Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
11 ügy, amelyről azt hittük, ezt már nem lehet megúszni, de
  2018-04-05 21:25:02, csütörtök
 
 
2018. április. 05. 06:30 2018. április. 05. 08:48 Gazdaság

11 ügy, amelyről azt hittük, ezt már nem lehet megúszni, de tévedtünk

szerző:
hvg.hu


Schmitt Pál bukása óta nem volt arra példa, hogy egy kormányközeli botránynak valódi következménye lett volna. Pedig nem egy olyan ügy volt, amikor azt hihettük, legalább valakit felelősségre vonnak. Összegyűjtöttük a 11 legemlékezetesebb példát.

Szinte napra pontosan hat éve mondott le Schmitt Pál, miután a hvg.hu kiderítette, hogy másolta a doktori dolgozata jelentős részét. Az egykori elnök bukásának története egy szempontból ma már szokatlan: Schmitt végül lemondott. Az azóta eltelt hat évben számtalan más olyan botrány volt, aminél úgy hihettük, legalább valakinek bele kell(ene) buknia, ha a teljes kormányt nem is rengeti meg.

Az Elios-ügy

Régóta lehetett tudni, hogy sok vidéki város közvilágítási felújítását az akkor még Orbán Viktor vejéhez tartozó Elios végezhette el, az igazi botrány viszont csak idén télen robbant ki, amikor kiderült: az EU csalás elleni hivatalának (OLAF) munkatársai 35 ügyet gyanúsnak találtak, 17 pályázatnál pedig szervezett csalási mechanizmusra gyanakodnak. Ahogy érkeztek egymás után a részletek, az a kép állt össze: az OLAF szerint már a pályázatok kiírásánál ott voltak azok az emberek, akik úgy tudták megszabni a feltételeket, hogy azzal az Eliost hozzák előnybe. A cég így akkor is nyerhetett, amikor a legdrágább ajánlatot adta, de előkerült olyan eset is, hogy három, elvileg független ajánlatot ugyanaz az ember írt. Az pedig már csak szép mellékszál, hogy sok esetben a világítás korszerűsítése után rosszabbul lehetett látni.
Tiborcz István és Orbán Viktor 2013-ban
© Facebook / Orbán Viktor

A következmény: Néhány ellenzéki tüntetés, mémek - és egy ügyészségi nyomozás, amelyet az OLAF jelentése után el kellett indítani, de Polt Péter legfőbb ügyész szerint téved, aki azt mondja, hogy csalást találtak a vizsgálatban. Tiborcz István számára pedig egyedül az volt az igazán ijesztő pillanat, amikor meglátta munkatársunk kameráját.

A G-nap

Orbán egy geci. Hogy ezt nem valamelyik ellenzéki vezetőtől fogjuk elsőként hallani, hanem Simicska Lajostól, azt senki el nem tudta volna képzelni néhány évvel ezelőttig. A Fidesz egykori gazdasági "agya" állítólag már 2014-ben összeveszett Orbán Viktorral, de a robbanásra 2015 februárjáig kellett várni. Akkor Simicska évek óta először adott interjút: a reklámadó terve ellen kelt ki, amely szerinte totális médiaháborúhoz vezetne. Az akkor még független Origónak pedig arról beszélt, hogy a reklámadóval Orbán a kritikus hangokat akarja elhallgattatni. Másnap pedig jött az elhíresült G-nap, amikor élőben közvetíthettük a médiaháborút.
Simicska Lajos
© Túry Gergely

A következmény: Simicska fideszes oligarchaként megbukott, a cégei már nem nyernek közbeszerzéseket, a Közgép, a Mahir és a Simicska-médiabirodalom ellen kisebb háború indult. De a kormánypártot nem rengette meg ez az ügy sem, ma már azzal a lendülettel szidja Simicskát, mintha mindent elfelejtett volna, ami 1993 és 2014 között történt. Ám Simicska sem járt teljesen rosszul, hiába nem nyer közbeszerzéseket, a vagyonosodását, a korábbi közbeszerzési mutyigyanúkat nem vizsgálták komolyan.

