Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
“Határozott véleményem, ha leváltják ezt a kormányt,
  2018-03-31 11:03:14, szombat
 
 
“Határozott véleményem, ha leváltják ezt a kormányt, a mostaninál minden jobb lehet."

Deák JuditSzerző: Deák Judit

Deák Judit és Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője


Emberi beszélgetés Kovács Zoltánnal az Élet és Irodalom főszerkesztőjével, aki nem fél kimondani őszinte véleményét a Fideszről. Szeretettel köszöntelek.
- Hogyan látod, az emberek ma mennyire akarnak tájékozódni, tisztán látni?

- Szeretnének tisztán látni, csak a tisztánlátás útjában áll egy olyan kormány, amelyik nyolc éve itt pöffeszkedik és módszeresen tompítja az emberek érdeklődését. Utoljára ilyen egyébként a Kádár rendszerben volt. Megkapta a maga virslijét mindenki, meg a Trabantot és utána befogták a szájukat. Most a Fidesz műveli ugyanezt, közömbössé teszi a társadalom nagy részét. Arra törekszenek, hogy az emberek érezzék, itt minden megváltoztathatatlan, ne csináljon senki semmit, mert nem érdemes. Kádár János legjobb tanítványai. Ezt egészen a mostani kampány végéig művelték, és úgy látszott, hogy elég lesz. Viszont kaptak egy nagy pofont Hódmezővásárhelyen és ettől a belealtatásos kommunikáció megtört.

- Erőlködés, megtévesztés és félrevezetés van a Fidesz kampányában?

- Az egész kormánytevékenység arra épül, hogy mindjárt jönnek a migránsok. Hogy nyomás van a déli határon, de akkor is, ha mondjuk Gulyás Gergely és Németh Szilárd mögött a túloldalon két legyengült migráns ácsorog. A kerítés blöff, vicc-kategória. Kormányszintű igény mutatkozik arra, hogy az embereket ne érdekelje semmi. A Gyurcsány- és a Medgyessy-kormány idején nem volt ilyen törekvés! Egyáltalán nem akartak olyat, hogy az emberek ne foglalkozzanak a körülöttük levő világgal, politikával. A Fidesz az első ilyen kormány és ordenáré az egész.

Deák Judit és Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője
Deák Judit és Kovács Zoltán, az Élet és Irodalom főszerkesztője
- Feladatodnak érzed segíteni a gondolkodást?

- Harmincöt éve újságíró vagyok. Nyilvánvalóan remélem, hogy amit csinálok, arra odafigyelnek, persze ez minden munkaterületen igaz, a nyilvánosságban dolgozóknál különösen. Az Élet és Irodalomnak a mai, meglehetősen reflektálatlan és közömbös világban is van jelentős olvasótábora.

- Miből tartjátok el az újságot?

- A lapeladásból és az internetes olvasóinkból, akik száma hozzávetőleg hatvanezerre tehető. Nem az eladott példány, természetesen, hanem a lapot rendszeresen olvasók száma. Hirdetésekből adódó bevétel, sajnos kevés. Ebben a központosított világban sokszor a hirdetni szándékozók is meggondolják, mert félnek.

- Kicsit utazás vissza az időben, nem érzed?

- Ezek az emberek, élén a kormányfővel, gyávák, félrevezetőek, korruptak, a fele még tehetségtelen is ráadásul. Magyarországnak remek lehetősége van nemsokára megszabadulni ettől.

- A szabad vélemény hogyan áll ma Magyarországon? Van még olyan?

- Az európai civilizációs kultúrkörbe tartozik, hogy az emberek azt mondanak, amit gondolnak. Nálunk a problémát az őrült pénzből fenntartott közszolgálat, a gyakorlatilag pártszolgálatos rádió és televízió jelenti. Vannak még független, önállóan gondolkodó műhelyek, ilyen például az Élet és Irodalom, vagy a Magyar Narancs, plusz több internetes portál. Kis szigetek ezek. Jöttek nyolc éve és mára teljesen lezüllesztették, szétbarmolták az országot. Fogalmazhatnék finomabban, de ez az igazság.

- Láttál az elmúlt években érdemi újításokat?

