Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Melyik napon születtél ?
  2015-04-24 15:37:36, péntek
 
  Melyik napon születtél? Íme, az őrangyalod
Ismerd meg azt, aki támogat a mindennapok során, felvidít, ha szomorú vagy, vagy éppen segít a rázós helyzetekben.

Az angyalok nagyon szívesen nyújtanak segítő jobbot bárkinek, aki erre kéri őket. Ha tudni szeretnéd, a te őrangyalod mi mindenben támogat, hogyan vigyáz rád, akkor számold ki, melyik nap születtél.


Milyen napon születtél?


Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!
Mikor születtél? (év - hónap - nap)


www.baptista.hu/vamospercs/oroknaptar.htm


Ha hétfőn születtél:
Gábriel arkangyal a négy arkangyal egyike. Enyhíti a gyászt, segít feldolgozni a veszteségeket. Növeli a kreativitásodat, optimistává és pozitív szemléletűvé tesz, ha úgy érzed, falakba ütköztél. Segít a félelmeid és a fóbiáid legyőzésében, nem utolsósorban pedig ösztönöz, hogy megmutasd a világnak a vidám énedet, ami spirituálisan felemelő hatású. Gábriel színe a narancssárga, ha segítséget szeretnél kérni tőle, gyújts napszínű gyertyát.
Ha kedden születtél:
Chamael arkangyal a kapcsolatok nagy szakértője. A vidámság, a szeretet őrangyala, aki a feltétel nélküli elfogadást képviseli. Meg kell tanulnod elfogadni önmagad kisebb-nagyobb hibáiddal együtt - ebben segít ő. Felvidít, ha lelkileg padlóra kerülsz, illetve magányosnak érzed magad. Segít lezárni azokat a kapcsolatokat, amelyek bánatot okoznak neked, és akkora szabadságot biztosít számodra, amekkorára szükséged van. Chamael színe a rózsaszín, így, ha segítségül szeretnéd hívni, ezt az árnyalatot használd.
Ha szerdán születtél:
Rafael arkangyal a hét uralkodó angyal közé tartozik, az Isten gyógyító erejét testesíti meg. Ha szívből kéred, képes meggyógyítani, segít megtalálni a saját vagy mások gyógyulásához vezető utat. Rafael enyhíti a klausztrofóbia és korlátozottság érzésének tüneteit. Stabilizálja az idegrendszered, ha éppen feszült vagy, enyhíti intenzív érzelmeidet, valamint megelőzi az ebből következő lelki problémákat is. Az ő színe a smaragdzöld, így, ha szeretnéd segítségül hívni, akkor koncentrálj nagyon erősen erre a színre.
Ha csütörtökön születtél:
Zadiel arkangyal a könyörület vagy jóindulat angyala, aki az Isten trónját őrző hét nagy angyali lény egyike. Ő az, aki a szükség óráiban enyhülést hoz. Lecsendesíti háborgó érzelmeidet, valamint támogatja a lelki gyógyulásokat is. Segít a leszokásban, enyhíti a függőségre való hajlamot a személyiségedben. Ha szépen kéred, Zadiel elhárítja az utadba kerülő nagy akadályokat. Alkotó tevékenység esetén inspirál, felszabadítja a képzeletedet, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból. Ha szeretnéd segítségül hívni, akkor az ibolyalila színével tudod őt elérni.
Ha pénteken születtél:
Haniel a világos észlelésen alapuló isteni kommunikáció arkangyala. Érzelmi szabadságot, önbizalmat és belső erőt hoz. Egyfajta természetes nyugtatóként hat az idegeidre. Csillapítja háborgó érzelmeidet, lecsendesít, ha izgatott vagy feszült vagy, enyhíti a pánik érzését. Ápolja az emberekkel való viszonyodat, elősegíti a szívből jövő kommunikációt. Kiszélesíti a spirituális horizontodat, hogy átsegítsen az élet nehézségein. Ha szeretnél vele kapcsolatba kerülni, akkor a türkiz színt hívd segítségül, ez ugyanis a védelmezés színe.
Ha szombaton születtél:
Cassiel a türelem angyala, aki a Szaturnusz erejével segít neked, hogy túltedd magad az élet nehéz időszakain. Arra tanít, hogy tanuld meg elfogadni a helyzetet, amiben éppen benne vagy, és lásd meg a jó oldalát. Pozitív szemléletmódot és optimizmust nyújt számodra, ezzel megkönnyíti a nehéz körülményekkel való megküzdést, illetve a továbblépést. Cassiel azt sugallja, hogy a sötététet mindig felváltja a világosság, emiatt a fekete és a fehér színek együttes használatával tudod őt segítségül hívni.
Ha vasárnap születtél:
