Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lukácsi Katalin: Ez a rendszer az Úr Jézust is nemzetbiztons
  2018-05-08 20:05:23, kedd
 
  Lukácsi Katalin: Ez a rendszer az Úr Jézust is nemzetbiztonsági kockázatnak nevezné

Herczeg Márk
politika
ma 18:50


A Civil Ellenzéki Kerekasztal este hatra kormányellenes tüntetést szervezett a Kossuth térre, amire több ezren elmentek. A beszédeket élőben közvetítettük itt.

Gulyás Balázs, az egyik szervező a beszédében kiállt az örmény tüntetők mellett, akik megbuktatták az ottani kormányt, és az ellenzéket juttatták hatalomra.

Elmondta, hogy azt kérik, egy jelölt induljon a Fidesz egy jelöltjével szemben. Azt kérte, hogy tegye fel a kezét az, aki ezzel egyetért:
Fotó: Botos Tamás/444

Mint említette, a legsürgetőbb, hogy Józsefvárosban megegyezzen egymással az ellenzék.

Azt mondta, Orbán se nem keresztény, se nem demokrata, majd felkonferálta Lukácsi Katalin volt KDNP-s politikust.

Ő megemlítette, hogy a Fidesz rendőrsorfal mögött, a nép elől elbújva ment be megalakítani az újabb kétharmados Parlamentet. Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert idézve azt mondta, ,,miénk a legnagyobb hatalom, a szeretet hatalma, és nem a hatalom szeretete".

Lukácsi szerint ez a rendszer az Úr Jézust is nemzetbiztonsági kockázatnak nevezné. Szerinte ahogy a Bibliában az emberek Barabást választották Jézus helyett, úgy az egyházban sokan most Orbánt választanák Jézus helyett.
Lukácsi KatalinFotó: Botos Tamás/444

A szabad sajtó mellett szólva említette az aHang felületén futó Szabadítsuk fel a közmédiát, szüntessék meg az MTVA-t! petíciót, amit már több ezren írtak alá.

Szerinte is jelenleg az a legfontosabb Budapesten, hogy a józsefvárosi időközi választáson egységet kell mutatni a Fidesszel szemben. Mint mondta, mielőtt egy új választáson ellenzéki pártokra szavaznánk, előtte szavazzunk egymásra.

Gulyás Balázs vette át a szót, és miután elmondta, hogy Mészáros Lőrinc - a leggazdagabb magyar - Orbán Viktor pénztárcája, kérte a tüntetőket, hogy mutassák fel a világító telefonjaikat. (Ekkor megszólalt a We're Not Gonna Take it.)
Fotó: Botos Tamás/444

Ezután Orbán hírhedt, az eddigi tüntetéseken is bejátszott, 2006-os parlamenti beszédét játszották be. Gulyás Balázs azt mondta, Orbán rendszere nem akar kritikus állampolgárokat, hiszen azok megértik, miről szól a bejátszott videó.

Gyetvai Viktor, a Független Diákparlament aktivistája azt mondta, volt egy álma egy olyan Magyarországról, ahol nem narancstérképre ébredünk négy évente, ahol nem lesznek dollármilliárdosok a miniszterelnök barátai, ahol nem szalámizzák le az ellenzéket, ahol nem fordulnak egymás ellen a demokráciáért küzdő szereplők, és nem mennek külföldre tömegesen a fiatalok, mert szeretnek a hazájukban élni, és ahol nem folyik gyűlöletpropaganda mindenhonnan. Ez az álom április 8-án elbukott, a pártok nem tudtak megegyezni egymással - mondta.

