Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEk
  2018-04-06 21:06:21, péntek
 
  2018. április 6., péntek

LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEK

A mi országunk - melyet átmenetileg kiadtunk albérletbe a szervezett bűnözésnek - következmények nélküli ország.
Csinálhat itt bárki bármit, ha a hatalom részese, akkor nyugodtan élhet, mint teve a datolyától roskadozó pálmák alatt az oázisban, vagy mint liba a mindenféle libacsemegékben dúskáló tóban, a kutya sem ugat utána.
Sőt, a birka sem béget utána, mint ezt az utóbbi húsz év során kitartóan folytatott emberkísérletek is igazolják.
Nekem személyesen rettenetesen nagyon elegem van ebből, habár én meglehetősen izgága természetű vagyok, ellentétben a Legfőbb Ügyésszel, akinek higgadtsága felülmúlhaatatlan, jogértelmezése páratlan, pofátlansága pedig mesébe illő.
Ha van valaki, aki térdenállva imádkozhat a Föld és Menny Urához, hogy véletlenül se veszítsen választást, vagy ha veszít is, akkor is, akkor is a mai ellenezéke kerüljön hatalomra,.
Hiszen, ha véletlenül egy tisztakezű és puritán, okos, emellett bátor és következetes politikus jönne, akkor ő elkezdhetné tényleges életfogytiglanja letöltését, mint kikölcsönzött kényszermunkás a Pripjaty mocsaraiban.


Nem rettegek attól, hogy ez bekövetkezne, habár a történelem produkált már egy-két meglepetést, így aztán még azt sem lehet a vágyálmok szintjén kizárni, hogy egy azonnal felállítandó, az igazságügyminiszter alárendeltségében dolgozó korrupcióellenes ügyészség vádat emel a Legfőbb Ügyész ellen - de szép is lenne!
Persze azt is el tudom képzelni, hogy Orbánra rátör a lelkiismeretfurdalás, és töredelmes, feltáró jellegű vallomást tesz, beleértve a különféle strómanok által birtokolt vagyonelemeket, a külföldi bankszámlákat, a különféle trezorokban őrzött aranyat, gyémántokat, a külföldi gazdasági érdekeltségeket, kikötőket, szigeteket, szállodákat.
Ezt persze azonnali vádemelés kövené, a bárhol és bármilyen formában fellelhető vagyon azonnali zárolásával, közben a haszonélvszá családtagokat ki lehetne költöztetni a korrupcióval közvetlenül, vagy származékosan szerzett lakhelyeikről az ócsai mezőgazdasági önkiszolgáló telepre, esetleg a Hős utcai Orbán Viktor Lakóparkba.
Az ítélethozatalig megélhetésükről mindegyikük maga gondoskodna, erre a legalkalmasabb a közmunka intézménye lenne.
Na, de félre az álmodozással, a rideg valóság egy esetleges választási győzelem után nem lehet más, mint a bűnszervezet irányítóinak azonnali felelősségrevonása - ha ez elmarad, akkor emberfia nem marad, aki hinne még politikusnak, széles e hazában...


Ellenzéki politikusok lelkesen helyeselnék a felelősségrevonást, jómagam meg úgy gondolom, hogy ennek a felelősségrevonásnak szektorsemlegesnek kellene lenni, ugyanis, hogy a helyzet idáig fajult, abban nagy szerepük volt a száz kicsi birkamenet szervezőinek is, akik a mai napig azon értetlenkednek, hogy akkormost az LMP által végrehajtott szőnyegbombázás baráti tűz, avagy tényleg az ellenség nyitott tüzet ránk.
Szóval, őket is felelőssére kell vonni, ha nem is büntetőjogilag, ha nincs rá ok
Ami azt illeti, a vita idejétmúlt, még két nap és eljön az igazság pillanata.
Ha nyerünk, akkor roppant mód észnél lenni, már akinél ennek objektív feltétele fennáll, ha veszítünk, akkor pedig nem kell kétségbeesni, Orbán ma már politkai hulla, hogy a szakálla még nő, ez ne zavarjon meg senkit.
Vagy ha meg is zavar, akkor is menjen el szavazni!

