Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A HIT VÉDELMEZŐJe
  2018-03-29 19:36:55, csütörtök
 
  2018. március 28., szerda

A HIT VÉDELMEZŐJE

Tulajdonképpen a legszörnyűbb a nép tájékozatlansága.
Ha elmondják valamelyik vidéki öregasszonynak, aki csak a közmédiából hallja az igét, hogy ebben az országban ezermilliárdokat lopnak el, majd mosnak tisztára külföldön, hogy aztán hazahozva az immár veszélytelennek tűnő vagyont megvásárolják belőle az országot - meg sem érti.
Legfeljebb felháborodik, hogy a komcsiknak van pofájuk oszlopszentjüket (kicsi vagyok, székre állok...) ilyesmivel vádolni, ami egyrészt nem igaz, másrészt meg a komcsik sokkal, de sokkal többet loptak, ő viszont most is kapott Erzsébet utalványt, melyet állítólag az alcsúti Szent Erzsébetről neveztek el...
Ha a pénzmosás kerül szóba, keresi a mosógépet, ha az ezer milliárdokról esik szó, hát először az összeget megpróbálja lefordítani csirkefarhátra, de ez a művelet soha nem sikerül, így aztán sikerélmény híján nem is foglalkozik tovább az üggyel.
A gyémántról annyit tud, hogy csillog, látott már ilyet a búcsúban, a fia lőtt egyet, légpuskával, - hurkapálcikán volt egy gyűrűben, az unokája mutatta is a gyűrűt.
Nem érti, miért baj az, ha egy szegény háztartásbeli Kósa Lajosra bízza szerény öröksége kezelését, miért gond, ha Kósa támogatja az anyukáját, nem ért szinte semmit, csak amiről közvetlen tapasztalata van, és ebben hasonlít Parkinson igazgatótanácsi tagjaira, akik az atomerőmű beruházásának kérdését öt perc alatt eldöntik, ám az ehhez kapcsolódó fedett kerékpártároló költségéről napokig tudnak vitatkozni.


Orbán legjobb szövetségese az emberi ostobaság, a tájékozatlanság és a hiszékenység.
A gádzsó buta, míg Orbán ravasz, és neki bőségesen elég, ha az embereknek azon részével foglalkozik, akik megfelelnek az ideékis állampolgárról alkotott orbáni képnek, a többieket elég kordában tartani.
Ehhez képest természetesen a propaganda is nekik szól, nekik mesél a hatvanmillió vándorlásra kész szudániról, az erőszaktevő arabokról, az iszlám terjeszkedéséről, Európa elrablásáról, melyet csak a magyar Bouillon Gottfried akadályozhat meg - habár még róla se sokat hallott...
Ennek következtében becsületben megőszült vénasszonyok féltik szende asszonyiságuk hervadozó virágát a megpocsékolástól, vitatkoznak a saria és a magyar jogrend összefüggéseiről, miközben szakszavakkal dobálóznak, mint amilyen a szorgalmi út, vagy az ártatlanság védelme is, példának okáért.
És ez jó, mert félni jó és félni kell, egyrészt Orbántól, másrészt meg Orbán elvesztésének lehetőségétől, hiszen ha ő nincs, akkor kerítés sincs, ami megállíthatja a hatvanmillió szomáliait, és akkor minden magyar gyerek olyannak születik majd, mint egy sakktábla, melyen persze a világos lesz a sötét paraszt, már, ha érted...


Itt ülünk nyakig a szarban, az ellenzéki gőzleeresztő televízióban vájtfülű értelmiségiek vitatkoznak egymással, doktrinák és doktrinerek csapnak össze, szikrázik a levegő, miközben nézői között szinte kizárt, hogy feltűnjön Mariska, hiszen rendes keresztény magyar ember zsinagógába se jár, egyébként is hazudnak reggel, hazudnak délben, meg hazudnak este is.
Egyébként meg, ha a Hír24 stábja megnézné közelebbről, hogy mit villáznak a jobboldali választó elé butítói, akkor kopaszokkal tartják távol a Soros-hálózat bérenceit - a demokrácia és a szabad sajtó nagyobb dicsőségére.
És ez így helyes, habár hosszú távon azért visszaüthet, hiszen nyilvánvalóan megkezdődött a rendszer eróziója, de az erózió sehol nem jelent azonnali gátszakadást.
Viszont ha elér arra a pontra, hát itt csúnya világ lesz, legalábbis a kisemberre, aki mint liba a kukoricát, reménykedve figyeli majd a változásokat, hátha neki is leesik valami.
Le hát - az álla...
Természetesen csalódni fog, magyarember őszinte jellemével nem fér össze az önzetlen, őszinte nagyvonalúság, magyarember számára csak végletek léteznek, így ha hozzáfér valamihez, akkor azt azonnal behabzsolja, és ha mellette éhendöglik a sok élhetetlen, az se baj.


