Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyolc év után is van bőr a képén
  2018-04-23 21:16:48, hétfő
 
  Nyolc év után is van bőr a képén

Molnár Bálint | Ma | 14:00

Olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van, ahol minden fiatal kezébe jut egy értékes szakma vagy hasznos diploma.

A jelen lévő diákoktól azt kérte, “építsük fel közösen azt a Magyarországot", ahová mindig vissza lehet térni. A magyaroknak ugyanis mindenért meg kell küzdeniük, a saját szakembereikért, fiataljaikért és jövőjükért is.

Európa ma “úgy van összerakva", hogy szerencsésebb múltú és gazdagabb országok el tudják szívni más nemzetek szakképzett fiataljait. “Rátok is pályáznak más országok munkaadói". Szerinte erre két válasz adható: egyrészt büszkék lehetünk rá, hogy a magyar fiatalok bárhol meg tudják állni a helyüket a világban, másrészt “felépítjük azt a Magyarországot, ahol a fiatalokat munkahely, tisztességes fizetés, biztonság, saját családi otthon lehetősége várja“. A legutóbbi parlamenti választáson a magyarok úgy döntöttek, “Magyarország továbbra is maradjon magyar ország".

Előbb-utóbb minden ország olyan lesz, amilyen a fiatalsága, “márpedig mi, magyarok egy versenyképes országot szeretnénk, egy országot, amely sikeresen száll versenybe a világ bármely színpadán". Nemzeti érdeknek nevezte, hogy olyan fiatalokat neveljenek, akik piac- és versenyképes tudással rendelkeznek.

Jó lenne az is, ha az iskolából kikerülők büszkék lennének arra, hogy tudásukkal, munkájukkal és sikereikkel hozzájárulhatnak ahhoz “az ezeréves alkotáshoz, amit egyszerűen csak magyar hazának hívunk".

“Ha jó szakmát választotok, akkor biztos jövő vár rátok, Magyarország és a világ legjelentősebb cégeinek lehettek megbecsült és elismert szakemberei." (...) “Hajrá, Magyarország, hajrá, magyar fiatalok!" (Orbán Viktor mai szónklata a Hungexpón, a XI. Szakma sztár fesztivál megnyitóján - MTI)

Francnak se volt kedve az állami hírügynökség helytelen, magyartalan idézőjeleit kijavítgatni ebben az agyrohasztó szövegben, de kit érdekelnek az idézőjelek, amikor ez a lassan kilencedik éve teljhatalommal uralkodó, 30 éve megélhetésileg politikusnak állt, a szabadrablás minden formáját törvényesítő sufnijogász a munka becsületéről szónokol.

Nem akarok a kelleténél többet foglalkozni vele, de azért van ebben az ezeréves büszkeséggel házaló ócska dumában egy akkora adag cinizmus, hogy a kétharmados többség adja a másikat. Egy ilyen dörgedelmet rezzenéstelen pofával lenyomni 8 év kormányzás után, még mindig csak szándék szintjén ugatni arról, aminek a megvalósításáért körömfeketényi erőfeszítést nem tettek, a fiatalok nagyszerű lehetőségeiről pofázni egy olyan országban, ahonnan alsó hangon 600 ezer ember megpattant, ahol a fiatalok több mint 87 százaléka opciónak tartja a külföldi munkavégzést, és 38 százalékuk biztosan nem itthon tervezi jövőjét, akkora pofátlanság, mint ide Felcsút.

És innen folytatódunk, ez lesz újabb négy évig. Orbán és az állampárt párhuzamos univerzuma megállás nélkül üzen nekünk: őket nem érdeklik a számok, a tények, a statisztikák, a külföldön születő gyermekek. Kimagyarázzák. Mer' a nyugat elszívja a tudást. Ja, ti meg szóba sem álltok a diákokkal, a fiatalokkal, meg sem halljátok a kínjaikat, pusztuljon a gondolkodásra képes része, maradjon az alattvalónak való, az irányítható. Miközben a világ elrohan mellettünk, mi még mindig a kalapácsreszelésben és a betanított esztergályosságban látjuk a jövőt és versenyképes tudással ámítjuk önmagunkat. (Parragh kollégát is tartsa meg a Nemzeti Együttműködés Rendszere!)

A munka becsületéről pofázik a közmunka révén függőségbe taszított néptömegek erőskezű vezetője egy olyan országban, ahol nem hogy versenyhelyzet nincs, de lassan már helyzet se nagyon van, és ahol a dinasztiához tartozáson meg a barnanyelven kívül semmi másnak nincs becsülete. Egy ilyen országban márpedig tízből 9 fiatalt nem különösebben hatja meg az ezeréves magyar haza dohos, sehova nem vezető mantrázása.

De legalább egy dologban egyetértünk: a magyaroknak valóban mindenért meg kell küzdeniük. Mert nem kevesen vannak, akik pontosan látják: jövőt csak becsületes emberekkel lehet építeni, korrupt erkölcsi hullákkal nehezen. Ti pedig lopjátok, nem építitek a jövőt. Ahogy most kinéz, Magyarország valóban magyar ország marad, ahol nyolc évnyi rombolás után majd most aztán tényleg. Felépítjük közösen.

