Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újabb szép gondolatok Pio atyától
  2020-11-10 21:07:01, kedd
 
  A világhoz kötődő, ügyeikbe merülő emberek homályban és tévedésekben élnek; nem is gondolkodnak Isten dolgainak megismerésén, és nem is örök üdvösségükön." Pio atya

- Pio atya első hangja videó Link

- Öltöztessük fel magunkat állandó türelemmel és kitartással

- Az isteni szeretet lángjai emésszék el bennünk mind azt, amely az isteni Jegyes szemének nem tetsző_ Jézus tegyen minket szenté Pio atya

- Pio atya tudta, hogyan kapcsolja össze minden cselekedetét az ima életével. Semmi sem történt anélkül, hogy először imádkozott volna az Úr előtt.

*
- Szükség van a forgandóságra
Minden évszak megtalálható lelkünkben. Olykor a tél meddőségét, fásultságát és unalmát érzitek, majd a májusi harmatot a szent virágok illatával, aztán a meleget isteni Vőlegényünk örömének szeretetlángjaiban. Nem marad más hátra, csak az ősz, amely, úgy tűnik, nem hoz sok gyümölcsöt. Gyakran megesik azonban, hogy gabonacséplés és szőlősajtolás idején nagyobb termést kapunk, mint amilyet az aratás és a szüret ígért. Ti azt szeretnétek, ha mindig tavasz és nyár lenne; de nem, kedves gyermekeim, bent is és kint is szükség van erre a forgandóságra. A mennyben minden a tavasz szépségében, az ősz örömében, a nyár szeretetében lesz. Ott nem lesz tél. De az önmegtagadáshoz és ezer kicsi, de szép erény gyakorlásához, amelyek épp a kietlen terméketlenség idején mutatkoznak meg, szükség van itt a télre. Pio atya

*
- Könnyeidet angyalok aratták, arany kehelybe helyezték, és megtalálod, amikor Isten előtt vagy."
Pio atya

- Ha lassan is, de mindig haladunk. Ameddig jó és határozott érzés visz, csak jó irányba mehetünk. Nem, kedves gyermekeim, az erény gyakorlásához nem kell mindig mindenre figyelned. Ez igazán összezavarná és túlbonyolítaná gondolataitokat és cselekedeteiteket.(Pio atya)

*
- Csoda, amelynek Padre Pio 8 éves korában tett tanúbizonyságot, és ez jelezte az életét
San Pellegrino kápolna az olasz Altavilla Irpinában, ahol a csoda történt.
Egy vallási ünnepség mélyen meg fogja jelölni a fiatal Francescót.
8 éves volt, és apjával együtt elment Altavilla lrpina városába, Pietrelcinától 27 kilométerre fekvő városba. Ez volt az a nap, amikor a város ünnepelte védőszentjét, Saint Pellegrino-t, szentet és mártírt.
Nagy tömeg jött a Szentélybe. Grazio Forgione és fia a kora reggeli órákban, szamáron lovagolva hagyták el a házat, hogy ne hagyják ki a püspök által ünnepelt szentmise kezdetét.
Időben megérkeztek. Az ünnepség hosszú és ünnepélyes volt. A szertartás után sok zarándok maradt a szentélyben, hogy a szentet hívja meg.
A hívek körében nagy benyomást tett egy anya hozzáállása. Hevesen könyörgött egy deformált gyermek meggyógyításáért, akit karjaiban hordott, és rekedt sikolyokat hallatott. Sikoltozott, nyögött, úgy tűnt, mintha Saint Pellegrino képében meg akarná érinteni fogyatékos fiát.
Francesco visszatartotta az egyházat elhagyni akaró apját. Pusztán egy gyermek kíváncsisága, vagy vágy, hogy imádságait összekapcsolja a kétségbeesettekkel?
Egy bizonyos pillanatban ésszerűtlen mozdulattal az anya az oltárra dobta fiát a szent képének tövében. - Ha nem akarja meggyógyítani - mondta -, vigye vissza! "
Mindenki meglepetésére a kicsavart kis lény felállt, és láthatóan meggyógyult, életében először sétált. Az anya nem hitt a szemének. A szentélyben minden zarándok kiabált a csodára.
A pianisi Raffaele da Sant'Elia atya, akiről a történet ismerte, arról számol be, hogy miután Padre Pio elmesélte ezt a csodálatos gyógymódot, nagyot sírt, és nem tudott más szavakat mondani.
Ez a csoda Saint Pellegrino, tette hozzá Raffaele atya, ,,olyan volt, mint annyi titokzatos dolog bejelentése, hogy később Isten a jövőben Padre Pio-ban dolgozott".

*
- Ha nem akarod és nem érzed szükségét, hogy imádkozz felebarátod szenvedéséért, akkor Jézus szívét vérezteted ". Pio atya

- Ahol könnyek hullanak, ott virágzik a kegyelem ". Pio atya

- Krisztus igazi követőjének soha ne legyen gyűlölet a szívében." Pio atya

*
- 1918 ban tombolt a Spanyolnátha. Pio atya szavai mindig tele voltak reménnyel, tele hittel és szeretettel. " Ha van hited, egyikőtök sem fog elpusztulni " -
Ez a mondás a mostani időkben is nagyon érvényes.