A választásokig már nincs sok idő hátra, Simicska atombombáit a világ legjobb tűzszerésze, az emberi ostobaság hatástalanítja.
Nem ezermilliárdok ellopásáról kellene itt beszélni, hanem a felcsúti juhászról, akitől elvették a megélhetését, elrabolták tőle még a húsvéti bárányka szarát is, és amikor szembe mert szállni a hatalommal, hát leesett a létrája.
Ezt megértené Mariska néni, de megértené a rezsicsökkentéstől elájult Panel Panni néni is, aki nem is tudja, hogy a rezsicsökkentés modelljét Sztálin elvtársnak köszönheti, aki visszadobta a gyerekek labdáját, pedig agyon is lövethette volna őket.
Mert lehet, hogy a világpiaci ár lecsökkent, de Orbán akár magasabb árakat is megállapíthatott volna, hiszen a törvény lehetőséget ad erre.
Hogy a törvények törvénytelenek?
Senkit sem zavar - legfeljebb néhány jogász vitatkozik ezen éjjel három és négy között Simicska televíziójában, ki nézi?
Orbán se nézi az ellenzéket, legfeljebb lenézi.
Most mit lehet erre mondani?


Mindenesetre el kell menni szavazni, aztán majd meglátjuk...

http://www.pupublogja.hu/2018/03/a-hit-vedelmezoje.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: terjeszkedéséről, megpocsékolástól, tájékozatlansága, megállapíthatott, összefüggéseiről, oszlopszentjüket, ezermilliárdokat, veszélytelennek, tájékozatlanság, igazgatótanácsi, rezsicsökkentés, állampolgárról, tulajdonképpen, törvénytelenek, televíziójában, hatástalanítja, csirkefarhátra, öregasszonynak, ezermilliárdok, kerékpártároló, asszonyiságuk, hurkapálcikán, milliárdokról, háztartásbeli, következtében, természetesen, megvásárolják, beruházásának, elvesztésének, értelmiségiek, szakszavakkal, nyilvánvalóan, megállíthatja, nagyvonalúság, választásokig, lehetőségétől, közmédiából hallja, országban ezermilliárdokat, immár veszélytelennek, komcsik sokkal, alcsúti Szent, pénzmosás kerül, ezer milliárdokról, összeget megpróbálja, művelet soha, gyémántról annyit, unokája mutatta, szegény háztartásbeli, atomerőmű beruházásának, ehhez kapcsolódó, emberi ostobaság, gádzsó buta, Szent Erzsébetről, Kósa Lajosra, Bouillon Gottfried, Panel Panni,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Akarat  Png virág  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Akarat  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Hiányzik  Reménység és erő Krisztustól e...  Nagyi telefonál  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Adakozás  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A másik dolog,  Png lepke  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einsteinről  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Sose bánj semmit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alázat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Akarat  Mi lenne ha  Reggel van  Nagyi telefonál  Png virág  Kaffka_Margit  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  képre írva  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Mindig jusson idő nevetni  Zilahy Lajos gondolata  Fehér virág  Gonosz démon-álarc  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Nagyon különös  Minden harmadik...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Elköszönt  Facebookon kaptam  Erdőn  Kaffka_Margit  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte... 
Bejegyzés Címkék
közmédiából hallja, országban ezermilliárdokat, immár veszélytelennek, komcsik sokkal, alcsúti Szent, pénzmosás kerül, ezer milliárdokról, összeget megpróbálja, művelet soha, gyémántról annyit, unokája mutatta, szegény háztartásbeli, atomerőmű beruházásának, ehhez kapcsolódó, emberi ostobaság, gádzsó buta, embereknek azon, ideékis állampolgárról, többieket elég, hatvanmillió vándorlásra, erőszaktevő arabokról, iszlám terjeszkedéséről, magyar Bouillon, magyar jogrend, ártatlanság védelme, hatvanmillió szomáliait, világos lesz, sötét paraszt, ellenzéki gőzleeresztő, jobboldali választó, szabad sajtó, rendszer eróziója, erózió sehol, világ legjobb, felcsúti juhászról, húsvéti bárányka, rezsicsökkentés modelljét, gyerekek labdáját, törvény lehetőséget, törvények törvénytelenek, terjeszkedéséről, megpocsékolástól, tájékozatlansága, megállapíthatott, összefüggéseiről, oszlopszentjüket, ezermilliárdokat, veszélytelennek, tájékozatlanság, igazgatótanácsi, rezsicsökkentés, állampolgárról, tulajdonképpen, törvénytelenek, televíziójában, hatástalanítja, csirkefarhátra, öregasszonynak, ezermilliárdok, kerékpártároló, asszonyiságuk, hurkapálcikán, milliárdokról, háztartásbeli, következtében, természetesen, megvásárolják, beruházásának, elvesztésének, értelmiségiek, szakszavakkal, nyilvánvalóan, megállíthatja, nagyvonalúság, választásokig, lehetőségétől, mindenesetre, változásokat, megélhetését, tapasztalata, gátszakadást, hiszékenység, elrablásáról, akadályozhat, vénasszonyok, hatvanmillió, gőzleeresztő, megkezdődött, televízióban, szövetségese, legszörnyűbb, felháborodik, reménykedve, erzsébetről, magyarember, védelmezője, visszaüthet, lehetőséget, megpróbálja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1074
  • e Hét: 6806
  • e Hónap: 17917
  • e Év: 171413
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.