A netadó

Mindenkit meglepett Varga Mihály, amikor 2014 őszén bejelentette: internetadót vezet be a kormány. A netadó mértéke brutális lett volna: minden megkezdett gigabájtnyi adatforgalom után 150 forintot kellett volna befizetni, ami nagyjából 25 százalékos áremelkedést hozott volna. Tiltakozásképp több tízezer ember vonult az utcákra, az elmúlt évek legnagyobb kormányellenes tüntetéseit tartották, és még a Fidesz székházát is megostromolták.
Tüntetés a netadó ellen 2014. október 26-án
© Stiller Ákos

A következmény: A tüntetés a célját elérte, a netadó ötletét visszavonta a kormány. Azoknak viszont csalódniuk kellett, akik azt hitték, hogy a népharag akármelyik kormánytagnak is a bukásához vezetne, netán átütő ellenzéki erő születését jelezné a tüntetés. Az igazi győztes pedig Deutsch Tamás lett, akit kineveztek a Digitális Jólét Programja összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztossá.

A Kósára bízott 1300 milliárd forint

1300 milliárd forint annyira sok pénz, hogy először el sem hittük, hogy nem nézte el valaki a számot három nullával, amikor megírta a hírt. Pedig nem: a Magyar Nemzet szerint valaki azzal bízta meg Kósa Lajost, hogy egy ekkora összeg felett rendelkezzen. De lehetett tetézni, Kósa előbb csak azt mondta a hvg.hu-nak: egy munkatársának ismerőse jelentkezett, hogy hihetetlen összeget örökölt Németországból. Később kiderült, hogy a megbízó egy csengeri háztartásbeli, akivel azt is hiteles közjegyzői okiratba foglalták, hogy 800 milliót Kósa anyjának bankszámlájára utalnak, ajándékként.
© Reviczky Zsolt

A következmény: A legnagyobb kárt a pécsi városháza portása szenvedte el, akit kirúgtak, miután nem tartotta vissza az újságírókat, így a látogatóba érkező Kósa autója beszorult, amikor menekülni próbált a média elől. Az ügyészség szerint pedig nincsen semmi gyanús abban, hogy valaki rábízna egy politikusra annyi pénzt, amennyi a nyolc leggazdagabb magyar vagyona együtt.

Az olimpia és a vizes vb

Összesen 36 milliárd forintot költött el a kormány a 2024-es budapesti olimpiai pályázatra, hogy aztán megijedjen a Momentum Mozgalom 266 ezer aláírásától. A teljes költség 774 milliárd forint lett volna, ha megkapjuk a rendezést - és ha lehetett volna tartani azt az árat, amit a pályázat készítői megígértek. De hogy mennyire nem lehet, azt láttuk a 2017-es vizes vb-nél is: amikor 2015-ben megkaptuk a rendezési jogot, akkor 24,5 milliárdról szólt az ígéret, végül 130 milliárd körül állt meg az ár. Seszták Miklós pedig elmagyarázta, hogy például a Duna Aréna 46 milliárdját nem is kéne ide számolni.
Az épülő ugrótorony 2017. július 3-án
© Reviczky Zsolt

A következmény: A kormány, a főváros és a MOB eltolt magától minden felelősséget, szerintük az ,,álomgyilkos" Momentum a hibás, nem pedig azok, akik miatt 266 ezer ember gondolta úgy, nem olimpiára kellene költeni a közpénzt, vagy elvárta volna, hogy legalább megkérdezzék őket erről. Atlétikai stadion így is épül, csak azt nem építik meg, amelyik tényleg hasznos lenne. A vizes vb-re hatmilliárd tévénézőt vizionáltak, teljesen alaptalanul, de a szervezők csak dicséretet kaptak a kormánytól. Azt pedig még mindig titkolják, hogy az elkészült Duna Arénát milyen szerződésekkel kaphatták meg Hosszú Katinkáék.

