Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezt akartuk, ezt szakítottuk, ezt fogjuk szagolni
  2018-04-30 22:53:14, hétfő
 
  Ezt akartuk, ezt szakítottuk, ezt fogjuk szagolni
Tamás Róbert | Ma | 18:00

Az a gyanúm, hogy a május elsejei lufi-virsli-sör után közvetlenül beindul a fideszes jajveszékelés. Az Európai Unió egy részének - ha a többségének, akkor van igen nagy baj - alaposan megtelt a szamócamintás napozója az illiberális idiótákkal. Többek között, vagy talán elsősorban Magyarországgal.

Orbán Viktor és népi, valamint nemzeti zenekara ugyan eddig vigyorogva dörzsölgette a markát, hiszen a hetes cikkely bevezetéséhez egyetértés kell, a fővezér azonban megállapodott Lengyelország hasonlóan illiberális vezetésével, hogy jól megvédik egymást, vétóznak és akkor nem lehet megindítani az eljárást.

A pofáraesés azonban csak késett, nem maradt el. Az Unió jogászai - lám, nem csak a magyar kormányban vannak ilyenek - ugyanis nem a hetes cikkelyre, hanem az alapszerződés 322. cikkére óhajtanak hivatkozni. Ennek alapján az uniós támogatások kifizetésének feltétele az alapjogok betartása és a bírói függetlenség. Ezek hiányában a tagállamok lakosságának 65 százalékát képviselő többség szavazatával korlátozni lehet, vagy akár be is lehet fagyasztani a támogatások folyósítását. Így már kevés lesz, ha lengyel-magyar két jóbarát.

Én nem tudom, mi lesz ennek a vége, azt meg pláne nem tudhatom, mik lesznek a következményei annak, ha valóban visszatartja az Unió a kifizetéseket, de elképzelni remekül el tudom, jó a fantáziám. Az agrártámogatásokat ugyan nem érintené a befagyasztás, tehát az új földesurak továbbra is hozzájutnának a pénzhez, de félő, hogy a fejlesztési források elapadásával a magyar építőipar igen sebesen fejre állna. Ugyanis majdnem teljes egészében uniós pénzekből épül, ami egyáltalán épül. A hangzatos melldöngetésekkel átadott kórházfelújítások, iskolaépítések és felújítások, útépítések, minden franc ebből valósult meg, csak a Fidesz ügyesen úgy kommunikálta, mintha a kormány dobta volna össze rá a pénzt. Közben meg nem.

Ha belegondolunk, hogy szinte minden beruházásban benne van valamelyik (vagy inkább több) oligarcha, stróman, rokon, barát mancsa, ahonnan bőven hasíthatnak és ezek a beruházások megszűnnek, azt a dúskáláshoz szokott pereputty zokon fogja venni.

Miután a kormány ügyesen átalakította a pénzmozgásokat - a belső források jó része az egyházhoz és határon túli mindenféle szervezetekhez vándorolt, az uniós pénzekből zajlanak a belföldi beruházások - érdekes helyzet alakulhat ki. Ha a kormány nem változtat a pénzszivattyúk beállításán, akkor kitör határokon belül a gyalázat. Ha változtat, akkor meg a határokon túl tör ki, ugyanis már szépen berendezkedtek rá, hogy dől a lé. Megoldásként marad a hitelfelvétel, de akkor a költségvetés száll el látványosan.

Miután az nem fordulhat elő, hogy Orbán valaha is elismerje a kormánya bűneit, nem marad más hátra, mint a magasabb fokozatra kapcsolt óbégatás, a háborús retorika tovább spilázása. Ezt a hívek be is fogják nyelni minden kételkedés nélkül, a többieket pedig nem igazán fogja meglepni a dolog, mert eddig is tisztában voltak a valósággal. A kérdés csak az, hogy mikor jön el az a pont, amikor a hívek gyanút fognak. Mert egy ideig lehet azt mondani, hogy nekünk most azért szar, mert a rohadék Unió és Soros György, a liberálisok, a mocskos Brüsszel, egy darabig meg is fogják húzni a nadrágszíjat a hívek boldogan, de sehol nincs akkora tartalék, hogy erre tartósan számítani lehessen.

Márpedig amikor a saját bőrükön valóban érezni fogják Tündérország valódi szépségét, nem biztos, hogy hajlandóak lesznek éhezni is imádott kormányuk és főleg imádott kormányfőjük kedvéért.

