Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Annyira beteg és aljas az, amit műveltek
  2018-03-28 21:39:25, szerda
 
  Annyira beteg és aljas az, amit műveltek

Molnár Bálint | Ma | 8:53

Tuzson Bence valamilyen államtitkár tegnap már szénné égette magát, amikor kiállt sajtótájékoztatót tartani azért, hogy elmondja: a kormány nem adja ki a Helsinki Bizottságnak az üres állami tulajdonú lakások listáját.

A Helsinki Bizottság jelezte, hogy ugyan nem áll ki ezért sajtótájékoztatót tartani, de nem kérte ki a kormánytól az állami tulajdonú lakások listáját.

Tuzson Bencét nem zavarták össze a tények, tovább hazudott: a bírósági eljárás elébe is kész odafeküdni a kormány azért, hogy ne kelljen kiadnia a Magyar Helsinki Bizottságnak a budapesti, állami tulajdonban lévő üres lakások listáját. Azt a listát tudniillik, amit a Helsinki Bizottság sem most, sem korábban nem kért a kormánytól. Hülyeség is lett volna - mert bár Tuzsonnak nem szóltak mielőtt kitolták a mikrofon elé - az ilyen listákat nem az állam, hanem az önkormányzat szokta elkészíteni.

A sufnijogászok gyülekezetének Tuzson Bencéje tehát azt állítja: a sufnijogászok gyülekezete bíróságra is kész elmenni azért, mert állítólag valaki (aki egészen biztosan nem a Helsinki Bizottság) közérdekű adatokat kért ki a kormánytól. Tehát a kormány hivatalos álláspontja szerint a közérdekű adatok nem számítanak közérdekűnek, és ezt akár peres úton is kész bebizonyítani az állam- és kormánypárt. Jó.

Tuzson Bencét, akárcsak az életéért futó bármelyik fideszes potentátot senki és semmi nem akadályozhatta meg abban, hogy ma is szénné égesse magát a Migráns1 reggeli műsorában. Az most mellékes, hogy a hívek ebből semmit nem érzékeltek.

Adatbázist építenek a “Soros-szervezetek" Magyarországon - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Az államtitkár azt mondta, hogy az említett szervezetek már igényeltek adatokat az üresen álló laktanyákról, az állami és a magánlakásokról. Nyilatkozataikból is kitűnik, hogy olyan adatbázis épül, amely alkalmas arra, hogy ha a migránsok akár egy áttelepítési kvóta révén, akár a határokon keresztül megérkeznek, akkor a segítségével el lehet őket helyezni - jelentette ki.

Tuzson Bence szerint ez azt jelenti, vannak olyanok, akik visszaélnek az adatigénylésekkel és illegális adatbázist építenek. “Ez ellen a leghatározottabban fel kell lépni, minden jogszabályt és minden jogot a rendeltetésének megfelelően kell használni, nem pedig arra, hogy a későbbiekben ezek alapján migránsokat lehessen betelepíteni Magyarországra."

A műsorban elhangzott, hogy a Helsinki Bizottság kedden nyilatkozatban cáfolta, hogy közérdekű adatigénylést nyújtott volna be ebben az ügyben. (MTI)

Értem. Egy öblös-gennyes sorosozásért mindent. Értjük, ezt látjuk hónapok óta. Végigfutottam a Fidesz közösségi oldalát és a hideg verejték öntött el. Megtekintettem az embertelenségnek szobrot állító legújabb náci kormányzati plakátot és gyomorgörcsöt kaptam. Értem, hogy vagy a sorosozás-migránsozás-uszítás, vagy mentek a lecsóba.

De ha már itt tartunk, akkor két dolog van, Tuzson, amiről az adatbázis építéssel kapcsolatos hergelő hazudozás közepette elfelejtettél beszélni:

A Politico nevű befolyásos brüsszeli portál a minap írta meg, hogy ti, a magyar kormány igen nagy valószínűséggel illegális tevékenységekbe bocsátkoztatok, külföldi csoportokkal vagy titkosszolgálatokkal működtetek együtt, hogy a a sorosistának hazudott civilek ellen felhasználható anyagokhoz juthassatok. Egy titkosszolgálati forrás azt állította, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal (szevasz, Lázár!) már január óta tudja, hogy külföldi állampolgárok próbálnak adatokat gyűjteni a magyar civilekről. Vagyis ki az, aki adatokat gyűjt és adatbázist épít, Tuzson? Mi a helyzet ezzel? Igaz vagy nem igaz? Én például nem tudom, de ha már szemrebbenés nélkül hazudtok, akkor legalább néha érdemes lenne a sztori minden részletét kibontani.

