNYTŐL VEZETTETVE.

Hát ez csodálatos. Aztán ezzel szemben titeket mégis mi vezet, Deutsch kartárs az ordenáré, két semmittevés közé ékelt gyűlölködésben? Titeket mi a gyász vezet a hatalom megtartásán kívül? Nektek milyen elképzelésetek van arról, hogy mi legyen ezzel a biztonságos kelet-európai paradicsommal azon túl, amit még nem loptatok szét belőle?

Elnézem, ahogy ott állsz a brüsszeli esőben, a háttérben civilizált városkép, jönnek-mennek az emberek, mint bárhol a világon, sehol egy lángoló kuka, egymás torkának eső késelő csőcselék. Ja, hogy az ember színe arrafelé sem kizárólag fehér és jézusmária még a falakra is firkálnak a népek? Ez tényleg elborzasztó. De elárulom: sokkal jobban elborzadtam volna, ha sikerül a tendenciózusan összevágott képeken túl valami olyan élőben regisztrált katasztrófát is bemutatni, ami legalább köszönőviszonyban lett volna a mondanivaló lényegével.

Az, hogy a napi rutinjukba süppedt békés muszlim embereket ábrázoló élőképeken kívül telekúrtátok a videót néhány veszélyes vágóképpel, és aládumáltad, hogy halomra döglünk, ha nem rátok szavazunk, megint a szokásos arcbőrpirító fideszes tempó. Hogy rettegni kell, mert a bécsi Favoriten nevű városrész után a brüsszeli Molenbeek is elesett. Még annyi fáradságot sem vettél, hogy szóba állj néhány látványosan rettegő fehér emberrel, hogy a saját szájukkal mondják el, mennyire szar ott fehérbőrű keresztényként létezni, és hogy a pokol sehol nincs ahhoz képest a dögrováshoz képest, amit ott nap mint nap át kell élniük.

Ahhoz képest, hogy időtlen idők óta ott szívod a levegőt abban a koszos, iszlamista, sötétbőrű fertőben, nem ártott volna egy kicsit megerőltetni magad. Vagyis nem, miket beszélel? A szektának ez is bőven elég. A többieknek meg majd lesül a bőr a pofájáról. Ahogy Lázár János helyében is lesült. A ti primitív hatalmi reményeiteknél undorítóbbat keresve sem lehet találni ezen a földgolyón.

P.S. Csak emlékeztetőül pakolom ide, hogy Molenbeek kapcsán már a propagandisták is megkíséreltek egy kurva nagyot dobni, az így sikerült:

https://kolozsvaros.com/rovidek/becs-2-0-lazar-2-0-mindmeghalunk-2-0/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bevándorlóország, kivándorlóország, terrortámadások, közérdeklődésre, lázárjánosságot, polgárháborúban, liberálfasiszta, arroganciájáról, magyarországnak, propagandisták, magyarországot, gyűlölködésben, hajléktalanról, elképzelésetek, reményeiteknél, tendenciózusan, kérlelhetetlen, vándorolhatott, zuckerbergista, terroristasejt, keresztényként, beszámolójában, emlékeztetőül, svédországban, eredményeiről, paradicsommal, mindmeghalunk, ingyenélőjére, megkíséreltek, hírfolyamának, bankszámláján, népszabadság, migránspokol, érdekeltségű, dzsihadisták, katasztrófát, bevásárláspártiak európaiak, következő folytatás, összes Fideszes, arab érdekeltségű, magyar SIM-kártyákat, hajléktalan nevére, nevén lévő, brüsszeli terrortámadások, egész ország, közösségi oldalakon, gyász vezet, hatalom megtartásán, biztonságos kelet-európai, brüsszeli esőben, háttérben civilizált, lángoló kuka, Salah Abdeslam, Iszlám Állam, Magyar Telekomtól, Molnár Bálint, Deutsch Tamás, Orbán Viktor, PRIMITÍV HATALMI REMÉNYTŐL VEZETTETVE, Ahogy Lázár János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Egy hatékony szolga  Boldog születésnapot a ma ünne...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kerüld el az evangélium örömén...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden harmadik...  A sors  A jó emberek mindig szépek mar...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Albert Einsteinről  Szabolcska Mihály – Ákác...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Nem számIt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akarat  képre írva  Mindig jusson idő nevetni  Szívem tiéd  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Mi lenne ha  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nevem  képre írva  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Mindig jusson idő nevetni  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Png csokor  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  képre írva  Egy hatékony szolga  Szívem tiéd  Garai Gábor - Takarítás  Esti kép  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Elköszönt  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  Rátalálsz  Mindig jusson idő nevetni  Esti kép  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Fekete István - Akác  Kerüld el az evangélium örömén... 
Bejegyzés Címkék
bevásárláspártiak európaiak, következő folytatás, összes Fideszes, arab érdekeltségű, magyar SIM-kártyákat, hajléktalan nevére, nevén lévő, brüsszeli terrortámadások, egész ország, közösségi oldalakon, gyász vezet, hatalom megtartásán, biztonságos kelet-európai, brüsszeli esőben, háttérben civilizált, lángoló kuka, ember színe, tendenciózusan összevágott, mondanivaló lényegével, napi rutinjukba, videót néhány, szokásos arcbőrpirító, bécsi Favoriten, brüsszeli Molenbeek, saját szájukkal, pokol sehol, dögrováshoz képest, levegőt abban, kicsit megerőltetni, kurva nagyot, bevándorlóország, kivándorlóország, terrortámadások, közérdeklődésre, lázárjánosságot, polgárháborúban, liberálfasiszta, arroganciájáról, magyarországnak, propagandisták, magyarországot, gyűlölködésben, hajléktalanról, elképzelésetek, reményeiteknél, tendenciózusan, kérlelhetetlen, vándorolhatott, zuckerbergista, terroristasejt, keresztényként, beszámolójában, emlékeztetőül, svédországban, eredményeiről, paradicsommal, mindmeghalunk, ingyenélőjére, megkíséreltek, hírfolyamának, bankszámláján, népszabadság, migránspokol, érdekeltségű, dzsihadisták, katasztrófát, arcbőrpirító, országgyűlés, megerőltetni, telekúrtátok, undorítóbbat, látványosan, brüsszelben, megtartásán, semmittevés, borítóképét, információi, kolozsvaros, avanzsáltak, dögrováshoz, jelentőségű, hajléktalan, felszólítom, biztonságos, mocsármédia, kapcsolatot, elborzasztó, aládumáltad, radikálisok, mondanivaló, politikusok, szocialista, elborzadtam, brüsszelnek, regisztrált, összevágott, csodálatos, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3789
  • e Hét: 9521
  • e Hónap: 20632
  • e Év: 174128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.