Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ontario-felhívás
  2008-09-29 13:29:05, hétfő
 
   
  NYUGATI MAGYAR EGYHÁZ



Kiadja: Magyar Református Egyház építői Ontario, Kalifornia. Email: NyuMaEgy@yahoo.com. 2008 Szeptember hó ================================================================================= ============


A TEMPLOM FELMÉRÉSE, ISTEN KÉT TANÚJA. János Mennyei Jelenései 9, 11, 1-2
Azután egy vesszőhöz hasonló nádszálat adtak nekem e szóval: Kelj fel és mérd meg az Isten templomát, az oltárt és azokat, akik abban imádkoznak. 2 De a templom külső udvarát hagy ki és ne mérd meg, mert a pogányoknak adatott és a szent várost tapodják. . .

A SÁTÁNNAK ÉS SEREGEINEK VÉGSŐ TÁMADÁSA ÉS LEVERÉSE. János Mennyei Jelenései 20, 7-10
És mikor eltelik az ezer esztendő, a Sátán szabadon bocsáttatik börtönéből, 8 és kimegy, hogy elhitesse a föld négy sarkán levő népeket, Gógot és Magógot, hogy háborúra gyűjtse őket össze, akiknek száma, mint a tenger fövenye. 9 és feljöttek a föld széles síkjaira és körülvették a szentek táborát és a szeretet városát; de Istentől a menyből tűz szállott alá és megemésztette őket. 10 És az ördög, aki elhitette őket, a tüzes kénkő-tóba vettetett, ahol van a vadállat és a hamis próféta, és kínoztatnak éjjel-nappal örökkökn-örökké.
A fenti idézeteket a bibliából vettük át, az a keresztény embereknek szentírás. Ha az abban írottakat az emberiség betartaná, Békesség, boldogság, szeretet lenne a földön. A bibliában írottak örök értékűek, ami mindenkire vonatkozik. Az első idézet arra szólít, hogy keljünk fel és mérjük meg az Isten templomát, az oltárt és azokat, akik abban imádkoznak. Ez azt is jelenti, hogy alszunk, nem törődünk Isten templomával. 2 De a templom külső udvarát ne mérjük meg, mert az a pogányoknak adatott. A mérés nem méterrel, hanem lelkileg mérjük meg, hogy kik azok, akik Istenhez imádkoznak, és kik a pogányok, akik a templomot üzérkedésre használják fel. Isten fel tudja mérni a templomot, de rendeltetése van velünk, hogy teljesítjük-e a felkérést.

Tudjuk, hogy sok helyen elégették, betiltották a bibliát a kommunisták, akik nem hittek Istenben, nem akarták, hogy a nép megismerje Jézus tanításait s Isten üzenetét. Azt is tudjuk, hogy a hazánkat megszálló ateista Szovjeteknek akadtak, követői, kiszolgálói az egyházi vezetők közül is, akik eladták a lelküket a Sátánnak rangokért, földi javakért. Ezeket nevezi a szentírás pogányoknak, akik a szent várost tapodják (kegyetlenül elnyom). Ezek a lelketlenállatok, akik a templomban is, annak külső udvarában vannak, imádkozni lélek nélkül nem tudnak.

A második idézet a Sátán munkáját jellemzi, hogy a világon lévő népeket elhitesse, félrevezesse, (hogy nincs

Isten, s ő a hatalom) a Magóg népet és királyukat Gógot háborúra gyűjtse össze őket, az újszövetség szerint a kereszténység végromlását készítsék elő. Ismeretes, hogy a középkori krónikások képzeletében az Európát fenyegető magyarok vezére volt Góg, Anonymus szerint pedig a magyarok őse. Ezek szerint mi, magyarok közelebb vagyunk a Sátánhoz, mint ahogy gondoltuk. Sajnos, 1945 óta érezzük jelenlétét éjjel nappal, mert a Sátán nem alszik, bejutott a parlamentbe, templomainkba, iskoláinkba. Tudjuk, hogy a parlamentet az ateista kommunisták uralták, s uralják ma is.

