Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogy nem rohad ránk a bolondokháza már tényleg
  2018-04-20 22:17:17, péntek
 
  Hogy nem rohad ránk a bolondokháza már tényleg
Molnár Bálint | Ma | 18:01

Arra kellett rádöbbennem, hogy ezt is megértem: kifejezetten rossz, majdhogynem káros dolognak tartom Orbán Korrupt Viktor régi-új-örökzöld miniszterelnök mikrofonállványok előtt elszavalt - részben tökéletesen ismert, részben még mindig a súlyos meghökkentés és zavarba ejtés erejével ható - agymenéseit újra meg újra kielmezgetni.

Ahogy ennek az embernek a megnyilatkozásait hallgatom (márpedig elég régóta következetesen hallgatom), olyan érzésem van, hogy totál alkoholistának nézi az istanadta népet. Az alkoholista pedig többek közt onnan ismerszik meg, hogy mindig kell egy kicsit emelni az előző napi adagján, és akkor jól van ő. Az Orbán Viktor által képviselt politikának is valami ilyesmi a lényege. Most tartunk ott, hogy a kétharmaddal ,,megnyert" meccs tudatában és birtokában Felcsút elfuserált sufnijogásza egyre nagyobb magabiztossággal, kockázat nélkül emeli az adagot, a bármit mondás tétjét. Zabáljátok, vedeljétek és hallucináljátok azt, amit én akarok, vagy valami ehhez hasonló.

Annyira azért nem estem a fejemre, hogy ma reggeli igehirdetésének egészére kitérjek, de azért van itt pár dolog, amit baromira nem szabadna szó nélkül hagyni. Persze abban is van valami dühítően aggasztó, hogy százezer magyar ember önkéntes utcára vonulását Sorossal próbálja bagatellizálni és hitelteleníteni a rögeszmésen hazudozás kormányának feje. A lényeg azonban, amitől se röhögni, se sírni nem képes az ember, pedig ok az bőven lenne rá:

Van itt valami vita, valami listázásról. Az európai politika lényege a transzparencia, az átláthatóság, hogy a választók tudják ki, mit és miért csinál. Csak így tudnak jó döntést hozni. (..) A sajtó munkásait kifejezetten biztatom arra, hogy segítsék az embereket a tények megismerésében. Fedjenek fel minél több hálózatot, (..) hozzák felszínre mindazt, ami a mélyben van. És egyébként, ha valaki nem szégyell pénzt elfogadni külföldiektől, akkor ne szégyellje azt bevallani sem.

Régóta ismerem a spekulánsokat, régóta ismerem magát Soros Györgyöt is. Ez a nyerészkedő világ olyan világ, hogy újra és újra visszatér. Sosem adják fel.

No, hát ezzel az emberrel akarnak újabb négy évig vitatkozni a csekély számban parlamentbe jutott, ellenzéki pártoknak csúfolt alakulatok vezetői. Nincs primitívebb, ócskább, gyomorforgatóbb, büdösebb, sötétebb korokat idéző üzenet, mint Schmidt Mária szennylapjának Soros-zsoldosokat listázó cikke. Az értelmiség határon innen és túl (a fideszes professzorokat is beleértve) szégyenkezve, felháborodva, megrökönyödve okádja össze magát attól, hogy 2018-ban ez politikai termék lehet, hogy ezzel hatalomba kövült korrupt gazemberek vidáman házalhatnak; mindenki érveket próbál egymás mellé rakni az effajta kártékony, a felsőbbrendűségben gyökerező, másokat (az éppen aktuális tudjukkiket) önkényesen megbélyegző, pellengérre állító retorikától. Mi a fasznak?

Jön, megint jön a bandvezér és minden értelmesnek vélt érvet szájbarúg egy újabb cinikus, önkritikátlan hazugsággal. Kilencedik éve működik, hát nyilvánvalóan tovább tolja a dicsőséges néphülyítés bringáját. Most azt üzeni ő, az átláthatatlan, hatszáz évre titkosított ügyek, a közbeszerzések formájában (és különféle kreatív úton-módon) szétlopott hazai és európai pénzek kormányának mindenkori feje, hogy hajrá, csak így tovább, alattvalók, tessék csak leleplezni az ellenséget! (Ha másra nem képesek, a Wikipédiáról is összeollózhatják, a lényeg, hogy az ellenség az, akik nem mi vagyunk.)

