Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bayer Zsolt egy izraeli magán-titkosszolgálati cég kémkedése
  2018-04-05 20:10:20, csütörtök
 
  Bayer Zsolt egy izraeli magán-titkosszolgálati cég kémkedése nyomán írhatta ,,oknyomozó cikkeit" a magyar civilekről

Horváth Bence
bűnügy
ma 9:47


Ha a kormány számára nem szimpatikus civil szervezetekről van szó, a jelek szerint igen széles skálán mozognak az eszközök, melyeket képesek bevetni ellenük. Ott van például az Tuzson Bence államtitkár által bevetett, nem túl szofisztikált módszer, amikor egy örökösödési ügyben eljáró ügyvéd levelét állították be egyszerű hazugságként úgy, mintha azzal a Helsinki Bizottság a ""migránsbetelepítést"" készítené elő.

De közben ennél jóval átgondoltabb akciók is zajlottak, legalábbis az Index cikke szerint: a lap arról írt, hogy egy izraeli, illegális módszerekkel is élő, egykori kémeket foglalkoztató privát biztonsági cég emberei próbálhatták meg kompromittáló helyzetbe hozni a kormány által ellenségnek tekintett civil szervezeteket.

Március közepén írtunk arról, hogy egy menekültekkel foglalkozó civil szervezet, a Migration Aid szerint Bayer Zsolt és fideszes társai külföldi titkosszolgálatok segítségével próbálták lejáratni őket. Az ügy akkor rendkívül zavarosnak tűnt, de az Index most azt állítja, sikerült több pontot is összekötniük.

Siewert András, a Migration Aid operatív igazgatója akkor egy sajtótájékoztatón mondta el, hogyan kereste meg őket még 2017 decemberében egy Grigorij Alekszandrov nevű, magát brit állampolgárnak kiadó férfi, aki egy angol fintech cég, a Smart Innotech képviselőjének adta ki magát, és Siewertet migrációs szakértőnek akarta felkérni.

Siewert számára azonban gyanús volt a megkeresés, ezért rögtön az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult. A lap be is mutat több jegyzőkönyvrészletet arról, hogy a Migration Aid vezetője bejelenti az egyik hazai titkosszolgálatnak a megkeresést. Az egyik ilyen jegyzőkönyv szerint Siewert 2018. január 3-án fordult a titkosszolgálatokhoz, és azt közölte, hogy az őt megkeresős férfival, illetve történetével valami nem stimmel, például mert a hivatkozott cég nem létezik. Hogy pontosan mi lehet a háttérben, azt ekkor még nem tudta, első gyanúja az volt, hogy egy külföldi titkosszolgálat szeretné beszervezni.

Ezután viszont találkozott a férfival Bécsben, az Index értesülései szerint erről is tudott az AH. Az ott zajló beszélgetést Siewert és tolmácsa titokban rögzítették, és még olyan apróságok is felkeltették az érdeklődésüket, mint hogy a szomszéd asztalnál ült egy férfi, aki másfél órán át ugyanazt az újságot olvasta.

A lap birtokába került a hangfelvétel, amit Siewert a helyszínen készített, e szerint a magát Alexandrovnak eladó férfi rögtön arra volt kíváncsi, milyen politikai kapcsolataik vannak, és rákérdezett Soros Györgyre is, pedig a Migration Aid soha nem kapott támogatást se Sorostól, se a hozzá köthető Nyílt Társadalom Alapítványától. A beszélgetés leirata alapján az "üzletember" mindenképp valami illegális tevékenység felvállalása felé próbálta terelni Siewertet, végig a menekülteken történő segítés emlegetésével.

Siewerték kíváncsiak voltak ekkor már, hogy mit akarnak tőlük a rejtélyes külföldiek, ezért egy ponton visszatérő kérdésére válaszolva azt hazudták nekik, hogy van egy adatbázisuk a menekültekről, holott ilyesmivel sosem rendelkeztek, de ez a későbbiekben még fontos lesz.

Egy hónappal később, februárban ismét találkoztak Bécsben, és a magyar elhárítás erről a találkozóról is tudott. Ekkor ismét a technológiai segítségét próbálta meg felkínálni a férfi, de még mindig nem volt világos a Migration Aid képviselőinek, hogy mi lehet a cél. Ez március 19-én derült ki, amikor a Fidesz házi szerzője, Bayer Zsolt hirtelen kurvaanyázós publicisztikák írása helyett "oknyomozó" "újságíróvá" lépett elő, és egy beépített oknyomozó újságíróra hivatkozva írt meg részleteket a rejtélyes férfi és Siewert beszélgetéséből, természetesen úgy keretezve a sztorit, mintha a civil szervezet vezetője kész lett volna illegális tevékenységet elkövetni. Ezt azonban cáfolja az Index birtokába jutott hangfelvétel, amely szerint Siewert éppen az adatvédelmi törvény betartása mellett érvelt a beszélgetés során.

