Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A NATO világháborúra készül...
  2015-03-30 06:37:28, hétfő
 
   
  Úgy tűnik, hogy én vagyok az egyetlen - de nem csak Magyarországon, hanem az egész világon - aki mindezt tudja és le meri írni. Ezért voltak tiltom listán az írásaim. Ezért akart eltüntetni mindenki. De nem kell félni, mert eltűnök magamtól is! Ez volt az utólsó írásom, ami politikai tartalmú volt és megosztottam. A felelősség mostantól, rajtatok van. Én szóltam mindvégig! Szóltam és cselekedtem - mígnem teljesen ellehetetlenítettek!!!



""Miközben a magyar elektronikus média és a televíziós hírműsorok még mindig holmi szakadárokról beszélnek és lelkesen idézgetik a felettébb homályos körülmények között felbukkant, lényegében véve illegitim ukrán kormányfő szavait, addig ekképpen fogalmaz az élet Ukrajnáról:

,,Azóta elszabadult a pokol, az államfőt elkergették, az állam nem működik, az országot a gazdasági összeomlás és a szétesés fenyegeti... s hogy e jobb sorsra érdemes ország ide jutott, azért súlyos felelősség terheli az érte, pontosabban a befolyásért fölötte marakodó, kezüket az úgynevezett civilizált világhoz tartozóként vérrel még véletlenül sem bemocskoló cionista hatalmakat..."


Hogy miről van szó, azt egy rövid mondatban meg lehet fogalmazni: ha a NATO beavatkozna Ukrajnában, vagy Ukrajnát soron kívül a NATO-hoz csatolnák, ahogy az már felvetődött, a katonai szervezet alapszabálya következtében azonnali hatállyal kitörne a világháború.

A NATO minden tagjának ugyanis hadba kellene szállnia Oroszország ellen.

Ez egyenlő lenne a biztos halállal!

Az orosz és a kínai hadsereg egy hét alatt rohanná le Európát!

Ezt a történelem során két európai nagyhatalom is megpróbálta: a francia és a német.

Mindkettő hatalmasat bukott, miközben exponenciálisan növekvő számú ártatlan ember halt meg.

A NATO sem jár különbül!


Szögezzük le, hogy mi magyarok most tényleg a rossz oldalon állunk! Van egy cionista kollaboráns bábkormányunk, egy kifosztott országunk. Megint mi leszünk az ágyútöltelékek, amennyiben a magyar nép nem áll a talpára.

Mindez nem üres felvetés, mert Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár egy német lapban megjelent interjújában hangsúlyozta,

- a NATO-nak ezentúl ,,nagyobb hangsúlyt kell helyeznie a területvédelemre", és az ukrajnai folyamatoknak ,,riadóztatniuk" kell az európai tagokat.

A főtitkár úr bejelentette:

- ,,felszólítom európai szövetségeseinket, hogy állítsák meg a védelmi kiadások folyamatos csökkentését, fordítsák meg a trendet és költsenek fokozatosan többet a védelemre!"


Magyarul: fegyverkezzenek! Fegyverkezzenek akkor amikor alig élnek!


Továbbá:

- ,,Moszkva jelenleg inkább ellenfélként viselkedik, mint partnerként", és megszegte a NATO-val kötött 1997-es alapszerződést, amely tiltja, hogy a felek növeljék a másik területével határos térségekbe telepített katonai erőt.

- ,,A szerződésben kinyilvánítottuk, hogy fenyegetés esetén mi is megerősítjük csapatainkat, és most arról egyeztetünk, hogy pontosan mit jelenthet a csapaterősítés."

*

A NATO vezérkara világháborúra készül........

Az a hátborzongató, hogy mindez nem üres spekuláció. Az a térség, amit ma Ukrajnának hívunk, az elmúlt évszázadokban háborús viharok, megszállások és pusztítások sorozatát élte át.

Népessége összetett, jelentős hányada orosz vagy orosz anyanyelvű, akik önrendelkezést akarnak, s akik a Nyugat által támogatott kijevi puccs forgatókönyvét vették át: ha nektek szabad volt, akkor nekünk is szabad. Megvan tehát a casus belli.