- Atyám, mivel nem láthatlak többé, mit tegyek, hogy imádkozhassak?
És az atya így válaszolt:
"Ha nem tudsz hozzám jönni, küldd el az őrangyalodat. Ő el tudja hozni az üzenetedet, és én segítek neked, amennyire csak tudok."

- Bátorság. Jézus velünk van, és ennyi elég nekünk. Nem törd össze magad ". Pio atya

*
- Amikor a Sant'Anna kolostorában volt, Foggiában, Padre Pio minden reggel elment, hogy megnézze a Madonna dei Sette Veli .... Hétfátyolos Szűz Mária....csodálatos képét a székesegyházban.
Egyszer elkísérte Fr Agostino, aki imádságban szinte eksztatikusan látta, spontán módon megkérdezte tőle:
- Mi van, látta a Madonnát?
- Miért - az ifjú atya zavarba ejtő naivitással vágott vissza - miért ,Ön nem látta Őt?



Forrás: Facebook - Szent Pio atya emlékoldal
 
 
0 komment , kategória:  Pio atya és szent Charber  
Címkék: meggyógyításáért, tanúbizonyságot, gondolataitokat, önmegtagadáshoz, székesegyházban, pietrelcinától, összekapcsolja, visszatartotta, terméketlenség, túlbonyolítaná, forgandóságra, gyakorlásához, szenvedéséért, imádkozhassak, gabonacséplés, szőlősajtolás, meggyógyítani, meglepetésére, eksztatikusan, megismerésén, gondolkodnak, védőszentjét, szeretetében, őrangyalodat, kíváncsisága, megtalálható, kolostorában, cselekedetét, összezavarná, tévedésekben, spanyolnátha, üdvösségükön, fásultságát, naivitással, felebarátod, elpusztulni, világhoz kötődő, isteni szeretet, isteni Jegyes, májusi harmatot, szent virágok, meleget isteni, szüret ígért, mennyben minden, tavasz szépségében, nyár szeretetében, kietlen terméketlenség, erény gyakorlásához, olasz Altavilla, csoda történt, vallási ünnepség, fiatal Francescót, Padre Pio, Altavilla Irpinában, Saint Pellegrino-t, Grazio Forgione, Saint Pellegrino, Padre Pio-ban, Sette Veli, Hétfátyolos Szűz Mária, Szent Pio,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Por  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  A közszereplő  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Ne engedd el kezem!  Nem mindegy  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Az agyat és a csontokat is erő...  Nyíljatok meg  Amikor 5 éves voltam,  A Mindenható Istenben bízva  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  A szív és a cselekvés egységes...  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Por  Az ünnepről  Paul David Tripp Március 17  Jó éjszakát  Hernádkak  Evan Esar tollából  Por  A magukat nyílt és őszinte emb...  Evan Esar tollából  Mi a különbség  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Szép Álmokat  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Alvó cica  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Amikor 5 éves voltam,  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Az élet  Március  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Könnyáztatta asszonysorsok  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Ted Engstrőm gondolata  Sajnos ezt elBalogozták  Dóró Sándor: Ma  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Por  Jó éjszakát  Müller Péter tollából  A tékozló és Isten gondviselés...  A szív és a cselekvés egységes...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Könnyáztatta asszonysorsok  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Alvó kislány  Esti kép  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Nem mindegy  Rőzsehordó nő szobra  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
világhoz kötődő, isteni szeretet, isteni Jegyes, májusi harmatot, szent virágok, meleget isteni, szüret ígért, mennyben minden, tavasz szépségében, nyár szeretetében, kietlen terméketlenség, erény gyakorlásához, olasz Altavilla, csoda történt, vallási ünnepség, fiatal Francescót, város ünnepelte, kora reggeli, püspök által, ünnepség hosszú, szertartás után, szentet hívja, hívek körében, anya hozzáállása, deformált gyermek, egyházat elhagyni, gyermek kíváncsisága, bizonyos pillanatban, oltárra dobta, szent képének, szentélyben minden, pianisi Raffaele, történet ismerte, csodálatos gyógymódot, csoda Saint, jövőben Padre, mostani időkben, ifjú atya, meggyógyításáért, tanúbizonyságot, gondolataitokat, önmegtagadáshoz, székesegyházban, pietrelcinától, összekapcsolja, visszatartotta, terméketlenség, túlbonyolítaná, forgandóságra, gyakorlásához, szenvedéséért, imádkozhassak, gabonacséplés, szőlősajtolás, meggyógyítani, meglepetésére, eksztatikusan, megismerésén, gondolkodnak, védőszentjét, szeretetében, őrangyalodat, kíváncsisága, megtalálható, kolostorában, cselekedetét, összezavarná, tévedésekben, spanyolnátha, üdvösségükön, fásultságát, naivitással, felebarátod, elpusztulni, vőlegényünk, bejelentése, szeretettel, megérkeztek, mutatkoznak, szépségében, hozzáállása, kilométerre, hétfátyolos, öltöztessük, szeretnétek, megkérdezte, ésszerűtlen, kitartással, mozdulattal, pillanatban, követőjének, szentélyben, meggyógyult, sikoltozott, vérezteted, meddőségét, gyermekeim, gyümölcsöt, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1451
  • e Hét: 5041
  • e Hónap: 25724
  • e Év: 228637
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.