A lap arról is ír, hogy a Migration Aid csak egyike volt a célpontoknak: az elmúlt félévben zajlottak hasonló akciók New Yorkban és Amszterdamban is. New Yorkba a Soros György pénzügyi alapját, a Soros Fund Management egykori vezetőjét, Tracie Ahernt kereste meg egy konferenciaszervező, bizonyos Pierre Remy, aki személyes találkozót kicsikarva Ahern egykori munkaadójáról, Sorosról kezdett el kérdezősködni. Az itt felvett beszélgetés részleteiből aztán ismét Bayer Zsolt írt cikket a Magyar Időkbe, és a közölt hangfelvételen hallható háttérzenéből hallani lehetett, hogy ezt is alaposan megvágták. Ez volt az a felvétel, amely alapján Magyarországon állítólag kétezer embere dolgozik Soros Györgynek, akikről később Orbán Viktor azt mondta, hogy név szerint nyilvántartják őket.

Persze ez a konferenciaszervező cég sem létezik, ahogy Pierre Remy sem. Szintén rászálltak egy ukrán férfira, Jevhen Bisztrickijra, erről a beszélgetésről is Bayer Zsolt számolt be. Bisztrickij találkozójára ugyanaz az izraeli akcentussal angolul beszélő férfi ment el, mint aki Siewerttel is találkozott, csak itt más nevet használt. Hasonlóan keresték meg Dénes Balázst, a Civil Liberties Union for Europe (Európai Szövetség a Szabadságjogokért, CLUE) vezetőjét, vele Amszterdamban találkoztak, az erről a találkozóról készült cikk a Jerusalem Postban jelent meg, ezt vette át a kormánymédia.

Kapott megkeresést a Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti irodája is, de az Index értesülései szerint ezt visszautasították. Ezen kívül próbálták felvenni a kapcsolatot a Helsinki Bizottsággal és a TASZ-szal is.

A cikk szerint ez egy minimum több tízmillió forintos költségvetést igénylő akciósorozat lehetett, amit egy izraeli privát titkosszolgálati cég végzett el. Egy ilyen akció több hónapos előkészülést igényel, eleve a kamu cégek honlapjaihoz a domaint már 2017 februárjában beregisztrálták, bár persze lehet, hogy ezt más akcióik során is alkalmazzák.

A lap úgy tudja, hogy az Alexsandrov néven bemutatkozó férfinak titkosszolgálati múltja van, az izraeli elhárításban dolgozott. Az izraeli cég alighanem rutinból akarta lenyomni ezt a megbízást, és az üzleti hírszerzésben alkalmazott módszereket vetették be, nem sejtve, hogy akadhat olyan magyar civil szereplő, aki az átlagnál elővigyázatosabb lesz, és rögtön a magyar titkosszolgálatokhoz fordul.

Hogy ki volt az akció megbízója, azt nem tudni, de azt látni, hogy az anyagok rendre Bayer Zsolt "cikkeiben" köszöntek vissza, ahogy az is, hogy ezek aztán szervesen beépültek a kormány narratívájába. Nem lenne rossz, ha ezt a kérdést tárgyalhatná a Parlament nemzetbiztonsági bizottsága, de a Fidesz hónapok óta akadályozza a bizottság működését.



https://444.hu/2018/04/05/bayer-zsolt-egy-izraeli-magan-titkosszolgalati-ceg-kemk edese-nyoman-irhatta-oknyomozo-cikkeit-a-magyar-civilekrol

--------------------------------------------------------------------------------- ---------------------