Kettő. Ha már a Soros-szervezetek nem létező adatbázis építési tervein vinnyogtok, hazudoztok, rágalmaztok: kinek a honnan származó adatbázisát használta fel a kormány, amikor Bakondi György nevében, fideszes email címről, a Fidesz-KDNP-re való választásra buzdító levélben, a migráció szörnyűségeivel fenyegetőzve spameltetek több százezer választópolgárt az ügyfélkapun keresztül? Ez legális volt, rendben volt, tisztességes volt? Azért kérdezem, mert Bakondi elvtársnak derogál válaszolni erre az egyszerű kérdésre.


https://index.indavideo.hu/video/Bakondi_elfordul_a_kerdes_elol

Tehát miközben a bíróságra is hajlandóak (édesjóistenem!) vagytok elmenni egy olyan lista ügyében, amit senki nem kért tőletek, miközben adatbázis építéssel vádoljátok a minden bizonyíték nélkül sorosistának titulált civileket, úgy tűnik, ti jogtalanul gyűjtitek az információkat a magyar civilekről/állampolgárokról, és még azt sem vagytok hajlandóak elárulni, hogy Bakondi honnan szerezte meg félmillió ember email-címét, amelyekre aztán a Fidesz érdekeivel egybeeső, agymosó propagandát nyomjátok.

Annyira beteg és aljas az, amit műveltek, hogy én szégyellem magam azok helyett is, akik a lábnyomaitokat csókolgatják és nem értenek semmit ebből az egészből.




https://kolozsvaros.com/rovidek/annyira-beteg-es-aljas-az-amit-muveltek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkotmányvédelmi, titkosszolgálati, embertelenségnek, állampolgárokról, kommunikációért, szörnyűségeivel, rendeltetésének, választópolgárt, magánlakásokról, tevékenységekbe, valószínűséggel, felhasználható, magyarországra, megtekintettem, lábnyomaitokat, magyarországon, nyilatkozatban, akadályozhatta, gyülekezetének, bocsátkoztatok, sufnijogászok, végigfutottam, állampolgárok, adatigénylést, információkat, elfelejtettél, gyomorgörcsöt, édesjóistenem, bebizonyítani, sorosistának, szemrebbenés, önkormányzat, csoportokkal, sorosozásért, bizottságnak, betelepíteni, üres állami, állami tulajdonú, bírósági eljárás, kormány azért, listát tudniillik, ilyen listákat, önkormányzat szokta, sufnijogászok gyülekezetének, sufnijogászok gyülekezete, kormány hivatalos, közérdekű adatok, életéért futó, most mellékes, hívek ebből, említett szervezetek, üresen álló, Molnár Bálint, Tuzson Bence, Helsinki Bizottságnak, Helsinki Bizottság, Tuzson Bencét, Magyar Helsinki Bizottságnak, Tuzson Bencéje, Alkotmányvédelmi Hivatal, Bakondi György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png férfi  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png kutya  Kaffka_Margit  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Akarat  A sors  Mindig jusson idő nevetni  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Szívem tiéd  Alázat  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png telefon  Radikális szeretet  Erdőn  Facebookon kaptam  Hiányzik  Egy lelki imádság  Kellemes délutánt kívánok  Neked tudnod kell  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einstein gondolata  Nagyi telefonál  A boldog családok mind hasonló...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Idő  Png rózsa csokor  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép napot kívánok  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy hatékony szolga  Szívem tiéd  Png virág  Facebookon kaptam  Png csokor  Sokan azt tartják  Örülök, hogy látlak!  Németh László tollából  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Tanuld meg ezt a versemet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kaffka_Margit  képre írva  Esti kép  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Adakozás  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
üres állami, állami tulajdonú, bírósági eljárás, kormány azért, listát tudniillik, ilyen listákat, önkormányzat szokta, sufnijogászok gyülekezetének, sufnijogászok gyülekezete, kormány hivatalos, közérdekű adatok, életéért futó, most mellékes, hívek ebből, említett szervezetek, üresen álló, migránsok akár, áttelepítési kvóta, határokon keresztül, rendeltetésének megfelelően, későbbiekben ezek, műsorban elhangzott, öblös-gennyes sorosozásért, hideg verejték, embertelenségnek szobrot, adatbázis építéssel, minap írta, magyar kormány, titkosszolgálati forrás, magyar civilekről, helyzet ezzel, sztori minden, honnan származó, migráció szörnyűségeivel, ügyfélkapun keresztül, egyszerű kérdésre, olyan lista, minden bizonyíték, lábnyomaitokat csókolgatják, alkotmányvédelmi, titkosszolgálati, embertelenségnek, állampolgárokról, kommunikációért, szörnyűségeivel, rendeltetésének, választópolgárt, magánlakásokról, tevékenységekbe, valószínűséggel, felhasználható, magyarországra, megtekintettem, lábnyomaitokat, magyarországon, nyilatkozatban, akadályozhatta, gyülekezetének, bocsátkoztatok, sufnijogászok, végigfutottam, állampolgárok, adatigénylést, információkat, elfelejtettél, gyomorgörcsöt, édesjóistenem, bebizonyítani, sorosistának, szemrebbenés, önkormányzat, csoportokkal, sorosozásért, bizottságnak, betelepíteni, későbbiekben, segítségével, fenyegetőzve, tisztességes, laktanyákról, áttelepítési, csókolgatják, közérdekűnek, migránsozás, kormányzati, visszaélnek, szervezetek, kormánypárt, elkészíteni, gyülekezete, álláspontja, államtitkár, megfelelően, migránsokat, jogszabályt, megérkeznek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.