Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elképesztő alázást kapott Orbán – Soros György nyilatk
  2018-05-11 21:26:40, péntek
 
 
Elképesztő alázást kapott Orbán - Soros György nyilatkozata, hazavágja a fideszes kommunikációt

május 11, 2018 Jabronka Richárd Hírek 0


Az amerikai magyar milliárdos és filantróp méltatta Angela Merkel erkölcsi nagyságát és vezető szerepét, de meggondolatlan és a döntés csábító hatását figyelmen kívül hagyó kezdeményezésnek nevezte a kapuk kitárását a menekültek előtt.

Soros György az Európai Parlamentben tartott csütörtöki meghallgatáson elhibázottnak nevezte a német kancellár által Európára kényszerített EU-török megállapodást a menekülthullám megállításáról, mert jelentősen alulfinanszírozott (a tagállamok két év alatt 6 milliárd eurót ígértek Törökországnak - a szerk.), és egy óriás befogadóállomássá alakítja át az elégtelen befogadó kapacitásokkal rendelkező Görögországot. Soros bírálta azt is, hogy a tagállamokra kötelező befogadási kvótákat erőltetnek, a menekülteket pedig vagy visszatoloncolják Törökországba, vagy olyan országba küldik, ahol nem fogadják őket szívesen.

Az amerikai üzletember szerint az európai menekültpolitika sürgős reformját a pénzügyi támogatások jelentős növelésével kell kezdeni. Az Európai Uniónak évente legalább 30 milliárd eurót kellene költenie a határőrizetre, a befogadás feltételeinek a javítására, a menekültek társadalmi beilleszkedésére, illetve a küldő és a tranzit országok segélyezésére.

Soros kritizálta az EU vezetői által épp a minapi csúcson méltatott európai bizottsági kezdeményezést, amely a fejlesztési segélyek folyósítását attól tenné függővé, hogy az illető ország megállítja-e a határain a migrációt.

— A kivándorlás okait kell megszüntetni, szabadkereskedelemmel, masszív beruházásokkal és a korrupció felszámolására irányuló kezdeményezésekkel — mondta. A pénzt nem a szűkös EU büdzséből, vagy a közösbe beadni rest tagállamok hozzájárulásaiból kell fedezni, hanem a közösség által a pénzpiacokon felvett kölcsönökből. Soros György a pénzügyi válság idején létrehozott és bevetett stabilitációs alapok forrásainak a mobilizálását is javasolja a finanszírozás biztosítására.

Hosszabb távon egyébként is szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére, a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére, új bevételi források biztosítására, hogy az Európai Unió képes legyen megbírkózni a menekültválság hazai és külföldi következményeivel, és stabil alapokat teremteni a valutaunió működéséhez — vélekedett.

,,A menekültválság az EU létét fenyegeti. A felelőtlenség csúcsa az lenne, ha az Európai Unió a széthullását kockáztatná, miközben parlagon hagyja a rendelkezésére álló pénzügyi forrásokat" — fogalmazott Soros az EP meghallgatásán.

forrás: http://nol.hu/kulfold/soros-hiba-volt-beengedni-a-menekulteket-1621741
Soros György nyilatkozata kiheréli a fideszes kommunikációs gépezetet

Ha valaki figyelmesen elolvassa ezt a még néhai Népszabadságban megjelent cikket abból világosan látszik, hogy nincsen semmilyen Soros terv amiről Orbánék beszélnek. Soros György erősen bírálta Brüsszel menekültügyhöz való hozzáállását.
Orbán Viktor volt az aki a kötelező betelepítési kvótát javasolta

Ezen a felvételen Orbán Viktor legnagyobb hazugságára derül fény. Évek óta több milliárd forintot nem sajnálva próbálja beállítani Brüsszelt a legnagyobb ellenségünknek. A propaganda gépezet szerint Brüsszel migránsokat akar az országba telepíteni. A gépezet mindent megtesz azért, hogy Orbán Viktor egy hazáját szerető a migránsok beletelepítése ellen küzdő bátor hazafiként állítsa be.