Mihály arkangyal az emberiség védelmezője, minden arkangyal teljhatalmú parancsnoka. Mihály segít legyőzni az igazság kimondásától való félelmedet, megnyugtatja az elmédet, hogy világosabban tudj gondolkodni. Szabadulást hoz a mindennapi gondoktól, amelyek sokszor nehéz súlyként nehezednek a válladra. Arra ösztönöz, hogy a magasabb rendű igazságot és rejtett tudást keresd. Mihály arkangyal segíti a kommunikációdat is, ha szeretnéd segítségül hívni, akkor a zafírkék árnyalatát használd, miközben erősen rá összpontosítasz.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Címkék: személyiségedben, kommunikációdat, összpontosítasz, kreativitásodat, szemléletmódot, körülményekkel, klausztrofóbia, korlátozottság, idegrendszered, gyógyulásához, gyógyulásokat, kapcsolatokat, veszteségeket, felszabadítja, spirituálisan, használatával, kommunikációt, meggyógyítani, legyőzésében, utolsósorban, kommunikáció, nyugtatóként, stabilizálja, horizontodat, szemléletűvé, helyzetekben, képzeletedet, lecsendesíti, narancssárga, kimondásától, továbblépést, megnyugtatja, világosabban, érzelmeidet, viszonyodat, smaragdzöld, mindennapok során, rázós helyzetekben, angyalok nagyon, négy arkangyal, fóbiáid legyőzésében, vidám énedet, kapcsolatok nagy, szeretet őrangyala, feltétel nélküli, árnyalatot használd, saját vagy, ebből következő, könyörület vagy, szükség óráiban, lelki gyógyulásokat, függőségre való,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Kakaós piskóta  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem mindegy  A szív és a cselekvés egységes...  Magyarország ilyen hely.  Isteni zsebkendők  Március 15 emlékére virágba bo...  Hernádkak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Hernádkak  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Csendes éjszakán  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Jóga férfiaknak  Cicus virággal  A nemzet csak akkor...  Alvó kislány  Az élet  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Március  Szabó Norbert – Szabadsá...  Mi a különbség  Isteni zsebkendők  Kakaós piskóta  Esti kép  Kakaós piskóta  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Március 15-re emlékve  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az ünnepről  Imádkozás Krisztus értelméért  Csendes éjszakán  Esti kép  Mély, puha álom - sárga féltés  Jóga férfiaknak  Sötétség és világosság  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Akinek vaj van a fején...  Az élet  Sötétség és világosság  Atyám !  Nyíljatok meg  Dóró Sándor: Tétova lét  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Cicus virággal  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Por  Ne engedd el kezem!  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Sötétség és világosság  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A Mindenható Istenben bízva  Jóga férfiaknak  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Szeretettel  Facebookon kaptam  Nem foghatunk rá minden sérülé... 
Bejegyzés Címkék
mindennapok során, rázós helyzetekben, angyalok nagyon, négy arkangyal, fóbiáid legyőzésében, vidám énedet, kapcsolatok nagy, szeretet őrangyala, feltétel nélküli, árnyalatot használd, saját vagy, ebből következő, könyörület vagy, szükség óráiban, lelki gyógyulásokat, függőségre való, utadba kerülő, legtöbbet hozhasd, ibolyalila színével, világos észlelésen, pánik érzését, emberekkel való, szívből jövő, spirituális horizontodat, élet nehézségein, türkiz színt, védelmezés színe, türelem angyala, élet nehéz, nehéz körülményekkel, sötététet mindig, fehér színek, emberiség védelmezője, igazság kimondásától, mindennapi gondoktól, magasabb rendű, zafírkék árnyalatát, személyiségedben, kommunikációdat, összpontosítasz, kreativitásodat, szemléletmódot, körülményekkel, klausztrofóbia, korlátozottság, idegrendszered, gyógyulásához, gyógyulásokat, kapcsolatokat, veszteségeket, felszabadítja, spirituálisan, használatával, kommunikációt, meggyógyítani, legyőzésében, utolsósorban, kommunikáció, nyugtatóként, stabilizálja, horizontodat, szemléletűvé, helyzetekben, képzeletedet, lecsendesíti, narancssárga, kimondásától, továbblépést, megnyugtatja, világosabban, érzelmeidet, viszonyodat, smaragdzöld, lecsendesít, akadályokat, leszokásban, feldolgozni, csillapítja, szabadságot, természetes, csütörtökön, problémákat, tevékenység, koncentrálj, kapcsolatba, magányosnak, kiszélesíti, optimizmust, mindennapok, kapcsolatok, parancsnoka, teljhatalmú, védelmezője, gondolkodni, megkönnyíti, nehézségein, spirituális, szabadulást, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 1196
  • e Hónap: 6724
  • e Év: 54636
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.