Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Akkor tessék csak vitatkozni Orbánnal, az eddig is nagyon be
  2018-04-20 22:18:10, péntek
 
  Akkor tessék csak vitatkozni Orbánnal, az eddig is nagyon bejött
Molnár Bálint | Ma | 8:06

Jó reggelt, szépséges napot kívánok, péntek van, mi kell még? Hát ennek a kérdésnek a megválaszolására most inkább nem vállalkozom. Viszont ragadjuk meg onnan a ma reggelt, hogy még tegnap reggel olvastam egy többé és kevésbé korrekt választási elemzést (a politológus természetesen mindig okosabb, mint én), amelyből idézni szeretnék, mert fontos:

Amit április 8-ról el lehet mondani: iszonyúan rosszul volt megszervezve, rengeteg ügyetlenséget láttunk, és semmi kétségem afelől, hogy volt csalás helyi kezdeményezésre azokban a körzetekben, ahol nem voltak ellenzéki szavazatszámlálók. Az ellenzék hibájából ezeken a helyeken a fideszesek lelkiismeretére volt bízva, mennyire lesznek pofátlanok. De ez nem tudott tömeges lenni, így az eredményt érdemben nem befolyásolhatta - igaz, a kétharmadot talán igen.

Hogy tessék, mi van, meg lehetne ismételni? Van ennél fontosabb kérdés? Tényleg azt állítjuk, hogy tökmindegy, hogy kétharmad vagy nem kétharmad? Nekem a pofám leszakad ezektől a politikailag korrekt, bagatellizáló, a választási csalást debilkretének összeesküvéseként definiáló okoskodásoktól. Jó, csaltak, persze, de nem volt rendszerszintű, legfeljebb a kétharmadot befolyásolta, és akkor mi van?

Az van például, hogy a kétharmados választási győzelemmel a zsebében - ahogy azt már ezerszer leírtuk -, az állampárt valószínűleg befejezi Orbán Viktor illiberális életművét. Az igazságszolgáltatásban. Ahol sajnálatos módon nyolc éves kitartó politikai aknamunka ellenére is még mindig születtek a központi politikai akaratot figyelmen kívül hagyó döntések. Úgyhogy most az lesz - legalábbis sajtóforrások szerint -, hogy megszűnhet az Országos Bírósági Hivatal és tulajdonképpen minisztériumi irányítás alá kerülhet az igazságszolgáltatás. Hogy az OBH megszüntetése és az igazgatási feladatok átszervezése az Igazságügyi Minisztérium mennyire egyértelműen növelné a kormány befolyását a bíróságokon, azt bizonyára nem kell ecsetelni. Remélhetőleg akkor végre a Fidesz vonyító szócsövei is befejezik a rinyálást: a balliberális bíróságok nem hoznak már nekik nem tetsző döntéseket és a helyére kerül az összes maradék kocka is a NER-ben.

Addig is: tegnap a Helsinki Bizottság újabb pert nyert a Fidesz nevű párttal szemben, miután a párt Halász János nevű (hazug) szóvivője tavaly áprilisban egy sajtótájékoztatón azt hazudta egyebek mellett, hogy ,,a Magyar Helsinki Bizottság összehangoltan megtagadta a Magyar Hírlap közérdekű adatigénylését", meg hogy ,,e Soros-szervezetek titkolóznak a vagyonukról és az általuk pénzelt emberekről, ügynökökről". A közvélemény hergelésére kiválóan alkalmas lamentálás minden elemében hazugságnak bizonyult, az elsőfokú ítélet értelmében az állampártnak bocsánatot kell kérnie, és 400 ezer forint sérelemdíjat is ki kell fizetnie a civilek jó hírnevének megsértéséért. Jó, az is igaz, hogy a bíróság szerint a Halász nevű szóvivő személyesen nem felelős, hiszen csak a munkáját végezte, amikor a Fidesz nevében hazudott. Az viszont legalább ennyire érdekes, hogy a közpénzből fenntartott Magyar Távirati Iroda mekkora ordasat hazudott erről a fejleményről. Pontosan az ellenkezőjét tette közzé annak, ami történt. A hazug szóvivőről igen, a valóságról elfelejtettek beszámolni. És igen, ebben az országban kell élni újabb négy kurva évig.