Az is köztudomású, hogy ők alakították meg az Állami Egyházügyi Hivatalt, ahonnan az egyházak életét ateista kommunista, egyház és vallásellenes, gerinctelen karrierista püspökök, esperesek irányították. Tehát, méltán mond-hatjuk, hogy a Sátán elérte célját Magyarországon, ahol háborognak az emberek, az igazságot, az emberi jogokat követelik. Most nem az oroszokat, hanem Sátánt szolgáló hazug, csaló magyarokat okolhatjuk a jelenlegi bajokért. Hiába a kérelem a Parlamentben, a Zsinatban ülő jellemtelen személyek, vakok és süketnémák, nem hallgatják meg az igazságot követelők kérését. De ne adjuk fel a reményt, ma már van Európai Parlament, s mindenek felett van az Isten, aki végső fokon megbünteti az embereket az ő cselekedeteik szerint.

Itt idézzük Tőkés László püspök, (aki egyedül többet tett a nép érdekében, mint az 1950 óta összes magyar püspökök összesen) legutóbbi Európai Parlament felszólalásának részletét: Mindaddig, amíg kommunista múltunkkal nem nézünk szembe, és annak visszahúzó örökségével nem számolunk le, országainkban aligha valósíthatjuk meg az igazi demokráciát, emberi jogokról és nemzeti szabadságról pedig aligha beszélhetünk.

Visszatérve a szentírásra; 9 A Sátán összegyűjtötte a népeket, akik körülvették a szentek táborát és a szeretet városát; de Istentől a menyből tűz szállott alá és megemésztette őket. 10 És az ördög, aki elhitette őket, a tüzes kénkő-tóba vettetett, ahol van a vadállat és a hamis próféta, és kínoztatnak éjjel-nappal örökkökn-örökké. Itt a szentek tábora alatt az istenfélő, jézus tanításait követő, Istent imádó hívőket értelmezzük. A szeretet városa alatt a templomban imádkozó, szeretetben élő hívők közösségét értelmezzük, akiket körülvették a Sátánra hallgató népek táborát. Az ördög és a hamis próféta alatt értelmezzük azokat a papokat, püspököket, akik a templomot felhasználták saját kéjelgésükre, megrontottak hívőket s gyerekeket, akiknek a bűnei ki tudódott és csak az USA-ban több mint egy billió dollár jóvátételt kell fizetni az áldozatoknak. Közelünkben az ördög és a hamis próféta alatt a hamis papot, Szabó Sándort értelmezzük, aki csalással vette át az Ontariói Egyházat, kilakoltatta a lakótelepről a hívőket, akik a csalások ellen szóltak, bérgyilkosságra bérelt fel embereket, hogy öljék meg az új templom tervezőjét, aki a hívők védelmére kelt. Ugyancsak értelmezzük, Bölcskei Gusztáv püspököt, aki az egyháztól jogtalanul elvett pénzen Ontarióba jött, hogy támogassa az egyházat tönkre tévő hamis papot. Ugyanakkor, el akarta hallgattatni az igazságot, s Isten igéjét hirdető ifj. Hegedűs Lóránt lelkipásztort.
Mindezek után; hívő magyarok, olvassátok a szent írást melyből, megtudjátok, hogy kik szónokolnak a parlamentben és a templomokban; az Istent vagy a Sátánt szolgálói. Mert nem lehet két urat szolgálni. A jelek szerint Magyarországon nincs béke, szeretet és áldás, tehát ott a Sátán uralkodik. De ne féljetek, az Isten nem hagyja el az Őbenne bízókat. Amint meg van írva; de Istentől a menyből tűz szállott alá és megemésztette őket. 10 És az ördög, aki elhitette őket, a tüzes kénkő-tóba vettetett, ahol van a vadállat és a hamis próféta, és kínoztatnak éjjel-nappal örökkökn-örökké. Az ördögök, a hamis próféták elnyerik büntetésüket, s akkor eljön egy boldogabb Magyarország.

A bibliából tudjuk, hogy Isten kiválasztott embereken keresztül rendelkezett. Pl. Mózest bízta meg. Hogy a zsidókat kivezesse a fogságból. Meg vagyunk győződve, hogy az alant közölt FELHÍVÁST Lengyel Károly nem a barátai kérésére írta, hanem isteni sugallatra. Nem kocsmákba, hanem a templomokba köszöntött be a magyar nép jobb jövője, békessége, érdekébe. Íme a felhívás, olvassátok és kövessétek s akkor az Isten is, megsegít.