Szerinte az, amit Orbán Viktor és kormánya művel Magyarországon, nem egy valódi demokrácia, hanem egy személy hatalmi önkénye, társadalmi csoportok szándékos leszakítása, az emberek becsapása, feudalizmus, hogy a saját zsebüket tömhessék. Azt mondta, ennek véget kell vetni úgy, hogy az ellenzék egy tömbbe szerveződik. Szerinte ez kemény munka, amit most el kell kezdeni - vagy most el kell menni. Ha maradunk, cselekedni kell, különben távoznunk kell - mondta.
Gyetvai ViktorFotó: Botos Tamás/444

Szerinte a mozgalmat hiteles embereknek kell vezetniük, és ha ezt nem kezdjük el most, négy év múlva sem lesz semmi, ráadásul négy évünk sincsen. Azt mondta, ,,nekünk, fiataloknak dolgunk van". Mint mondta, holnap lesz a történelem érettségi, de nem elég történelmet írni, hanem el kell kezdeni mai, valós idejű történelmet írni. ,,Csináljunk egy 21. századi oktatást, ahonnan gondolkodó fiatalok jönnek ki", ,,mutassuk meg, hogy ez az ország nem egy birkaország" - mondta. Ha elbukunk, legalább megpróbáltuk, de azok, akik nem próbálták meg, nem fognak tudni tükörbe nézni - mondta.

Ezután az MTI volt munkatársa, a romnet.hu főszerkesztője szólalt fel. Hidvéghi B. Attila azzal kezdte, hogy ,,az igazság a birodalom alapja". Ő újságíróként az igazságért harcol, a kilátástalanok, a reményvesztettek, a meg nem hallgatott emberek szónoka - mondta. ,,Miért gondolják az állam vezetői azt, hogy 600 év alatt nem tudtunk integrálódni? Miért merül fel kérdésként, hogy erőforrásként vagy pedig tehertételként tekintsenek ránk?" - kérdezte, utalva a kormány vezetőinek a cigányokról tett nyilatkozataira.
Hidvéghi B. AttilaFotó: Botos Tamás/444

Azoknak, akik azt mondják, hogy a cigányokon múlt a fideszes győzelem, azt üzente: hiteles önszerveződés és érdekképviseletre van szükség, a baloldal magukra hagyta a romákat, nem tekintette partnernek őket, hát ne csodálkozzunk. Szerinte megdőlt az a téveszme, hogy a cigányok nem vesznek részt a választásokon. Nem elég 4 évente néhány percre találkozni egy közösséggel - mondta. Szerinte le kell győznünk a társadalmi közönyt, mert csak ,,így lehet megmutatni, hogy mi vagyunk a többség".

Állítsuk meg a közmédia jogszerűtlen, elfogult és egyoldalú működését! - mondta, arra biztatva az embereket, hogy tömegesen tiltakozzanak a közmédiáról szóló petícióval és levelekkel.

Ezután Galkó Balázs szavalta el József Attila A számokról című, 1924-es versét, majd következett Ács polgármestere, a momentumos Lakatos Béla, aki a választás utáni napon azt mondta, lemond. Most azt mondta, vidéken ellenzéki polgármesternek lenni ma nagyon nehéz dolog. A saját településén olyan emberekkel szemben veszített, akik be se tették a lábukat a településre, emiatt mondta azt, hogy befejezi, mert 16 év munkája volt a településben, de ez kevés volt 10 ezer forinttal és migránsokkal való fenyegetés ellen. ,,De mégse lehet elég", ,,csinálni kell tovább, jobban kell csinálni"! - mondta. Igenis az a fontos, aki ott él a településen, és nem pedig az a migráns, akit nem látunk soha.

Azt mondta, ez az ország egy hazug ország. Hol van az az Orbán, akivel annak idején sörözött, most meg azt mondja, hogy a cigányok migránsok. ,,Csinálni fogok egy pólót, az lesz ráírva, hogy 600 éve migráns!" - mondta Lakatos Béla, aki azt ígérte, el fog menni a cigányokhoz, és meg fogja nekik mondani, hogy nem Orbán a fontos, hanem az, aki tesz értük helyben.