Ez még a jövő zenéje, nem tudni, végül hogyan dönt az Unió, mit és mikor szavaznak meg, vezetnek be, de az irány bizony errefelé mutat. Tehát ideje a figyelemelterelő ordibálásnak, vádaskodásnak, hazudozásnak, mert olyan nincs, hogy ne illiberáliséknak lenne igazuk, ne ők csinálnak mindent jól. Kutya világ jön hamarosan, de hát ezt akartuk, ezt szakítottuk, ezt fogjuk szagolni.

https://kolozsvaros.com/2018/04/30/ezt-akartuk-ezt-szakitottuk-ezt-fogjuk-szagoln i/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: figyelemelterelő, illiberáliséknak, magyarországgal, következményei, pénzszivattyúk, pénzmozgásokat, berendezkedtek, szervezetekhez, iskolaépítések, lengyelország, alapszerződés, megállapodott, bevezetéséhez, belegondolunk, kifizetésének, vádaskodásnak, jajveszékelés, hitelfelvétel, kifizetéseket, hozzájutnának, szamócamintás, dörzsölgette, hazudozásnak, kommunikálta, ordibálásnak, beruházásban, visszatartja, megoldásként, függetlenség, szavazatával, tündérország, befagyasztás, átalakította, folyósítását, elapadásával, kormányfőjük, május elsejei, fideszes jajveszékelés, részének –, szamócamintás napozója, illiberális idiótákkal, hetes cikkely, fővezér azonban, pofáraesés azonban, magyar kormányban, hetes cikkelyre, uniós támogatások, alapjogok betartása, bírói függetlenség, tagállamok lakosságának, támogatások folyósítását, következményei annak, Tamás Róbert, Európai Unió, Orbán Viktor, Soros György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szabolcska Mihály – Ákác...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Facebookon kaptam  Adakozás  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Lóhere  Reménység és erő Krisztustól e...  Png csokor  Szép estét  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png kislány  Facebookon kaptam  Nem számIt  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Krisztinától  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az igazi szeretetért rendszeri...  Még csak most kezdődik a nap  Boldog születésnapot a ma ünne...  A Megváltó szolgálatában  Albert Einstein gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Hogy lehet megtartani  Fekete-erdő desszert  A Megváltó szolgálatában  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyon különös  A másik dolog,  Bounty krémes  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Csak a fogyatkozás látható  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Png telefon  Adakozás  Zilahy Lajos gondolata  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png virág  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Erdőn  Sose bánj semmit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Adakozás  Szívem  Akarat 
Bejegyzés Címkék
május elsejei, fideszes jajveszékelés, részének &#8211, szamócamintás napozója, illiberális idiótákkal, hetes cikkely, fővezér azonban, pofáraesés azonban, magyar kormányban, hetes cikkelyre, uniós támogatások, alapjogok betartása, bírói függetlenség, tagállamok lakosságának, támogatások folyósítását, következményei annak, fejlesztési források, magyar építőipar, hangzatos melldöngetésekkel, kormány dobta, beruházások megszűnnek, dúskáláshoz szokott, kormány ügyesen, pénzmozgásokat &#8211, belső források, uniós pénzekből, belföldi beruházások, pénzszivattyúk beállításán, költségvetés száll, kormánya bűneit, magasabb fokozatra, háborús retorika, többieket pedig, kérdés csak, hívek gyanút, ideig lehet, rohadék Unió, mocskos Brüsszel, hívek boldogan, saját bőrükön, jövő zenéje, irány bizony, figyelemelterelő ordibálásnak, figyelemelterelő, illiberáliséknak, magyarországgal, következményei, pénzszivattyúk, pénzmozgásokat, berendezkedtek, szervezetekhez, iskolaépítések, lengyelország, alapszerződés, megállapodott, bevezetéséhez, belegondolunk, kifizetésének, vádaskodásnak, jajveszékelés, hitelfelvétel, kifizetéseket, hozzájutnának, szamócamintás, dörzsölgette, hazudozásnak, kommunikálta, ordibálásnak, beruházásban, visszatartja, megoldásként, függetlenség, szavazatával, tündérország, befagyasztás, átalakította, folyósítását, elapadásával, kormányfőjük, nadrágszíjat, lakosságának, költségvetés, hasíthatnak, megindítani, fejlesztési, közvetlenül, többségének, támogatások, beruházások, szakitottuk, illiberális, vezetésével, látványosan, felújítások, liberálisok, szakítottuk, kolozsvaros, dúskáláshoz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 5849
  • e Hónap: 16960
  • e Év: 170456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.