Ennyit már csak megér saját és leszármazottaink jövője - nemde?

http://www.pupublogja.hu/2018/04/legyenek-kovetkezmenyek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: leszármazottaink, életfogytiglanja, korrupcióellenes, emberkísérletek, ítélethozatalig, megélhetésükről, libacsemegékben, érdekeltségeket, szőnyegbombázás, kovetkezmenyek, jogértelmezése, legalkalmasabb, büntetőjogilag, kényszermunkás, következmények, értetlenkednek, vagyonelemeket, származékosan, lakhelyeikről, bankszámlákat, kikölcsönzött, családtagokat, mezőgazdasági, bekövetkezne, rettenetesen, pofátlansága, következetes, meglehetősen, felállítandó, korrupcióval, politikusnak, irányítóinak, szervezőinek, végrehajtott, kétségbeesni, álmodozással, szervezett bűnözésnek, hatalom részese, datolyától roskadozó, mindenféle libacsemegékben, utóbbi húsz, történelem produkált, vágyálmok szintjén, azonnal felállítandó, különféle strómanok, külföldi bankszámlákat, különféle trezorokban, külföldi gazdasági, haszonélvszá családtagokat, korrupcióval közvetlenül, ócsai mezőgazdasági, ítélethozatalig megélhetésükről, LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEk, LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEK, Legfőbb Ügyésszel, Menny Urához, Legfőbb Ügyész, Orbán Viktor Lakóparkba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Apu  2004-es kivégzés után  Alvó baby  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Várnai Zseni - Éveim  Manna OWell tollából  Az út  Szeretettel !  Szép estét  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  képre írva  Jó éjszakát  Táplálékok a máj egészségének ...  Mi van, ha?  Isten . . .  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Tedd őt foglyul, Uram  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Könyvek  Búzavirág  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Görgess  A tavasz nem csak önmagában sz...  Az út  Görgess  Facebookon kaptam  képre írva  Az erdőterápia egészségre gyak...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Nagy Feró megmondta?  Leereszkedés és olvadás  Jó éjszakát  Graffiti bölcsesség  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Görgess  Facebookon kaptam  Virág vasárnap  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  képre írva  Sadhguru idézet  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ha nyitott vagy  Nem hazudnak  Levél lány  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Mi van, ha?  képre írva  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Galaktikus kapcsolat  Facebookon kaptam Krisztina b...  A pálma a győzelem és a diadal...  képre írva  Várnai Zseni - Éveim  Az idegen országok éghajlata  képre írva  Fényvarázslat  Facebookon kaptam Krisztina b...  képre írva  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  A víz abszolút súlya nem számí...  Kezdjük annak a megértésével,....  Facebookon kaptam  képre írva  Válaszok a halál után  Kövesd a vezetőt  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varázskönyv  Búzavirág  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szervezett bűnözésnek, hatalom részese, datolyától roskadozó, mindenféle libacsemegékben, utóbbi húsz, történelem produkált, vágyálmok szintjén, azonnal felállítandó, különféle strómanok, külföldi bankszámlákat, különféle trezorokban, külföldi gazdasági, haszonélvszá családtagokat, korrupcióval közvetlenül, ócsai mezőgazdasági, ítélethozatalig megélhetésükről, közmunka intézménye, rideg valóság, esetleges választási, bűnszervezet irányítóinak, helyzet idáig, száz kicsi, ellenség nyitott, vita idejétmúlt, igazság pillanata, leszármazottaink, életfogytiglanja, korrupcióellenes, emberkísérletek, ítélethozatalig, megélhetésükről, libacsemegékben, érdekeltségeket, szőnyegbombázás, kovetkezmenyek, jogértelmezése, legalkalmasabb, büntetőjogilag, kényszermunkás, következmények, értetlenkednek, vagyonelemeket, származékosan, lakhelyeikről, bankszámlákat, kikölcsönzött, családtagokat, mezőgazdasági, bekövetkezne, rettenetesen, pofátlansága, következetes, meglehetősen, felállítandó, korrupcióval, politikusnak, irányítóinak, szervezőinek, végrehajtott, kétségbeesni, álmodozással, bűnszervezet, önkiszolgáló, haszonélvszá, zárolásával, helyeselnék, higgadtsága, felelőssére, személyesen, gyémántokat, térdenállva, ellentétben, politikusok, mocsaraiban, meglepetést, gondoskodna, trezorokban, közvetlenül, elkezdhetné, költöztetni, mindegyikük, szállodákat, átmenetileg, idejétmúlt, választást, mindenféle, fellelhető, választási, szigeteket, történelem, ellenezéke, birkamenet, imádkozhat, albérletbe, véletlenül, bűnözésnek, szervezett, letöltését, pupublogja, töredelmes, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 519
  • e Hét: 2177
  • e Hónap: 18970
  • e Év: 151887
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.