FELHÍVÁS A magyarországi templomokhoz


Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldás, békesség! Erős vár a mi Istenünk!

Tisztelt magyar testvéreink a magyarországi egyházközségek élén!

Nehéz idők járnak felettünk. Mindenki számára bizonyosan nyilvánvaló, hogy az ország kormány nem a magyarok érdekei szerint végzi a vállalt és reá bízott feladatait.

Két esztendő óta nem csillapul a felháborodás az öszödi beszéd kipattanása óta. Folyamatosak a tüntetések. Minden magyar tapasztalja a fokozódó gazdasági nyomást, az erkölcsi hanyatlást, egészségünk kormányzati rombolását és az oktatást - főleg az egyházi iskoláknál - lehetetlen helyzetbe kergető kormányzati ámokfutást.

A Budakalászi Polgári Kör elindított egy aláírásgyűjtési akciót, melyben céljául tűzte ki és hirdette meg a jelenlegi Országgyűlés feloszlatásának követelését. Kérem, gondolják meg! Olcsóbb és békésebb formája ez a tiltakozásnak, mint folyamatosan nagy tömeget az utcán tartani jelszavakkal, és hangos tiltakozással. Arra is szükség van, de ez a lehetőség mindennél jobban kifejezi azt a tömeges szándékot, hogy azonnali új választásokra van szükség.

Arra szeretném Önöket kérni, hogy engedjék, támogassák, és hirdessék egyházközségük hívei körében ezt az akciót! Országosan az Istentiszteletek szokásos hirdetései között tartsák éberen kedves híveik figyelmét.

Ha jól tesszük a dolgunkat és főleg a szélnél sebesebben, akkor Nemzeti Ünnepünkre, 2008. október 23 előestéjére az Országgyűlés asztalára kerülhet a remélhetőleg több mázsa aláíróív.

Kérem, ne felejtsék elhangsúlyozni azt a reményt adó tényt, hogy ez az ország tavasszal, az emlékezetes népszava-zás alkalmával teljesen elutasította azt az egészségügyi politikát, amit nemzetidegen törekvések igyekeztek nélkülünk reánk erőltetni. Mint akkor is megmozdult a nép, most is tehetjük. A templomok előterében végzett aláírásgyűjtést nem kell a rendőrségen bejelenteni, így akármikor végezhető az Önök kegyes és hathatós segítségének köszönhetően.

Kérem, emlékezzenek a Magyarok Világszövetségének kezdeményezésére, amikor megnyíltak a szívek, és a templomok előterében is gyűjtöttek aláírást a népszavazáshoz a határon kívül rekedt magyar nemzettestvéreink kettős állampolgárságának megadásáért.

Ezúton is köszönet illeti ezért Önöket! Megköszönve megtisztelő figyelmüket és segítségüket, szeretnék egy költői gondolattal érvelni: Ne hagyjátok a templomot és az iskolát! A templomot és az iskolát! A templomok még a miénk. Az önök segítségére is szükség van!

Budapest, 2008. szeptember 18. Tisztelettel: Lengyel Károly, a Magyar Egység munkatársa

Mi kiegészítjük az aláírást azzal, hogy az Isten szolgája, aki a békés, jobb Magyarországért küzd.