Szerintem ne fáradj, jóember, ezzel kurvára elkéstél! Ne álmodozz, és főleg ne hazudozz! A munkahely, tisztességes fizetés, biztonság, saját családi otthon magyar fiatalok százezreinek külföldön adatott meg. Itt lassan csak ti maradtok egymás között a belterjes, lábszagú nemzeti büszkeségetekkel, a rátok nem vonatkozó törvényeitekkel és a kétszavas csatakiáltásokra fogékony, iskolázatlan, kiszolgáltatott rajongóitokkal! Ameddig ti kapaszkodtok a hatalomba, mert mindenképpen meg kell úsznotok a börit, ide a kutya nem akar és nem is fog hazajönni. Ha figyeltél volna, tudnád: azok szerint, akiket ti elüldöztetek ebből az országból, a parlamentben sem lenne keresnivalótok.

Ha így folytatjátok, lassan annyian lesznek, hogy legközelebb eldöntik a választást. Már ha egyáltalán lesz még választás. És persze ha kihúzzátok addig ebben a felfokozott tempóban.

https://kolozsvaros.com/rovidek/nyolc-ev-utan-is-van-bor-a-kepen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: büszkeségetekkel, megvalósításáért, csatakiáltásokra, hozzájárulhatnak, szakembereikért, kiszolgáltatott, törvényeitekkel, legjelentősebb, lehetőségeiről, körömfeketényi, keresnivalótok, magyarországot, megélhetésileg, rajongóitokkal, versenyhelyzet, teljhatalommal, rezzenéstelen, gondolkodásra, szerencsésebb, együttműködés, fiataljaikért, kimagyarázzák, alattvalónak, becsületéről, folytatjátok, tisztességes, barnanyelven, elüldöztetek, magyarország, statisztikák, büszkeséggel, különösebben, dinasztiához, parlamentben, versenyképes, politikusnak, munkának becsülete, értékes szakma, jelen lévő, magyaroknak ugyanis, saját szakembereikért, magyar fiatalok, fiatalokat munkahely, legutóbbi parlamenti, versenyképes országot, világ bármely, iskolából kikerülők, ezeréves alkotáshoz, világ legjelentősebb, állami hírügynökség, agyrohasztó szövegben, lassan kilencedik, Molnár Bálint, Orbán Viktor, Nemzeti Együttműködés Rendszere,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Egy gondolat  Szabó T. Anna - Pitypang  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Különleges  Paul David Tripp Április 13  Sík Sándor - Ha jő a perc  A felvilágosodás...  Szép estét  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Megígért békesség  Jázmin  Esterházy Péterre emlékezünk  Otthon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Csend  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Vidámság  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Pitypang szökőkút  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Anyák napjára  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Alvó kislány  különleges  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Ady Endre - Mindegy átka  Szép estét kedves látogatóimn...  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Szép estét kedves látogatóimn...  Jó éjszakát  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Ismeretlen: Ikarusz monda  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Martin Buber, A haszidim meséi  Isten hűségének mértéke  Sorsunk miatt...  Esterházy Péterre emlékezünk  Sorsunk miatt...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Csend  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tanácsok egy pszichológustól  Szép estét  Csend 
Bejegyzés Címkék
munkának becsülete, értékes szakma, jelen lévő, magyaroknak ugyanis, saját szakembereikért, magyar fiatalok, fiatalokat munkahely, legutóbbi parlamenti, versenyképes országot, világ bármely, iskolából kikerülők, ezeréves alkotáshoz, világ legjelentősebb, állami hírügynökség, agyrohasztó szövegben, lassan kilencedik, szabadrablás minden, munka becsületéről, kelleténél többet, ezeréves büszkeséggel, akkora adag, kétharmados többség, ilyen dörgedelmet, megvalósításáért körömfeketényi, fiatalok nagyszerű, olyan országban, fiatalok több, külföldi munkavégzést, állampárt párhuzamos, külföldön születő, nyugat elszívja, gondolkodásra képes, alattvalónak való, világ elrohan, közmunka révén, dinasztiához tartozáson, barnanyelven kívül, ilyen országban, ezeréves magyar, dologban egyetértünk, magyaroknak valóban, kétszavas csatakiáltásokra, felfokozott tempóban, büszkeségetekkel, megvalósításáért, csatakiáltásokra, hozzájárulhatnak, szakembereikért, kiszolgáltatott, törvényeitekkel, legjelentősebb, lehetőségeiről, körömfeketényi, keresnivalótok, magyarországot, megélhetésileg, rajongóitokkal, versenyhelyzet, teljhatalommal, rezzenéstelen, gondolkodásra, szerencsésebb, együttműködés, fiataljaikért, kimagyarázzák, alattvalónak, becsületéről, folytatjátok, tisztességes, barnanyelven, elüldöztetek, magyarország, statisztikák, büszkeséggel, különösebben, dinasztiához, parlamentben, versenyképes, politikusnak, százezreinek, szabadrablás, iskolázatlan, kijavítgatni, hírügynökség, mindenképpen, rendelkeznek, folytatódunk, törvényesítő, erőfeszítést, munkavégzést, kapaszkodtok, választáson, magyaroknak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1232
  • e Hét: 4996
  • e Hónap: 8741
  • e Év: 162237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.