A vasárnapi boltzár

A KDNP vezetői úgy gondolták, megmutatják, hogy létezik a pártjuk: azzal az indoklással, hogy lehessenek többet együtt a családok, beadták a törvényjavaslatot a boltok vasárnapi kötelező zárvatartásáról. Hamar kiderült, hogy az ötlet nem túl népszerű, ennek ellenére a kormány ragaszkodott hozzá. Az ellenzők közül az MSZP karolta fel a témát, Nyakó István próbált meg népszavazási kezdeményezést beadni a boltzár eltörléséről, ekkor jött a híres kopaszbalhé. Végül nem maradt más lehetőség, sok próbálkozás után csak átment a szocialisták népszavazási kérelme.
© Fazekas István

A következmény: A Fidesz megérezte, hogy bukhatja a népszavazást, így Rogán Antal bejelentette, hogy visszavonják a törvényt. Majd a kopasz-gate után Orbán Viktor bejelentette a kormány saját népszavazási kezdeményezését a menekültügyről, és ezzel meg is határozta, miről szóljon 2016 a magyar politikában.

A letelepedési kötvények

Mindössze 250 ezer eurós államkötvény-vásárlásért magyar letelepedési engedélyt szerezhet szinte bárki. Még jóval a menekültválság előtt találta ki Rogán Antal ezt a rendszert, de amikor bevándorlóellenes propagandába kezdett a kormány, egyre többen kérdezték: hogy lehet, hogy ezek a külföldiek mégis jöhetnek? A programot bonyolító cégek százmilliárdos nagyságrendű bevételre tettek szert, a korrupciógyanú komoly - a Transparency International szerint a rendszert kitalálók és működtetők akár jogilag is felelősségre vonhatóak. Az a vád is elhangzott, hogy egy nemzetközi bűnügy gyanúsítottja és a szíriai diktátor strómanja is magyar letelepedési kötvényt vásárolt, de a kormány tagad.
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatása 2016. december 1-jén
© Túry Gergely

A következmény: Rogán Antal minisztériuma szerint az ügy nem bevándorlási, hanem befektetési kérdés, Polt Péter pedig úgy látja: néhány újságcikk nem elegendő alap a nyomozáshoz.

Az MNB-alapítványok pénzszórása

Elvesztette közpénz jellegét - Kósa Lajosnak ez a megállapítása mára szállóigévé vált. A miniszter ezt akkor mondta, amikor megpróbálta elmagyarázni, miért jó az a törvény, amellyel titkosítják az MNB alapítványainak gazdálkodását. Pedig több mint 250 milliárd forintról volt szó, ráadásul az alapítványok minden tizedik szerződésüket a szabályokat megszegve kötötték meg, úgy, hogy a Fővárosi Főügyészség, illetve az Állami Számvevőszék a versenyeztetés nélküli beszerzések miatt száznál is több vizsgálatot kezdeményezett. Jellemző eset volt például, amikor öt jegybanki alapítvány is megvette ugyanazt a jelentést Matolcsy György unokatestvérének cégétől, de arra is emlékezhetünk, amikor 23 millió forintért négy szőnyeget vásároltak.
Matolcsy György a Növekedési hitelprogram kibővítéséről szóló sajtótájékoztatón 2015. február 18-án
© Túry Gergely

A következmény: semmi. Ha csak azt nem számítjuk, hogy a Kispest szurkolói milyen szépen énekelték, hogy "Elvesztette közpénz jellegét", amikor kiesett a Felcsút.

A kitiltási botrány

A már kormányközelbe került Napi Gazdaság hozta nyilvánosságra 2014 októberében: az Egyesült Államok több magyar személy beutazását is megnehezíti, mert amerikai érdekeltségekkel szemben folytat a magyar adóhatóság vizsgálatot. Villámgyorsan kiderült: valójában azért tiltott ki magyarokat az USA, mert szerinte korrupcióban voltak érintettek. A NAV vezetői napokra eltűntek, Vida Ildikó NAV-elnök azonban elismerte, hogy őt kitiltották. Aztán jött az elképesztő pillanat, amikor Vida elment az amerikai nagykövetségre és tolmácsot kért.
Vida Ildikó NAV-elnök
© MTI

A következmény: egy magyar férfi felfüggesztett börtönt kapott, mert egy amerikai lobbistát győzködött arról, érje el, hogy csökkenjen az étolaj áfája. Vida Ildikó jóval a botrány után szinte titokban lemondott, majd a Közgép elnökévé nevezték ki. Sokan azt pedzegették: valójában nem a kitiltási botrányba bukott bele, hanem az 1980-as évek óta vele szoros munkakapcsolatban álló Simicska Lajost követte.

