Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Biztosan lesz majd zizi, ropi, pogácsa
  2018-05-01 08:59:35, kedd
 
  Biztosan lesz majd zizi, ropi, pogácsa
Forgács Erzsébet | Ma | 7:57

Szép reggelt, kellemes május elsejét mindenkinek! Amennyire tudom, Orbán Viktornak hamarosan jelenése van Brüsszelben. Német lapértesülések szerint a pártcsalád vezetősége rendelte be országunk büszkeségét, mert mintha már nekik is kezdene elegük lenni a harcos félistenből. Ehhez képest az MTI az alábbi hírt hozta le:

Manfred Weber európai néppárti (EPP) frakcióvezető márciusi budapesti látogatását viszonozza szerdán Brüsszelben Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, aki az új nemzeti kormány céljairól, a következő évek feladatairól tájékoztatja a Fidesz európai pártcsaládjának vezetőit, és aktuális uniós kérdésekről is tárgyalnak - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Manfred Weber a magyarországi parlamenti választási kampány idején járt Budapesten, ahol tárgyalt Orbán Viktorral, és a pártcsalád támogatásáról biztosította őt.
A látogatást viszonzó szerdai brüsszeli tanácskozáson Európa és Magyarország keresztény értékeken alapuló kultúrájának megőrzéséről, a határok és az európai emberek megvédéséről lesz szó, mely célokhoz a magyar emberek nagy többsége adott erős felhatalmazást - közölte Havasi Bertalan.
Orbán Viktor a magyar gazdaság versenyképességének további erősítéséről, a teljes foglalkoztatottság megteremtéséről, a gyermekvállalás támogatásáról is tájékoztatja majd európai szövetségeseit.
A megbeszélésen szóba kerülnek az Európa előtt álló legfontosabb kihívások, így az EU kereskedelempolitikája, migrációs- és menekültpolitikája, valamint az Unió 2020 utáni költségvetése is - áll a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének tájékoztatásában. (MTI)

Ja, akkor jó. Csak egy kis udvariassági viszontlátogatásról van szó. Biztosan lesz majd zizi, ropi, pogácsa. Megdumcsizzák a keresztény értékeiket és mindenki mosolyog, mint a vadalma.

Közben már annyira nagyon jó nekünk, hogy az valami hihetetlen, de még itt sem áll meg a Fidesz, hanem tovább jobbítja a mi kis életünket.

Üdvözli a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, hogy a kormány is úgy látja, a nemzet fennmaradásához a legfontosabb a családok és a gyermekvállalás támogatása.

Pataki Jánost hétfőn az M1 aktuális csatornán arról kérdezték, hogy a negyedik Orbán-kormányban a családpolitika kiemelt helyet kap. A családszervezet vezetője jelezte: a gyermekvállalási kedv szempontjából nagyon fontos a család és a munka összeegyeztethetősége, például a nők részmunkaidős foglalkoztatásának vagy a távmunkának a támogatása. A kiélezett munkaerőpiaci helyzetben ugyanis sok helyen nem szívesen fogadják, ha egy szülő a gyermek miatt esetleg kiesik a munkából.
Ezért is kezdődött el néhány éve a családbarát munkahelyek támogatása, ahol nem okoz gondot, ha a szülőnek a gyerek miatt el kell mennie, esetleg be is viheti a munkahelyre - mondta. MTI)

Tényleg mennyire nagyot lendít mindenki boldogságán, ha az ember beviheti a munkahelyére a hároméves beteg, nyűgös gyerekét. Nincs is annál nagyobb boldogság.

Egyébként lehetséges, hogy nem csupán az gátolja a magyar nők szülési hajlandóságát, hogy nem tudják bevinni a gyereket a munkahelyre, hanem az is, hogy a szülők együtt sem tudnak annyit keresni, amiből biztosítani tudnák a gyermek felneveléséhez szükséges anyagi fedezetet. Nem véletlen az, hogy a külföldre költöző fiatalok sokkal szívesebben és sokkal nagyobb számban vállalnak gyermeket, mint azok, akik itthon maradtak és véletlenül nem tartoznak a fideszes támogatotti körbe.