Elérkezett az idő, hogy megszabaduljon a magyar nép a gonosztól, a sátánt szolgáló ateista kommunistáktól, akik hazánkat romlásba, nyomorba vitték. Ha ezt továbbra is, hagyjuk, vétkezünk Isten és őseink ellen, akik életüket és vérüket áldozták egy szabad, békés országért. Fel tehát, Isten szolgái, mérjük meg az Isten templomát, győzzük meg a kishitűeket, hogy összefogva, Isten segítségével békésen leválthatjuk a Sátán szolgáit, s megszabadul a nép a gonosztól. Ne várjatok püspöki pásztorlevélre, erősödjön meg hitetek, s kövessétek Jézus példáját, aki korbáccsal űzte ki az árusokat az istenházából. Most nem fegyverrel, hanem az igazság fegyverével, a hazugság ellen tiltakozással kell szembeszállni a gonosszal. Igaza van Lengyel Károlynak, ha több mázsa aláíróív az országgyűlés és az Európai Parlament asztalára kerül, fel fogják oszlatni a népellenes, gonosz kormányt. Mert, ha a keresztény Magyarország a hazugok, ateisták hatalmába marad, Európa is, ugyan arra a sorsra jut. Akinek van lehetősége, készítsen lapokat, név és cím részére s juttassa el a templomokhoz aláírás végett, hogy oszoljon fel a kormány és alakuljon egy új, amely az igazság útján, a nép jobb jövője érdekében fog dolgozni. Isten minket úgy segítsen. Bogár Gyula
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kezdeményezésére, istentiszteletek, lelketlenállatok, aláírásgyűjtést, magyarországért, felszólalásának, aláírásgyűjtési, feloszlatásának, bérgyilkosságra, elhangsúlyozni, kommunistáktól, magyarországon, összegyűjtötte, pásztorlevélre, népszavazáshoz, egyházközségek, egyházközségük, megszabaduljon, kereszténység, cselekedeteik, megemésztette, felhasználták, magyarországi, tiltakozásnak, tiltakozással, valósíthatjuk, választásokra, lelkipásztort, országainkban, vallásellenes, szembeszállni, templomainkba, folyamatosak, kilakoltatta, kiválasztott, országgyűlés, vesszőhöz hasonló, templom külső, pogányoknak adatott, szent várost, ezer esztendő, föld négy, tenger fövenye, föld széles, szentek táborát, szeretet városát, tüzes kénkő-tóba, hamis próféta, fenti idézeteket, bibliából vettük, abban írottakat, emberiség betartaná, Magyar Református Egyház, TEMPLOM FELMÉRÉSE, ISTEN KÉT TANÚJA, János Mennyei Jelenései, SÁTÁNNAK ÉS SEREGEINEK VÉGSŐ TÁMADÁSA ÉS LEVERÉSE, Állami Egyházügyi Hivatalt, Európai Parlament, Tőkés László, Szabó Sándort, Ontariói Egyházat, Bölcskei Gusztáv, Hegedűs Lóránt, FELHÍVÁST Lengyel Károly, Jézus Krisztus, Budakalászi Polgári Kör, Nemzeti Ünnepünkre, Magyarok Világszövetségének, Lengyel Károly, Magyar Egység, Lengyel Károlynak, Bogár Gyula,
DĂłzsa György (#1)   2008-11-08 16:52:19
Bogár Gyula úr !
Tiszta véletlen, hogy rátaláltam,három hónappal ezelötti fenti írására. Korábbi, bőterjedelmű leveleimben, az Önt megkövető
soraimat ezennel vissza vonom. Úszítson Ön, otthon, önként választott II. hazájába a kormánya ellen. Hmár el húzott, az anyaországból, foglakozzon, pl. kisállattenyésztéssel, vagy lepke gyűjtéssel. de ,ne foglalkozzon az elhagyott országával, bármennyire is patetikusan hangzik aggódása.Remélem megkapta az utóbbi levelem mellékletét, a "soha többé" elnevezéssel. S ha a maga által "ártatlan"v ifj. Hegedűs Lóránt "pap"temploma lépcsőjéről mosolyogva nézi, mig ,a kormánnyal elégedetlen csőcselék azt skandálja, :"zsidókat a Dunába, Gyurcsányékat útánna" akkor bár életem nagyrészét református hítben éltem meg, -bár ma felekezetnélküli istenhívő vagyok- most inkább zsidónak szeretnék lenni! Maga pedig-
rekonstruálva korát - /1945 ben, félszeme hiánya ellenére fegyvert fogott a bolsevizmus ellen, /az eredmény ismert / majd 1956 ban kipucólt az órszágból, jól tette. Van nekünk Budaházy nevű "magyar hazánkfia", akit a Kanadai repülőtéren, letartóztattak, rabosítottak, majd választás elé állították, vagy a következő géppel, elhúz, vagy terrorista gyanúsként, letartóztatják. A "nagy harcós" elsomplygott. Mellesleg, a "népellenes, gonosz kormány" még mindig a posztján van, teszi a dolgát, és ahatalomvágy őrűletében zavarodott Fidesz vezér,
