Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Azután kapta meg magyar letelepedési engedélyét a szír diktá
  2018-04-21 22:21:08, szombat
 
  Azután kapta meg magyar letelepedési engedélyét a szír diktátor pénzembere, hogy az amerikaiak tiltólistára tették


Erdélyi Péter, Zöldi Blanka 2018.03.29.

Van egy jó sztorid? Írj nekünk: info@direkt36.hu

,,Nem tervezi felülvizsgálni Salmo Bazkka és Atiya Khoury magyar letelepedési engedélyét a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal" - ezt a hivatal vezetője, Végh Zsuzsanna mondta Demeter Márta LMP-s képviselőnek. A 444 és a Direkt36 tegnapi cikkében írta meg, hogy Bazkka, egy súlyos nemzetközi bűnügy gyanúsítottja és Khoury, a szíriai diktátor pénzembere is magyar letelepedési engedélyhez jutott.

Demeter cikkünk megjelenése után nyilvánosan is jelezte, hogy országgyűlési képviselőként ki fogja kérni a Bevándorlási Hivataltól az írásunkban megnevezett szír állampolgárokra vonatkozó adatokat. A BÁH vezetője Demeternek csütörtökön elismerte, hogy Atiya Khoury 2014-ben letelepedési kötvényt vásárolt, és ezért meg is kapta a tartózkodási engedélyt. Khoury ezt követően magyar letelepedési engedélyt is igényelt, amelyet 2017 elején kapott meg.

Ez a dátum azért érdekes, mert Khouri 2016 nyara óta szerepelt az Egyesült Államok szankciós listáján, az amerikaiak szerint ugyanis ő Bassar al-Aszad szíriai elnök egyik legfontosabb pénzembere, aki készpénzt mozgat Oroszország, Libanon és Szíria között, és akit emberi jogi jogsértések miatt is felelősség terhelhet.

A tegnapi cikkünkben megnevezett másik szír állampolgár, Salmo Bazkka, a hatóságok gyanúja szerint olyan nemzetközi bűnszervezet tagja, amely fegyver- kábítószer és embercsempészetből származó pénzek tisztára mosásával foglalkozik. A Bevándorlási Hivatal szerint ő nem vásárolt letelepedési kötvényt. Demeter Mártának a Bevándorlási Hivatalnál azt mondták, hogy Bazkka már 1999-ben magyar tartózkodási engedélyt kapott, majd a letelepedésikötvény-program indulása előtt, 2010-ben rendes eljárásban igényelt és kapott magyar tartózkodási engedélyt.

A Bevándorlási Hivatal tájékoztatásának ellentmond, hogy Salmo Bazkka egyik közeli rokona a cikkünk megjelenése előtt személyesen állította a kérdésünkre, hogy a szír férfi vásárolt letelepedési kötvényt, és ezen keresztül kaptak a családtagjai is magyar papírokat. Emellett egy, a külföldiek bevándorlásával összefüggő hatósági ellenőrzéseket ismerő forrás azt mondta, hogy Salmo Bazkka részt vett a letelepedésikötvény-programban.

Demeter Márta betekintést kért azokba az aktákba, amelyek a két szíriai férfi magyarországi tartózkodására vonatkoznak, azonban a hivatal nem engedte, hogy megnézze a papírokat. A két szíriai férfi családtagjairól semmilyen információt nem közölt a hivatal. Így azt sem árulták el, hogy a Bazkka család valamelyik másik tagja vásárolt-e letelepedési kötvényt.

Végh Zsuzsanna szerint a hatóságok sem Khoury, sem Bazkka biztonsági átvilágítása során nem találtak biztonsági kockázatot, és nem emeltek kifogást az ellen, hogy magyar papírokat kapjanak. Annak fényében sem tervezik utólag felülvizsgálni vagy visszavonni a magyarországi letelepedési engedélyüket, hogy kiderült, Khoury szerepel az Egyesült Álllamok szakciós listáján, Bazkka pedig egy nemzetközi bűnügy gyanúsítottja lett. A magyar letelepedési engedély birtokában Khoury jelenleg is szabadon utazhat más schengeni államok területén is, és erre lehetősége volt Bazkkának is tavaly novemberi letartóztatásáig.

A 444 és a Direkt36 napokkal az első cikkünk előtt megkereste az összes állami hivatalt, beleértve a Bevándorlási Hivatalt is, és rákérdeztünk a két szír állampolgár bevándorlási státuszára, de nekünk akkor nem adtak felvilágosítást.

