Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kövér: Aki ellenzéki, az intellektuálisan üres, morálisan ér
  2018-05-13 09:25:33, vasárnap
 
  Kövér: Aki ellenzéki, az intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen

Szily László
POLITIKA
május 12., szombat 9:50


Néha-néha elcsodálkozol, hogy mi történt szegény Kövér László házelnökkel, hogy olyan pár éve már furákat nyilatkozik? Egy, az MTI-ben frissen megjelent, vele készült interjúban a meggyötört politikus végre kitárulkozott, és elárulta, miért lett ilyen:

Arra a kérdésre, hogy el tud-e képzelni olyan témát, amelyben az ellenzék és a kormányoldal konszenzust tud kialakítani, azt válaszolta, mást sem tesz 28 éve, csak ezt elképzeli. "Erről álmodom, erre vágyakozom, és aztán soha nem érkezik el az a pillanat, hogy ilyet lehet találni" - mondta.

Belegondoltál, hogy mit jelent 28 éven át szex, munka és szórakozás helyett ilyesmiről álmodni, csak erre gondolni és erre vágyakozni? Ennek a fényében egyenesen bravúr, hogy Kövér László ilyen szépen tartja magát, én például garantáltan megtörtem volna 8-17 évvel ezelőtt.

A családregény hosszúságú interjú további fontos pontjai és forró idézetei:

Kövér nem vár változást a kormányzási stílusban.
De ő sem tudja, mit jelent az, hogy Orbán mostantól nem irányítani, hanem vezetni akarja a kormányát.
Előbb azt mondta, hogy “a demográfiai helyzet kezelése ma a legsúlyosabb kérdés, amelyben nem lehet csak politikai eszközökkel eredményt elérni" és “a kormányzat rendelkezésére álló eszközök csak a családok anyagi helyzetének javulását célozhatják". Majd öt mondattal később: “a demográfiai mutatókban érzékelhető tartós pozitív változást 15-20 év múlva lehet elérni, és ahol Európában sikereket értek el ebben, ott kutatások igazolták, hogy nem is annyira a családok anyagi támogatása játszott nagy szerepet, mint inkább a politika kiszámíthatósága." Erre varrjál családonként átlagosan 2,1 gyermeket!
Az ellenzék csak súlyos károkat okoz, így a demográfiában is. Hogy mivel? Hát azzal, hogy bár a kivándorlás problémája Kövér szerint is valós, az ellenzék beszél róla, amivel súlyos károkat okoz!
Aki nem a Fideszre szavazott, az "intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen".
Kövér üzenete az ellenzéknek: "Edzeni kell, készülni kell, taktikát kell kidolgozni, nem baj, ha a pályán intelligens játékosok is játszanak, nem pedig - hogy a lelátók szóhasználatával éljek - minden poszton egy bal bunkó áll"
Nem a kormányzatnak kell a megosztottság felszámolása érdekében gesztusokat tennie, hanem a bal bunkóknak.



https://444.hu/2018/05/12/kover-aki-ellenzeki-az-intellektualisan-ures-moralisan- ertekelhetetlen

---------------------------------------------------------------------------------


A legrosszabb a tehetetlenség érzése. Itt vannak ezek a velejükig rohadt, aljas gazemberek, kirabolják, lezüllesztik és tönkreteszik az országot mind gazdaságilag mind morálisan, és bármit megtehetnek, többek közt azt is hogy a 7/24-ben pofánkba hazudnak. És nem tehetünk semmit ellene.


ha látom más országok tüntetéseit (lehetne sorolni délkoreától franciaországig) milyen ellenzékiek vezetik, hogy ott a szakszervezetek beleállnak a sztrájkba, az útlezárásokba, a börtönőrök hetekig elállják a munkahelyük bejáratait és készek ölre menni a hatalom kivezényelt katonáival, akkor mindig az a következtetés jut eszembe, hogy a magyar nemzet jobb, harcosabb, derekabb ellenzéki vezetőket érdemelne. AZ az igazság, hogy gyávaságból élen járunk. A legfőbb hatalom a nép. Ha ez a nép nem képes, nem tudja, vagy nem meri elzavarni a nemzet ütőerein élősködő vérszívó parazitákat és itt lehetne sorolni a fidesz teljes vezérkarát és vidéki tótumfaktumait, akkor csak az marad, hogy mindaddig csinálhatják ezt, amíg egyszer majd valahol felkerekedik kétszáz fő körüli elkeseredett kvázi Zsil-völgyi bányász, feljön budapestre és bemegy a parlamentbe és akik addig ott benn voltak azok nem az ajtókon fognak az épületből eltávozni.