- Az elmúlt nyolc évben nyilván voltak pozitív dolgok, de a legfontosabb: az ország strukturális átalakítása elmaradt. Ez nagy baj, mert minden lehetőség adott volt. A politikai felhatalmazás a kétharmaddal, a rengeteg beáramló pénz, és a külgazdasági helyzet is kedvező volt. Nem történt ezügyben semmi. A reform nem azt jelenti, amit napjainkban a kormány produkál, hogy kiglancolunk egy kórházat, és harsogó sajtótájékoztatót hirdetünk. A reform azt jelenti, hogy egy ágazat finanszírozását hosszú távra, fenntartható jelleggel, oldják meg. Egy felújított kórházat átadhat tíz fafej, hogy lám megcsináltuk, de valójában nem csináltak semmit. Akkor tettek volna valamit, ha a magyar egészségügy egészének működése stabil lenne. Az reform. A többi csak glancolgatás, fényezgetés. Jött Orbán, rengeteg pénzel gazdálkodhatott és mit csinált? Felépített negyven stadiont, amiket egyébként nem lehet majd fenntartani sem. És természetesen, ahol nagy pénzek jönnek, a korrupció lehetősége is bővül. Az az ember, aki nyolc éve a korrupció megszüntetését ígérte, ma természetesnek veszi, hogy van korrupció.

- Hogyan érzed most, április 8-án a választás megoldás lehet, vagy kezdet?

- Minden választás hordoz magában megoldási lehetőséget. A jelenlegi választási rendszerről sokszor elhangzott, hogy igazságtalan. Ebben sok igazság van, de szerintem elsősorban a kormánypárti kommunikáció túlsúlya, a pártpropagandára költött állami pénzek tömkelege miatt rossz. Ha elmennek a polgárok választani, az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja. Ebben - még - nem korlátozzák az embereket. Nem akarom tényleg mindig Hódmezővásárhelyt példaként felhozni, de mégiscsak jelent valamit.

- Mi az, amivel elérhetjük szűkre szabott lehetőségek mellett a választókat?

- Az emberek, amikor bemennek egy kórházba és azt látják, hogy a betegek a folyosói kövezeten fekszenek, már nem kell sajtó. Ez a látvány felér az óriásplakátokkal.

- Mit gondolsz, ha nyer újra Magyarország, - fogalmazzunk így - és feltesszük a Fideszt a kisvasútjára, mi marad utánuk? Mire ébredünk másnap?

- Határozott véleményem, ha leváltjuk ezt a kormányt, a mostaninál minden jobb lehet. Mint egy sebet, meg kell tisztítani az országot, amíg van erre lehetőség. Nyilvánvaló, hogy hatalmas káosz vár ránk, de abból lehet valami. Elég az is, ha a Fidesz nem szerzi meg a mandátumok felét. Neki a kisebbségi kormányzás akkora bukás, hogy nem tudná kiheverni belátható ideig.

- Végezetül, mi a teendőnk most?

- El kell menni szavazni! Nem a Fideszre, hiszen ők bemutatták, hogy nem tesznek semmit Magyarország progressziójához. A Euró övezethez mindenképp csatlakozni kellene, mert jöhet egy új válság és a közös pénz bizonyos biztonságot jelenthet. Ez Euró ráadásul nem csak pénznem, hanem egy tiszta értékrend alapja. Szóval, április nyolcadikán tessék felöltözni és elmenni szavazni! Ne a korrupt félműveletlen bandára, akik semmit nem tisztelnek! Jellemző, hogy meghalt két szinte még gyermekkorú ember Szlovákiában. Kiment Orbán, és bejelentette, hogy ez is Soros műve, most is ő irányítja a szálakat. Normális? Két fiatal élete véget ért és ezt mondja? Neki ezt jelenti? Pillanatnyilag ilyen miniszterelnökünk van!


