Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezzel egyszer el kell számolni a propagandagépezet betanítot
  2018-03-26 19:25:41, hétfő
 
  Ezzel egyszer el kell számolni a propagandagépezet betanított munkásainak is

Forgács Erzsébet | Ma | 8:55

Azt játszottam, hogy csak propagandalapokat olvastam, köztévét néztem. Néhány óra elég is volt, hogy kezdjek pánikba esni, hiszen Európa gyakorlatilag már nem is létezik, mindent elözönlöttek a gyilkos migránsok. Akit nem öltek meg, azt megerőszakolták, bár egyik nem zárja ki a másikat. Miután a gyermekeim más országokban élnek, megpróbáltam meggyőzni őket, hogy jöjjenek haza a biztonságba onnan az arabok, indiaiak, pakisztániak közül. Köszönték, remekül vannak mindannyian.

Aztán az Origón jött szembe a borzalom:
Németországban már az orvosokat sem kímélik a migránsok

Kész, vége a világnak. Miután Németországban is van barátom, legalább őt megpróbáltam kimenteni a fertőből. Először azt sem értette, miről beszélek. Remekül van, szeret ott élni. Hazajönni viszont már nem szeret. Nem is jött már évek óta. Utoljára két évvel ezelőtt volt itthon a férjével, azóta nem. Pedig tudom, hogy várták már ezt az évet. A férje idén megy nyugdíjba és azt tervezték, hogy az év felét itthon töltik, van egy kis nyaralójuk. Majd paradicsomot és uborkát termesztenek, élvezik a napsütést. Most árulják a házikót. A barátom férje azt mondta két évvel ezelőtt, ő többé nem akar ide jönni. Nem érzi biztonságban itt magát. A barátom férje perzsa. A lánya félig perzsa, de az unokái háromnegyedrészben azok, hiszen az ő apukájuk is perzsa történetesen. És imádják egymást, imádják a szüleiket. Csak Magyarországot nem imádják már. Németországban nem érzik magukat veszélyben. Itthon igen.

Megpróbáltam meggyőzni a barátomat, elküldtem neki a cikket. Hiszen ott már a migránsok miatt karatézni tanulnak a nővérek.

Aztán megfejtettük a rejtélyt. ITT EGY CIKK arról a bizonyos kórházról. Németül van, de elmondom azért a lényegét, aki tud németül, maga is olvashatja, vagy a fordítóprogram segítségével is ki lehet okoskodni, miről szól. Egér, jobb gomb, fordítás magyar nyelvre. Ennyi az egész.

Tehát van ez a bizonyos kórház. Ahol NEM a migránsok miatt van zűr, hanem általában az agresszív betegek miatt. A sürgősségi ellátásra érkezők türelmetlensége miatt. Valóban szerepel benne egy kurd család, akik haza akarták vinni a szívbeteg családtagot, de a kórház nem engedte, mert nem bírta volna ki a beteg a szállítást. Ameddig a hozzátartozók és az orvosok vitáztak, a beteg meghalt. A rokonok a kórházat vádolják. Lehet éppen a kurdokat migránsnak nevezni, de ők évtizedekkel ezelőtt érkeztek Németországba, nem mostanában. És nem azért ment a cirkusz, mert kurdok, hanem mert sokszor nehezen tudjuk feldolgozni egy hozzátartozónk elvesztését.

A cikk további részében egy büdös szó nem esik migránsokról. Türelmetlen betegekről van szó és arról, hogy a kórház személyzetét meg kell tanítani kezelni a konfliktusokat. Ki kell találni valamit, hogy a várakozó betegeket megfelelő módon lehessen tájékoztatni, megelőzve így a türelmetlenségből és félelemből összeálló agressziót.

Akikkel valóban baj van, azok kőkemény narkósok és alkoholisták. Ők szinte kivétel nélkül európaiak.

Tehát van egy német kórház, melynek a sürgősségi osztályán konfliktusok vannak. Éppen, mint egy magyar kórházban. A narkósok és az alkoholisták olykor fenyegetik a kórház dolgozóit. Éppen, mint egy magyar kórházban.

Mindebből azonban a propagandamédia megint gyártott egy bombasztikus nagy hazugságot, tovább hergelve és további rettegésre késztetve a magyar embereket. Ahogy a propagandamédiában olvastam azt is (ez is mostanában volt), hogy - talán Belgiumban, én most vissza nem keresem a cikket - egy gyilkos migráns elvágta két nő torkát. Igaz. A gyilkos élettársa és annak édesanyja volt az áldozat. A párkapcsolati konfliktusát oldotta így meg a férfi. Ami sajnos előfordul a világ minden országában. Magyarországon is. A cikk természetesen kiemelte a gyilkos migráns kifejezést és nem tért ki arra, hogy kik az áldozatok. Mert akkor egyből nem lett volna olyan nagy szenzáció. Mindezt csupán azért, hogy feltétlenül Orbán Viktorra és pártjára szavazzanak, mert csak ő tudja megvédeni őket a gyilkos, agresszív migránsoktól. És csak Orbán Viktor képes utalni ezeknek a hazug hírgyárosoknak a havi fizetést. Közpénzből. Ez undorító.