Egyébként az, hogy egy nőnek nehezebb elhelyezkednie, kevesebbet keres és a munkahelyen nem veszik jó néven, ha szülés, vagy a gyermek betegsége miatt kimarad a munkából, marhára nem új jelenség, hanem elég régi magyar hagyomány. Ezen nem lenne baj változtatni, plusz biztosítani a családok anyagi biztonságát (például azzal, hogy nem csak papíron, hanem a valóságban is fejlődik a gazdaság) és majd bátrabban vállalnak gyermeket azok, akik most is szeretnének, de felelőtlenségnek tartják a jelen körülmények között.

https://kolozsvaros.com/rovidek/biztosan-lesz-majd-zizi-ropi-pogacsa/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felelőtlenségnek, tájékoztatásában, gyermekvállalási, családszervezet, fennmaradásához, gyermekvállalás, miniszterelnöki, pártcsaládjának, megteremtéséről, lapértesülések, családpolitika, miniszterelnök, elhelyezkednie, felneveléséhez, felhatalmazást, szövetségeseit, munkaerőpiaci, szempontjából, magyarországi, részmunkaidős, frakcióvezető, tanácskozáson, megbeszélésen, megdumcsizzák, költségvetése, hajlandóságát, támogatásáról, erősítéséről, legfontosabb, munkahelyére, tájékoztatja, feladatairól, udvariassági, magyarország, biztosította, kultúrájának, pártcsalád vezetősége, harcos félistenből, alábbi hírt, következő évek, miniszterelnök sajtófőnöke, magyarországi parlamenti, pártcsalád támogatásáról, látogatást viszonzó, európai emberek, magyar emberek, magyar gazdaság, gyermekvállalás támogatásáról, megbeszélésen szóba, keresztény értékeiket, valami hihetetlen, nemzet fennmaradásához, Forgács Erzsébet, Orbán Viktornak, Manfred Weber, Brüsszelben Orbán Viktor, MTI-t Havasi Bertalan, Orbán Viktorral, Havasi Bertalan, Orbán Viktor, Miniszterelnöki Sajtóiroda, Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége, Pataki Jánost,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Sík Sándor - Ha jő a perc  Vidámság  ajándék, mellyel meglepem  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  IGEN így  Borzasztó  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Töröld le  Horváth Szilvia tollából  Reményik Sándor: Pierrot &...  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Zilahy Lajos mondta  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Isten hűségének mértéke  különleges  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  képre írva  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Alvó cicák  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Nevelőszülőkhöz adták,  Magyar költészet napja  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  IGEN így  Esterházy Péterre emlékezünk  Segíts neki dicsérni Téged  Szép álmokat!  ajándék, mellyel meglepem  Ott van  Esterházy Péterre emlékezünk  Robert Merle tollából  Erdei gyöngyvirág  Ady Endre - Mindegy átka  Esterházy Péterre emlékezünk  Szívek  Kertem  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ember  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagy és kis csodák  Jánosházy György: Fogd a kezem  Latinovits Zoltán tollából  Robin Wight pitypang szobra  Jázmin  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Esterházy Péterre emlékezünk  Mindig lesz olyan  Reményik Sándor: Pierrot &...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jan Twardowski - Siessünk  Spenót fasírttal  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
pártcsalád vezetősége, harcos félistenből, alábbi hírt, következő évek, miniszterelnök sajtófőnöke, magyarországi parlamenti, pártcsalád támogatásáról, látogatást viszonzó, európai emberek, magyar emberek, magyar gazdaság, gyermekvállalás támogatásáról, megbeszélésen szóba, keresztény értékeiket, valami hihetetlen, nemzet fennmaradásához, gyermekvállalás támogatása, negyedik Orbán-kormányban, családpolitika kiemelt, családszervezet vezetője, gyermekvállalási kedv, kiélezett munkaerőpiaci, gyermek miatt, családbarát munkahelyek, gyerek miatt, munkahelyre &#8211, ember beviheti, hároméves beteg, szülők együtt, gyermek felneveléséhez, külföldre költöző, fideszes támogatotti, nőnek nehezebb, gyermek betegsége, családok anyagi, jelen körülmények, felelőtlenségnek, tájékoztatásában, gyermekvállalási, családszervezet, fennmaradásához, gyermekvállalás, miniszterelnöki, pártcsaládjának, megteremtéséről, lapértesülések, családpolitika, miniszterelnök, elhelyezkednie, felneveléséhez, felhatalmazást, szövetségeseit, munkaerőpiaci, szempontjából, magyarországi, részmunkaidős, frakcióvezető, tanácskozáson, megbeszélésen, megdumcsizzák, költségvetése, hajlandóságát, támogatásáról, erősítéséről, legfontosabb, munkahelyére, tájékoztatja, feladatairól, udvariassági, magyarország, biztosította, kultúrájának, megőrzéséről, tájékoztatta, megvédéséről, brüsszelben, szívesebben, munkahelyre, kérdésekről, változtatni, munkahelyek, családbarát, büszkeségét, félistenből, munkahelyen, távmunkának, biztosítani, boldogságán, támogatotti, szeretnének, körülmények, kolozsvaros, biztonságát, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 3871
  • e Hónap: 7616
  • e Év: 161112
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.