Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A MI vIZIGÓTUNK
  2018-04-04 19:58:05, szerda
 
  2018. április 3., kedd

A MI VIZIGÓTUNK


Még néhányat alszunk, aztán mehetünk az urnákhoz, ami tulajdonképpen már maga az optimista változat, hiszen mehetnénk kötvetlenül akár az urnákba is.
Mindenesetre a hatalom be van sz@rva, méghozzá annyira, hogy már az egész országot belengi a bűze.
Lassan már olyan a helyzet, mint a westernekben a pókerjátszma, melyben az egyik fél - elfogyván a zsetonja - lecsatolja és bedobja az óráját meg a gyűrűjét, és aggódva várja a lapot.
Itt is aggódva várja Orbán és bandája az utolsó lapot, miközben az asztal alatt mindkét csizmaszárában, az inge ujjában és a kalapja alatt is néhány csupa ászból összeállított pakli lapul, nemmellesleg egyedül neki van coltja a társaságból.
Mégis retteg, pedig már migránsozott, cigányozott, fenyegetőzött és pénzt hajigált bávatag tekintetű rohamnyuggerei közé - lassan elfogynak az eszközei, persze a nyílt erőszak kivételével.
Ne reménykedjen senki, miként Hari Sheldon mondá az Alapítvány-trilógiában, az erőszak a gyengék végső menedéke, és ez a fázis se fog kimaradni egy vesztes választás után.
Érezhető a Fidesz ellenes, kormány és rendszerváltó hangulat, és ha ez mégsem következik be, akkor - immáron többedszer - nem a Fidesz fog nyerni, hanem mi fogunk veszíteni.


Beérett a hatalom vetése, a külöféle pártokban és pártnak nevezett felforgató csoportocskákban a Fidesz ügynökei elérték, hogy ha két ellenzéki találkozik az utcán, akkor üdvözlés gyanánt leköpjék egymást.
Ma is folyik még az "egyeztetés" arról, hogy ki lépjen vissza, kinek a javára, jóllehet a választásokig hátralevő idő pár nap mindössze, és ez már magában megkérdőjelezi a dolog értelmét.
Vannak a folyamatban olyanok, akikkel szóba se lenne szabad állni, ilyen például az LMP, mert egyértelműen a Fidesz teremtménye és szekértolója, vannak magukat politikusnak tartó, közepesen infantilis személyek, akiket valaha, valamilyen esemény - például a Milla tüntetések valamelyike - a felszínre dobott, és azóta nagy lelkesedéssel keverik a sz@rt az ellenzéki térfélen, és vannak a kamupártok, melyek talán csak tized-százalékokat csippentenek le a demokratikus tömbről, de annyian vannak, hogy ez akár el is döntheti az egyébként is központilag manipulált választást.
És hát persze itt vannak határontúli véreink, akik jobban tudják, hogy mi a jó nekünk, mint mi, akik kalandvágyból itt élünk...
Van még egy óriási tévedés: a demokrata politikusok képtelenek kiakadni a Kádár-éra párt-modelljéből, azt gondolják valamilyen rejtélyes oknál fogva, hogy az adott párt választói egyúttal párttagok, akiket köt a demokratikus centralizmus pártfegyelme.
Hiba ezt gondolni, mondhat ugyanis az adott párt bármit is, szavazóinak egy része ökölbe szorított kezét behajlított karja végén lengetve mosolyog a buzgalmon, mondván, arra szavazok akire akarok "ezekre" meg majd akkor, ha Orbán Viktort hibátlan árja származása okán felveszik a Waffen-SS-be, vagy amikor a szépségversenyen Szél Bernadett lenyomja Monica Beluccit.
Az MSZMP-re emlékeznek, de a Hazafias Népfrontra nem annyira.
Kár.


Az a baj, az inga általában kileng a szélső pontjáig, és ha az elmúlt harminc évet nézzük, akkor éppen ez várható - jobb esetben, de persze nem bánkódnék, ha tévednék.
Egyetlen reményem van, hogy Pocakkirályt az átlag magyar választó már annyira utálja, hogy elmegy leváltani.
Erre sincs sok esély, mert a választó fél, hogy láthatatlan tintával rá van írva a szavazólapra a neve, hogy nem kap közmunkát, hogy a munkahelyét veszélyezteti egy rossz állásfoglalás, hogy elveszik a lakását, földjét, - meg hát, természetesen, hogy jönnek a migránsok.
Nincs min csodálkozni, hiszen a múlt század harmincas éveiben is tömegpánikot okozott New Yorkban Orson Welles rádiójátéka, mely a marslakók támadásáról szólt.
Az ember száz év alatt szinte semmit nem fejlődik, nem tanul semmiből, ugyanolyan marad, mint voltak ősei száz évvel ezelőtt.
Ami még súlyosabb, hogy a történelem időnként ismétli önmagát, és szerencsénk van, ha a tragédiát bohózat szintjén ismétli.
Gyűlölni persze nem túl nehéz, mindig lehet találni gyűlölnivalót, most éppen a migránsokat.
A mi kerítésünk persze maga a technikai csúcs, beleértve a vadászlest, melyre Orbán felmászott, és büszkén kiáltotta: lám, nincs itt migráncs, sehol e vidéken.
Persze feljegyzések tanúsítják, hogy a vizigótok királya Athanaric is a kerítésre esküdött, de aztán a hunok megkerülték, embereit lenyilazták, így stratégiája csődöt mondott.
A mi vizigótunk is ezzel a kerítéses tervvel eteti népe agyilag fékezett habzású részét, akik képtelenek felismerni a veje és vazallusai által előállított szellemi mélysötétségben azt, hogy itt csak a libaól teljes kifosztásáról szól a történet, nemzetiszínű mázzal nyakonöntve.
Ha elképzelünk egy házat, mely mondjuk a vicc kedvéért legyen Európa, a hathektáros kert közepén felhúzott tíz méteres kerítéssel, akkor nagyjából modelleztük is a helyzetet.
Persze Orbán anno a vörösiszap-katasztrófa idején (az is megérne egy komolyabb vizsgálatot...) is kőgátat emelt az elöntött terület közepén, az se védett volna meg senkit, semmitől.
Aki nem találja ki, hogy a kő honnan származott, azok között kisorsolok egy kőbölcsőt...