Igen, azoknak akik nem tudnak bármikor megpattanni, és nem is erre a jövőre szavaztak, azoknak következik a legszarabb négy év. Mindeközben Soros György alapítványa most unta meg a dicsőséget, bezárják a budapesti irodát és Bécsben folytatják. Hát mi ez, ha nem siker? Akkor most már békén hagynak minket Sorossal? A büdös francot. Morvai Krisztinával vállvetve zsibbasztanak ameddig lehet. Mert hogy kormányozni nem fognak, arra mérget vehetünk.

Éééééééééés megérkezett a nap olvasmánya, idézem a címet, alcímet: Nem lesz bojkott, nem félek Orbántól - Interjú Szél Bernadettel, az LMP társelnökével. Na, kérem tisztelettel, ez az interjú azokra a kérdésekre is válaszol, amelyeket még fel se tettünk magunkban. Rögtön eszembe is jutott, egy március végi interjú az LMP akkori miniszterelnök-jelöltjével, akit szintén Szél Bernadettnek hívtak, az így szólt: Orbán Viktor börtönbe zár, ha ő győz. Több mint érdemes összevetni a két eszmefuttatást, amelyek között mindössze egy hónap telt el. Orbán győzött, miniszterelnök lesz, Szél Bernadett pedig onnan folytatja, ahonnan számítani lehetett rá. Igaz, annyi változás történt, hogy másfajta parlamenti munkát javasol az LMP-nek, de a bojkottot nem tartja a legjobb módszernek. Szerinte nem kell félni Orbántól, vitatkozni kell vele. Mert az eddig is milyen jól bejött, ugye, drága Bernadett? Vitatkozni? Orbánnal? Mikor fordult elő olyan utoljára? Ennek pontosan annyi a realitása, mint annak a szépreményű kampányígéretnek volt, miszerint egy 6-7%-os párt egyedül fog kormányt alakítani. De mivel az ellenzéket nem szabad bírálni, mert akkor jön az okosok hada, hogy mi is megérjük a pénzünket, inkább nem kommentálom ezt az egészet.

Helyette Ungváry Krisztián történész tanulságos írásából teszek ide egy tökéletesen passzoló gondolatfoszlányt:

Nyilván illúzió azt várni, hogy az ellenzéki képviselők (...) egyszerre visszalépjenek a mandátum átvételétől. Az igazi ellenzék, azaz a felháborodott állampolgárok azonban segíthetnek nekik ezen döntés meghozatalában - és abban hogy elváljon az ocsú a tiszta búzától. Amennyiben van valamilyen értelme annak, hogy rendszeressé váljanak az Országház előtti tüntetések, akkor az csak az lehet, hogy egy normálisabb ellenzék jöjjön létre. Olyan formáció, amely nem kollaboránsokból áll, és amely képes arra, hogy bizonyos ügyekben közösen lépjen fel akkor is, ha világnézetileg sok minden elválasztja tagjait egymástól.

Ez a lényeg, ne ragozzuk. Az igazi ellenzéket a felháborodott polgárok képezik és nem azok, akik még mindig ott tartanak, hogy vitatkozni akarnak Orbánnal, aki már számtalanszor világossá tette, hogy nem hogy vitapartnernek nem tartja őket, de emberszámba se nagyon veszi őket. Hát jó étvágyat, további kellemes önámítást kívánok az érintetteknek.

És végül, a csupa jó hírek szellemében elmesélem, hogy olvastam a Blikk nevű tudományos-fantasztikus lapban, hogy márpedig az új kormány nőügyekkel is foglalkozik majd, ezért Novák Katalinból akár még miniszter is lehet, akárki meglássa. Ezzel a lendülettel be is rekesztem a ma reggelt, később meg később lesz, jövünk vissza!