A civilek és a CEU csuklóztatása

Tízezrek tüntettek 2017 tavaszán, amikor egyszerre tört ki két komoly botrány is. A parlamenti többség megszavazta, Áder János pedig aláírta azt a törvényt, amely alkalmas lehetett volna a CEU ellehetetlenítésére is. Eközben pedig a kormány beindította a kampányát a civil szervezetek és az Orbánék szerint a civilek mögött álló Soros György ellen.
© Fülöp Máté

A következmény: a kormány 2017 őszére eljutott egy megállapodásig a CEU-val az egyetem magyarországi működéséről, majd egy évet kért, hogy aláírja. A civil szervezeteket vegzáló Stop Soros-törvényjavaslatot pedig megtárgyalta a parlament, azzal az ígérettel, hogy ha a választást megnyeri a Fidesz, akkor az új ciklusban szavazzák majd meg.

Az urizálás

Az urizáló életvitelt nem engedheti meg magának egyetlen vezető politikus sem - mondta Pokorni Zoltán még 2014-ben. Hogy párttársai mennyire nem hallgattak rá, arról csak egy rövid lista álljon itt: a Népszabadság egyik utolsó száma szerint luxushelikopterrel vitték haza a Rogán családot egy celebesküvőről, Lázár János családjának földjei körbefognak egy rejtélyes vadászkastélyt, amely hivatalosan nem a miniszteré, luxusjachton fotózták le Mészáros Lőrincet, Semjén Zsolt Svédországban vadászott rénszarvasra, Matolcsy György családja pedig egy 400 milliós álomotthonban piheni ki a nap fáradalmait.
Semjén Zsolt Svádországban
© Magyar Nemzet

A következmény: A Fidesz-KDNP idei választási országos listáján Semjén Zsolt a 2., Lázár János a 23., Rogán Antal a 26., mind befutó helyen állnak. Matolcsy György újabb jegybankelnöki ciklusáról jövő tavasszal szavaz a parlament, ekkoriban döntheti el Mészáros Lőrinc is, indulna-e újra Felcsút polgármesteri posztjáért. A Rogán-család helikopterezéséről hírt adó Népszabadságot bezárták.


