Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ők azok a fideszesek, akiket Orbán tényleg nehezebben tud el
  2018-04-12 07:20:50, csütörtök
 
  Ők azok a fideszesek, akiket Orbán tényleg nehezebben tud eladni egy mosógépnél

haszanz
politika
április 11., szerda 21:24


Az átszabott választási rendszer úgy néz ki, hogy 106 egyéni parlamenti mandátumra startolnak rá a pártok, és a végén általában fideszesek nyernek. 2014-ben csak tíz helyen győztek le a kormánypárti jelöltet, most valamivel több, 15 ilyen választókerület akadt.

Szóval, nincsenek sokan, akik az elképzelhető minden megsegítés ellenére fideszesként elbukták az egyéni mandátumukat. És mindössze négy név van a 2014-ben és 2018-ban is elbukott fideszesek közös halmazában.

Németh Szilárd, Menczer Erzsébet, Földesi Gyula és György István. Az a szép a történetükben, hogy mind a négyen nyertek egyéniben 2010-ben (amikor még egy narancsra rajzolt fej is behúzta volna a mandátumot, az akkor még 176 választókerületből csak hármat nem nyert fideszes), de teljesítményükkel nem nyerték meg a szavazóikat. Négy évvel később már leszavazták mind a négyüket. Orbán Viktortól újra megkapták a bizalmat, de a helyiek most megint leszavazták őket.
Fotó: Németh Szilárd/Facebook

Németh Szilárd úgy veszített, hogy mindenhol ő csattogtatta a szalagátvágó ollót Csepelen, bár már sem polgármester, sem a kerület egyéni országgyűlési képviselője nem volt, azzal kampányoltak, hogy minden, de minden beruházásáért, Csepelre gurított forintért neki kell hálásnak lenni, az önkormányzati lap olyan szemérmetlenül kampányolt mellette, hogy meg is büntették 1,3 millióra, Orbán Viktor is meglátogatta a szavazás napján, határon túliak is tagjai voltak a kampánycsapatának. Ellenfele, Szabó Szabolcs plakátjait pedig - mint később kiderült, szabálytalanul - a Csepeli Városgazda leszedte.

Szabó Szabolcs az Együtt jelöltjeként verte meg újra Németh Szilárdot, vagyis olyan gyilkos média- és mindenféle gépezet segítette a háttérből, ami az Együttet 0,64 százalékos országos eredményig repítette.
Menczer Erzsébet és Zámbó KrisztiánFotó: Menczer Erzsébet/Facebook

Menczer Erzsébet Óbudán bukott újra, de sokkal nagyobbat, mint 2014-ben. Négy éve Kiss László volt az ellenfele, 2,5 százalékkal vesztett Menczer. Most Szabó Tímea állt vele szemben, és majdnem 12 százalék volt a különbség a szavazataik között.
Fotó: György István/Facebook

Kőbányán a kerületet korábban 12 évig polgármesterként irányító György Istvánt az a Burány Sándor győzte le újra, aki 2014-ben is. György István volt főpolgármester-helyettes is, majd ő lett a Fővárosi Kormányhivatal vezetője, Pro Urbe-kitüntetést is kapott Tarlós Istvántól. Mindez nem hatotta meg a kőbányiakat, pedig - jobb híján - még egy makettet is átadott a kampányban. Mind a két alkalommal szoros volt, de mindkétszer veszített György István, aki 2002-ben és 2006-ban is kikapott Buránytól, de a jelek szerint Orbán a kőbányaiak kifárasztására játszik.
Fotó: Földesi Gyula/Facebook

Földesi Gyula nevére nem nagyon kapja fel a fejét a közvélemény, pedig ő is volt parlamenti képviselő még 2010 és 2014 között, akkor, amikor még egy mosógépet is bejuttatott volna a Parlamentbe Orbán Viktor. Pesterzsébeten alpolgármesterként is tevékenykedett, de nem győzte meg a helyieket. Nem annyira színes egyéniség, Facebook-oldalán is 98 százalékban a párt központi posztjait osztotta meg. 2014-ben és 2018-ban is legyőzte őt a szocialista Hiller István, akit egyébként - mint azt egyszer zárt körben elárulta - Orbán Viktor is kedvel. Talán Hiller dolgát akarta megkönnyíteni, hogy újra Földesi Gyulát küldte ellen.