Negyed nyolc előtt egy perccel elkezdett szakadni a jégeső, az élő közvetítésünk véget is ért.


https://444.hu/2018/05/08/lukacsi-katalin-ez-a-rendszer-az-ur-jezust-is-nemzetbiz tonsagi-kockazatnak-nevezne
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, reményvesztettek, nemzetbiztonsagi, narancstérképre, nyilatkozataira, magyarországról, polgármesternek, állampolgárokat, kilátástalanok, magyarországon, józsefvárosban, miniszterelnök, kormányellenes, tehertételként, főszerkesztője, közvetítettük, polgármestere, erőforrásként, választásokon, demokráciáért, felkonferálta, csodálkozzunk, közvetítésünk, diákparlament, tiltakozzanak, polgármestert, önszerveződés, telefonjaikat, megemlítette, legfontosabb, megbuktatták, megpróbáltuk, választották, integrálódni, józsefvárosi, településben, beszédeket élőben, egyik szervező, beszédében kiállt, örmény tüntetők, ottani kormányt, ellenzéket juttatták, jelölt induljon, jelöltjével szemben, újabb kétharmados, legnagyobb hatalom, szeretet hatalma, hatalom szeretete”, emberek Barabást, egyházban sokan, szabad sajtó, aHang felületén, Lukácsi Katalin, Herczeg Márk, Civil Ellenzéki Kerekasztal, Gulyás Balázs, Botos Tamás, Márki-Zay Péter, Lukácsi KatalinFotó, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor, Gonna Take, Ezután Orbán, Gyetvai Viktor, Független Diákparlament, Gyetvai ViktorFotó, Hidvéghi, Ezután Galkó Balázs, József Attila, Lakatos Béla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Erdőn  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Idő  Png nő  Egy bizonyos határt  Szép estét  Png virág  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 21  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Erdőn  Szép napot kívánok  képre írva  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Adakozás  Png kutya  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png ház  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png virág  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép napot kívánok  Png kutya  Nagyi telefonál  Ami embereknek lehetetlen, az...  Tanuld meg ezt a versemet  Png csokor  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Tavaszi kép  Png ház  Nagyi telefonál  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Erdőn  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png csokor  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png lepke  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  A másik dolog,  Egy hatékony szolga  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 20  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Próbálj meg ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Tanuld meg ezt a versemet  A sors  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Irgalom és ítélet 
Bejegyzés Címkék
beszédeket élőben, egyik szervező, beszédében kiállt, örmény tüntetők, ottani kormányt, ellenzéket juttatták, jelölt induljon, jelöltjével szemben, újabb kétharmados, legnagyobb hatalom, szeretet hatalma, hatalom szeretete&#8221, emberek Barabást, egyházban sokan, szabad sajtó, aHang felületén, józsefvárosi időközi, leggazdagabb magyar, világító telefonjaikat, eddigi tüntetéseken, bejátszott videó, olyan Magyarországról, miniszterelnök barátai, demokráciáért küzdő, hazájukban élni, álom április, valódi demokrácia, személy hatalmi, emberek becsapása, saját zsebüket, tömbbe szerveződik, mozgalmat hiteles, történelem érettségi, birodalom alapja&#8221, igazságért harcol, állam vezetői, kormány vezetőinek, cigányokról tett, cigányokon múlt, fideszes győzelem, baloldal magukra, közösséggel &#8211, társadalmi közönyt, közmédia jogszerűtlen, közmédiáról szóló, számokról című, momentumos Lakatos, választás utáni, saját településén, hazug ország, cigányok migránsok, lesz ráírva, perccel elkezdett, nemzetbiztonsági, reményvesztettek, nemzetbiztonsagi, narancstérképre, nyilatkozataira, magyarországról, polgármesternek, állampolgárokat, kilátástalanok, magyarországon, józsefvárosban, miniszterelnök, kormányellenes, tehertételként, főszerkesztője, közvetítettük, polgármestere, erőforrásként, választásokon, demokráciáért, felkonferálta, csodálkozzunk, közvetítésünk, diákparlament, tiltakozzanak, polgármestert, önszerveződés, telefonjaikat, megemlítette, legfontosabb, megbuktatták, megpróbáltuk, választották, integrálódni, józsefvárosi, településben, leggazdagabb, megalakítani, tüntetéseken, újságíróként, legsürgetőbb, jogszerűtlen, rendőrsorfal, mindenhonnan, migránsokkal, jelöltjével, tekintsenek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.