https://kolozsvaros.com/rovidek/akkor-tessek-csak-vitatkozni-orbannal-az-eddig-is -nagyon-bejott/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kampányígéretnek, kollaboránsokból, megválaszolására, befolyásolhatta, lelkiismeretére, kezdeményezésre, miniszterelnök, meghozatalában, eszmefuttatást, tulajdonképpen, visszalépjenek, világnézetileg, rendszerszintű, vitapartnernek, okoskodásoktól, adatigénylését, összehangoltan, társelnökével, debilkretének, zsibbasztanak, számtalanszor, ügyetlenséget, természetesen, érintetteknek, felháborodott, bagatellizáló, állampolgárok, sajtóforrások, minisztériumi, elfelejtettek, megsértéséért, megszüntetése, ellenkezőjét, krisztinával, bernadettnek, állampártnak, megválaszolására most, politológus természetesen, ellenzék hibájából, fideszesek lelkiismeretére, eredményt érdemben, kétharmadot talán, pofám leszakad, politikailag korrekt, választási csalást, kétharmadot befolyásolta, kétharmados választási, zsebében –, állampárt valószínűleg, központi politikai, lesz –, igazgatási feladatok, Molnár Bálint, Orbán Viktor, Országos Bírósági Hivatal, Igazságügyi Minisztérium, Helsinki Bizottság, Halász János, Magyar Helsinki Bizottság, Magyar Hírlap, Magyar Távirati Iroda, Mindeközben Soros György, Morvai Krisztinával, Interjú Szél Bernadettel, Szél Bernadettnek, Szél Bernadett, Helyette Ungváry Krisztián, Novák Katalinból,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Facebookon kaptam  Szívem  210 éve született a SZÓZAT meg...  Reménység és erő Krisztustól e...  A kételkedés kezelése  Fekete István - Akác  Jó éjszakát  Alázat  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Julian Brass gondolata  A sors  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az igazi szeretetért rendszeri...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reggel van  Png rózsa csokor  Akarat  Julian Brass gondolata  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Németh László tollából  Png virág  Elköszönt  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Esti kép  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Elköszönt  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Elköszönt  Az engedelmesség miért nem vál...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Png csokor  Jónás Tamás – Végtelen b...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Makszim Gorkij gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 19  Hazára minden embernek szükség...  Szívem tiéd  Nem számIt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A boldog családok mind hasonló...  Fekete-erdő desszert  Popper Péter szavai  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Alázat  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Hiányzik  Egy maradéktalanul uralt világ  Egy lelki imádság 
Bejegyzés Címkék
megválaszolására most, politológus természetesen, ellenzék hibájából, fideszesek lelkiismeretére, eredményt érdemben, kétharmadot talán, pofám leszakad, politikailag korrekt, választási csalást, kétharmadot befolyásolta, kétharmados választási, zsebében &#8211, állampárt valószínűleg, központi politikai, lesz &#8211, igazgatási feladatok, kormány befolyását, balliberális bíróságok, helyére kerül, összes maradék, párt Halász, általuk pénzelt, közvélemény hergelésére, elsőfokú ítélet, állampártnak bocsánatot, bíróság szerint, munkáját végezte, viszont legalább, közpénzből fenntartott, ellenkezőjét tette, hazug szóvivőről, valóságról elfelejtettek, országban kell, jövőre szavaztak, legszarabb négy, budapesti irodát, büdös francot, interjú azokra, március végi, hónap telt, legjobb módszernek, szépreményű kampányígéretnek, 6-7%-os párt, okosok hada, tökéletesen passzoló, ellenzéki képviselők, mandátum átvételétől, igazi ellenzék, felháborodott állampolgárok, tiszta búzától, normálisabb ellenzék, igazi ellenzéket, felháborodott polgárok, kampányígéretnek, kollaboránsokból, megválaszolására, befolyásolhatta, lelkiismeretére, kezdeményezésre, miniszterelnök, meghozatalában, eszmefuttatást, tulajdonképpen, visszalépjenek, világnézetileg, rendszerszintű, vitapartnernek, okoskodásoktól, adatigénylését, összehangoltan, társelnökével, debilkretének, zsibbasztanak, számtalanszor, ügyetlenséget, természetesen, érintetteknek, felháborodott, bagatellizáló, állampolgárok, sajtóforrások, minisztériumi, elfelejtettek, megsértéséért, megszüntetése, ellenkezőjét, krisztinával, bernadettnek, állampártnak, sérelemdíjat, megszervezve, valószínűleg, balliberális, remélhetőleg, rendszeressé, befolyásolta, fantasztikus, politikailag, tisztelettel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 650
  • e Hét: 2137
  • e Hónap: 13248
  • e Év: 166744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.