https://kolozsvaros.com/2018/03/26/ezzel-egyszer-el-kell-szamolni-a-propagandagep ezet-betanitott-munkasainak-is/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: türelmetlensége, megerőszakolták, propagandamédia, németországban, magyarországon, fordítóprogram, konfliktusokat, hozzátartozónk, hírgyárosoknak, magyarországot, hozzátartozók, németországba, gyakorlatilag, párkapcsolati, természetesen, pakisztániak, biztonságban, konfliktusát, megpróbáltam, alkoholisták, történetesen, személyzetét, paradicsomot, tájékoztatni, migránsokról, megfejtettük, évtizedekkel, konfliktusok, bombasztikus, termesztenek, segítségével, elözönlöttek, migránsoktól, elvesztését, munkásainak, szavazzanak, propagandagépezet betanított, gyilkos migránsok, biztonságba onnan, férje idén, barátom férje, lánya félig, migránsok miatt, bizonyos kórházról, fordítóprogram segítségével, bizonyos kórház, agresszív betegek, sürgősségi ellátásra, kurd család, szívbeteg családtagot, orvosok vitáztak, beteg meghalt, Forgács Erzsébet, Miután Németországban, Csak Magyarországot, Ahol NEM, Orbán Viktorra, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó baby  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Hernádkak  Törött csészék  A gyász  Könnyáztatta asszonysorsok  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Por  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó baby  Ibolya  A Mindenható Istenben bízva  Szép estét kedves látogatóimna...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Könnyáztatta asszonysorsok  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Isteni zsebkendők  Szeretettel  Nagy László - Szerelem emléke  Ez a miénk!  Az ünnepről  Gősi Vali - Tükre lennék...  A kávé  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Szeretettel  Március  Könnyáztatta asszonysorsok  Evan Esar tollából  Isten áldja  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Az ünnepről  Gősi Vali - Tükre lennék...  Talpra vándor  Rejtő Jenő versei  Magyarország ilyen hely.  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 15  Heltai Jenő: Szabadság  Síró nő  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Március  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Paul David Tripp Március 16  Csörög a telefonom  Fújjad márciusi szél . . .  Könnyáztatta asszonysorsok  Tavaszról álmodom,  Nem mindegy  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Alvó cica  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A közszereplő  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  A gyász  Ki volt valójában a rejtélyes ...  William Shakespeare-től idéze...  Jó éjszakát  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Házi botox  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Az ünnepről  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Könnyáztatta asszonysorsok  A magyar sajtó napja március 1...  Alvó baby  Keresd azt a valakit,...  Március 15-re emlékve  Paul David Tripp Március 16  Alvó baby  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
propagandagépezet betanított, gyilkos migránsok, biztonságba onnan, férje idén, barátom férje, lánya félig, migránsok miatt, bizonyos kórházról, fordítóprogram segítségével, bizonyos kórház, agresszív betegek, sürgősségi ellátásra, kurd család, szívbeteg családtagot, orvosok vitáztak, beteg meghalt, kórházat vádolják, kurdokat migránsnak, hozzátartozónk elvesztését, cikk további, kórház személyzetét, várakozó betegeket, német kórház, sürgősségi osztályán, magyar kórházban, alkoholisták olykor, kórház dolgozóit, propagandamédia megint, bombasztikus nagy, magyar embereket, cikket &#8211, gyilkos migráns, gyilkos élettársa, párkapcsolati konfliktusát, világ minden, cikk természetesen, hazug hírgyárosoknak, havi fizetést, türelmetlensége, megerőszakolták, propagandamédia, németországban, magyarországon, fordítóprogram, konfliktusokat, hozzátartozónk, hírgyárosoknak, magyarországot, hozzátartozók, németországba, gyakorlatilag, párkapcsolati, természetesen, pakisztániak, biztonságban, konfliktusát, megpróbáltam, alkoholisták, történetesen, személyzetét, paradicsomot, tájékoztatni, migránsokról, megfejtettük, évtizedekkel, konfliktusok, bombasztikus, termesztenek, segítségével, elözönlöttek, migránsoktól, elvesztését, munkásainak, szavazzanak, országokban, biztonságba, családtagot, kolozsvaros, feldolgozni, mindannyian, feltétlenül, türelmetlen, munkasainak, veszélyben, országában, mostanában, migránsnak, rettegésre, agressziót, játszottam, kifejezést, félelemből, hazugságot, belgiumban, betanított, nyaralójuk, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1729
  • e Hónap: 18522
  • e Év: 151439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.