Mi itt Magyarországon nem tudjuk befolyásolni a dolgok alakulását, csak ahhoz van jogunk, hogy tájékozódjunk. Mert talán csak véres polgárháború lesz Ujkrajnában, mint a Délvidéken volt, s ha majd a cionista nagyhatalmak kielégítik kapzsi vágyaikat, akkor a terület felosztását követően - van ott vasérc, szén és más ásványi anyag, s ott van a fekete föld, Európa legjobb talaja is - a darabokra tépett térség utódállamai időlegesen lecsillapodnak. Vagy nem.

Mert valaki esetleg elront valamit, mint az odesszai tűzvésznél. És akkor majd erősen imádkoznunk kell a békéért.

Ezért legyen tisztelet azon keveseknek, akik a valóságról beszélnek nekünk.

Nos vesztésre áll a cionista világ!

Vesztésre áll Szíriában, léket kapott Irántól, leblokkolt Ukrajnában és menekül Afganisztánból.

Magyarország a tönk szélén. Hazug, tolvaj kormányok, közel öt millió nyomorulttá tett magyar... útban a polgárháború felé!""

.-.-.-.-.-.


Magyarország sorsa már akkor eldőlt végérvényesen, amikor

1.)

elhitte 1990-ben, hogy "szabadon" választhat a több-pártra oszlott egypárti hazaáruló diktátorok közül!

http://furaila.xfree.hu/256559 (2013.11.08-i képfeltöltés)

- ... nem voltak képesek bevallani a magukat szocialistának hazudók (és a velük PAKTUMOT kötő állítólagos rendszerváltoztatók) valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt...

- ... nem lett tisztázva - még 1990-ben - hogy valójában azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét. (Tessék csak megnézni ennek bizonyítékát: az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek itt látható KIVONATOLT RÉSZLETEIT! Azt külön kiemelem, amelyikben azt rögzítették, ahogy Medgyessy aggódik Magyarország fizetőképtelensége miatt.) http://furaila.xfree.hu/234611

valamint a másolatát: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog

- Be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményeire - a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét... És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni.

Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.

Bővebben itt olvasható: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog

- ...nem voltak képesek bevallani a magukat szocialistának hazudók (és a velük PAKTUMOT kötő állítólagos rendszerváltoztatók) valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt... Sőt, még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján mentek el az emberek

"SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI. Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

- "...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeret ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559 (2013.11.08-i képfeltöltés)



2.)

.nem voltak képesek bevallani a magukat szocialistának hazudók (és a velük PAKTUMOT kötő állítólagos rendszerváltoztatók) valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt... Sőt, még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján mentek el az emberek

"SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI. Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

- "...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeret ezt lehetetlenné tegyék."


*

3.)

Már akkor megpecsételődött a sorsunk a nato mellett végérvényesen, amikor elfogadta a parlament 2008. április 22-én a Bajnai által területfejlesztési törvénybe bújtatott - NATO magyarországi támaszpontjának kialakításáról szóló TÖRVÉNYÉT!

Már csak az ÜRÜGYRE lett volna szüksége, amit nem sikerült polgárháború formájában kierőszakolni!!! Ezért Ukrajnát vették célba és rajta keresztül fognak nálunk kikötni és a törvénynek érvényt szerezni!!!

KÁR, HOGY SENKI NEM FIGYELT RÁM, AMIKOR 2008-BAN ÉS AZÓTA FOLYAMATOSAN KONGATOM A VÉSZHARANGOT!!!