Hát, most éppen itt tartunk, hét végére ha okosabbak nem is leszünk, de az talán kiderül, hogy maradt-e még a magyar népben életösztön.
Érdeklődéssel várom az eredményt...


http://www.pupublogja.hu/2018/04/a-mi-vizigotunk.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csoportocskákban, szépségversenyen, mélysötétségben, megkérdőjelezi, tulajdonképpen, rohamnyuggerei, csizmaszárában, természetesen, lelkesedéssel, veszélyezteti, állásfoglalás, rendszerváltó, választásokig, kalandvágyból, fenyegetőzött, kifosztásáról, összeállított, érdeklődéssel, gyűlölnivalót, szavazólapra, westernekben, demokratikus, pókerjátszma, szekértolója, egyértelműen, nemzetiszínű, nemmellesleg, pocakkirályt, politikusnak, százalékokat, migránsozott, tömegpánikot, csippentenek, feljegyzések, pártfegyelme, centralizmus, optimista változat, egész országot, utolsó lapot, asztal alatt, inge ujjában, kalapja alatt, nyílt erőszak, gyengék végső, vesztes választás, hatalom vetése, külöféle pártokban, választásokig hátralevő, dolog értelmét, folyamatban olyanok, felszínre dobott, ellenzéki térfélen, Hari Sheldon, Orbán Viktort, Szél Bernadett, Monica Beluccit, Hazafias Népfrontra, Yorkban Orson Welles, Persze Orbán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Márai Sándor, eredeti nevén  Előled is hozzád  Facebookon kaptam  Mosoly  Nevelőszülőkhöz adták,  különleges  Előled is hozzád  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Paul Verlaine - Óvatosság  Szép estét  József Attila – Keresek ...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Az élet nem más  Az ő hű vezetése  Hatványozott áldások  Nézni  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi szél vizet áraszt  Paul David Tripp Április 11  Mi volt e hatalom értelme  Egy rohanás az élet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Vidámság  Steel - Május festmény  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi süt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mondjam azt, hogy jó vagyok  Szép estét  Facebookon kaptam  Búcsúbeszéd A Józan Ész halálá...  Facebookon kaptam  Kitaszítva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A húsvéti bárány  Facebookon kaptam  Ha senki sem  A felvilágosodás...  Nagyi süt  Steel - Május festmény  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggeli kávé  Amellett, amit az emberek  azzal harcolj  Levél öregségemre  Facebookon kaptam  Áldás  Facebookon kaptam  Áldások a terhekből  Áldások a terhekből  Az érelmeszesedés kockázatait ...  Tavaszi este  József Attila – Keresek ...  Előled is hozzád  Facebookon kaptam  Egyszerű  Tavaszi szél vizet áraszt  Ady Endre - Mindegy átka  A húsvéti bárány  Reggel van  Facebookon kaptam  Az élet nem más  Egyszer mindannyian hazatérünk  Áldások a terhekből  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Mókás uborka tál  Előled is hozzád  Tekintsd Őt hűnek  Alvó cica  Különleges  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Remy Bellau - Április  Kitaszítva  Facebookon kaptam  40 felett  Szép estét  Steel - Május festmény  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
optimista változat, egész országot, utolsó lapot, asztal alatt, inge ujjában, kalapja alatt, nyílt erőszak, gyengék végső, vesztes választás, hatalom vetése, külöféle pártokban, választásokig hátralevő, dolog értelmét, folyamatban olyanok, felszínre dobott, ellenzéki térfélen, demokratikus tömbről, óriási tévedés, demokrata politikusok, adott párt, demokratikus centralizmus, része ökölbe, szépségversenyen Szél, inga általában, szélső pontjáig, elmúlt harminc, átlag magyar, munkahelyét veszélyezteti, rossz állásfoglalás, múlt század, marslakók támadásáról, ember száz, történelem időnként, tragédiát bohózat, technikai csúcs, vizigótok királya, kerítésre esküdött, hunok megkerülték, kerítéses tervvel, libaól teljes, vicc kedvéért, hathektáros kert, komolyabb vizsgálatot, elöntött terület, talán kiderül, magyar népben, csoportocskákban, szépségversenyen, mélysötétségben, megkérdőjelezi, tulajdonképpen, rohamnyuggerei, csizmaszárában, természetesen, lelkesedéssel, veszélyezteti, állásfoglalás, rendszerváltó, választásokig, kalandvágyból, fenyegetőzött, kifosztásáról, összeállított, érdeklődéssel, gyűlölnivalót, szavazólapra, westernekben, demokratikus, pókerjátszma, szekértolója, egyértelműen, nemzetiszínű, nemmellesleg, pocakkirályt, politikusnak, százalékokat, migránsozott, tömegpánikot, csippentenek, feljegyzések, pártfegyelme, centralizmus, mindenesetre, reménykedjen, migránsokat, megkerülték, katasztrófa, trilógiában, szavazóinak, csodálkozni, elképzelünk, stratégiája, folyamatban, modelleztük, támadásáról, behajlított, nyakonöntve, rádiójátéka, valamelyike, kötvetlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 124
  • e Hét: 463
  • e Hónap: 4208
  • e Év: 157704
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.