https://444.hu/2018/04/11/ok-azok-a-fideszesek-akiket-orban-tenyleg-nehezebben-tu d-eladni-egy-mosogepnel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármesterként, választókerület, tevékenykedett, kormányhivatal, pesterzsébeten, kifárasztására, szemérmetlenül, főpolgármester, szabálytalanul, országgyűlési, történetükben, önkormányzati, krisztiánfotó, megkönnyíteni, beruházásáért, kormánypárti, meglátogatta, polgármester, jelöltjeként, mandátumukat, fideszesként, elképzelhető, csattogtatta, szalagátvágó, kampányoltak, százalékban, mindkétszer, közvélemény, kitüntetést, leszavazták, szocialista, kőbányiakat, bejuttatott, képviselője, szavazataik, parlamentbe, átszabott választási, végén általában, kormánypárti jelöltet, elképzelhető minden, egyéni mandátumukat, négyen nyertek, narancsra rajzolt, helyiek most, szalagátvágó ollót, kerület egyéni, szavazás napján, szavazataik között, kerületet korábban, jelek szerint, kőbányaiak kifárasztására, párt központi, Németh Szilárd, Menczer Erzsébet, Földesi Gyula, György István, Orbán Viktortól, Orbán Viktor, Szabó Szabolcs, Csepeli Városgazda, Németh Szilárdot, Zámbó KrisztiánFotó, Menczer Erzsébet Óbudán, Kiss László, Most Szabó Tímea, György Istvánt, Burány Sándor, Fővárosi Kormányhivatal, Tarlós Istvántól, Parlamentbe Orbán Viktor, Hiller István, Talán Hiller, Földesi Gyulát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Szép estét  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Minden kedves látogatómnak sze...  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Inkább ad  Paul David Tripp Március 25  Maci az északi fény alatt  Jó éjszakát  Esti Ima !  Facebookon kaptam Krisztinától  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Mire jók ?  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Óraállítás  Szép estét  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 28  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  képre írva  Az út  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Nem jár  Heltai Jenő: Március  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  A szeretetről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Paul David Tripp Március 25  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Sárkány  Facebookon kaptam  Rács mögé  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Alvó kutyák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó kutya  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Paul David Tripp Március 25  Nárcisz  Paul David Tripp Március 26  Virágvasárnap: az élet és a re...  Devecsery László - Húsvét  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Esti kép  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Szép estét  Inkább ad  Válaszok a halál után  Paul David Tripp Március 28  Kövesd a vezetőt  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  üdvözöllek! 
Bejegyzés Címkék
átszabott választási, végén általában, kormánypárti jelöltet, elképzelhető minden, egyéni mandátumukat, négyen nyertek, narancsra rajzolt, helyiek most, szalagátvágó ollót, kerület egyéni, szavazás napján, szavazataik között, kerületet korábban, jelek szerint, kőbányaiak kifárasztására, párt központi, szocialista Hiller, polgármesterként, választókerület, tevékenykedett, kormányhivatal, pesterzsébeten, kifárasztására, szemérmetlenül, főpolgármester, szabálytalanul, országgyűlési, történetükben, önkormányzati, krisztiánfotó, megkönnyíteni, beruházásáért, kormánypárti, meglátogatta, polgármester, jelöltjeként, mandátumukat, fideszesként, elképzelhető, csattogtatta, szalagátvágó, kampányoltak, százalékban, mindkétszer, közvélemény, kitüntetést, leszavazták, szocialista, kőbányiakat, bejuttatott, képviselője, szavazataik, parlamentbe, szavazóikat, százalékkal, mindenféle, megsegítés, kampányban, fideszesek, városgazda, plakátjait, nehezebben, mosógépnél, halmazában, mandátumra, alkalommal, parlamenti, kampányolt, választási, százalékos, startolnak, mosogepnel, kőbányaiak, eredményig, mandátumot, különbség, büntették, mindenhol, általában, kerületet, segítette, helyieket, forintért, egyéniben, nagyobbat, szilárdot, ellenfele, veszített, egyéniség, narancsra, mindössze, mosógépet, valamivel, megkapták, posztjait, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 269
  • e Hét: 2529
  • e Hónap: 19322
  • e Év: 152239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.