https://zarojel.hu/hatarozott-velemenyem-ha-levaltjak-ezt-a-kormanyt-a-mostaninal -minden-jobb-lehet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: óriásplakátokkal, progressziójához, pártpropagandára, lezüllesztették, magyarországnak, gazdálkodhatott, pártszolgálatos, finanszírozását, nyilvánosságban, főszerkesztője, fogalmazhatnék, reflektálatlan, megszüntetését, magyarországon, munkaterületen, pillanatnyilag, foglalkozzanak, természetesnek, központosított, megszabadulni, természetesen, szétbarmolták, hirdetésekből, nyilvánvalóan, félrevezetőek, tehetségtelen, kormányszintű, felhatalmazás, belealtatásos, félműveletlen, gyakorlatilag, pöffeszkedik, strukturális, kisvasútjára, lapeladásból, kormányfővel, mostaninál minden, tisztánlátás útjában, olyan kormány, emberek érdeklődését, maga virslijét, társadalom nagy, emberek érezzék, mostani kampány, nagy pofont, belealtatásos kommunikáció, déli határon, kerítés blöff, körülöttük levő, első ilyen, nyilvánosságban dolgozóknál, internetes olvasóinkból, Deák JuditSzerző, Deák Judit, Kovács Zoltán, Kovács Zoltánnal, Kádár János, Gulyás Gergely, Németh Szilárd, Magyar Narancs, Jött Orbán, Kiment Orbán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Szép estét  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Szívek  Szép estét kedves látogatóimna...  Borzasztó  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Jó éjszakát  Hamvas Béla  Márai Sándor tollából  Szeretem ujjad karcsuságait,  jó reggelt  Zilahy Lajos gondolata  Tavaszi este  Anyámról való emlékek  képre írva  képre írva  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Robert Merle tollából  Kertem  Jázmin  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szívek  A Magyar Költészet napja alkal...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos gondolata  Vito Giaquinto gondolata  Tanmese  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Esterházy Péterre emlékezünk  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  A Magyar Költészet napja alkal...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Csend  Paul David Tripp Április 15  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  A sorsod  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Sorsunk miatt...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Azért kaptad  Esterházy Péterre emlékezünk  Ott van  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  képre írva  Hamvas Béla 
Bejegyzés Címkék
mostaninál minden, tisztánlátás útjában, olyan kormány, emberek érdeklődését, maga virslijét, társadalom nagy, emberek érezzék, mostani kampány, nagy pofont, belealtatásos kommunikáció, déli határon, kerítés blöff, körülöttük levő, első ilyen, nyilvánosságban dolgozóknál, internetes olvasóinkból, eladott példány, lapot rendszeresen, központosított világban, hirdetni szándékozók, szabad vélemény, európai civilizációs, őrült pénzből, gyakorlatilag pártszolgálatos, elmúlt években, elmúlt nyolc, ország strukturális, politikai felhatalmazás, rengeteg beáramló, külgazdasági helyzet, kormány produkál, ágazat finanszírozását, felújított kórházat, magyar egészségügy, többi csak, korrupció lehetősége, korrupció megszüntetését, választás megoldás, jelenlegi választási, kormánypárti kommunikáció, pártpropagandára költött, polgárok választani, legtöbb szavazatot, látvány felér, mandátumok felét, kisebbségi kormányzás, teendőnk most, közös pénz, tiszta értékrend, korrupt félműveletlen, óriásplakátokkal, progressziójához, pártpropagandára, lezüllesztették, magyarországnak, gazdálkodhatott, pártszolgálatos, finanszírozását, nyilvánosságban, főszerkesztője, fogalmazhatnék, reflektálatlan, megszüntetését, magyarországon, munkaterületen, pillanatnyilag, foglalkozzanak, természetesnek, központosított, megszabadulni, természetesen, szétbarmolták, hirdetésekből, nyilvánvalóan, félrevezetőek, tehetségtelen, kormányszintű, felhatalmazás, belealtatásos, félműveletlen, gyakorlatilag, pöffeszkedik, strukturális, kisvasútjára, lapeladásból, kormányfővel, odafigyelnek, civilizációs, hozzávetőleg, glancolgatás, közszolgálat, igazságtalan, feladatodnak, olvasóinkból, meggondolják, hatvanezerre, magyarország, gondolkodást, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1832
  • e Hét: 5596
  • e Hónap: 9341
  • e Év: 162837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.