Tehát Zsoltról kiderült, hogy izraeli titkosszolgálatok segítségével írja a cikkeit az oroszbarát Fidesz hatalmának megóvása érdekében. Mindezt pusztán kereztény, (most már katolikus,) nemzeti, (szlovák rendszámos,) európai ("a brüsszelita kurva anyátok") alapokon.
Ő az 5-ös számú vágóhíd párttagkönyv tulajdonosa.
Az élcsapat!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkotmányvédelmi, titkosszolgálati, titkosszolgalati, nemzetbiztonsági, elővigyázatosabb, beregisztrálták, beszélgetéséből, titkosszolgálat, állampolgárnak, képviselőjének, érdeklődésüket, magyarországon, alapítványától, beszélgetésről, nyilvántartják, publicisztikák, hangfelvételen, szervezetekről, kompromittáló, képviselőinek, munkaadójáról, alexandrovnak, menekültekkel, tevékenységet, természetesen, szervezeteket, amszterdamban, szofisztikált, találkozójára, kérdezősködni, hírszerzésben, foglalkoztató, emlegetésével, menekültekről, bisztrickijra, háttérzenéből, magyar civilekről, kormány számára, jelek szerint, örökösödési ügyben, kormány által, menekültekkel foglalkozó, sajtótájékoztatón mondta, angol fintech, egyik hazai, egyik ilyen, külföldi titkosszolgálat, férfival Bécsben, szomszéd asztalnál, újságot olvasta, helyszínen készített, magát Alexandrovnak, Bayer Zsolt, Horváth Bence, Tuzson Bence, Helsinki Bizottság, Migration Aid, Siewert András, Grigorij Alekszandrov, Smart Innotech, Alkotmányvédelmi Hivatalhoz, Soros Györgyre, Nyílt Társadalom Alapítványától, Soros György, Soros Fund Management, Tracie Ahernt, Pierre Remy, Magyar Időkbe, Soros Györgynek, Orbán Viktor, Jevhen Bisztrickijra, Dénes Balázst, Civil Liberties Union, Európai Szövetség, Jerusalem Postban, Nyílt Társadalom Alapítvány, Helsinki Bizottsággal, Tehát Zsoltról,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Alvó cicák  Vannak emberek  Sík Sándor - Ha jő a perc  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Dóró Sándor: Embernek maradni  Van néhány kérdés, amin gondol...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Ismeretlen: Ikarusz monda  Paul Éluard - És egy mosoly  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Borzasztó  Esterházy Péterre emlékezünk  Alvó kislány  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  40 felett  Vidámság  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Alvó cica  Különleges  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Reményik Sándor: Pierrot &...  Paul David Tripp Április 12  ajándék, mellyel meglepem  Mindent de mindent visszakap  IGEN így  Egyszerű  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  különleges  Esterházy Péter: Harmonia c...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Zilahy Lajos mondta  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Eduardo Sacheri gondolata  James Allen  Tavaszi este  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Paul David Tripp Április 13  Esterházy Péterre emlékezünk  Hamvas Béla  Jan Twardowski - Siessünk  Megígért békesség  Andrássy Réka - A bolond Böske  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hamvas Béla  Tavaszi este  A sorsod  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét  Facebookon kaptam  különleges  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Magyar költészet napja  Bársony székben  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Sorsunk miatt...  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  A Magyar Költészet napja alkal...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  jó reggelt  Szép estét  Andrássy Réka - A bolond Böske 
Bejegyzés Címkék
magyar civilekről, kormány számára, jelek szerint, örökösödési ügyben, kormány által, menekültekkel foglalkozó, sajtótájékoztatón mondta, angol fintech, egyik hazai, egyik ilyen, külföldi titkosszolgálat, férfival Bécsben, szomszéd asztalnál, újságot olvasta, helyszínen készített, magát Alexandrovnak, hozzá köthető, beszélgetés leirata, menekülteken történő, rejtélyes külföldiek, ponton visszatérő, hónappal később, magyar elhárítás, technológiai segítségét, beépített oknyomozó, rejtélyes férfi, civil szervezet, adatvédelmi törvény, beszélgetés során, elmúlt félévben, közölt hangfelvételen, ukrán férfira, izraeli akcentussal, találkozóról készült, cikk szerint, minimum több, izraeli privát, ilyen akció, kamu cégek, izraeli elhárításban, üzleti hírszerzésben, átlagnál elővigyázatosabb, akció megbízója, anyagok rendre, kormány narratívájába, kérdést tárgyalhatná, bizottság működését, oroszbarát Fidesz, brüsszelita kurva, 5-ös számú, alkotmányvédelmi, titkosszolgálati, titkosszolgalati, nemzetbiztonsági, elővigyázatosabb, beregisztrálták, beszélgetéséből, titkosszolgálat, állampolgárnak, képviselőjének, érdeklődésüket, magyarországon, alapítványától, beszélgetésről, nyilvántartják, publicisztikák, hangfelvételen, szervezetekről, kompromittáló, képviselőinek, munkaadójáról, alexandrovnak, menekültekkel, tevékenységet, természetesen, szervezeteket, amszterdamban, szofisztikált, találkozójára, kérdezősködni, hírszerzésben, foglalkoztató, emlegetésével, menekültekről, bisztrickijra, háttérzenéből, narratívájába, költségvetést, akciósorozat, bizottsággal, történetével, tárgyalhatná, előkészülést, segítségével, összekötniük, módszerekkel, decemberében, elhárításban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.