Ez itt a viszkető tenyerű államférfiú, aki ahelyett, hogy elhatárolódott volna az erőszak minden formájától, arra bíztatta Őcsény drágajó magyarjait, hogy máskor is fejezzék ki hangosan és érthetően a véleményüket és nyugodtan essenek neki a másik ember torkának, mert a mi igazunk bármilyen erőszakot legitimál. A sötét maffia feje most arra adja atyai felhatalmazását, hogy azokat, akik nem mi vagyunk, bátran, szégyenérzet nélkül listázni hazafias kötelesség, úgyhogy tessék, bátran! Az önkéntes házmesterek országa lájkolja ezt. Csak a kibaszott náci tempó ne volna...

Mióta szégyen pénzt elfogadni külföldről, magyarázza már el nekem is valamelyik tanult szellemi honvédő! Mekkora ótvar hazugság ez, Orbán? És az mekkora hazugság, hogy a civil szervezetek titkolják, hogy honnan kapnak pénzt? Ki az, aki ebben a szellemi nyomorba taszított országban boldogkarácsonyozik, szemöldökcsipeszezik és fékknyúzozva rohan el a kamerák elől, amikor a família bűncselekmény-gyanús gazdagodását firtatják az újságírók? Azt hittem, hogy a megnyert választás után, meg miután még mindig nem ismerjük a tao-pénzek útját, vagy hogy a CÖF mire kapott félmilliárdos támogatást és mire kúrta el, miután a Tiborcz-Pharaon (nyugodjék!)-Mészáros és egyéb istenverte kormányközeli bűnözők és oligarchák közpénzhez való viszonyát mély hallgatás övezi, miután évekig kell pereskedni a szájbatekert közérdekű adatokért és Rogán is a helyén van, vége lesz már ennek az ordenáré hülyítésnek.

De nem, tévednem kellett. Soha nem lesz vége. Ennek soha. Ez a vállalkozás, ez a mások nyomorúságán nyerészkedő szarrágó-gyülekezet, amelyik mindig azt hánytorgatja fel másoknak, amit ő maga követ el, soha nem adja fel. Éberség! A háborút szítani kell, egy pillanatra nem lankadhat a figyelem, mert még a végén kiderül, hogy a listázott civilek átláthatóságával minden rendben van, kizárólag az Orbán-pereputty vagyonosodását fedi sűrű, átláthatatlan, nyolc éves homály.

Mekkora cinizmus kell ahhoz, te jó isten (Népszabadság, béke poraidra!), hogy ez a megélhetési uszító arra biztassa a sajtó a propaganda munkatársait, hogy leplezzenek le és listázzanak olyan embereket, akiknek nem tetszik a pofájuk, akik nem álltak be a pártállam sorába, és akik ellenállnak az elhülyülésnek. Miközben amikor véletlenül kiderül, hogy a még életben lévő, valódi sajtó túlságosan jól végezte a munkáját és leleplezte a kormány bűncselekmény-gyanús vérkorrupt disznóságait - Rogán helikopterétől Kósa anyjának mangalicatelepéig -, akkor jön a listázás, felszámolás, ellehetetlenítés, kiröhögés. Mikor melyik.

Feladom. Ez annyira beteg, annyira tudatosan, patikamérlegen kiszámolt szellemi méreg, hogy ezzel a romlott, erkölcstelenséggel nem tudok mit kezdeni. És tényleg ezt mondta, az Európai Unió pénzéből zsírosra hízott miniszterek elnöke: ha valaki nem szégyell pénzt elfogadni külföldiektől, akkor ne szégyellje azt bevallani sem. Hogy nem rohad ránk a bolondokháza már tényleg!