http://hvg.hu/gazdasag/20180405_11_ugy_amikor_azt_hittuk_valaki_ebbe_bele_fog_buk ni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közbeszerzéseket, unokatestvérének, megvalósításáért, érdekeltségekkel, kezdeményezését, miniszterelnöki, alapítványainak, zárvatartásáról, összegyűjtöttük, megállapodásig, kormányközelbe, bankszámlájára, vadászkastélyt, németországból, versenyeztetés, elhallgattatni, nyilvánosságra, nagykövetségre, menekültválság, közvetíthettük, szerződésekkel, médiaháborúhoz, kezdeményezett, celebesküvőről, felfüggesztett, korrupciógyanú, vagyonosodását, korszerűsítése, jegybankelnöki, médiabirodalom, megostromolták, tiltakozásképp, népszabadságot, százmilliárdos, kormányellenes, kezdeményezést, kormányközeli botránynak, doktori dolgozata, egykori elnök, azóta eltelt, teljes kormányt, igazi botrány, pályázatok kiírásánál, legdrágább ajánlatot, világítás korszerűsítése, ügyészségi nyomozás, igazán ijesztő, robbanásra 2015, reklámadó terve, reklámadóval Orbán, kritikus hangokat, elhíresült G-nap, Schmitt Pál, Orbán Viktor, Tiborcz István, Polt Péter, Simicska Lajostól, Orbán Viktorral, Akkor Simicska, Simicska Lajos, Túry Gergely, Varga Mihály, Stiller Ákos, Deutsch Tamás, Digitális Jólét Programja, Magyar Nemzet, Kósa Lajost, Reviczky Zsolt, Momentum Mozgalom, Seszták Miklós, Duna Aréna, Duna Arénát, Hosszú Katinkáék, Nyakó István, Fazekas István, Rogán Antal, Transparency International, Miniszterelnöki Kabinetirodát, Kósa Lajosnak, Fővárosi Főügyészség, Állami Számvevőszék, Matolcsy György, Napi Gazdaság, Egyesült Államok, Vida Ildikó NAV-elnök, Vida Ildikó, Simicska Lajost, Áder János, Soros György, Fülöp Máté, Stop Soros-törvényjavaslatot, Pokorni Zoltán, Lázár János, Mészáros Lőrincet, Semjén Zsolt Svédországban, Semjén Zsolt Svádországban, Semjén Zsolt, Mészáros Lőrinc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Elköszönt  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Idő  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Fekete István - Akác  Julian Brass gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alvó cicák  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  George Byron - Ahogy itt jár -...  Az engedelmesség miért nem vál...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Alázat  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Az igazi szeretetért rendszeri...  Mindig jusson idő nevetni  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Egy hatékony szolga  Zilahy Lajos gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Garai Gábor - Takarítás  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einstein gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Még csak most kezdődik a nap  Tavaszi kép  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Albert Einstein gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Idő  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  A kételkedés kezelése  Elköszönt  Paul David Tripp Április 21  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einstein gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Reménység és erő Krisztustól e...  Erdőn  Lóhere  Alázat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Png rózsa csokor  Régi emberek, akikre máig büsz...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hogy lehet megtartani  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png rózsa csokor 
Bejegyzés Címkék
kormányközeli botránynak, doktori dolgozata, egykori elnök, azóta eltelt, teljes kormányt, igazi botrány, pályázatok kiírásánál, legdrágább ajánlatot, világítás korszerűsítése, ügyészségi nyomozás, igazán ijesztő, robbanásra 2015, reklámadó terve, reklámadóval Orbán, kritikus hangokat, elhíresült G-nap, lendülettel szidja, korábbi közbeszerzési, netadó mértéke, elmúlt évek, netadó ellen, célját elérte, netadó ötletét, népharag akármelyik, bukásához vezetne, igazi győztes, számot három, ekkora összeg, munkatársának ismerőse, csengeri háztartásbeli, legnagyobb kárt, pécsi városháza, látogatóba érkező, média elől, ügyészség szerint, politikusra annyi, nyolc leggazdagabb, 2024-es budapesti, teljes költség, rendezést &#8211, pályázat készítői, 2017-es vizes, rendezési jogot, épülő ugrótorony, vizes vb-re, szervezők csak, elkészült Duna, vasárnapi boltzár, boltok vasárnapi, kormány ragaszkodott, ellenzők közül, boltzár eltörléséről, híres kopaszbalhé, szocialisták népszavazási, kopasz-gate után, kormány saját, magyar politikában, letelepedési kötvények, menekültválság előtt, külföldiek mégis, programot bonyolító, korrupciógyanú komoly, rendszert kitalálók, nemzetközi bűnügy, szíriai diktátor, kormány tagad, megállapítása mára, alapítványok minden, szabályokat megszegve, versenyeztetés nélküli, jelentést Matolcsy, kitiltási botrány, magyar adóhatóság, elképesztő pillanat, amerikai nagykövetségre, magyar férfi, amerikai lobbistát, étolaj áfája, botrány után, kitiltási botrányba, 1980-as évek, parlamenti többség, kormány beindította, civil szervezetek, civilek mögött, kormány 2017, egyetem magyarországi, évet kért, civil szervezeteket, választást megnyeri, urizáló életvitelt, rövid lista, rejtélyes vadászkastélyt, közbeszerzéseket, unokatestvérének, megvalósításáért, érdekeltségekkel, kezdeményezését, miniszterelnöki, alapítványainak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 10455
  • e Hónap: 21566
  • e Év: 175062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.