Szerdán cikkünk megjelenése után közleményt adott ki a Belügyminisztérium, amelyben azt írták, hogy a ,,444.hu és a Direkt36 valóságtól elrugaszkodott cikkének kizárólag a választási hangulatkeltés a célja", de nem cáfolták cikkünk egyik állítását sem. A közlemény szerint a cikkben megnevezett személyek egyike sem szerepel az Európai Unió egyetlen tiltó listáján sem, amit viszont nem is állítottunk. Azt is hozzáteszi a Belügyminisztérium, hogy “a cikkben megnevezett egyik személy pedig már a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején Magyarországon élt", de nem cáfolja, hogy az illető a 2013 és 2017 között működő letelepedésikötvény-programban vásárolt magyar papírokat.

https://www.direkt36.hu/2018/03/29/azutan-kapta-meg-magyar-letelepedesi-engedelye t-a-szir-diktator-penzembere-hogy-az-amerikaiak-tiltolistara-tettek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: letartóztatásáig, tájékoztatásának, állampolgárokra, családtagjairól, felvilágosítást, bevándorlásával, felülvizsgálni, ellenőrzéseket, hangulatkeltés, elrugaszkodott, magyarországon, tartózkodására, országgyűlési, gyanúsítottja, magyarországi, képviselőként, bevándorlási, engedélyüket, letelepedési, képviselőnek, tartózkodási, átvilágítása, menekültügyi, rákérdeztünk, letelepedesi, tiltólistára, tiltolistara, legfontosabb, bűnszervezet, családtagjai, megjelenése, jogsértések, oroszország, megnevezett, csütörtökön, állampolgár, szír diktátor, amerikaiak tiltólistára, hivatal vezetője, súlyos nemzetközi, szíriai diktátor, írásunkban megnevezett, tartózkodási engedélyt, dátum azért, amerikaiak szerint, tegnapi cikkünkben, hatóságok gyanúja, cikkünk megjelenése, szír férfi, külföldiek bevándorlásával, magyarországi letelepedési, nemzetközi bűnügy, Erdélyi Péter, Zöldi Blanka, Salmo Bazkka, Atiya Khoury, Menekültügyi Hivatal”, Végh Zsuzsanna, Demeter Márta LMP-s, Bevándorlási Hivataltól, Egyesült Államok, Bevándorlási Hivatal, Demeter Mártának, Bevándorlási Hivatalnál, Demeter Márta, Egyesült Álllamok, Bevándorlási Hivatalt, Európai Unió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nem számIt  Png kutya  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Albert Einsteinről  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Szívem  Facebookon kaptam  Png ház  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Kellemes délutánt kívánok  Régi emberek, akikre máig büsz...  Sokan azt tartják  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Soha ne kedvezz...  Erdőn  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A sors  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  képre írva  képre írva  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Facebookon kaptam  Idő  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png virág  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Leonardo da Vinci gondolata  Png fotel  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Gonosz démon-álarc  Hogy lehet megtartani  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  képre írva  Akarat  Éretlen vers  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Alázat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Annuska bar...  Lóhere  Fehér virág  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Png csokor  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einstein gondolata  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png cica  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Elköszönt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  A sors  Kaffka_Margit  Neked tudnod kell  Nem számIt  Csak a fogyatkozás látható  Kaffka_Margit 
Bejegyzés Címkék
szír diktátor, amerikaiak tiltólistára, hivatal vezetője, súlyos nemzetközi, szíriai diktátor, írásunkban megnevezett, tartózkodási engedélyt, dátum azért, amerikaiak szerint, tegnapi cikkünkben, hatóságok gyanúja, cikkünk megjelenése, szír férfi, külföldiek bevándorlásával, magyarországi letelepedési, nemzetközi bűnügy, magyar letelepedési, első cikkünk, összes állami, választási hangulatkeltés, közlemény szerint, cikkben megnevezett, letartóztatásáig, tájékoztatásának, állampolgárokra, családtagjairól, felvilágosítást, bevándorlásával, felülvizsgálni, ellenőrzéseket, hangulatkeltés, elrugaszkodott, magyarországon, tartózkodására, országgyűlési, gyanúsítottja, magyarországi, képviselőként, bevándorlási, engedélyüket, letelepedési, képviselőnek, tartózkodási, átvilágítása, menekültügyi, rákérdeztünk, letelepedesi, tiltólistára, tiltolistara, legfontosabb, bűnszervezet, családtagjai, megjelenése, jogsértések, oroszország, megnevezett, csütörtökön, állampolgár, foglalkozik, nyilvánosan, engedélyhez, vonatkoznak, betekintést, információt, állítottunk, visszavonni, személyesen, kérdésünkre, választási, felelősség, közleményt, cikkünkben, valóságtól, amerikaiak, penzembere, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.