https://kolozsvaros.com/2018/04/20/hogy-nem-rohad-rank-a-bolondokhaza-mar-tenyleg /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magabiztossággal, összeollózhatják, átláthatóságával, ellehetetlenítés, hallucináljátok, felhatalmazását, gyomorforgatóbb, igehirdetésének, hitelteleníteni, miniszterelnök, megismerésében, transzparencia, szennylapjának, vagyonosodását, bagatellizálni, elhatárolódott, közbeszerzések, helikopterétől, alkoholistának, professzorokat, patikamérlegen, következetesen, kormányközeli, nyilvánvalóan, átláthatatlan, önkritikátlan, spekulánsokat, megrökönyödve, félmilliárdos, bűncselekmény, külföldiektől, elhülyülésnek, kielmezgetni, nyomorúságán, hánytorgatja, szégyenkezve, megnyilatkozásait hallgatom, istanadta népet, alkoholista pedig, kicsit emelni, előző napi, kétharmaddal „, bármit mondás, rögeszmésen hazudozás, lényeg azonban, bőven lenne, európai politika, választók tudják, sajtó munkásait, tények megismerésében, nyerészkedő világ, emberrel akarnak, Molnár Bálint, Orbán Korrupt Viktor, Orbán Viktor, Soros Györgyöt, Schmidt Mária, Európai Unió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  képre írva  Png csokor  Elköszönt  Az igazi szeretetért rendszeri...  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Png ház  Egy bizonyos határt  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Paul David Tripp Április 21  Reménység és erő Krisztustól e...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Png kutya  Jó éjszakát  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A Megváltó szolgálatában  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akik bántanak téged  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Erdőn  Alázat  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  Sokan azt tartják  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png virág  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nevem  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  Szép estét kedves látogatóimna...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Örülök, hogy látlak!  képre írva  Facebookon kaptam Annuska bar...  Éretlen vers  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png virág  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Próbálj meg ...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png cica  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Leonardo da Vinci gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Paul David Tripp Április 19  Kerüld el az evangélium örömén...  Őrizkednünk kell...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Egy maradéktalanul uralt világ 
Bejegyzés Címkék
megnyilatkozásait hallgatom, istanadta népet, alkoholista pedig, kicsit emelni, előző napi, kétharmaddal &#8222, bármit mondás, rögeszmésen hazudozás, lényeg azonban, bőven lenne, európai politika, választók tudják, sajtó munkásait, tények megismerésében, nyerészkedő világ, emberrel akarnak, csekély számban, értelmiség határon, fideszes professzorokat, effajta kártékony, éppen aktuális, újabb cinikus, dicsőséges néphülyítés, közbeszerzések formájában, viszkető tenyerű, erőszak minden, másik ember, sötét maffia, önkéntes házmesterek, kibaszott náci, mekkora hazugság, civil szervezetek, szellemi nyomorba, kamerák elől, megnyert választás, tao-pénzek útját, szájbatekert közérdekű, ordenáré hülyítésnek, mások nyomorúságán, háborút szítani, végén kiderül, listázott civilek, megélhetési uszító, propaganda munkatársait, pártállam sorába, magabiztossággal, összeollózhatják, átláthatóságával, ellehetetlenítés, hallucináljátok, felhatalmazását, gyomorforgatóbb, igehirdetésének, hitelteleníteni, miniszterelnök, megismerésében, transzparencia, szennylapjának, vagyonosodását, bagatellizálni, elhatárolódott, közbeszerzések, helikopterétől, alkoholistának, professzorokat, patikamérlegen, következetesen, kormányközeli, nyilvánvalóan, átláthatatlan, önkritikátlan, spekulánsokat, megrökönyödve, félmilliárdos, bűncselekmény, külföldiektől, elhülyülésnek, kielmezgetni, nyomorúságán, hánytorgatja, szégyenkezve, szájbatekert, kétharmaddal, wikipédiáról, felháborodva, sufnijogásza, meghökkentés, munkatársait, disznóságait, fékknyúzozva, gazdagodását, kifejezetten, átláthatóság, bolondokháza, szégyenérzet, népszabadság, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2011
  • e Hét: 5113
  • e Hónap: 16224
  • e Év: 169720
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.