Másképp nem lehet rendet csinálni a disznóólban, mert az ilyen kövér félék röfögése bemocskol mindent ami egy magyarnak hazát, erkölcsöt és morált jelent.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szóhasználatával, intellektuálisan, kiszámíthatósága, intellektualisan, franciaországig, értékelhetetlen, szakszervezetek, ertekelhetetlen, rendelkezésére, tótumfaktumait, kormányzatnak, útlezárásokba, kitárulkozott, elcsodálkozol, tehetetlenség, demográfiában, belegondoltál, következtetés, megosztottság, lezüllesztik, családregény, gazdaságilag, tönkreteszik, kormányoldal, felszámolása, csinálhatják, felkerekedik, elkeseredett, legsúlyosabb, családonként, ellenzékiek, garantáltan, tüntetéseit, célozhatják, megtehetnek, demográfiai, intellektuálisan üres, meggyötört politikus, kormányoldal konszenzust, fényében egyenesen, családregény hosszúságú, kormányzási stílusban, demográfiai helyzet, legsúlyosabb kérdés, kormányzat rendelkezésére, családok anyagi, demográfiai mutatókban, politika kiszámíthatósága, ellenzék csak, kivándorlás problémája, ellenzék beszél, pályán intelligens, Szily László, Kövér László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Popper Péter szavai  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Fehér virág  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Lóhere  Png fotel  Nem számIt  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  képre írva  A másik dolog,  Mindig jusson idő nevetni  Esti kép  Facebookon kaptam  Png férfi  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A jó emberek mindig szépek mar...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Adakozás  Akarat  Neked tudnod kell  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Albert Einsteinről  Németh László tollából  Minden harmadik...  Albert Einsteinről  Gonosz démon-álarc  Örülök, hogy látlak!  Erdőn  Egy hatékony szolga  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 21  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hazára minden embernek szükség...  Egy maradéktalanul uralt világ  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Png fotel  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem tudhatod  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A kételkedés kezelése  Alázat  Facebookon kaptam  Png cica  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Nem tudhatod  Kellemes délutánt kívánok  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png férfi  Hiányzik  Erdőn  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 21  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
intellektuálisan üres, meggyötört politikus, kormányoldal konszenzust, fényében egyenesen, családregény hosszúságú, kormányzási stílusban, demográfiai helyzet, legsúlyosabb kérdés, kormányzat rendelkezésére, családok anyagi, demográfiai mutatókban, politika kiszámíthatósága, ellenzék csak, kivándorlás problémája, ellenzék beszél, pályán intelligens, lelátók szóhasználatával, kormányzatnak kell, megosztottság felszámolása, tehetetlenség érzése, velejükig rohadt, országot mind, szakszervezetek beleállnak, börtönőrök hetekig, munkahelyük bejáratait, hatalom kivezényelt, magyar nemzet, legfőbb hatalom, nemzet ütőerein, fidesz teljes, ajtókon fognak, épületből eltávozni, ilyen kövér, magyarnak hazát, szóhasználatával, intellektuálisan, kiszámíthatósága, intellektualisan, franciaországig, értékelhetetlen, szakszervezetek, ertekelhetetlen, rendelkezésére, tótumfaktumait, kormányzatnak, útlezárásokba, kitárulkozott, elcsodálkozol, tehetetlenség, demográfiában, belegondoltál, következtetés, megosztottság, lezüllesztik, családregény, gazdaságilag, tönkreteszik, kormányoldal, felszámolása, csinálhatják, felkerekedik, elkeseredett, legsúlyosabb, családonként, ellenzékiek, garantáltan, tüntetéseit, célozhatják, megtehetnek, demográfiai, legrosszabb, intelligens, ellenzéknek, kivándorlás, gesztusokat, disznóólban, konszenzust, kialakítani, érzékelhető, délkoreától, nyilatkozik, eszközökkel, parazitákat, házelnökkel, kormányzási, parlamentbe, kivezényelt, gyávaságból, helyzetének, munkahelyük, meggyötört, kidolgozni, ilyesmiről, börtönőrök, problémája, támogatása, vezérkarát, vágyakozni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1026
  • e Hét: 2513
  • e Hónap: 13624
  • e Év: 167120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.