Orbán Viktor, meg kell, ogy várja a törvényes választásokat. Tudom akkor hatalomra fog kerülni. Nó akkor legyen velünk, a MA-
GYAROK ISTENE - mert soha nem szorultunk még nagyobb segítségre, mint ha a Bölcskei püspökkel, "komázó" Apjának, Feleségének, állami megrendeléseket, bírtokot osztogató mini diktátór, visszajön,mert jön ! Akkor "Térdre imához Magyar"
Mégegyszer kenetteljes, mellébeszélésével, nem téveszt meg
"idegenbeszakadt Hatzánkfia" Bogár Gyula úr.
Tanácsolom: A demagógia helyett, az unokáival foglalkozzon, azok legalább nem mondják a szemében, hogy "megint hűlyeségeket beszél a papa"- mert jól neveltek !
2008 11 08. Tiszteletem elvesztette: Dózsa György
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nagyhét eseményei  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Odaadja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  képre írva  Várnai Zseni - Éveim  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Humor is meg nem is szerinted?  Graffiti bölcsesség  Esti kép  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Táplálékok a máj egészségének ...  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Boldogság  A jó kedv a világon  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Az angyali üdvözlet  Nárcisz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Rács mögé  Idővel az ember megérti, hogy ...  Leereszkedés és olvadás  Boldogság  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Szép estét  Levél lány  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Nem jár  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Apu  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  A nagy természet  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Leereszkedés és olvadás  Nagyhétfő:  Alvó cica  képre írva  Nem hazudnak  J. Donald Walters  A tavasz nem csak önmagában sz... 
Bejegyzés Címkék
vesszőhöz hasonló, templom külső, pogányoknak adatott, szent várost, ezer esztendő, föld négy, tenger fövenye, föld széles, szentek táborát, szeretet városát, tüzes kénkő-tóba, hamis próféta, fenti idézeteket, bibliából vettük, abban írottakat, emberiség betartaná, bibliában írottak, első idézet, templomot üzérkedésre, hazánkat megszálló, egyházi vezetők, szentírás pogányoknak, második idézet, világon lévő, újszövetség szerint, kereszténység végromlását, középkori krónikások, ateista kommunisták, egyházak életét, emberi jogokat, jelenlegi bajokért, igazságot követelők, igazi demokráciát, szentek tábora, szeretet városa, templomban imádkozó, templomot felhasználták, billió dollár, hamis papot, csalások ellen, hívők védelmére, egyháztól jogtalanul, egyházat tönkre, szent írást, jelek szerint, hamis próféták, boldogabb Magyarország, bibliából tudjuk, zsidókat kivezesse, alant közölt, barátai kérésére, templomokba köszöntött, magyarországi templomokhoz, magyarországi egyházközségek, ország kormány, magyarok érdekei, öszödi beszéd, fokozódó gazdasági, erkölcsi hanyatlást, egyházi iskoláknál, aláírásgyűjtési akciót, jelenlegi Országgyűlés, utcán tartani, lehetőség mindennél, tömeges szándékot, szélnél sebesebben, remélhetőleg több, ország tavasszal, emlékezetes népszava-zás, egészségügyi politikát, templomok előterében, rendőrségen bejelenteni, határon kívül, költői gondolattal, önök segítségére, aláírást azzal, sátánt szolgáló, igazság fegyverével, hazugság ellen, keresztény Magyarország, templomokhoz aláírás, igazság útján, kezdeményezésére, istentiszteletek, lelketlenállatok, aláírásgyűjtést, magyarországért, felszólalásának, aláírásgyűjtési, feloszlatásának, bérgyilkosságra, elhangsúlyozni, kommunistáktól, magyarországon, összegyűjtötte, pásztorlevélre, népszavazáshoz, egyházközségek, egyházközségük, megszabaduljon, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 211
  • e Hét: 834
  • e Hónap: 3960
  • e Év: 35690
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.