https://www.facebook.com/herbalrealityvideok/videos/476123866135759/?t=2



http://ellenszel.hu/2018/05/11/elkepeszto-alazast-kapott-orban-soros-gyorgy-nyila tkozata-hazavagja-a-fideszes-kommunikaciot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kezdeményezésnek, menekültpolitika, felzárkóztatásra, beilleszkedésére, népszabadságban, megállításáról, ellenségünknek, rendelkezésére, beletelepítése, felszámolására, menekültválság, menekültügyhöz, kezdeményezést, menekülthullám, kapacitásokkal, meghallgatásán, beruházásokkal, mezőgazdaságra, meggondolatlan, törökországnak, meghallgatáson, elhibázottnak, görögországot, határőrizetre, kommunikációs, csökkentésére, segélyezésére, kényszerített, felelőtlenség, megállapodást, kommunikaciot, kommunikációt, biztosítására, finanszírozás, törökországba, stabilitációs, fideszes kommunikációt, amerikai magyar, döntés csábító, kapuk kitárását, menekültek előtt, német kancellár, menekülthullám megállításáról, óriás befogadóállomássá, elégtelen befogadó, tagállamokra kötelező, menekülteket pedig, amerikai üzletember, európai menekültpolitika, pénzügyi támogatások, befogadás feltételeinek, menekültek társadalmi, Soros György, Jabronka Richárd Hírek, Angela Merkel, Európai Parlamentben, Európai Uniónak, Európai Unió, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Erdőn  Fekete István - Akác  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nagyon különös  Ágai Ágnes – Csendélet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Adakozás  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Paul David Tripp Április 20  Alvó cicák  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szívem tiéd  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Akik bántanak téged  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Gonosz démon-álarc  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szívem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png ház  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  A televizió nem a kultúrát kép...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyon különös  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Próbálj meg ...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alvó cicák  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png nő  Png csokor  Sokan azt tartják  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szívem tiéd  Varga János Veniam - Fontos sz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Fekete-erdő desszert  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png telefon  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Adakozás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Ágai Ágnes – Csendélet  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Png kislány  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Az engedelmesség miért nem vál...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Tavaszi kép  Egy maradéktalanul uralt világ  Png csokor  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
fideszes kommunikációt, amerikai magyar, döntés csábító, kapuk kitárását, menekültek előtt, német kancellár, menekülthullám megállításáról, óriás befogadóállomássá, elégtelen befogadó, tagállamokra kötelező, menekülteket pedig, amerikai üzletember, európai menekültpolitika, pénzügyi támogatások, befogadás feltételeinek, menekültek társadalmi, tranzit országok, minapi csúcson, fejlesztési segélyek, illető ország, kivándorlás okait, korrupció felszámolására, közösbe beadni, közösség által, pénzpiacokon felvett, pénzügyi válság, finanszírozás biztosítására, közösségi költségvetés, mezőgazdaságra szánt, menekültválság hazai, valutaunió működéséhez, felelőtlenség csúcsa, széthullását kockáztatná, rendelkezésére álló, fideszes kommunikációs, kötelező betelepítési, felvételen Orbán, legnagyobb ellenségünknek, propaganda gépezet, országba telepíteni, gépezet mindent, hazáját szerető, migránsok beletelepítése, kezdeményezésnek, menekültpolitika, felzárkóztatásra, beilleszkedésére, népszabadságban, megállításáról, ellenségünknek, rendelkezésére, beletelepítése, felszámolására, menekültválság, menekültügyhöz, kezdeményezést, menekülthullám, kapacitásokkal, meghallgatásán, beruházásokkal, mezőgazdaságra, meggondolatlan, törökországnak, meghallgatáson, elhibázottnak, görögországot, határőrizetre, kommunikációs, csökkentésére, segélyezésére, kényszerített, felelőtlenség, megállapodást, kommunikaciot, kommunikációt, biztosítására, finanszírozás, törökországba, stabilitációs, feltételeinek, mobilizálását, nyilatkozata, parlamentben, menekulteket, menekülteket, folyósítását, költségvetés, betelepítési, hozzáállását, széthullását, megszüntetni, kölcsönökből, pénzpiacokon, tagállamokra, növelésével, támogatások, működéséhez, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1999
  • e Hét: 7731
  • e Hónap: 18842
  • e Év: 172338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.