2008. április 22-én megszavazták azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog



Szerk.: Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megpecsételődött, területvédelemre, kinyilvánítottuk, exponenciálisan, törvényrendelet, fegyverkezzenek, támaszpontjának, alkalmazottaik, szakszervezeti, magyarországon, szocialistának, függetlenített, privatizálható, alapszerződést, forgatókönyvét, lecsillapodnak, önrendelkezést, afganisztánból, csapaterősítés, kialakításáról, bizottságaival, ágyútöltelékek, kierőszakolni, világháborúra, végérvényesen, következtében, bábkormányunk, szakadárokról, jegyzőkönyvek, intézményeire, magyarországi, hátborzongató, évszázadokban, riadóztatniuk, tájékozódjunk, folyamatoknak, egész világon, utólsó írásom, felelősség mostantól, magyar elektronikus, televíziós hírműsorok, felettébb homályos, élet Ukrajnáról, államfőt elkergették, gazdasági összeomlás, szétesés fenyegeti…, befolyásért fölötte, úgynevezett civilizált, rövid mondatban, katonai szervezet, biztos halállal, kínai hadsereg, Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár, MSZMP KB, KIVONATOLT RÉSZLETEIT, Ezért Ukrajnát, HOGY SENKI NEM FIGYELT RÁM, AZÓTA FOLYAMATOSAN KONGATOM VÉSZHARANGOT, LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Nyíljatok meg  Alvó kislány  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Intelem  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Éljen a magyar szabadság!  Alvó cica  Isten áldja  Síró nő  Isten áldja  Facebookon kaptam  Alvó cica  Müller Péter tollából  Szeüleidtől tanultad  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aztán itt van egy másik szerep...  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  William Shakespeare-től idéze...  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Tétova lét  Isteni zsebkendők  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Március  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Mindig tud adni ,  Alvó baby  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hernádkak  Szabó Norbert – Szabadsá...  Ted Engstrőm gondolata  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Nem kellett volna!  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Gősi Vali - Tükre lennék...  Paul David Tripp Március 16  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Sötétség és világosság  Szép estét kedves látogatóimna...  Heltai Jenő: Szabadság  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Müller Péter tollából  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Nemzeti  Esti kép  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Nagy László - Szerelem emléke  Nyíljatok meg  A Mindenható Istenben bízva 
Bejegyzés Címkék
egész világon, utólsó írásom, felelősség mostantól, magyar elektronikus, televíziós hírműsorok, felettébb homályos, élet Ukrajnáról, államfőt elkergették, gazdasági összeomlás, szétesés fenyegeti&#8230, befolyásért fölötte, úgynevezett civilizált, rövid mondatban, katonai szervezet, biztos halállal, kínai hadsereg, történelem során, rossz oldalon, cionista kollaboráns, kifosztott országunk, német lapban, ukrajnai folyamatoknak, európai tagokat, védelmi kiadások, felek növeljék, másik területével, szerződésben kinyilvánítottuk, elmúlt évszázadokban, casus belli, dolgok alakulását, cionista nagyhatalmak, terület felosztását, fekete föld, darabokra tépett, odesszai tűzvésznél, valóságról beszélnek, cionista világ, tönk szélén, polgárháború felé, több-pártra oszlott, magukat szocialistának, velük PAKTUMOT, 1989-es MSZMP, egyetlen párt, alkalmazottaik bérével, 1970-es évektől, rothadónak hazudott, máig érvényben, ismert paktumot, nato mellett, parlament 2008, törvénynek érvényt, egész ország, megpecsételődött, területvédelemre, kinyilvánítottuk, exponenciálisan, törvényrendelet, fegyverkezzenek, támaszpontjának, alkalmazottaik, szakszervezeti, magyarországon, szocialistának, függetlenített, privatizálható, alapszerződést, forgatókönyvét, lecsillapodnak, önrendelkezést, afganisztánból, csapaterősítés, kialakításáról, bizottságaival, ágyútöltelékek, kierőszakolni, világháborúra, végérvényesen, következtében, bábkormányunk, szakadárokról, jegyzőkönyvek, intézményeire, magyarországi, hátborzongató, évszázadokban, riadóztatniuk, tájékozódjunk, folyamatoknak, magyarország, alapszabálya, lehetetlenné, befolyásolni, polgárháború, megszavazták, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 85
  • e Hét: 427
  • e Hónap: 3553
  • e Év: 35283
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.